KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#826 Puheenjohtaja Terttu Kanervolle

05.02.2011 01:37

Kehtaat täällä valittaa kiireitäsi ja työtaakkaasi, mutta samalla rohmuat ittelles lisää VALTAA. Nytte oot jo pj, päätoimittaja ja kissansijottaja.

Kukahan meistä onkaan vallanahne? En ainakaan minä, joka haluaisin vaan auttaa kissoja, ellet torpedoisi sitäkin koko aikaa.

Kirjat roviolle?
Vieras

#827 SANANVAPAUDEN RIISTO

05.02.2011 01:46

Nyt tuntuu olevan KKY:stä riistetty loppukin sananvapaus! Ei Katti-Mattiin aikaisemmin kaikki saaneet asiallisia kirjoituksiaan läpi, koska hallitus tarkisti ne. Ja jos sattui olemaan kiusattujen joukossa, niin juttu hylättiin. Olisi se sitten kuinka hyvän asian puolesta tahansa.

NYT KATTI-MATIN PÄÄTOIMITTAJAKSI ITSENSÄ ITSE NIMITTI TERTTU KANERVO eli puheenjohtaja.

Kanervo viime keväänä sanoi, ettei enää tänä keväänä jatka puheenjohtajana, koska ei jaksa, vaan haluaa jäädä taka-alalle.

Viimeisen kuukauden aikana Kanervo on ITSE NIMITTÄNYT ITSENSÄ KISSANSIJOITTAJAKSI SEKÄ PÄÄTOIMITTAJAKSI jäsenlehdessä.

Miksi?

Onko syynä PIRJO PELTONIEMEN ilmoitus PUHEENJOHTAJAehdokkuudestaan?

HALUAAKO TERTTU KANERVO ESTÄÄ PIRJO PELTONIEMEN PJ-KIRJOITUKSEN PÄÄSYN KATTI-MATTIIN?

Toivottavasti Kanervo ei kuitenkaan alennu tälläiseen toimintaan.

HYVÄ PUHEENJOHTAJA HALUAA HYVÄÄ YHDISTYKSELLEEN JA JÄSENILLE, EI ITSELLEEN!!!! Terttu Kanervon hyvyyden näemme Katti-Matin ilmestyttyä.
Vieras
Vieras

#828 Re: SANANVAPAUDEN RIISTO

05.02.2011 10:36

#827: Kirjat roviolle? - SANANVAPAUDEN RIISTO 

Näin on ja viimeistään siinä vaiheessa, Katti-Matin ilmestyttyä, pitäisi järkeville ja omilla aivoillaan ajatteleville jäsenille valjeta koko kupletin juoni JOS Pirjon kirjoitusta ole julkaistu siinä!

Mutta niille poloisille, jotka ovat ummistaneet silmänsä pj,n tekemiltä vääryyksiltä ja nielevät pj,n valheet,  ne joita viedään kun pässiä narussa ,  niin heitä ei auta enää mikään. Uppoavat johtajansa myötä. Ennemmin tai myöhemmin mutta AINA on loppu tullut kuitenkin ja väärin hallitsijoiden valta muretunut, sillä se sortuu omaan mahdottomuuteensa.

MUTTA jokainen on tehnyt valintansa ja vastaavat valinnoistaan, sekä niiden seurauksista. Siinä ei enää auta johtajan selän taa meneminen.

Seuratkaa mitä Egyptissä tapahtuu ja verratkaa sitä siihen mitä KKY,ssä!! KKY,ssä on sama tapahtumassa mutta pienimuotoisemmin.

MUTTA!! molemmissa paikoissa ihmiset ovat saaneet tarpeekseen mielivaltaisesta yksinvaltiaasta ja vaativat sananvapautta, demokratiaa, avoimuutta, rehellisyyttä ja kansalais-/jäsenoikeuksien kunnioittamista.

Kuunnelkaa uutisia ja verratkaa, HYVIN SAMANLAISTA ei eroa. Mutta näinhän tulee tapahtumaan AINA ennemmin tai myöhemmin, siellä missä ihmisten oikeuksia ja vapautta poljetaan.

