KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kissojen puolesta
Vieras

/ #830 Emme halua riidellä

05.02.2011 15:01

Me oppostiossa emme halua riidellä, emmekä väheksy ketään! Tarkoituksenamme on ainoastaan saattaa KKY:n toiminta tasapainoon ja se myös avoimemmaksi ja kehittää sitä. Farssin tästä ovat tehneet ainoastaan pj Kanervo ja hänen tynkähallituksensa moraalisesti arveluttavilla ja jopa yhdistyslainvastaisilla toiminnoillaan. Oppositio on tehnyt vain sen, mikä on ollut oikeutemme ja laillisesti mahdollista. Me tuomme ainoastaan ja vain totuuden esiin. Emme alennu levittämään mitään valheita, kuten vastapuoli on tehnyt systemaattisesti!

Jos Terttu päätoimittajana julkaisee panettelevaa ja valheellista tekstiä Pirjosta jäsenlehdessä, häntä odottaa seuraavaksi sitten kunnianloukkaussyyte. Niin ikään, jos hän ei julkaise Pirjon vaalipuhetta lehdessä yhtenä puheenjohtajaehdokkaana, osoittaa se epäsolidaarista käyttäytymistapaa päätoimittajana ja rikkoo Pirjon oikeuksia ehdokkaana.

Henkilökohtaisesti en jaksa uskoa, että Terttu Kanervo ja tynkähallitus olisivat pystyviä tasapuoliseen ja avoimeen puheenjohtajakilpaan sekä antaisivat jäsenistölle sille kuuluvan vallan päättää asiasta. Uusien jäsenten ottokielto ja Pirjon vaalipuheen julkaisun kieltäminen että mahdollinen Pirjon panettelu jäsenlehdessä, kertovat jo kaiken oleellisen tämän joukon moraalisista arvoista. Tämä ns. hallitus ei pelaa rehellisin keinoin!