KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Sanna
Vieras

#926 Re: Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

14.02.2011 11:13

#916: Vieras - Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää 

 Suosittelisin myös kuten pari muutakin henkilöä täällä, että ei tänne kannata noin kovassa maistissa alkaa kommentoimaan :) mutta hauskaa oli kuitenkin lukea kommentteja, kiitos siitä :):)


Vieras

#927 Älä välitä Pirjo

14.02.2011 11:18

Älä välitä Pirjo näistä haukkumakirjoituksista! Ne vain osoittavat vastapuolen mielenlaadun ja tasapainottomuuden. He eivät pysty normaaliin asialliseen kommunikointiin. Epäilen kyllä jonkinlaista dementiaa aivan oikeastikin varsinkin Terttu Kanervon osalta. Hänen vainoharhinen käytöksensä ja asioiden unohtelu vahvistavat asiaa. Näin oma mummonikin alkoi käyttäytyä sairauden edetessä. Hän pelkäsi, että hänen rahansa viedään ja ei muistanut puhuttuja asioita muuta kuin edelliseltä vuosikymmeniltä. Kaikki vanhat asiat olivat kuin eilisiä, mutta lähimenneisyys ei pysynyt mummon muistissa lainkaan. Asioita sai toistella.


Vieras

#928 Re: Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

14.02.2011 11:27

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Ai miten kävisi, jos Pirjo Peltoniemi valittaisiin puheenjohtajaksi? No hyvin, koska silloin yhdistyksessä alettaisiin toimia taas kissojen hyväksi ja toiminta voitaisiin saattaa nykyiselle vuosituhannelle eli kehittää sitä toimivammaksi. Ihmisiä ei enää kiusattaisi ja ahdisteltaisi. 

 

Kirsi

#929 KISSAT + Terttu Kanevo = ???????

14.02.2011 12:42

#913: Vieras - Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

HALUAISIN TODELLAKIN TIETÄÄ, ETTÄ MITÄ KONKREETTISTA TERTTU KANERVO ON TEHNYT KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010 JA 2011 ALKUVUODEN AIKANA?

 

Koska kukaan ei ole yhdessäkään kommentissaan sanonut tästä KKY:n päätarkoituksesta ja Tertun panostuksesta KISSOIHIN yhtään mitään, niin onko totta, ettei Terttu ole tehnyt yhtään mitään KISSOJEN eteen?

Edelleenkään en tarkoita papereiden pyörittämistä tai kadulla lipas kädessä seisoskelua muutaman kympin toivossa, vaan jotain jossa Terttu ja kissa ovat edes metrin päässä toisistaan. Onko Terttu edes silittänyt kissaa vuonna 2010?


 

 

Kirsi
Vieras

#930 Re: Re: Raha Kissoille?

14.02.2011 13:01

#914: Vieras - Re: Raha Kissoille?

Kysyit: Mitä Pirjo on yhdistyksessä tehnyt rahan hyväksi?

Pirjo on ilman bensakorvauksia ajanut ympäri Pirkanmaata ja kaempanakin viemässä loukkuja, hakemassa kissoja ja auttanut useampaa ensikotia kuljetuksissa. Kaikki varmaan tietävät kuinka kallista bensa on? Jos ihan perusajossa 15 km säteellä menee bensaan noin 40€ viikossa, Pirjo on omasta pussistaan maksanut näitä "kissa-bensoja" jo pelkästään viime vuonna vähintäänkin 40€*52 (viikkoa) = 2080 euroa. Aika iso summa, eikö totta?

Lisäksi Pirjo on rakentanut omilla rahoillaan kotiinsa kissatilaa remonttinsa yhteydessä noin 15.000€. Ja tähänhän Pirjolla olisi ollut oikeus hakea KKY:ltä rahallista tukea.

Lisäksi Pirjo on pitänyt neuvovaa puhelinta 24h ILMAISEKSI. Siitä hän olisi voinut kieltäytyä ja moni ensikoti olisi jäänyt neuvoitta, koska Terttu ei oikein tunnu neuvoja osaavan antaa. Näin ainakin ensikodit kertovat.

Pääpainon Pirjo on pitänyt KISSOISSA. Samaa EI voi sanoa Terttu Kanervosta. Pirjo on mm. loukuttanut, hakenut, kuljettanut sekä itse hoitanut SATOJA kissoja.