Tässä nyt vain on se seikka että niiden joiden asioista tässä viime kädessä on kyse ja jotka ovat tämän toiminnan ydin ja tarkoitus, niin niiden ääni  on vaiennettu niiden toimesta, joiden olisi kuulunut "virkansa" (pj ja tynkähallitus) puolesta toimia auttaakseen niitä; SIIS KISSOJEN PUOLESTA PUHUJIEN JA TOIMIVIEN ÄÄNI ON VAIENNETTU JA NYT SITTEN TODENNÄKÖISESTI IHAN JULKISESTI!!

Mitä muuta se sitten voi tarkoittaa kun yksinvaltias on nimittänyt itsensä jo jäsenlehden päätoimittaajksi! Sinne menee vain sellainen materiaali julkaistavaksi, joka on vain ja ainoastaan suosiollinen pj,lle siis päätomittajalle ja siis toimattomalle kissojen sijoittajalle.

Eli hän on ottanut senkin omaksi vallankäytön välineekseen kiillottaakseen julkisivuaan mutta kannattaisi avata silmät ja kurkistaa kulissien taakse, niin yllätys voi olla melkoinen.

Tämä adressi on yksi kurkistusluukku ja ikkuna tuohon kulissien takaiseen maailmaan, jos vain viitsii ja jaksaa lukea. Suosittelen.

KUMMANKOHAN NÄISTÄ KAHDESTA PJ EHDOKKAASTA KISSAT VALITSISIVAT?!?!?


Vieras

#829 häviäjät

05.02.2011 10:53

Tätä soppaa vähän kauempaa katsoen herää mielenkiintoisia näkymiä ja visioita. Kun laskee yhteen muutamia asioita, niin häviäjiä voivatkin olla kaikki. Myös pj, joka on niin valtansa sokaisema, että voi mahdollisesti jäädä nuolemaan näppejään. "Musta hevonen" voi todellakin tulla, vaivihkaa yllättävältä suunnalta ja vie "koko potin". Pääsee toimimaan tämän hälyn keskellä kaikessa rauhassa, kun kaikkien huomio kiinnittyy juupas-eipäs sapelien kalisteluun.

Moni farssi kalpenee tämän nyt meneillään olevan farssin rinnalla. Moni muu julkiröyhkeä kalpenee näiden röyhkeyksien rinnalla mitä KKY,n pj,n ja hallituksen (ei kaikkien jäsenten) toimesta on harrastettu. Viimeisenä tämä pj,n päätoimittajaksi julistautuminen.

Suurimmat häviäjät tässä nyt kuitenkin ovat olleet jo kauan, eli KISSAT PAKKASESSA!!!

Kissojen puolesta
Vieras

#830 Emme halua riidellä

05.02.2011 15:01

Me oppostiossa emme halua riidellä, emmekä väheksy ketään! Tarkoituksenamme on ainoastaan saattaa KKY:n toiminta tasapainoon ja se myös avoimemmaksi ja kehittää sitä. Farssin tästä ovat tehneet ainoastaan pj Kanervo ja hänen tynkähallituksensa moraalisesti arveluttavilla ja jopa yhdistyslainvastaisilla toiminnoillaan. Oppositio on tehnyt vain sen, mikä on ollut oikeutemme ja laillisesti mahdollista. Me tuomme ainoastaan ja vain totuuden esiin. Emme alennu levittämään mitään valheita, kuten vastapuoli on tehnyt systemaattisesti!

Jos Terttu päätoimittajana julkaisee panettelevaa ja valheellista tekstiä Pirjosta jäsenlehdessä, häntä odottaa seuraavaksi sitten kunnianloukkaussyyte. Niin ikään, jos hän ei julkaise Pirjon vaalipuhetta lehdessä yhtenä puheenjohtajaehdokkaana, osoittaa se epäsolidaarista käyttäytymistapaa päätoimittajana ja rikkoo Pirjon oikeuksia ehdokkaana.

