KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#676 Re: Re: yhdistys

31.01.2011 18:30

#670: Sanna - Re: yhdistys 

En todelakaan tunne Pirjoa muusta, kuin näistä kirjoituksista, mutta se sanoo kyllä ihmisestä aika paljon, samoin kuin hänen kannattajistaan. Mitäs, jos ilmestyykin "musta hevonen" 

Vieras
Vieras

#677 Re: Re: Re: yhdistys

31.01.2011 18:36

#676: Vieras - Re: Re: yhdistys 

Niin, eikös olekin hienoa, että löytyy vielä ihminen, joka on edelleen valmis ajamaan meidän kaikkien kannattajien toivomaa asiaa, KISSOJEN ETUA!:)

Ja tekee sen vielä selkeästi ja rohkeasti, lain puitteissa ja ihmisiä kunnioittaen.

Piristävää vaihtelua.

Vieras
Vieras

#678 Re: POLIISI SOITTI SINULLE TERTTU KANERVO!!!!

31.01.2011 18:38

#672: Kirsi - POLIISI SOITTI SINULLE TERTTU KANERVO!!!! 

Hyvä että totuus paljastuu! Haluatko Terttu vielä lisää lunta tupaan ja jäitä porstuaan?

Varmasti tulee, sillä sinua ei sääli enää tippaakaan ne henkilöt joita olet loukannut ja väärin kohdellut. Eikä säälipisteitä heru meiltä muiltakaan, jotka olemme täällä seuranneet tyrmistyneinä edesottamuksiasi.

Heillä on mitta tullut täyteen enkä yhtään ihmettele. Nyt sinulla on kova kovaa vastassa mutta sitähän sinä olet kerjännytkin. Onneksi on ihmisiä jotka eivät anna kohdella itseään miten sattuu vaan laittavat sinut vastaamaan teoistasi. HYVÄ!!

Sinuna en kehtaisi enää edes asettua puheenjohtajaehdokkaaksi. Sinuun ei luota, eikä usko kukaan näitä lukenut, terveen arvostelukyvyn omaava henkilö.

Sanna
Vieras

#679 Re: Re: Re: yhdistys

31.01.2011 18:52

#676: Vieras - Re: Re: yhdistys 

niinkuin jo aiemmin viestissäni sanoin: ympäripyöreitä vihjailuja. Voitko nyt selventää mitä nämä kirjoitukset kertovat Pirjosta ja hänen kannattajistaan?

mikään ei olisi positiivisempaa kuin se että puheenjohtajaehdokkaita olisi useampiakin, kunhan vaan on oikeasti kissojen asialla, eikä kenenkään lakeijana.

minä tunnen Pirjon muutoinkin kuin näistä kirjoituksista. mutta tosiaankin vain kissatoiminnan kautta. ja koko aikana hän ei ole puhunut ja ennen kaikkea toiminut muuta kuin kissojen parhaaksi: käynyt loukuttamassa pentuja, soitellut meille ensikodeille kuka milloinkin ja kuinka monta voisi ottaa. jokainen kehityskelpoinen kissa on ollut yhtä tärkeä. Pirjon toiminnasta paistaa eläinrakkaus!!

Vieras
Vieras

#680 Re: Re: Re: yhdistys

31.01.2011 18:54

#676: Vieras - Re: Re: yhdistys 

No ihan varmasti ilmestyy! Terttu tietää, että hänen pelinsä on pelattu ja hävitty, ei hän niin tyhmä ole. Mutta periksi hän ei anna. Hänellä on varmasti kannattajajoukoistaan jo valittu vastaehdokas, joka toimisi Tertun rautaisessa otteessa, talutusnuorassa marionettipuheenjohtajana. Terttu roikkuu KKY,n vallankahvassa viimeisiin voimiinsa saakka.

Kissoille oikeutta
Vieras

#681 Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle!

31.01.2011 19:47

Valitaan uudeksi PUHEENJOHTAJAKSI PIRJO PELTONIEMI 27.3 vuosikokouksessa. 4 vuoden aikana Pirjo on tehnyt kovaa työtä kissojen eteen loukuttamalla, hakemalla, hoivaamalla, rakastamalla ja uuden kodin etsimällä yli 600 kissaa.

Ihmisenä Pirjo Peltoniemi on reilu, avoin ja hän kuuntelee kaikkien näkökannat asiaan. Pirjo ei tyrmää kenenkään mielipidettä, vaikka olisin eri mieltä. Pirjo ei ole lähtenyt Terttua haukkumaan, vaikka Terttu onkin Pirjoa haukkunut ja kiusannut.