 

MITÄ TERTTU KANERVO ON TEHNYT RAHAN HYVÄKSI? Vastaanottanut testamentteja? Eipä hän tietääkseni ketään pysty hynotisoimaan? Joten testamentit ovat lahjoituksia, eivät Tertun keräämiä rahoja. Vaikkakin Terttu on sitä mieltä, että testamentit riittävät lahjoituksiksi, eikä tapahtumiin kannata panostaa. Kadulla hän on ollut värjöttelemässä kerätäkseen säälipisteitä, koska on itse kieltäytynyt menemmän rahaa keräämään sisätiloihin. Eipä ole lippaaseen tainnut tulla muutamaa kymppiä enemäpää. Vuodessa saattaa säkällä tulla lippaisiin noin 1000€ ja summassahan on kaikki kiinteätkin lippaat eli esim. eläinkaupoissa olevat lippaat.

 

MITÄ TERTTU ON TEHNYT KISSOJEN HYVÄKSI VIIMEISEN 15 KUUKAUDEN AIKANA?

Pirjo puheenjohtajaksi
Vieras

#931 Kissoista välittävä puheenjohtajaksi

14.02.2011 13:06

Pirjo Peltoniemelle on siis perustettu oma vaalisivu facebookkiin ja se löytyy nimellä:

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI

http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Pirjon vaalisivun vasemmassa alareunassa lukee JAA. Klikkaamalla jaa-sanaa saat liitettyä omaan profiiliisi linkin Pirjon vaalisivulle.

Voit myös kopioida ja laittaa kaikille kissaihmisille alla olevan facebook-viestinä, meilinä tai vaikka tekstarina:

Kissojen Katastrofiyhdistys Pirkanmaalla kaipaa uudistusta, avoimuutta sekä parempaa yhteishenkeä ja sitä on valmis tarjoamaan uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Koska nykyinen KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervo on kieltäytynyt julkaisemasta Pirjon vaalipuhetta jäsenlehti Katti-Matissa, olemme perustaneet Pirjolle oman vaalisivun facebookiin, jossa kaikki voivat esittää kysymyksiä ja tutustua Pirjoon paremmin. PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI sivulla kaikki voivat esittää Pirjolle kysymyksiä ja tutustua hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa. Kerrothan sivusta kaikille kissaihmisille, kiitos. Pelastetaan kissat yhdessä!


Tervetuloa tutustumaan Pirjon vaalisivulle. Vaalisivulla muistiinpanoista löytyy Pirjon oma vaalipuhe ja tiedoista tietoa sivun tarkoituksesta. Pirjo vastaa mielellään myös kysymyksiin, jotka voi kirjoittaa suoraa Pirjon vaalisivun seinälle. Mikäli ei halua seinälle näkyviin omia tietojaan voi lähettää kysymykset jne pirjomarjatta@elisanet.fi tai laittaa facebook- viestinä Pirjon henkilökohtaisen sivun Pirjo Peltoniemi kautta. Meili- ja facebook-kysymykset, ehdotukset jne julkaistaan vastauksineen Pirjon vaalisivun seinällä, mutta kysyjän nimeä ei julkaista, ellei hän erikseen niin toivo.


Pelastetaan kissat yhdessä!

KKY tarvitsee avoimmuutta
Vieras

#932 Pirjoko rahanahne, HAH!

14.02.2011 13:09

Pirjolla on hallituksen jäsenenä ollut varmaan mahdollisuus päästä KKY tilille halutessaan. Eiköhän Pirjo Peltoniemi olisi ollut jo Bahamalla muutaman vuoden, jos hän kissojen rahoja havittelisi?
rapatessa roiskuu
Vieras

#933 tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

14.02.2011 14:41

#913, #914,#916
Sillälailla!! Niin ovat "asiallsia ja rakentavia ja yleviä" kommentteja ETTÄ!
Kielenkäyttö ja sanailu kuulostaa hyvin "kultivoituneelta ja sivistyneeltä", Niin että räkä roiskuu!!

Jos pj,n ja kannattajiensa kielenkäyttö ja sanailu on tuota luokkaa yhdistyksessä ja yhteyksissä toimijoihin, sekä jäseniin niin IHMETELLÄ TÄYTYY ETTÄ YLEENSÄ ON ENÄÄ KETÄÄN TOIMINNASSA MUKANA!!