Henkilökohtaisesti en jaksa uskoa, että Terttu Kanervo ja tynkähallitus olisivat pystyviä tasapuoliseen ja avoimeen puheenjohtajakilpaan sekä antaisivat jäsenistölle sille kuuluvan vallan päättää asiasta. Uusien jäsenten ottokielto ja Pirjon vaalipuheen julkaisun kieltäminen että mahdollinen Pirjon panettelu jäsenlehdessä, kertovat jo kaiken oleellisen tämän joukon moraalisista arvoista. Tämä ns. hallitus ei pelaa rehellisin keinoin!
Vieras
Vieras

#831 Re: Emme halua riidellä

05.02.2011 15:56

#830: Kissojen puolesta - Emme halua riidellä 

 Odotetaanhan nyt ensin, kun saamme sen KattiMatin ja sitten vasta voi asiaa spekuloida!!!!

Vieras
Vieras

#832 Re: Re: Emme halua riidellä

05.02.2011 22:07

#831: Vieras - Re: Emme halua riidellä 

 No näistä Pirjon panettelukirjoituksista on saatu vahvaa vinkkiä ja siksi tuo entinen päätoimittajakin nähtävästi "vapautettiin" tehtävistään. Kuulemani mukaan, hän oli ehdottanut Tertulle, että Pirjolle annettaisiin vapaus lukea hänestä kirjoitetut kirjoitukset ja että hänellä on siihen oikeus, mutta Terttu ei ollut pyyntöön suostunut. 

Kissaihminen
Vieras

#833 Kissojen asialla

05.02.2011 23:08

HYLÄTYT & KODITTOMAT KISSAT TARVITSEVAT APUASI! Pirkanmaalla toimiva Kissojen Katastrofiyhdistys eli KKY on auttanut 32 vuotta apua tarvitsevia kissoja pääsemään uuteen kotiin. Viime vuonna toimintaa alettiin kuitenkin supistamaan. Me haluamme kehittää KKY:n toimintaa aktiivisemmaksi, avoimemmaksi sekä tietysti auttaa useampia kissoja kuin nyt. Jäseneksi liittymällä voit vaikuttaa satojen kissojen tulevaisuuteen. Uutena puheenjohtajaehdokkaana vuosikokouksessa 27.3 on PIRJO PELTONIEMI. Pirjo on 4 vuoden aikana KKY:ssä mm. hankkinut yksin yli 600 kissalle uuden kodin. Lisätietoa kaikesta saat laittamalla yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Kissat kiittävät! Laita viesti kissaihmisille!
fedup
Vieras

#834 Vastuuvapaus

06.02.2011 13:05

Näillä tiedoilla, mitä täällä on esitetty ja sillä mitä KKYN sivuilla luki vielä jokin aika sitten ("Kissatalo-hankkeesta on toistaiseksi luovuttu"... sekin on kummasti poistunut?) ehdotan, etä laitatte NYKYISEN HALLITUKSEN vastuuseen.
Heille ei tosiaankaan tule myöntämän vastuuvapautta jos myös raha-asiat ovat tällä tolalla ja rahaa menee enemmän toimijoille kuin kissoille??! , kuten täällä on esitetty.

Jäsenen tulee vaatia, että hännen jäsenmaksunsa käytetään suurimmaksi osaksi kissojen hyväksi, toki juokseviakin kuluja on. Ja edelleenkin, siihen kissataloon, johon varoja on kerätty vuosia. Väärin perusteinko?

Miksi uusien jäsenten liittyminen on evätty? Onko tämä laillista? Tästäkin hallitus vastuuseen, samoin kun siitä, jos joku on yhdistyksestä erotettu laittomasti, YHDISTYSLAIN sääntöjen ja yhdistyksen omien sääntöjen vastaiseti. Jos näin on siis tapahtunut.

ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ nykyistä hallitusta pälkähästä, vaikka pj sanelisi nyt toiminnan, he ovat kaikki vastuussa, omina itsenään, henkilönä. Pj on vain osa hallitusta.

Joku kirjoitti" Tällä hetkellähän yhdistys on täysin jäässä. Puolivillejä ei oteta, eikä oteta liioin kesykissojakaan, vaikka ne olisivat katastrofi tilanteessa."