Pirjo ajattelee kissojen parasta ja on mukana yhdistyksessä rakkaudesta kissoihin. Pirjo ei halua kultaa ja kunniaa, koska hänelle riittää, kun näkee kissojen saavan uuden kodin. Pirjo ei myöskään koe tarpeelliseksi kehua tekemisiään, joten teen sen hänen puolestaan, jotta saatte tietää, että millainen ihminen olisi tarjolla puheenjohtajaksi.

Palautetaan KKY kissojen yhdistykseksi, jossa pääpaino on kissojen auttamisessa, ei ihmisten haukkumisessa. Tämän saamme äänestämällä Pirjo Peltoniemeä puheenjohtaksi 27.3.
Totuuden metsästäjä
Vieras

#682 Re: Re: Re: Puheenjohtajalle

31.01.2011 19:56

#576: Totuude metsästäjä - Re: Re: Puheenjohtajalle 

Määki haluan selvyyttä pelii. Jos puheenjohtajalla on puhtaat jauhot pusseissa, niin rouva panee valottaen kysymyksiä, kiitos!

1. Miksi olisi hyvä, että sinä jatkaisit puheenjohtajana?
2. Minkä näet suurimpana uhkana yhdistykselle, jos puheenjohtaja vaihtuu?
3. Millaisena näet yhdistyksen toiminnan viiden vuoden päästä, jos olet
puheenjohtajana?
4. Miksi uusia jäseniä ei oteta yhdistykseen tällä hetkellä?
5. Koska KKY tunnetaan hyvin riitaisena yhdistyksenä, mitä käytännöntoimia olet
puheenjohtajana valmis tekemään tilanteen parantamiseksi?
6. Mikä on toiminnan uusi linjaus, mikä on mainittuna viestissäsi #489?
7. Kuka/ketkä uudesta linjauksesta ovat päättäneet ja milloin?
8. Miten näihin huhuihin pitäisi suhtautua, että
toiminnasta ”savustetaan ulos”, jos on uusia ideoita tai ajatuksia, jotka
ovat päinvastaisia kuin sinun?

 TÄMÄ ON NYT VARMAAN JO 5 KERTA, KUN KYSELEN NÄITÄ KYSYMYKSIÄ.

VOISIKO PJ LOPULTAKI VASTATA?????????????????????????????????????

Ei vielä jäsen
Vieras

#683 Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle!

31.01.2011 20:26

#681: Kissoille oikeutta - Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle! 

Todella helppo olla samaa mieltä tämän kanssa!!

Haluan olla mukana auttamassa muutoksessa ja vuosikokouksessa. Ja Pirjon takana ilman muuta.

 

sama jatkuu vaan
Vieras

#684 Hohhoijaa!

31.01.2011 21:17

Jaahas, sama kiukuttelu KKY:ssä näköjään jatkuu, mitä oli jo vuonna 2006.
Eipä ole näköjään kummoiseksi meno muuttunut.

Aikuisten ihmisten olisi hyvä lopettaa jo jalan polkeminen lattiaan, kun ei näköjään mitään ole aikaiseksi saatu. Huvittavaa huomata, että edelleen siellä on samat nimet, jotka vuosikaudet on samaa jauhanut.

Olenpa iloinen, ettei ole tarvinnut tuotakaan enää kuunnella ja olen voinut auttaa kissoja ihan muissa ympyröissä.

Puheenjohtajan kanssa olen siinä samaa mieltä, että uuden yhdistyksen voisi kyllä perustaa, kun ei KKY:n toiminta tuosta näköjään miksikään muutu.

Rahat vaan vihdoinkin Hesylle, niin ainakin menee oikeaan tarkoitukseen, eli kissoille.
Mummo
Vieras

#685 Re: yhdistys

31.01.2011 21:53

#668: Carmen - yhdistys 

Tähän keskustelussa ilmenevään viisasteluun, piikittelyyn ja ikärasismiin väsyneenä toivon todella, että vaaleihin ilmaantuisi musta hevonen!

