KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#776 Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 18:31

#752: ÄLÄ LÄSSYTÄ - Re: Terttu Kanervo 

Olen täysin samaa mieltä ja voisiko sen paremmin enää sanoa!!!

SIIS KISSOIHIN KERÄTYT VARAT!

carmen
Vieras

#777 Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 18:31

#771: Meidän edustajajäsen - Re: Terttu Kanervo 

 Olet siinä aivan oikeassa, että KKY tarvitsee uutta verta johtoonsa, mutta onhan totta, että se on ollut hyvin vaikeeta  täyttää sitä  paikkaa pätevällä "nuorella " henkilöllä, koska paikka on tuulinen ja siihen ei ole ollut aikaisemmin halukkaitakaan, mutta nyt kummallinen into Peltoniemillä saada pj, paikka, vaikka eihän PP:k..n niin nuori ole. Tärkeintähän kuitenkin on, että henkilö on taitava, osaava ja ihmisten kanssa toimeentuleva, kissojen kanssahan kyllä aina tulee toimeen.

Lainoppinut
Vieras

#778 Erotetaanko Terttu Kanervo vai lainoppinut KKY:stä?

02.02.2011 18:39

#721: Jäsen - Erotetaan lainoppinut KKY:stä 

Tässäpä teille oikeuteenhaastaville hieman lakitietoa:

Rikoslain mukaan kunnianloukkauksessa esitetää toisesta valheellisen tieto tai vihjaus.

Joten minun pitäisi siis esittää valheita Terttu Kanervosta. Valitettavasti Terttu Kanervo on todistajien aikana ja/tai kirjallisesti tehnyt kaikki esittämäni yhdistyksestä erottamisperusteet täyttävät teot.Tämä koskee nyt yhdistyslakia.

Voisitte itse käydä tarkistamassa lain, ennenkö pauhaatte täällä keskustelupalstalla perusteettomista haasteista.

#721 eli jäsen: Omassa kirjoituksessa esität laittoman uhkauksen minua kohtaan, jonka perusteella minulla olisi oikeus käydä tekemässä sinusta selvityspyyntö poliisille. Myöskään sinulla ei ole mitään perusteita erottaa minua tai "kumppaneitani". Joten sinä levität minusta nyt valheellista tietoa ja vihjauksia, joka rikoslain nojalla voidaan tuomita törkeänä kunnianloukkasena.

Tiedäthän #721 eli jäsen, että tuomio tälläisestä olisi sinulle maksimissaan 2 vuoden vankeustuomio?

Uskon, ettet tiennyt kirjoituksesi vakavuudesta tuon kirjoittaessasi, joten annan sinulle mahdollisuuden kirjalliseen anteeksipyyntöön täällä keskustelupalstalla.

Muistakaa te muutkin, jotka hyökkäätte "oppositiota" vastaan täälä ja uhkailette laittomasti ja levitätte valheellista tietoa, että teidätkin voidaan ilmoittaa poliisille.

Useammasta "opposition" kannattajasta on nimellä täälä levitetty valheellista tietoa ja näin loukattu kunniaa.

Myös kuulopuheen levittäminen voi olla valheellista tietoa, vaikkette itse sitä tietäisikään.

 

 

 

Vieras
Vieras

#779 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 18:55

#777: carmen - Re: Re: Terttu Kanervo 

Jäsenillä tämä "kummallinen into" on saada Pirjo puheenjohtajaksi, koska Pirjo on lupautunut toimimaan ENEMMISTÖN ÄÄNENÄ. 

Sinun kommenttisi eivät ole edelleen mitään muuta, kun naurettavan ilmiselviä yrityksiä vääntää Pirjosta jotain sellaista, mitä ENEMMISTÖ, ÄÄNESTYSHALUKKAAT, eivät allekirjoita.

Mutta huutele vaan, joka ainoalla kommentillasi maalaat ainoastaan itsestäsi kieron ja suorastaan typerän, ymmärryshaluttoman ihmisen kuvaa.

Vieras
Vieras

#780 Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 18:56

#751: Carmen - Terttu Kanervo 

Nyt ei riidelläkään turhasta, vaan vakavista asioista, kodittomien kissojen asioista on nyt kyse!!JOs et ole sattunut huomaamaan!! Terttu itse toiminnallaan on kaivanut verta nenästään, kuten sanonta kuuluu.