KKY kuitenkin kertoo ottavansa löytökissoja, jotka taas LAIN mukaan kuuluvat kunnalliseen löytölään JOKA EI OLE KKY:

Onko tässä nyt otettu helppo tapa auttaa? Jätetään ne vaikeat ja kustannuksia tuovat puolivillit ulos, ja otetaan löytökissoja, joille ON JO olemassa paikka, ja joiden edelleen saattaminen uusiin koteihin on helponpaa ja halvempaa.

Olen myös kuullut, että eräs Ylöjärveläinen kissa päätyi kadonneena KKYhyn, omistaja oli sinne laittanut tiedon kadonneesta, mutta koskaan KKY ei kertonut hänelle että kissa heille päätyi (oli kuulemma jokin virus hänen sähköpostissaan jossa ilmoitti kadonneesta). KKY etsi siis kissalle, jolla oli omistaja ja joka aktiivisesti kissa etsi, uuden kodin ja KKystä (pj?) oli vielä kehdannut ehdottaa että "ottakaa täältä meiltä uusi kissa).

LÖYTÖElÄIMET EIVÄt KUULU KKY_hyn.

Kunnan on huolehdittava alueellaan irrallaan tavattujen ja talteenotettujen koirien ja kissojen sekä muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä.

Talteenotettua eläintä on säilytettävä vähintään 15 päivän ajan, minkä jälkeen kunnalla on oikeus myydä, muutoin luovuttaa tai lopettaa eläin.

Kunnalla on oikeus periä eläimen omistajalta tai haltijalta korvaus eläimen talteenotosta, hoidosta ja mahdollisesta lopettamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Jos poliisille on tehty metsästyslain (615/93) 55 §:ssä tarkoitettu ilmoitus koiran talteenotosta, tulee poliisin ilmoittaa talteenotosta kunnan löytöeläinten talteenottopaikkaan.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1996/19960247
Lahjoitin kissoillem en puheenjohtajalle
Vieras

#835 Kissojen rahat käytetään muuhun kuin kissoihin!

06.02.2011 15:06

#773: Utelias Aatu ja jäsenkin - Terttu Kanervolle postia 

 Järkyttävää, että puheenjohtaja tuhlaa yhdistyksen rahoja oman asianajajansa palkkioon!!!!

Minä en ainakaan ole lahjoittanut Terttu Kanervon asianajajakuluihin pesoakaa, MINÄ OLEN LAHJOITTANUT RAHAA KISSOILLE!!!

Yhdistystä eli KKY:tä vastaan EI ole nostettu yhtäkään kannetta tms, vaan puheenjohtajaa ja tynkähallitusta vastaan. Puheenjohtaja tynkähallituksineen ovat itse päättäneet, että saavat käyttää yhdistyksen varoja omiin asianajakuluihinsa.

Kissoja "ei ole varaa" lumihangesta paukkupakkasella pelastaa, mutta kyllä on varaa palkata asianajaja!!!!

HÄVETKÄÄ PUHEENJOHTAJA SEKÄ TYNKÄHALLITUS!!! HÄVETKÄÄ!!!!

 

Kehitystä KKY:hyn
Vieras

#836 Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle!

06.02.2011 16:51

#681: Kissoille oikeutta - Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle! 

 Miksi Pijo Peltoniemi olisi hyvä puheenjohtaja KKY:lle?

-Pirjo on mukana KKY:n toiminnassa mukana kissojen takia, ei rahan, ei vallan, eikä kunnian.

-Pirjolla on laaja osaaminen KKY:n toiminnasta. Pirjo on toiminut KKY:n hallituksessa, ollut mukana tapahtumissa, ollut ensikotina ja kissojen sijoittana. Pirjo ymmärtää niin yhdistyksen pöyrittämiseen liittyvät paperihommat, kuin käytännön aktiivityön kissojen eteen.

-Pirjo haluaa kehittää KKY:n toimintaa, eikä polkea paikallaan asenteella "kun näin on tehty 30 vuotta, niin tällä mennään seuraavat 30 vuottakin, vaikka maailma kuinka muuttuisikin".

-Pirjo toivottaa toimintaan mukaan vanhat kuin uudetkin jäsenet sekä kaikki jäseniksi haluavat, eikä vain niitä jotka ovat hänen kanssaan samaa mieltä.