Vieras
Vieras

#686 Re: Re: yhdistys

31.01.2011 22:19

#685: Mummo - Re: yhdistys 

Opposition väki toivottaa ainakin kaikenikäiset kissojenystävät tervetulleiksi mukaan toimintaan ilman minkäänlaista rasismia.;) Pitäisikö meidän sitten vaan antaa yhdistyksen mennä alamäkeen ja kaikki se työ, mitä olemme tehneet yhdistyksen ja kissojen eteen, antaa valua hukkaan? Olemme kissojen asialla ja meillä on jäseninä oikeuksia. Emme hyväksy tällaista käytöstä enää puheenjohtajalta ja tynkähallitukselta, vaan haluamme muutosta. Kyllä itseään saa puolustaa, kuten myös kissojen etuja,j os sitä muutoin ei osata tehdä.

Toisten kielenkäytöstä emme ota vastuuta, vaikka onhan tilanteen järkyttävyys saanut myös välillä itse kunkin mielen vihaiseksi ja silloin tulee sanottua voimakkaammin asioita kuin olisi ehkä syytä. Sekin on kuitenkin inhimillistä, eikö? Emme ole mitään orjjia, eikä kynnysmattoja, vaan tavallisia tuntevia ja ajattelevia ihmisiä, jotka satumme pitämään kissoista...

Periaatteessa hallitukseen ja puheenjohtajaksi ovat kaikki ne tervetulleita, joilla kykyjä ja halua toimia tässä ympäristössä. Nykyinen istuva hallitus ei siihen enää pysty.

Vieras
Vieras

#687 Re: Hohhoijaa!

31.01.2011 22:20

#684: sama jatkuu vaan - Hohhoijaa! 

 Mikään ei muutu, jos toimintaan ei puututa. Me haluamme puuttua ja tasapainottaa tilanteen järkevälle ja inhimilliselle tasolle.

Anonymous
Vieras

#688 Re: Re: yhdistys

31.01.2011 22:24

#685: Mummo - Re: yhdistys 

 Jos ilmestyy "musta hevonen", ei meitä Pirjon kannattajia sillä hämätä. Luuletteko, että Kanervon marionetit äänestäisivät häntä? No, sehän on  sitten hyvä.

Antaa tulla vaan. Me äänestämme Pirjoa.

Vieras
Vieras

#689 Re: Re: yhdistys

31.01.2011 23:29

#685: Mummo - Re: yhdistys 

 

Ikärasismia on esiintynyt molemmilla puolilla kumpaankin suuntaan. Valitettavasti. Pitää kuitenkin nähdä metsä puilta. Pirjon viaksi sitä ei ainakaan voi laittaa. Tertun kyllä..
Vieras
Vieras

#690 Re: KKY:n vuosikokous

01.02.2011 06:08

#666: Kissojen puolesta - KKY:n vuosikokous 

 Tässä kunnon vaali puhe, vai voiko vaaleista puhua kun  ei kerran muita ole ilmoittautunut ennen määrä aikaa, mikä taisi olla kaksi kuukautta ennen kokousta?

Vieras
Vieras

#691 Re: Re: KKY:n vuosikokous

01.02.2011 08:48

#690: Vieras - Re: KKY:n vuosikokous 

 Tuollainen kahden kuukauden "ilmoittautumisaika" on melko erikoinen. Yhdistyksen vuosikokouksessa saa yhdistyslain mukaan ehdottaa puheejohtajaksi ketä vaan ja tarvittaessa tästä äänestetään.

Onkohan KKY:n hallituksella mahdollisesti ko. lakia käytettävissään? Sen voi Finlexin sivuilta tarvittaessa lukea.

Mitä tulee nykyisen pj:n pestiin, niin eikös se olisi helpompi siirtyä taka-alalle ja yhdistys mahdollisesti tarjoaisi kunniapuheenjohtajan paikkaa?

Näin pj. saisi vielä olla mukana tapahtumissa, mihin vielä jaksaa. Vaikka eihän tuollainen puheenjohtajan homma tänäpäivänä ole kummoinen sinänsä, kun taitoa tällaiseen paperihommaan löytyy jo kaikilta. Tuo yhdistylain tunteminen voisi olla tärkein uudistus hallitukselle.

Tällähetkellä tuntuu yhdistyksellä olevan hakusessa niin tuo laki kuin käytännöntyö kissojenkin kanssa. Olisi asianmukaista pitää toiminnassa mukana ne, jotka pystyvät käytännöntasolla hoitamaan yhdistyksen perustarkoituksena olevaa kodittomien kissojen auttamista ja lakata veivaamasta sitä, kuka papereita pyörittää.