KUKAAN EI KIISTÄ TERTUN AIKAANSAANNOKSIA!!! MUTTA PITÄÄKÖ NIITÄ TUODA JOKAISEN ESILLE, JOKA KOMMENTISSAAN???? EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!! TÄÄHÄN KUULOSTAA JO IHAN KIINALAISELTA JUTULTA MAO TSE TUNG TAI P-KOREAN ISÄ AURINKOINEN KIM IL JONG JA HEIDÄN MUINAISET TEKONSA JOITA KANSAN PITI PÄIVITTÄIN HOKEA JA PALVOA AAMUHARTAUDESSAAN!

Nyt pitää mennä jo vihdoin eteenpäin eikä luutua ja juuttua em. maiden tapaiseen henkilöpalvontaan "tehnyt hyvää 30v." ja kukaan muu ei sitten tee????

Sanon vaan, että sitä saa mitä tilaa, Terttukin, ja sitä mitä kylvää niin sitä myös korjaa ja nyt on Tertun ja kumppaneiden sadonkorjuun aika.

Ja mikä ihmeen hokema tuo "perustakaa oma yhdistys" on? Luuletteko tosiaan, että sillä on jotain vaikutusta? Se on kuin rukousmylly ja mantra, jota jauhatte toivoen, että se totetuu kuin ihmeen kaupalla.

Miksi ihmeessä pitäisi perustaa??? Ei ole mitään syytä, on jo olemassa KKY, joka ikävä kyllä ei nyt toimi perusideologiansa mukaan laisinkaan.

Nyt ollaan irrottamassa käsijarrua ja kääntämässä taas vaihdetta silmään, että meno jatkuisi eteenpäin vihdoista viimein ja kissoja, niitä kodittomia poimittaisiin kyytiin.

NIITÄ JOITA VARTEN YHDISTYS ON OLEMASSA JA JOITA VARTEN NIITÄ VAROJA ON KERÄTTY!!

Äänestäjä
Vieras

#781 Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi?

02.02.2011 18:57

Uusi puheenjohtajaehdokas eli Pirjo Peltoniemi on täälä avoimesti kertonut "motiivinsa" ja tavoitteensa puheenjohtajana kaudella 2011-2012, mutta miksi äänestäisin Terttu Kanervoa?

Voisitko Terttu Kanervo itse kertoa asiallisesti, että mitä sinä olet kissojen eteen tehnyt viimeisen vuoden aikana? Tarkoitan nyt siis nimenomaan vuotta 2010 enkä mitään sitä aikaisempaa, koska se on jo tullut selväksi.

Mikä olisi sinun tavoitteesi puheenjohtaja 2011-2012 Terttu Kanervo? Miksi äänestäisin sinua?


Totuuden perässä
Vieras

#782 Terttu Kanervolle JA KANNATTAJILLE

02.02.2011 19:01

#682: Totuuden metsästäjä - Re: Re: Re: Puheenjohtajalle 

Nämä kysymykset on esitetty sinulle jo useampaan kertaan, mikset vastaa niihin Terttu Kanervo. Puolestasi voisi vastata joku kannattajistasikin, kun kirjoitustensa perusteella tuntuvat sinut tuntevan.

Terttu Kanervolle:

1. Miksi olisi hyvä, että sinä jatkaisit puheenjohtajana?
2. Minkä näet suurimpana uhkana yhdistykselle, jos puheenjohtaja vaihtuu?
3. Millaisena näet yhdistyksen toiminnan viiden vuoden päästä, jos olet
puheenjohtajana?
4. Miksi uusia jäseniä ei oteta yhdistykseen tällä hetkellä?
5. Koska KKY tunnetaan hyvin riitaisena yhdistyksenä, mitä käytännöntoimia olet
puheenjohtajana valmis tekemään tilanteen parantamiseksi?
6. Mikä on toiminnan uusi linjaus, mikä on mainittuna viestissäsi #489?
7. Kuka/ketkä uudesta linjauksesta ovat päättäneet ja milloin?
8. Miten näihin huhuihin pitäisi suhtautua, että
toiminnasta ”savustetaan ulos”, jos on uusia ideoita tai ajatuksia, jotka
ovat päinvastaisia kuin sinun?

 

Vieras
Vieras

#783 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 19:26

#777: carmen - Re: Re: Terttu Kanervo 

Petauspuhe Tertun mustalle hevoselle? Mitähän mahtanette tarkoittaa tuolla "pätevällä" (=tarpeeksi kuuliainen valvovalle elimelle?)