-Pirjo haluaa muuttaa KKY:n avoimemmaksi ja antaa jäsenille äänioikeuden ympäri vuoden, eikä estää jäseniä liittymästä tai karkoittaa toiminnasta pois aktiivijäseniä.

-Pirjo on reilu, rehti ja kissarakas. Hänellä ei ole tarvetta kiusaamiseen eikä salailuun.

-Pirjo on luotettava ja pitää/tekee sen minkä lupaa, eikä lupaile vastauksia ja sitten ole vastaamatta milloin milläkin tekosyyllä.

-Pirjo kuuntelee kaikkien näkökannat asioihin ja ottaa nämä huomioon päätöstä tehdessään sekä antaa kaikille mahdollisuuden kertoa näkökantansa. Eikä ole diktaattori joka päättää kaiken yksin.

-Pirjo ei halua kahmia kaikkia toimenkuvia itselleen, vaan haluaa jakaa vastuuta kaikille, jotka sitä haluavat ja ko. hommat osaavat hoitaa. Eikä nimittele itseään kaikkiin virkoihin ja sitten valita työn paljoudesta saadakseen säälipisteitä ja väsiksissään hoida hommia huonosti.

 

Valitaan uudeksi PUHEENJOHTAJAKSI PIRJO PELTONIEMI 27.3 vuosikokouksessa!

 

 

 

 

 

Joskus ollut jäsenkin
Vieras

#837 Huono muistiko?

07.02.2011 11:21

Täsä olisi taas yksi kysymys Terttu Kanervolle, johon hän ei tietenkään vastaa.

Miksi hän kertoo jopa julkisesti että yhdistyksessä ei ole ollut MITÄÄN häiriötä ennen kun nyt, kun Peltoniemet tulivat mukaan?
Eikö hän muista vuotta 2006 enää?
Eikä vuotta 2009, jolloin hän savusti kaksi hyvää toimijaa pois yhdistyksestä, koska nämä eivät sattumoisin olleen hänen kavereitaan.
Eri mieltähän saa olla, vai mitä?

Mutta EI KKY:ssä sieltä lentää kun leppäkeihäs ja saa haukut perään, ainakin pj;ltä.
huolestunut
Vieras

#838 Kysymys

07.02.2011 12:43

Pj Terttu Kanervolle kysymys ja toivon että vastaat, sillä yhdistyksen nettivivuilla ei ole mitään tietoa, tilinumeroa mihin voisi jäsenmaksun maksaa mutta siellä ei ole myöskään tiedotettu siitä ettei uusia jäseniä otettaisi. Miten asia nyt sitten todellisuudessa oikein on?? Vaikuttaa kovin kummalliselta tilanteelta. Toimiiko yhdistys enää? Soitammeko kaikki sinulle, joita tämä asia kummastuttaa?

Mielestäni kaikkia eläinsuojelujärjestöjä tarvitaan eläinten avuksi ja koska kissat ovat sydäntäni lähellä niin KKY,n työ kissojen hyväksi on siten tärkeää ja se järjestö jota haluaisin tukea liittymällä jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun.

Tässä nyt vaan ihmettelen kovasti tätä tilannetta ja tätä kirjoittelua täällä mutta en ymmärrä miksi ei oteta uusia jäseniä?? Onko siihen syynä yhdistyksen sisällä olevat henkilöristiriidat?? Niihin en ota kantaa mutta tilanne vaikuttaa huolestuttavalta yhdistyksen toiminnan ja kissojen kannalta.
Todella järkyttynyt
Vieras

#839 Re: Re: Re: Re: Re: Katti-Mattia odotellessa....

07.02.2011 17:00

#825: Vieras - Re: Re: Re: Re: Katti-Mattia odotellessa.... 

Niinpä niin. Päätoimittaja on vastuussa julkaisuista. Voi tulla lisää lakimieshankaluuksia Tertulle, pahoin pelkään. Koko lysti tulee lopulta todella kalliiksi Tertulle, en sitä hänelle henkilökohtaisesti toivo, mutta tyhmästä päästä maksaa koko ruumis, niinhän se on. Jos olisi ajoissa lopettanut ja vielä ymmärtänyt pyytää anteeksi niin tällaista tilannetta ei olisi ollenkaan.