Täähän on ihan selvää pässinlihaa näistä ihmisistä ja "sivistyneisyydestään ja yhteistyökyvystään"!

HYVÄ antakaa tulla vaan lisää samanlaista, niin kaivatte yhä syvempää kuoppaa itsellenne!!!HURRAA!!! ei voi muuta sanoa :D

Sekä en voi myöskään muuta sanoa kuin, että olen TODELLA iloinen näistä ed. mainitsemistani kommenteistanne, ne ovat hyvin selventäviä teidän ajatus- ja arvomaalimastanne!!
Viimeisiä viedään
Vieras

#934 Re: Pirjoko rahanahne, HAH!

14.02.2011 14:49

#932: KKY tarvitsee avoimmuutta - Pirjoko rahanahne, HAH!

Oikeasti Pirjo Peltoniemeltä on viety lähes kaikki hallituksen jäsenen oikeudet. Hän ei saa esim. lukea hallituksen kokousten pöytäkirjoja eikä mm. vapaasti tutustua jäsenluetteloonkaan aina sitä halutessaan. Jäsenrekisteriähän ylläpitää yhdistyslain mukaan hallitus. Mutta Pirjo Peltoniemi ei ole jostain käsittämättömästä syystä saanut rekisteriä katsella kuin kerran (oikeus olisi tehdä sitä vaikka joka ainut päivä sitä niin halutessaan ja ihan itsenäisesti ilman läsnäolevia korppikotkia).

Muut hallituksen jäsenet kuuluvat yhdistyksen ensikodit-sähköpostilistalle paitsi Pirjo. Puheenjohtaja on hehkuttanut, että em. sähköpostiverkko on mm. hallituksen tiedotuskanava ja siksi hallituksen jäsenten olemassaoloa siellä on perusteltu.

Hyvä peruste, paitsi että KKY:n puheenjohtajan käsitys yhdenvertaisuudesta (joka sekin on yhdistyslain perusperiaate) on sellainen, että Pirjo Peltoniemellä ei ole samoja oikeuksia kuin muilla hallituksen jäsenillä. Kaikki muut KKY:n toimijat, joilla vain on vähänkin joku tehtävä, ovat saaneet oikeuden kirjoitella ensikotiverkossa milloin mitäkin, mutta hehän ovatkin Kanervon ikiaikaisia ystäviä monet.

Hirvittävä on pelko Pirjoa kohtaan tällä Kanervon "tiimillä"! He ovat vuosikymmenten aikana oppineet sellaisen mallin, että puheenjohtaja on armoton ja ankara ja nurkkapatrioottinen.

Sellaiset määreet eivät yksinkertaisesti sovi Pirjo Peltoniemeen. Hän on kyllä äärettömän luja mutta myös ehdottoman oikeudenmukainen ja reilu. Supattelijoiden, nuoleskelijoiden ja heikompien ihmisten kyykyttäjien aika on ohi KKY:ssä. 30 vuoden likapyykki pestään kerralla.

Vieras
Vieras

#935 Re: Re: Re: Raha Kissoille?

14.02.2011 14:50

#930: Kirsi - Re: Re: Raha Kissoille? 

" Kadulla hän on ollut värjöttelemässä kerätäkseen säälipisteitä, koska on itse kieltäytynyt menemmän rahaa keräämään sisätiloihin. Eipä ole lippaaseen tainnut tulla muutamaa kymppiä enemäpää. Vuodessa saattaa säkällä tulla lippaisiin noin 1000€ ja summassahan on kaikki kiinteätkin lippaat eli esim. eläinkaupoissa olevat lippaat."

Auttamattoman tulokseton ja vanhanaikainen tapa kerätä rahaa tällä muovikorttien aikakudella, todellä jälkeenjäänyttä touhua!

Siellähän sitten kilpailee niitten ulkomailta tulleiden kerjäläisten joukossa sormet kohmeessa!

Listalla hiljaa
Vieras

#936 Kaksinaamaista

14.02.2011 15:05

"Puheenjohtaja on hehkuttanut, että em. sähköpostiverkko on mm. hallituksen tiedotuskanava ja siksi hallituksen jäsenten olemassaoloa siellä on perusteltu."