Ja on sekin nyt ihme sitten ettei ilmoittautunut ehdokas kelpaa, kun kerrot että on ollut niitä vaikeuksia saada jatkajaa tuuliselle pj,n paikalle. Missä tynnyrissä te oikein elätte? Kun on noin keskiaikainen käsitys ihmisistä nykyaikana?

Kuule, kyllä se Pirjolla pysyy tukka päässä siinäkin tuulessa puheenjohtajan paikalla. Onhan se pysynyt tässä pyörremyrskyssäkin nimelta "pj ja tynkähallitus".

Höpönlöpön juttuja "carmen", taidat ihan lämpimikses kirjoittaa provoa.

 

joopajoopa
Vieras

#784 Höpö-höpö Carmen

02.02.2011 19:33

Carmenin viesteistä on turha provosoitua. Kuten joissakin viesteissä on täälläkin ollut, että todennäköisesti tässä toistetaan kuulopuheita tai Carmenia tosiaan viedään kuin litran mittaa.

Edelleen olen pahoillani kaikenmaailmankarmeneitten vuoksi, jotka eivät tiedä, mikä on KKY:n tämänhetkinen todellinen tilanne.
Sanna
Vieras

#785 Re: Höpö-höpö Carmen

02.02.2011 20:23

#784: joopajoopa - Höpö-höpö Carmen 

 Tämä Carmen kun tänne yllättäen ilmaantui kommentoimaan niin on kyllä varmaan kirjoittanut aiemminkin, nyt vain toisella nimellä... Tuntuu testaavan sitä ideaa että jos tuotaisiinkin tämä musta hevonen vaaleihin niin mikä olisi vastaanotto. Sitä kuka Carmen todellisuudessa on voi jokainen miettiä tahollaan..


Vieras

#786 TÄRKEÄÄ ASIAA KISSOJEN YSTÄVILLE!!!

02.02.2011 20:28

HYLÄTYT & KODITTOMAT KISSAT TARVITSEVAT APUASI! Pirkanmaalla toimiva Kissojen Katastrofiyhdistys eli KKY on auttanut 32 vuotta apua tarvitsevia kissoja pääsemään uuteen kotiin. Viime vuonna toimintaa alettiin kuitenkin... supistamaan. Me haluamme kehittää KKY:n toimintaa aktiivisemmaksi, avoimemmaksi sekä tietysti auttaa useampia kissoja kuin nyt. Jäseneksi liittymällä voit vaikuttaa satojen kissojen tulevaisuuteen. Uutena puheenjohtajaehdokkaana vuosikokouksessa 27.3 on PIRJO PELTONIEMI. Pirjo on 4 vuoden aikana KKY:ssä mm. hankkinut yksin yli 600 kissalle uuden kodin.

Lisätietoa kaikesta saat laittamalla yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Kissat kiittävät!
ANONYMOUS
Vieras

#787 Re: Re: Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle!

02.02.2011 23:03

#775: Vieras - Re: Re: Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle! 

 Jospa sittenkin jätetään se vuosikokoukseen, kun joidenkin hallituksen jäsenten vastuuvapaudesta päätetään.

ANONYMOUS
Vieras

#788 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 23:06

#777: carmen - Re: Re: Terttu Kanervo 

 Luetun ymmärtäminen ei ole edelleenkään vahvoja puoliasi: Pirjo Peltoniemi lupaa nuorille jäsenille vaikutusmahdollisuuden siinä missä muillekin.

Nimenomaan nuorempi väki on perillä nykymaailman menettelytavoista ja täynnä uudistusmielisiä ideoita, eivätkä vain käperry omaan itseensä ja menneiden muisteluun vanhojen eukkojen kanssa.

 

 

Jäsen ja lahjoittaja
Vieras

#789 Kuka puheenjohtajaksi 2011-2012?

03.02.2011 01:50

Nyt meillä on pitkästä aikaa 2 puheenjohtajaehdokasta: Terttu Kanervo (nykyinen pj) sekä Pirjo Peltoniemi (uusi pj ehdokas). Mutta kumman valitsemme?

