KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

fedup
Vieras

#834 Vastuuvapaus

06.02.2011 13:05

Näillä tiedoilla, mitä täällä on esitetty ja sillä mitä KKYN sivuilla luki vielä jokin aika sitten ("Kissatalo-hankkeesta on toistaiseksi luovuttu"... sekin on kummasti poistunut?) ehdotan, etä laitatte NYKYISEN HALLITUKSEN vastuuseen.
Heille ei tosiaankaan tule myöntämän vastuuvapautta jos myös raha-asiat ovat tällä tolalla ja rahaa menee enemmän toimijoille kuin kissoille??! , kuten täällä on esitetty.

Jäsenen tulee vaatia, että hännen jäsenmaksunsa käytetään suurimmaksi osaksi kissojen hyväksi, toki juokseviakin kuluja on. Ja edelleenkin, siihen kissataloon, johon varoja on kerätty vuosia. Väärin perusteinko?

Miksi uusien jäsenten liittyminen on evätty? Onko tämä laillista? Tästäkin hallitus vastuuseen, samoin kun siitä, jos joku on yhdistyksestä erotettu laittomasti, YHDISTYSLAIN sääntöjen ja yhdistyksen omien sääntöjen vastaiseti. Jos näin on siis tapahtunut.

ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ nykyistä hallitusta pälkähästä, vaikka pj sanelisi nyt toiminnan, he ovat kaikki vastuussa, omina itsenään, henkilönä. Pj on vain osa hallitusta.

Joku kirjoitti" Tällä hetkellähän yhdistys on täysin jäässä. Puolivillejä ei oteta, eikä oteta liioin kesykissojakaan, vaikka ne olisivat katastrofi tilanteessa."

KKY kuitenkin kertoo ottavansa löytökissoja, jotka taas LAIN mukaan kuuluvat kunnalliseen löytölään JOKA EI OLE KKY:

Onko tässä nyt otettu helppo tapa auttaa? Jätetään ne vaikeat ja kustannuksia tuovat puolivillit ulos, ja otetaan löytökissoja, joille ON JO olemassa paikka, ja joiden edelleen saattaminen uusiin koteihin on helponpaa ja halvempaa.

Olen myös kuullut, että eräs Ylöjärveläinen kissa päätyi kadonneena KKYhyn, omistaja oli sinne laittanut tiedon kadonneesta, mutta koskaan KKY ei kertonut hänelle että kissa heille päätyi (oli kuulemma jokin virus hänen sähköpostissaan jossa ilmoitti kadonneesta). KKY etsi siis kissalle, jolla oli omistaja ja joka aktiivisesti kissa etsi, uuden kodin ja KKystä (pj?) oli vielä kehdannut ehdottaa että "ottakaa täältä meiltä uusi kissa).

LÖYTÖElÄIMET EIVÄt KUULU KKY_hyn.

Kunnan on huolehdittava alueellaan irrallaan tavattujen ja talteenotettujen koirien ja kissojen sekä muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä.

Talteenotettua eläintä on säilytettävä vähintään 15 päivän ajan, minkä jälkeen kunnalla on oikeus myydä, muutoin luovuttaa tai lopettaa eläin.

Kunnalla on oikeus periä eläimen omistajalta tai haltijalta korvaus eläimen talteenotosta, hoidosta ja mahdollisesta lopettamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Jos poliisille on tehty metsästyslain (615/93) 55 §:ssä tarkoitettu ilmoitus koiran talteenotosta, tulee poliisin ilmoittaa talteenotosta kunnan löytöeläinten talteenottopaikkaan.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1996/19960247

Vastaukset

Vieras
Vieras

#847 Re: Vastuuvapaus

2011-02-08 10:27:23

#834: fedup - Vastuuvapaus 

 Jos hallitukselle ei myönnetä vastuuvapautta, niin oletteko ottaneet huomioon sen, että Pirjo Peltoniemi on myös hallituksessa ja koskee myös häntäkin