Silmät pyöreinä täällä vain luen tätä ketjua, uskomatonta!!!!

Vieras
Vieras

#840 Re: Kysymys

07.02.2011 18:18

#838: huolestunut - Kysymys 

 Ei Terttu vastaa ellet laita hänen hlökohtaiseen puheenjohtajasähköpostiinsa. Osoite on pj@kissojenkatastrofiyhdistys.net

Jäsen jo vuodesta 1985
Vieras

#841 Re: Re: Kysymys

07.02.2011 20:18

#840: Vieras - Re: Kysymys 

Ei Terttu vastaa, vaikka meiliä laittaakin. Kiertelee ja kaartelee ja selittelee vaan.

Itselle ainakin tuli sellanen olo, että kyllä Tertulla jotain salattavaa on pakko olla, kun ei pysty vastaamaan asiallisiin kysymyksiin.

Olisin halunnut selvyyttä täällä käytävään keskusteluun ja kuulla Terun kannan, jotta olisin voinu muodostaa oman mielipiteeni asioista.

Mutta kun ei Terttu vastata kysymykseen kyennyt, niin empä voi päätellä kuin sen, että opposition on puhuttava totta.

Surullinen kissojen takia =(
Vieras

#842 Mielipiteeni puheenjohtaja Terttu Kanervosta

07.02.2011 20:26

Keskustelua lukiessani olen tullut siihen tulokseen, että Terttu Kanervo ei ole oikea valinta puheenjohtajaksi. Hän on puheenjohtajuutensa lisäksi kahminut itselleen valtaa nimittämällä itsensä jäsenlehden päätoimittajaksi sekä kissojen sijoittajaksi. Aikaisempi päätoimittaja ja kissojen sijoittaja on joko erotettu tai ovat eronneet Terttu Kanervon takia. Lisäksi hän tuntuu rahojen perään kovasti olevan, koska on ainoa, joka rahanahneudesta pauhaa. Kissoista sensijaan ainoastaan Pirjo Peltoniemi eli tuo uusi ehdokas on pauhannut, kissat ovat Tertulta tainneet kokonaan unohtua. Terttu Kanervo ei anna jäsenten liittyä yhdistykseen ja on facebook-sivunkin sulkenut. Haukkumisen ja syyttelyn Terttu Kanervo kirjoitustensa perusteella osaa liiankin hyvin sekä omakehun. Kysymyksiin ei vastauksia Kanervolta tule, koska jäsenet ja lahjoittajat eivät hänen vastauksiaan ansaitse.
Arja Härmälästä
Vieras

#843 Törkeetä!

07.02.2011 22:18

Älkää hyvät ihmiset ottako Terttua hampaisiinne näin törkeällä tavalla! Lopettakaa heti tuo "mollaaminen". Ei se ole fiksua. Terttu on yhdistyksen perustaja ja vuosikymmenet uhrannut aikaansa kissojen hyväksi. Antakaa hänen nyt olla rauhassa!
Näin on näreet
Vieras

#844 Re: Törkeetä!

07.02.2011 22:26

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

 Terttu on uhrannut myös monta aktiivista toimijaa yhdistyksessä ja samalla ison liudan kissoja ja koko ajan menee lisää...  Miten paljon uhrauksia pitää vielä tehdä?

Vieras
Vieras

#845 Re: Törkeetä!

07.02.2011 22:27

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

 Kaikki nämä asiat, joista Terttua ja hänen tynkähallitustaan on syytetty ja kerrottu tapahtuneen, ovat totta! Toisin kuin heidän omat kirjoituksensa.

Kirsi
Vieras

#846 Arjalle Härmälään

08.02.2011 01:00

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Terttu Kanervo on perustanut aikoinaan KKY:n, mutta yhdistys ei ole Tertun oma, vaan KISSOJEN Kakatastrofiyhdistys. 1979-1999 ajalla Terttu Kanervo on ymmärtääkseni tehnyt paljonkin hyvää kissojen eteen ja saanutkin toiminnastaan paljon kiitosta ja jopa oikein jonkun mitallinkin.