Terttu Kanervo on 32 vuotta sitten perustanut KKY:n ja jonkun mitallinkin saanut joku 20 vuotta sitten työstään. Terttu Kanervo on jo 75 vuotias. Hän ei ole vuosiin pitänyt ensikotia, eikä ole suostunut ollenkaan ottamaan mitään kesykissojakaan vastaan, vaikka itse päätti itsensä nimittää kissansijoittajaksi viime vuonna. Epäselvää onkin, että mitä hän on tehnyt yhdistyksen pääasian eli kissojen eteen viime vuosina? Terttu Kanervo ei ole yhdessäkään viestissään suostunut tätä kertomaan, eikä tulevaisuuden suunnitelmiaan kissojen hyväksi, vaikka sitä onkin häneltä useaan otteeseen kysytty. Itseäni ainakin alkaa ihmetyttää tälläinen salailu ja pakoilu? Miksei jäsenille ja lahjoittajille vastata?

Pirjo Peltoniemi on ollut KKY:ssä reilun 4 vuotta. Tuona aikana hän on loukuttanut, hakenut kotiinsa, kuljettanut eläinlääkäriin, hoitanut, etsinyt uuden kodin ja rakastanut yli 600 kissaa. Eli karkeasti sanottuna viime vuonna Pirjo on useammalla eri tavalla auttanut yli 200 kissaa. Samalla Pirjo on toiminut hallituksessa useamman kauden ja hänellä on suhteita muihinkin eläinyhdistyksiin, joiden kanssa KKY voisi hänen avullaan tehdä yhteystyötä. Pirjo haluaa avointa toimintaa ja vastaa jokaisen (asiallisiin) kysymyksiin itseään, puheenjohtajuuttaan ja KKY:tä koskevissa asioissa. Pirjo haluaa yhdistää KKY:n opposition ja tynkähallituksen kannattajat ja haluaa lopettaa tappelun ja ihmisten kiusaamisen. Pirjo arvostaa kaikkien mielipiteitä iästä ja näkökannasta riippuamatta. Pirjo myös haluaa palauttaa yhdistyksen pääpainon kissoihin.

Nyt meillä kaikilla olisi aihetta itse omilla aivoilla ajatteluun ja miettiä, että MIKÄ ON KISSOILLE PARASTA?!

Tässä muutama kysymys, vastaa kyllä tai ei:
-Haluatko lopettaa KKY:ssä tapahtuvan tappelemisen ja kiusaamisen?
-Haluatko, että KKY on taas KISSOJEN yhdistys?
-Haluatko, että saat oman äänesi kuuluville yhdistyksessä?
-Haluatko, että saat olla mukana KKY:n toiminnassa omien rajojesi mukaan, ilman että panostasi vähätellään?
-Haluatko, että rahaa käytetään kissoihin järkevissä määrin, ei tuhlailemalla muttei myöskään väärästä kohdasta pihtaamalla?
-Haluatko, että jatkossa tälläistä adressia ei tarvitse kissojen kuoliaaksi paleltumisen estämiseksi, vaan että kissat peöastetaan. (Vaikkei kaikkia kissoja voi aina pelastaa uuteen kotiin asti, niin kaikki kissat voi pelastaa jollain tavalla).

Mikäli vastasit edellä oleviin kysymyksiin KYLLÄ 3-6 kertaa, niin silloin sinun kannattaa äänestää puheenjohtajaksi Pirjo Peltoniemeä.
Kissojen puolesta
Vieras

#790 Re: Re: Re: Re: Terttu Kanervo

03.02.2011 14:03

#788: ANONYMOUS - Re: Re: Re: Terttu Kanervo 

 Iällä ja kokemuksella ei ole sinänsä mitään merkitystä siihen, voiko toimia yhdistyksessä. Kaikki vapaaehtoinen voima otetaan oppositiossa innolla vastaan. Kukin tekee työtä omien resurssiensa mukaisesti ja se on yksinkertaisesti siinä. Kenenkään panostusta ei väheksytä.

KKY:n toiminta on mennyt aivan mahdottomaksi varsinkin Terttu Kanervon 10 viimeisimmän  toimintavuoden aikana, jolloin hän on ollut puheenjohtajana. Kulunut vuosi on ollut pelkkää absurdia teatterinäytöstä, jossa ei ole ollut suoraan sanoen päätä eikä häntää.

