KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #1053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

18.02.2011 12:09

#1048: Tietämätön - Re: Re: Re: Re: Re: Pirjo Peltoniemi uudeksi KKY:n puheenjohtajaksi!

Nykyinen hallitus ei pidä itsestään meteliä??!! Nykyinen hallitus on mm. lähettänyt KOKO JÄSENISTÖLLE herjauskirjeen.

Lue tämä koko ketju, niin saat kyllä faktaa. Useasti on todettu, että kaikki täällä todetut seikat on todistettavissa. Kysy asianosaisilta suoraan. Tai mene vuosikokoukseen kysymään. Siellä ladotaan faktat pöydälle, TODISTEINEEN.

 

Väität lukeneesi keskustelua ja fb-sivuja. Laitan tähän kuitenkin vastaukset kysymyksiisi, mikäli on kyse luetunymmärtämisen vaikeudesta.

 

Kysymyksesi: "Olisin kiitollinen, jos tässä keskusteluketjussa joku kirjoittaisi asiallisesti, mikä nykyisen hallituksen toiminnassa on pistänyt liikkelle tämän suunnattoman määrän vastustusta?" Vastaus löytyy myös tästä ketjusta, sekä tarkastellessa käytännön tapahtumia KKYn lähihistoriassa.

Kysymyksesi: "Mihin yhdistyksen rahavarat on käytetty, jos ei kissoihin?"  Vastaus löytyy mm. tästä ketjusta, sekä mm. Marko Karin n.16000e vuosipalkasta. Lahjoittajat ovat tarkoittaneet rahat kokonaisuudessaan kissojen hyödyksi

Kysymyksesi:"Mitä konkreettisia muutoksia uusi pj toisi tullessaan, ja mihin hän rahavarat sijoittaisi?" Vastaus löytyy mm. tästä ketjusta, sekä Peltoniemen fb-sivulta, molemmista läytyvät myös Peltoniemen vaalipuhe toimintasuunnitelmineen.

 

Sarkasmi on muuten huumorin hienoin laji jo sen vuoksi, että sarkastinen ihminen osaa nauraa myös itselleen.;)