Asiantuntevasta hallituksesta voisi kuitenkin aloittaa.

Vieras
Vieras

#692 Re: Hohhoijaa!

01.02.2011 08:55

#684: sama jatkuu vaan - Hohhoijaa! 

Ja HESY sitten tulee hoitamaan ne Pirkanmaan kodittomat kissat lakkautetun KKY,n osalta?

Nääs sitä hommaa kyllä riittää vapaaehtoisillekin, ei lakisääteiset yksin pärjää.

ANONYMOUS
Vieras

#693 PUHEENJOHTAJA KANERVON LOGIIKKAA

01.02.2011 13:41

JÄLJEMPÄNÄ OLEVA KANERVON PUHEENVUORO ON OUTO.


ENSIKSIKIN: PUHEENJOHTAJA ON VAATINUT ERÄSTÄ HENKILÖÄ PALAUTTAMAAN HALLUSSAAN OLEVAT YHDISTYKSEN MAPIT HENKILÖLLE NIMELTÄÄN KIRSTI MIKKOLA.
MILLÄHÄN PERUSTEELLA? ONKO HÄN JOKU HALLLITUKSEN SALAHENKILÖ? JA AIEMMINKIN, LUKUISIA KERTOJA, KUN SELLAISIA IHMISIÄ ON SAVUSTETTU ULOS KKY:STÄ,JOILLA ON OLLUT HALLUSSAAN YHDISTYKSEN OMAISUUTTA TMS., ON PJ KANERVO VAATINUT PALAUTTAMAAN YHDISTYKSEN OMAISUUDEN KIRSTI MIKKOLALLE. MIKSI HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJOJA PITÄISI KULJETELLA JOILLEKIN ULKOPUOLISILLE? JA VAIN SIKSI, ETTÄ PJ NIIN HALUAA?

SAMA KUVIO ON TOISTUNUT LUKUISIA KERTOJA VUOSIEN AIKANA. ONKO TÄMÄ KIRSTI MIKKOLA JOKU PJ:N SAUNAKAVERI?

TOISEKSI:  POLIISILLA EI OLE TÄSSÄ ASIASSA MITÄÄN TEKEMISTÄ. KANERVO VALEHTELEE. ON TAINNUT NÄHDÄ UNTA.
TÄSSÄ PJ:N PUHEENVUORO:

Terttu Kanervo
Vieras
#622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan
30.01.2011 16:00

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

Jakeletko tietoja yhdistyksen mapeista ympäriinsä? Mapit tulisi palauttaa hallitukselle, koska et niitä tarvitse. Niitä on pyydetty useaan otteeseen ja poliisikin kehoitti pyytämään ne takaisin. Olen pyytänyt niitä hallituksen päätöksellä. Noudatat oman käden oikeutta ja sehän ei yhdistyksessä käy.

jäsen
Vieras

#694 Re: Re: Re: KKY:n vuosikokous

01.02.2011 13:48

#691: Vieras - Re: Re: KKY:n vuosikokous 

 Eihän sellaista ilmoittautumisaikaa ole olemassakaan. Se on täysin Tertun omasta päästä lähtöisin. Hän meni aivan sekaisin siitä, kun joku ehdotti toista ehdokasta puheenjohtajaksi vuosikokouksessa. Uhkailipa jopa tekevänsä kaikkensa hankaloittaakseen yhdistyksen toimintaa, jos häntä ei valita kokouksessa puheenjohtajaksi. Tämä on totinen tosi, niin uskomattoman törkeältä kuin se kuulostaakin.

Jos tässä yhdistyksessä olisi toimittu yhdistyslainsäädännön mukaisesti, ei mitään kanteita olisi tarvinnut koskaan kenenkään nostaa. Kanteetkin olisi voitu välttää silläkin, jos Terttu ja tynkähallitus olisivat olleet pystyviä edes keskustelemaan asiallisesti asioista ja tekemään jonkinlaisia kompromissejä.

Nyt KKY:tä johdetaan puhtaasti ja täysin mielivaltaisesti Tertun halujen ja oikkujen mukaan, vaikka hän väittääkin näitä päätöksiä hallituksen tekemiksi. Tällainen toiminta ei ole yhdistystoimintaa missään mielessä, ei lain eikä moraalisen katsantatavan mukaan. Hävettää ihan Tertun ja muun hallituksen puolesta tämä heidän toimintatapansa. En olisi voinut uskoa tätä heistä, ellen olisi itse kokenut ja nähnyt näitä "tilanteita"!