KKY:n toiminta on mahdollista vielä vakauttaa ja saattaa sille kuuluvaan arvoonsa että tehtäväänsä. Me jäsenet voimme tehdä sen yhdessä valitsemalla keskuudestamme Pirjo Peltoniemen puheenjohtajaksi ja samalla myös uuden vireän hallituksen. Yhteistyössä on voimaa! :)

Totuus ja avoimuus kunniaan
Vieras

#791 Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:10

#785: Sanna - Re: Höpö-höpö Carmen 

 No Carmenin tehtävänä on nähtävästi aiheuttaa jonkinlaista sekasortoa tänne sivustolle, mutta hän ja kaikki tämän kaltaiset kirjoittajat vahvistavat vain käsitystä vastapuolen mielenlaadusta ja järjenjuoksusta. He tekevät siten oikeastaan lähinnä palveluksen meille oppositiolle! ;D

Oppositio tuo ainoastaan ja vain tosiasioita esiin, eikä meillä ole edes mitään syytä vääristellä niiitä. Totuus puhuu nimittäin AINA aina puolestaan ja voittaa lopulta! Valehtelu ja mustamaalaaminen puree vain kunkin omaan nilkkaan ja LUJAA! Sitä korkeammalta he kapsahtavat alas "katajaan"!

Vieras
Vieras

#792 Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:12

#785: Sanna - Re: Höpö-höpö Carmen 

 Kirjoitustyylistä päätellen tiedän kyllä kuka "Carmen" on! ;D Loppuen lopuksi kirjoittajat pystytään kyllä tarvittaessa jäljittämään käytettyjen koneiden IP-tunnusten perusteella.

Vieras
Vieras

#793 Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:14

Vieras
Vieras

#794 Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:16

#792: Vieras - Re: Re: Höpö-höpö Carmen 

 Valitan, mutta sinulla ei ole hajuakaan asiasta kuka olen, no ehkä sekin joskus selviää

Vieras
Vieras

#795 Re: Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:18

#793: Vieras - Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen 

Katsopas peiliin. Mitä siellä näkyy?

Vieras
Vieras

#796 Re: Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:18

#794: Vieras - Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen 

Veikkaisin, että olet jumala, tai vähintään poliisi.:D:D

Helppo ratkaisu ja riidalle loppu.
Vieras

#797 JÄSENISTÖN VALTA?

03.02.2011 14:23

Kerroinpas tässä pääpiirteet tästä keskustelusta eräälle asiaan paneutumattomalle tuttavalleni, joka tokaisi vaan ykskantaan: "miksei jäsenistö vaan erota puheenjohtajaa ja hallitusta?"

Niin, miksei?

Enemmistön äänillähän tämä onnistuisi ja näyttöäkin on yli kaiken tarpeen. Hallitus puheenjohtajineenhan on vain jäsenistön, eli yhdistyksen omistajien palkollinen.

Ei muuta kun äänestys pystyyn!?
Utelias Aatu ja jäsenkin
Vieras

#798 Terttu Kanervolle!

03.02.2011 14:37

Hukkaatte yhdistyksen rahoja omiin kanteisiinne!

Kanteet, joita teitä tynkähallituksen jäseniä vastaan on nostettu, perustuvat teidän laittomiin toimiinne hallituksessa kanteen nostajia vastaan ja ovat täysin perusteltuja! Toisin kuin teidän yritelmänne T. Peltoniemeä vastaan. Ette ole pystyneet edes puhumaan tilanteesta vaikka vastapuoli on yrittänyt ottaa teihin yhteyttä.
Nyt keskustelette vain asianajajan välityksellä yhdistyksen perustavaalaatua olevista asioista ja oman asianajajanne palkkiot sen kun vaan kasvavat. Nämä kulut maksatatte yhdistyksen rahoista, vaikka olette itse henkilökohtaisesti kanteen saajia, EI yhdistys. Jos on itse mokannut, niin pitää myös olla tekemisistään vastuussa! Nyt vain pakoilette raukkamaisesti velvollisuuksianne.

Miten Terttu selitätte tämän? Kanteet teitä kohtaan ovat täysin perusteltuja, ettekä edes yritä neuvotella! Törkeää ja erittäin tyhmää käytöstä teiltä!
Vieras
Vieras

#799 Re: JÄSENISTÖN VALTA?

03.02.2011 14:39

#797: Helppo ratkaisu ja riidalle loppu. - JÄSENISTÖN VALTA? 

 Sehän voidaan tehdä viimeistään vuosikokouksessa! Hallitus vaihtoon!

Nörtti
Vieras

#800 Re: Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 14:46

#794: Vieras - Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen 

 Heh, mistä niin päättelet, etten voisi sitä tietää? Mistä sinä tiedät, mitä minä tiedän?

Katsos, näistä kirjoituksista jää aina jälki sinun koneestasi ja kun vertaan sitä muihin kirjoituksiisi, niin .... 1+1=2 ;D