Jep, ja kyseisellä kanavalla vielä tiedottanut, että siellä puhutaan vaan ja ainoastaan kissoihin liittyvistä asioista listalta erottamisen uhalla, mutta itse haastaa riitaa henkilökohtaisista asioista. Miksei Terttua poisteta listalta?

Vieras
Vieras

#937 Re: tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

14.02.2011 15:11

#933: rapatessa roiskuu - tässäpä "asiallisia" kommentteja!!  

 Eihän Terttu ja tynkähallitus pysty enää millään järkevällä tavalla kommentoimaan tekemisiään, kun niihin ei ole mitään todellista ja järkevää selitystä. Jäljellä on vain haukkuminen ja mustamaalaaminen, mutta onneksi yhdistyksen jäsenistössä on ihan fiksuja ja asiallisia ihmisiä, jotka osaavat ajatella omillakin aivoillaan, eivät suostu Tertun ja avustajiensa aivopestäviksi.

Päällisin puolin Terttukin on halutessaan aivan ystävällinen ja todella herttainen ihminen, mutta aika äkkiä se todellinen luonne kuitenkin paljastui minullekin. En ollut uskoa korviani ja silmiäni. Tämä kaikki perustuu siis omakohtaiseen kokemukseeni hänestä. Nyt vyyhden avautuessa on paljastunut lisää asioita, jotka tukevat tätä käsitystäni hänestä. Aika paljon pitää tapahtua, että käsitystäni enää Tertusta muutan. Jokainen on toki inhimillinen ihminen, mutta Terttu kumppaneineen on mennyt niin hakoteille toimissaan että oksat pois ja pala latvaakin. Alkaa meikäläisen rauhallinen luonnekin ärsyyntymään voimakkaasti.

Minun kokemukseni hänestä ovat olleet kuitenkin varsin mitättömiä, mitä jotkut toiset ovat joutuneet kokemaan. Minusta tuollainen käyttäytyminen on jo suorastaan aivan sairasta ja pakkomielteistä. Vahva narsistinen luonne on ehkä myös toinen oikea käsite tähän tilanteeseen, vaikka mikään ammattilainen ole näitä sanomaankaan.

Jos puheenjohtaja olisi kykenevä asialliseen ja yhdistyslainmukaiseen toimintaan, hän antaisi päätösvallan jäsenistölle, jolle se kuuluukin, eikä yrittäisi estää myöskään uusien jäsenien tuloa yhdistykseen.

Nykyinen hallituksen päättämä jäsentenottokieltohan ei ole millään tavalla perusteltua. Terttu itse perustelee tätä kieltoa häntä ja tynkähallitusta vastaan nostettujen HENKILÖKOHTAISTEN kanteiden olemassaololla, mutta se ei ole mikään todellinen syy kieltäytyä uusista jäsenistä.  Korkeintaa tekosyy! Miten se ylipäätään muka vaikuttaa asiaan? Kanteet on nostettu heidän yhdistyslainvastaisista toimistaan johtuen.

 Verottajan mukaan yleishyödyllinen yhdistys ei ole enää yleishyödyllinen, jos se ota jäseniä vastaan. Viimeistään verottaja tulee ottamaan kantaa tähän asiaan! Jos ei ole jo ottanutkin?

Törkeää toimintaa Terttu Kanervolta ja tynkähallitukselta. Teille voi tulla pitkä penni maksettavaksi tekemistänne laittomuuksista ja muista arveluttavista toimistanne!


Vieras

#938 Voi voi Terttu hyvä

14.02.2011 18:10

Eipä taida Terttu Kanervolla enää mennä kovin hyvin. Alkaa seinät kaatumaan pikku hiljaa päälle ja valheiden verkot kuroutumaan kuristavasti ympärille.

Ottakaa nyt järki käteen hyvät ihmiset, niin Terttu kuin muu hallitus, ja lopettakaa ne ihmetouhuilut yhdistyksessä. Menetätte kaikki vain kasvonne tässä nujakassa. Purette itseänne omaan nilkkaan ja lujaa! Kyllä kaikki järkevät ihmiset pystyvät näkemään näiden temppuiluidenne lävitse. Ettekö todellakaan näe metsää puilta, missä tässä nyt mennään? Voitte joutua maksumiehiksi ja -naisiksi!
Vieras
Vieras

#939 Re: Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

14.02.2011 19:38

#916: Vieras - Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

"Sydämen kyllyydestä suu puhuu"

Kerropa lisää itsestäsi.

