KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1063 Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:44

#1032: Erivieras - Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Näin juuri! Tähän maahan mahtuu kissa- ja eläinsuojeluyhdistyksiä lisääkin. Esimerkiksi villien kissojen muodostamien ongelmapopulaatioiden hallintaan tarvitaan ihmisiä, loukuttamaan ja hoitamaan tarttuvat taudit, etsimään uusia koteja kssoille.

Yhdistyksen perustaminen sujuu kyllä niinkin viksuilta ja tomerilta ihmisiltä, jotka nyt kohdistavat energiansa hyvän ja maineikkaan edelläkävijän mollaamiseen.

Siitä vain aloittamaan varojen ja jäsenten keruu.  Alkupääoma muodostuu toki omista rahoista, kuten KKY:lläkin aikoinaan. Toivotan aidosti onnea matkaan.

Uskon sitä paitsi, että KKY voisi jopa avustaakin pienellä alkupääomalla uutta yhteistyökumppania. Sen verran hyvää neuvottelutaitoa olisi saatavilla.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1066 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 13:00:40

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi! 

 Jaha, mikäs olisi päivän tarjous? :):)Hih hih... ei meikäläinenkään näköjään voi välillä ittelleen mitään kun pitää tälläisiä kommentteja laittaa.... ;)

Vieras
Vieras

#1070 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 13:12:21

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Voi että näin sivustaseuraajaana alkaa vaikuttamaan jo aika surkuhupaisalta nämä muutosta vastustavien hämäysyritelmät. Tämä on mitä loistavinta ajanvietettä, yrittää saada kiinni näiden kirjoittajien järjenjuoksusta ja samalla huomata kerta toisensa jälkeen, kuinka nämä puhuvat itsensä pussiin. Kiitos monista makeista nauruista!

Ensin tässä keskustelussa heitettiin ilmoille, että Pirjo yrittää ostaa itselleen pj:n paikan ja nyt jo heitetään ilmoille ajatus siitä, että ostetaan Pirjo ja kannattajat ulos yhdistyksestä.

Kaikki konstit on näköjään käytössä, mutta yksi asia ei muutu. Pirjoa ajetaan nyt urakalla pj:ksi ja siksi UUTTA YHDISTYSTÄ EI PERUSTETA, kun vanhakin on vielä korjauskelpoinen.

Vieras
Vieras

#1073 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 13:26:46

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

On enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei KKY:n kanssa haluta olla tekemisisssä. Juuri tämän PJ:n "neuvottelutaitojen" vuoksi.

Vieras
Vieras

#1118 Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

2011-02-18 18:32:19

#1063: Vieras - Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

"Uskon sitä paitsi, että KKY voisi jopa avustaakin pienellä alkupääomalla uutta yhteistyökumppania. Sen verran hyvää neuvottelutaitoa olisi saatavilla."

:DDDDDDDDDDD Sinähän todellisen vitsin murjaisit, että oikein neuvottelutaitoa olis tarjolla ja armopaloja!! Oiskos pj,llä kahvia ja pullaakin neuvottelupöytään tarjolla??

Anteeks mutta en voinut mitenkään vastustaa, pääsi pikkiriikkinen piru irti ;DDD