KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1075 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 13:45

#1053: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Luetunymmärtämisen vaikeudesta? Jos itse lukaisisit ketjun täysin ilman ennakkotietoa, tajuaisit, kuinka uskomattoman sekavaa tekstiä tässä on. Herjaa herjan perään, itseni kaltaisten sivullisten syyllistämistä ("Väität lukeneesi keskustelua ja fb-sivuja..")jne.

KYLLÄ MINÄKIN OSAAN CAPS LOCKIA KÄYTTÄÄ. MIKSI ET VASTANNUT KYSYMYKSISTÄNI KUIN YHTEEN, MIKÄLI VASTAUKSET OVAT ITSELLESI KOVIN SELVIÄ? OLISIN JO LUKENUT VASTAUKSET VIESTIKETJUSTA, MIKÄLI NE MIELESTÄNI SIITÄ LÖYTYVÄT.

Peltoniemen fb -sivustolta löysin jokseenkin kyseenalaista tekstiä. Mikäli Peltoniemi on vahvoilla ja TÄYSIN oikealla asialla, miksi hän kokee tarpeelliseksi mainita Terttu Kanervon negatiivisessa valossa, kuten mainitessaan hänet "itse itsensä päätoimittajaksi nimittäneenä" . Mielestäni se osoittaa alhaista käytöstä sekä äänestäjien aliarvostusta. Peltoniemi olisi voinut hoitaa mainontansa toisin, luottamalla äänestäjiinsä.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 13:55:24

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

Ihmisten on syytä tietää miten diktatuurinen toimintamalli KKY:ssä on. Toiselle puheenjohtajaehdokkaalle ei anneta mahdollisuutta ottaa yhteyttä jäseniin, Kanervo nimittää itsensä päätoimittajaksi, neljä henkilöä hallituksesta pitää kokouksen, josta ei kerrota kahdelle jäsenelle ja jossa tehdään päätös että uusia jäseniä ei oteta jne jne. sitten on vielä nämä KKY:tä alasajavat toimet, jotka suoraan vaikuttavat KISSOJEN HYVINVOINTIIN: neuvovan puhelimen lopetus, kahden aktiivisimman loukuttajan/sijoittajan toiminnan esto, puolivillien luontoon jättäminen ja tähänkin perään jne jne.

Sinä et todellakaan ole mikään syytön sivustaseuraaja. Olet Tertun kannattaja tai jopa Terttu itse. Etkö todella uskalla puolustaa kantojasi oikealla nimelläsi?

Ja se koottu paketti lähtee niille (kun viikonloppuna alan sitä väsäämään) jotka omalla nimellään sitä kissojenystavat@luukku.com osoitteesta pyytävät.

Vieras
Vieras

#1079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 14:11:48

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Öh? Tuossahan oli lainattuna kolme kysymystä ja vastaukset perässä. Jokaiseen asiallisesti esitettyyn kysymykseen on myös tässä ketjussa annettu vastaus ja jos ei ole osattu vastata, on ohjattu aina eteenpäin.

Minäkin olen lukenut ketjun täysin ulkopuolisena. En ole jäsen, en edes paikkakuntalainen. Ihan selkeän kokonaiskuvan olen saanut. Nyt, nähtyäni mm. tämän paljon puhutun herjauskirjeen, saanut vielä vakuudet siitä, että esiintuodut asiat ovat todellakin todistettavissa.

Mitäs syyllistämistä on siinä, että kirjoittamasi perusteella epäillään sinun todella perehtyneen asioihin? Johan se tuli tekstistäsi ilmi, että esitit kysymyksiä, joihin kaikkiin on vastattu jo ja hyvinkin selkästi.

Ja lisäksi, vaalityöhön kuuluu olennaisena osana kysymyksiin vastaaminen, jota toteutetaan mm. tuolla FB-sivustolla. Totuuden kertominen kun ei ole laitonta ja yleisen käsityksen mukaan ei myöskään kuvaa mainitsemaasi "alhaista käytöstä". Kysymyksiin vastaaminen koetaan kyllä äänestäjien arvostamiseksi eikä päinvastoin.

Tuohon Kanervan esittämiseen negatiivisessa valossa; kaikki hänestä esitetyt asiat ovat faktoja ja todistettavissa. Negatiivisia tosiasioita kun on vaikea positiivisessa valossa esittää, vaikka kuinka yrittäisi.

 

Vieras
Vieras

#1122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 19:20:37

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

"miksi hän kokee tarpeelliseksi mainita Terttu Kanervon negatiivisessa valossa, kuten mainitessaan hänet "itse itsensä päätoimittajaksi nimittäneenä" . Mielestäni se osoittaa alhaista käytöstä sekä äänestäjien aliarvostusta. Peltoniemi olisi voinut hoitaa mainontansa toisin, luottamalla äänestäjiinsä."

Miten niin alhaista käytöstä?! Totuuden kertominen on alhaista käytöstä?! Kyllähän tuo on pyhäkoululeikkiä verrattuna nykyisen pj,n ja tynkähallituksen toimiin. OIskohan tarvis siunkin tarkistaa vähän näitä realiteetteja silmät auki.

Käännäppäs silmäsi Terttu Kanervon ja kumppaneiden tekoihin, niin siellä sinä näet niitä todellisia alhaisia tekoja!

Vai mitä sanot oikeudentajuisena ihmisenä julkisesta monisivuisesta avoimena lähetetystä mustamaalaus "jäsentiedotteesta"!? Sekö on sinun mielestäsi, tämä laiton teko hyväksyttävää ja oikeudenmukaista??

Vieras
Vieras

#1189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-20 00:22:18

#1075: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Olet aivan oikeassa. Omaa pesäänsä tässä Peltoniemet vain likaavat.

Mitä itse heistä henkilökohtaisesti tiedän, eivät kumpikaan sovellu uusiksi puheenjohtajiksi.

Puheenjohtajalta vaaditaan käytöstapoja. Hänhän edustaa koko yhdistystä.

Ei tarvitse kuin lukea yksi sivu näitä tekstejä, tietää aivan varmasti etteivät käytökseltään tuon tapaiset henkilöt ole edustuskelpoisia.

Sairasta touhua kokonaisuudessaan.

Kas kun ei oikeudessa vielä ole asiat menneet eteenpäin? Hoitaisivat hommat loppuun jos yleensä saavat vietyä oikeuteen asti syytöksensä.