Vieras
Vieras

#940 Re: Re: tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

14.02.2011 19:55

#937: Vieras - Re: tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

Taitaa vaan olla sellainen juttu, että nyt heille ei ole enää mitään väliä mihin ne "Tertun keräämät, itselleen ja kummpaneilleen omimat" (ovat usein tuoneet kommenteissaan tämän asian esille, turha alkaa uhkailemaan) rahat menevät; verottajalle, lakimiehelle etc. kunhan ne vaan hassaantuu ihan mihin vain muttei kissoihin ja ettei vaan niitä pystyisi enää kukaan muu käyttämään KISSOIHIN!! Esimerkiksi mahdollisesti Pirjo Peltoniemi, tuleva yhdistyksen kyvykäs puheenjohtaja, jolla muuten taitaa olla jo murska kannatus JIPPII!!

Ainakin ero on kuin yöllä ja päivällä näiden kahden henkilön välillä, ja kiiiirkkkaasti auringossa paistatellen Pirjon hyväksi!!

Päätös miettien tehty
Vieras

#941 Millaisen puheenjohtajan sinä haluta KKY:lle?

14.02.2011 21:22

Nyt kannattaa jokaisen meistä mennä itseensä ja miettiä tarkkaan. Millaisen puheenjohtajan oikeasti haluat KKY:lle?

Vanhassa vara parempi sanonta pitää monesti paikkansa, mutta joskushan se vanhakin on vaihdettava, vaikka siitä kuinka tykkäisikin, koska maailma muuttuu ja mukana on mentävä.

Muutokset pelottavat ja hyvähän muutoksiin on aina terveellä varauksella suhtautuakkin. Muttei se tarkoita, että jokainen muutos olisi pahasta. Paljon hyvää voi jäädä saamatta, jollei uskalla luottaa uuteen.

Terttu Kanervo on hoitanut puheenjohtajuutensa pääasiallisesti hyvin reilun parikymmentä vuotta. Suurkiitos siitä hänelle! Kiitos Terttu! Kuitenkin ihmiskemiat eivät enää ole toimineet tällä vuosituhannella. Onko sukupolvien välinen kuilu kasvanut liian isoksi, tiedä häntä.

Selvää kuitenkin on, että jollainen muutos KKY:llä nyt on edessään ja siinä tuntuu olevan vain kaksi vaihtoehtoa:

Terttu Kanervo jatkaa ja todennäköisesti tämän seurauksena suuri joukko ensikoteja lopettaa ja tulee (aktiivi)jäsenten joukkoeroaminen. Miten KKY pärjää sen jälkeen? Ensikodithan ovat KKY:n tärkein kulmakivi. Eikö kissoja jatkossa pelastetakkaan?

Pirjo Kanervo valitaan puheenjohtajaksi ja hän aloittaa toiminnan puhtaalta pöydältä. KKY yhdistyy yhtenäiseksi ja valjastaa vähän nuorempien innokkaiden jäsenten voiman mukaan toimintaansa, samalla yhdistäen vanhempien viisauden. Todennäköisesti muutama jäsen saattaa erota mielenosoituksena muutoksesta, mutta heidän tilalleen tulee uusia jäseniä.

Itse en ole kummankaan kaveri, joten päätös on helppo tehdä järjellä. Kohdallani se on Pirjo. Ymmärrän, että Tertun vanhat ystävät häntä kannattavat, mutta pystyttekö tekemään päätöksen järjellä tunteen sijasta?

Kaikkihan me saamme äänestää suljetussa äänestyksessä nimettömästi. Kukaan ei tiedä, jos äänestääkin vastapuolen ehdokasta.
Kateellista porukkaa
Vieras

#942 Re: Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

14.02.2011 21:31

#916: Vieras - Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää 

 

"Onhan auton katollakin sininen lamppu ja kyljessä Lukee suurellisesti ELÄINTENPELASTUS."