Toiminta on aivan mahdollista saada vielä oikeille raiteilleen halltuksen vaihdolla. Pohja on hyvä ja toimijoita riittää nykyisissä,  ja tulossa on paljon lisää väkeä. Mm. niitä, joita on potkittu aiempina vuosina pois tai ovat itse lähteneet tilanteen sietämättömyyden vuoksi, saati sitten aivan uusia kissojen ystäviä. Meissä on paljon potentiaalia yhdistyksen viemiseen uusille menestyksen urille ja tuhatluvulle, niin kissojen pelastamisen osalta kuin ennaltaehkäisevässä toiminnassa että taloudellisissakin mielessä. Ei yhdistyksen tili tule jäämään eurottomaksi tämänkään porukan jäljiltä, mutta eurot laitetaan myös kiertoon kissojen hyväksi. Yhdistyksen "ryöstäminen" putipuhtaaksi tuntuu olevan myös yksi istuvan hallituksen peloista, joka on sinänsä aivan naurettava ja absurdi ajatus.

Kissojen puolesta
Vieras

#695 Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 13:54

Valitaan uudeksi PUHEENJOHTAJAKSI PIRJO PELTONIEMI 27.3 vuosikokouksessa. 4 vuoden aikana Pirjo on tehnyt kovaa työtä kissojen eteen loukuttamalla, hakemalla, hoivaamalla, rakastamalla ja uuden kodin etsimällä yli 600 kissaa.

Ihmisenä Pirjo Peltoniemi on reilu, avoin ja hän kuuntelee kaikkien näkökannat asiaan. Pirjo ei tyrmää kenenkään mielipidettä, vaikka olisin eri mieltä. Pirjo ei ole lähtenyt Terttua haukkumaan, vaikka Terttu onkin Pirjoa haukkunut ja kiusannut.

Pirjo ajattelee kissojen parasta ja on mukana yhdistyksessä rakkaudesta kissoihin. Pirjo ei halua kultaa ja kunniaa, koska hänelle riittää, kun näkee kissojen saavan uuden kodin. Pirjo ei myöskään koe tarpeelliseksi kehua tekemisiään, joten teen sen hänen puolestaan, jotta saatte tietää, että millainen ihminen olisi tarjolla puheenjohtajaksi.

Palautetaan KKY kissojen yhdistykseksi, jossa pääpaino on kissojen auttamisessa, ei ihmisten haukkumisessa. Tämän saamme äänestämällä Pirjo Peltoniemeä puheenjohtaksi 27.3.
epäilevä
Vieras

#696 Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 16:27

#695: Kissojen puolesta - Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Kysyisinkin, mitkä ovat näytöt Pirjo Peltoniemellä hallituskautensa aikana? Mitä esityksiä ja udistuksia on tapahtunut hänen aloitteistaan. En voi uskoa sitä, etteikö hallituksessa saisi ääntänsä kuuluville, varsinkin, kun on kysymyksessä näin mahtavan hyvästä ihmisestä ja taitavasta yhdistys ihmisestä, kuten on häntä mainostettu. Näin taitava henkilöhän on rikkaus yhdistykselle, herää kuitenkin kysymys, mikä on motiivi tälle ko pallille, saanen epäillä ei kuitenkaan KISSAT.

Ääni kaukaa
Vieras

#697 Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 16:38

#696: epäilevä - Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Siis täh? 

Millaisia näyttöjä voi olla ennen kuin on edes tehtävään valittu?!

Osaatko lukea?

Peltoniemi on hyvin selkeästi eritellyt "vaalipuheessaan" motiivit, jotka ovat 1) toiminnan saattaminen sellaiseen tilaan, jotta kaikilla haluavilla olisi vapaus toimia yhteisen tavoitteen hyväksi, 2)kissat.

KISSAT KISSAT KISSAT KISSAT KISSAT!

Ja mikäli osaat lukea, seuraavaksi suosittelen harjoittelemaan luetun ymmärtämistä.

epäilevä
Vieras

#698 Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 16:43

#697: Ääni kaukaa - Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Kehottaisin sinua lukemaan tarkemmin ennen, kuin otat kantaa, siis "hallituskautensa" aikana, eikä suinkaan pj kautensa. Koska P.P on ollut  jäsenenä hallituksessa. Lueppa uudelleen

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.02.2011 16:44


Vieras
Vieras

#700 Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 16:52