2000-2011 välisenä aikana Terttu Kanervo on ollut toisena osapuolena useissa kymmenissä erimielisyyksissä ja kiusannut + ulossavustanut taikka kokonaan vaimentanut kaikki nämä useat kymmenet ihmiset. Terttu on esimerkiksi aiheetta haukkunut ihmisiä mielisairaiksi, rahanahneiksi, työtäpakoileviksi ja vallanhimoisiksi. Lisäksi Terttu on julkisesti nöyryyttänyt useita ihmisiä.

Ketään näistä kiusaamistaan useista kymmenistä ihmisistä, ei Terttu tietääkseni ole koskaa nimitellyt kissoja inhoaviksi. Koska kaikki nämä henkilöt ovat olleet kissoja rakastavia ja muutenkin KKY:n jäsenten arvot täyttäviä ihmisiä.

Miksi sitten ongelmat ja tappelut? Koska nämä useat kymmenet ihmiset ovat olleet jostain asiasta Tertun kanssa jostain asiasta eri mieltä ja uskaltaneet kertoa sen ääneen.

Terttu on uhrannut paljon ajastaan kiusaamiseen ja aktiivijäsenten ulossavustamiseen. Nyt hän on itse valinnut itsensä Katti-Matin päätoimittajaksi. Terttu ei ole tehnyt tätä rakkausesta kissoihin, vaan vallanhalusta. Uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi, kun olisi halunnut julkaista oman vaalipuheensa jäsenlehdessä, mutta Terttu rupesi päätoimittajaksi estääkseen julkaisun, jottei jäsenet saisi tietää, että nyt on toinenkin puheenjohtajaehdokas.

Terttu on myös parhaansa mukaan salannut kaiken yhdistyksen toiminnan jäseniltä. Jäsenet eivät pääse lukemaan jäsenluetteloa, eivätkä saa pöytäkirjoja nähtäväkseen, vaikka yhdistyslaki näin määrää.

Terttu saa kaikkien puolesta olla rauhassa, muttei enää puheenjohtajana/yksinvaltijaana. Omilla teoillaan täysin tahallisesti Terttu on ajanut KKY:n tähän pisteeseen.

 

KKY on KISSOJEN yhdistys ja uusi puheenjohtajaehdokas PIRJO PELTONIEMI haluaa palauttaa yhdistyksen kissoille. PIRJO PELTONIEMI EI ole lähtenyt samaan loan heittoon, kuin Terttu häntä kohtaan. Pirjo haluaa yhtenäistää yhdistyksen, lopettaa kiusaamisen ja toivottaa kaikki mukaan toimintaan.

 

Toivon, että sinä Arja sekä te kaikki muutkin luette ajatuksella keskusteluja ja sitten mietitte, että onko mitenkään mahdollista, että Terttu on 2000-2011 ajalla useissa kymmenissä erimielisyyksissä ollut aina oikeassa ja useat kymmenet ihmiset aina väärässä. Olisi eri asia, jos kyseessä olisi vaan muutama henkilö, mutta nyt puhutaan useista kymmenistä ihmisistä. Voivatko he kaikki tosiaan olla kamalia hirviöitä, jotka ovat hyökänneet täysin viattomat Tertun kimppuun. Vai voisiko keskustelun kirjoituksissa olla jotain perääkin?

 

 

 

Vieras
Vieras

#847 Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 10:27

#834: fedup - Vastuuvapaus 

 Jos hallitukselle ei myönnetä vastuuvapautta, niin oletteko ottaneet huomioon sen, että Pirjo Peltoniemi on myös hallituksessa ja koskee myös häntäkin

Vieras
Vieras

#848 Re: Törkeetä!

08.02.2011 11:27

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Katso vaan "Arja Härmälästä" ettet sinäkin tule uhratuksi. Olet nähnyt Tertun "my way or highway"- tavan hoitaa asioita.