Ihan vain tarkennuksena, että auton katolla on oranssi majakka, sillä sininen väri kuuluu häytysajoneuvolle. Niin ne asiat voivat muuttua. Paljon muutakin on puheissa muuttunut. Joku väitti jopa jossain asiakirjassakin, että auton kyljessä lukee "Oikeutta eläimille"!!!!!!

Kuulut ilmeisesti Kanervon jengiin, kun väritkin jo sekoavat. Luetun ymmärtäminen on sentään tässä mennyt oikein.

Ja tekstin "ELÄINTEN PELASTUS" jälkeen lukee puhelinnumero, mihin voi soittaa. Pariskunta nimittäin harrastaa vapaaehtoista eläinten pelastustyötä, jos joku ei satu vieläkään sitä tietämään.

Siihen kuuluvat myös kaikki luonnonvaraiset eläimet. Ja kattomajakka on erittäin tarpeellinen liikenneturvallisuuden kannalta silloin, kun joudutaan pysähtymään vaikkapa vilkkaasti liikennöidyn tien varteen lopettamaan esim. auton alle jäänyttä kituvaa eläintä tai  osallistumaan vaikkapa peuran ohjailuun ulos hirviaidan aukosta tms. Eikös Sinunkin mielestäsi pitäisi liikenneturvallisuus ottaa huomioon? Vai eikö käsityskyky riitä?

Mitähän ihmeellistä tuossa kaikessa ylipäänsä nyt sitten on? Ei voi olla totta, että paljolti vapaaehtoistyön varassa oleva eläinsuojelutyökin saa aikaan nälvintää ns. "omien" keskuudessa jopa ajoneuvon tekstin ja kattomajakan osalta.

Mitähän tuostakin irvistelystä voi päätellä tuollaisista ihmisistä? Nykyisen puheenjohtajan tukijoukkoja vai?

Kannatan varmasti Pirjo Peltoniemeä uudeksi puheenjohtajaksi.

Vieras
Vieras

#943 Re: Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

14.02.2011 22:20

#916: Vieras - Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

"Sanotaankin : Siellä haaska, missä RAATO."

Siis missä on RAATO?? Kuka on raato? Onx joku kuallu? Yhdistys? MIKÄ?

lisää "fiksuja" ajatuksia..

"Jos halua ja tahtoa löytyy, niin on paikkoja missä voisivat toimia eläinten hyödyksi."

Tarkoittaako tämä?: ja kkyhän ei kissoja (on eläin)sitten enää pelasta PISTE!

"Onhan auton katollakin sininen lamppu ja kyljessä Lukee suurellisesti ELÄINTENPELASTUS."

No nyt sanoja paljasti kyllä täydellisen tietämättömyytensä.. VAIN hälytysajoneuvoilla (poliisi, ambulanssi ja palo-pelastusautot) on ainoastaan lupa käyttää tuota valoa!!

Ja jokainenhan saa autonsa kylkeen kirjoittaa ihan mitä haluaa ja katsoo tarpeelliseksi! kirjoita sinäkin autos kylkeen oma iskulauseesi, niin ei tartte toisille keljuilla!

Kiitos vastauksesta
Vieras

#944 Terttu Kanervolle:

15.02.2011 00:50



VOISIKKO TERTTU KERTOO, ETTÄ MITÄ OOT TEHNY KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010?


TERTUN KANNATTAJAT: VOISITTEKO TE VASTATA TÄHÄN KYSYMYKSEEN, KUN KERRAN TEISTÄ TERTTU ON SE AINOO OIKEE. ELI MITÄ TERTTU ON TEHNY KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010?


Ja ihan selvyyden vuoksi, en tarkoita mitään muuta vuotta kuin VIIME voutta. En ole kiinnostunut mitä tehtiin vuosina 1979-2009, vaan ainoastaan vuonna 2010. Ja vastaattehan asiallisesti ja rehellisesti, kiitos.

Olen valitsemassa hallitusta 27.3
Vieras

#945 Anneli Repo, Eija Lehtimäki, Vadelma Salo

15.02.2011 00:59

Mitäs konkreettista te kolme olette kissojen eteen tehneet vuonna 2010?
Miksi ansaitsisitte jatkossa olla hallituksessa?
satusetä
Vieras

#946 olipa kerran.....