Mitään törkeää mollaamista ja hampaisiin ottamista täällä ei ole tapahtunut Terttua kohtaan, ellei totuuden kertomista lasketa sellaiseksi. Mutta sitä törkeää hampaisiin ottamista ja mollaamista valehdellen ja vääristellyin asioin on kyllä tapahtunut täällä kohdistuen muutamiin nimettyihin henkilöihin. Jopa siinä määrin että voidaan puhua julkisesta herjauksesta.

Ennen ihmiset ovat varmaan vaan väistyneet ja luopuneet, antaneet asioiden olla MUTTA nyt on joukko ihmisiä päättäneet, että nyt nämä väärydet ja väärät toimet ja laittomat päätökset tuodaan tietoisuuteen ja niille vaaditaan oikaisua. Ja että yhdistyksen toiminta käännetään uudelleen kohdistuvaksi kissoihin, kissa- ja toimijaystävälliseksi, avoimeksi ja rehelliseksi toiminnaksi.

Kovasti puolustamasi puheenjohtajan puheet nielet ilmeisesti silmää räpäyttämättä ja epäilemättä hetkeäkään niiden todenperäisyyttä. Tämäkin seikka on täällä tullut esille monen ihmisen kertomana, että asioita vääristellään. Kirsi kommentissaan #846 on varsin hyvin ja seikkaperäisesti selvittänyt asiallisesti näitä asioita.

Ihmisen täytyy olla joko täydellisesti aivopesty tai peloteltu jauhamaan tuota mantraa mitä sinäkin jauhat, etkä ymmärrä mistä tässä oikeasti on kyse. TAI sitten täysin tietoisena pj,n kyseenalaisista ja laittomista toimista olet mukana ja puolustat siten niitä tekoja joista nyt Terttua ja tynkähallitusta vaaditaan vastuuseen. Silloin jos sinäkin ne hyväksyt, sinutkin luetaan tuohon joukkoon kuuluvaksi. Sitä saa mitä tilaa, Terttukin.

Ikävää, ettet osannut sanoa mitään kunnollista puolustaaksesi puheenjohtajaasi, mitään viime vuosilta missä pj olisi kunnostautunut, mitään meriittiä mistä KAIKKI voisivat häntä kiittää, myös KISSAT ja oppositio. Vedit vaan sen saman vanhan laulun, jota kukaan ei enää kuuntele. Ne muinaiset teot ei paljon nykyajassa lämmitä ja auta, jos ei enää niitä tekoja tee.

Tässä on NIIN selvä kahtiajakutuminen yhdistyksessä toiminnan keskittymisessä  ja välissä syvä juopa; Pj ja tynkähallitus-RAHA, Pirjo Peltoniemi ja oppositiolaiset-KISSAT. Yhdistys on nyt neliraajahalvautunut eikä "pääkään" enää toimi.

Oikeutta ja demokratiaa ovat ihmiset kautta aikojen vaatineet ja vaaditaan nyt ja jatkossakin AINA kun ne estetään tai yritetään vesittää.

Luin jostain, että natsisaksan Göbbels oli sanonut että kun sepittää tarpeeksi ison valheen ja alkaa sitä toistamaan niin ihmiset alkavat uskoa siihen. Jokainen miettiköön tätä tykönään näissä yhteyksissä.

 

ps. mitäpä jos selaisit ja kävisit läpi tämän koko viestiketjun ja poimisit sieltä ne kohdat joissa Terttu on otettu törkeästi hampaisiin ja on "mollattu". Mutta muista että totuuden puhuminen ja selvästi todistettavissa olevat asiat eivät ole "mollaamista".

 

 

 

Vieras
Vieras

#849 Re: Törkeetä!

08.02.2011 11:32

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Terttu on uhrannut myös oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden ja toisten kunnioittamisen periaatteet.

Edt. Jäi sanomatta, että uhrattu on myös hyvät yhdistystavat ja yhdistyslaki.

Vieras
Vieras

#850 Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 12:44

#847: Vieras - Re: Vastuuvapaus 

Niin???

Sehän on jo useaan otteeseen näytetty toteen, että on 100% todistettavissa, kuinka paljon Pirjon, ja opposition yleensä, on annettu osallistua päätöksiin/edes tiedotettu näistä kaikista.