15.02.2011 09:31

Olipa kerran, aikojen alussa, pieni mukava joukko, joka kahvitteli pienessä mukavassa kodissa ja päätti että pienimukava yhdistys olisi tosi mukava.Niinpä yhdistys perustettiin ja pienimukava joukko teki ahkerasti töitä ja etsi lisää pieniämukavia jäseniä.Yksi pienenmukavan yhdistyksen ensimmäinen jäsen halusi olla suuri johtaja.Ja hänet nostettiin korkealle jaluastalle, että näkisi hyvin koko pienenmukavan yhdistyksen kaikki uudetkin jäsenet.Jäseniä alkoi tulla ja tulla ja tulla ja pienimukava yhdistys olikin jo iso mukava yhdistys.Silloin pienimukava joukko päätti tehdä siitä Ry:n. Isomukava yhdistys kasvoi ja kasvoi ja lisää pieniämukavia jäseniä tuli ja meni. Sitten yksi pienimukava jäsen halusikin muuttaa vähän isoa mukavaa yhdistystä. Hui. Silloin suuri johtaja suuttui ja näytti ettei suuressa mukavassa yhdistyksessä kaivata uudistuksia.Pienimukava jäsen poistui hiljaa yhdistyksestä, mutta ihmetteli kovasti. Sen jälkeen suuri johtaja päätti ettei isoon mukavaan yhdistykseen oteta enää pieniä epämukavia jäseniä. Kaikki epämukavat jäsenet hiillostettiin vähitellen pois isosta mukavasta yhdistyksestä ja sinne jäivät vain suuren johtajan pienet mukavat kaverit.

Rypäs Kaneli= iso johtaja, jo ikääntynyt epämukava yksilö, joka kiusaa toisia ja luulee omistavansa koko yhdistyksen.
Anna kettu = aika kettumainen pienimukava.unohtelee ja vääristelee kuulemiaan asioita.Tekee vielä paljon töitä, mutta haluaa kiihkeästi kaikkien vähentävän niitä.
Siru Heikki= joka luulee että isojohtaja omistaa yhdistyksen ja sen rahat ovat hänen ja ison johtajan.Pelkää suunnattomasti, että rahat varastetaan.Pitää tatuoinneista.
Aro Salli = joka uskoo isoon johtajaan viimeiseen hengenvetoon asti.etsii kadonneita pieniä mukavia autettavia.
Mansikka Aura sala = puolustaa isoa johtajaa henkeen ja vereen ja mutisee itsekseen maailman parannusta ja pelkää kaikkia.
Siru-Lina Mäky =asuu kaukana, mutta pitää suuren johtajan puolia, vaikka ei tiedä mitään ison mukavan yhdistyksen todellisista asioista.

Voi surkeuden surkeutta, mikä on tullut pienestä mukavasta yhdistyksestä?
Satutäti
Vieras

#947 Re: olipa kerran.....

15.02.2011 10:28

#946: satusetä - olipa kerran..... 

Siru-Lina Mäky asui todellakin kauempana kaikesta, eikä tiennyt ison mukavan yhdityksen puheista kaikkea, koska asui niin kaukana.

Hänen korviinsa ei kantautunut kuin ne puheet, jotka haluttiin kaukaisiin kolkkiin asti kantautuvan. Siru-Lina parka ei tiennyt, kuinka hänen selkänsä takana puhuttiin paljon kaikkea rumaa. Siru-Lina ei tästä välittänyt ja uhkui niin tarmoa puolustaessaan asioita, joihin hänen haluttiin uskovan, että paha sana suuresta johtajasta suoraastaan sai hänen sanallisen arkkunsa auki mitä erikoisimmin sanakääntein.

Suuri johtaja olisi voinut ottaa tilanteen haltuunsa ja poistua takavasemmalle kunniakkaasti ja todeta vain, että pellet lähtee ja sirkus jää.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.02.2011 12:58


Vieras
Vieras

#949 Re: Etsin itsekin hyvää pestiä

15.02.2011 13:23

#948: kalle le - Etsin itsekin hyvää pestiä 

 Mielnkiintoista!? Voiskohan tää sun kaveri vähän valaista näiden "kahden pahan" pahuutta mitä laatua se on, kummallakin!?  Kiitos jo etukäteen.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.02.2011 15:18