KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #848 Re: Törkeetä!

08.02.2011 11:27

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Katso vaan "Arja Härmälästä" ettet sinäkin tule uhratuksi. Olet nähnyt Tertun "my way or highway"- tavan hoitaa asioita.

Mitään törkeää mollaamista ja hampaisiin ottamista täällä ei ole tapahtunut Terttua kohtaan, ellei totuuden kertomista lasketa sellaiseksi. Mutta sitä törkeää hampaisiin ottamista ja mollaamista valehdellen ja vääristellyin asioin on kyllä tapahtunut täällä kohdistuen muutamiin nimettyihin henkilöihin. Jopa siinä määrin että voidaan puhua julkisesta herjauksesta.

Ennen ihmiset ovat varmaan vaan väistyneet ja luopuneet, antaneet asioiden olla MUTTA nyt on joukko ihmisiä päättäneet, että nyt nämä väärydet ja väärät toimet ja laittomat päätökset tuodaan tietoisuuteen ja niille vaaditaan oikaisua. Ja että yhdistyksen toiminta käännetään uudelleen kohdistuvaksi kissoihin, kissa- ja toimijaystävälliseksi, avoimeksi ja rehelliseksi toiminnaksi.

Kovasti puolustamasi puheenjohtajan puheet nielet ilmeisesti silmää räpäyttämättä ja epäilemättä hetkeäkään niiden todenperäisyyttä. Tämäkin seikka on täällä tullut esille monen ihmisen kertomana, että asioita vääristellään. Kirsi kommentissaan #846 on varsin hyvin ja seikkaperäisesti selvittänyt asiallisesti näitä asioita.

Ihmisen täytyy olla joko täydellisesti aivopesty tai peloteltu jauhamaan tuota mantraa mitä sinäkin jauhat, etkä ymmärrä mistä tässä oikeasti on kyse. TAI sitten täysin tietoisena pj,n kyseenalaisista ja laittomista toimista olet mukana ja puolustat siten niitä tekoja joista nyt Terttua ja tynkähallitusta vaaditaan vastuuseen. Silloin jos sinäkin ne hyväksyt, sinutkin luetaan tuohon joukkoon kuuluvaksi. Sitä saa mitä tilaa, Terttukin.

Ikävää, ettet osannut sanoa mitään kunnollista puolustaaksesi puheenjohtajaasi, mitään viime vuosilta missä pj olisi kunnostautunut, mitään meriittiä mistä KAIKKI voisivat häntä kiittää, myös KISSAT ja oppositio. Vedit vaan sen saman vanhan laulun, jota kukaan ei enää kuuntele. Ne muinaiset teot ei paljon nykyajassa lämmitä ja auta, jos ei enää niitä tekoja tee.

Tässä on NIIN selvä kahtiajakutuminen yhdistyksessä toiminnan keskittymisessä  ja välissä syvä juopa; Pj ja tynkähallitus-RAHA, Pirjo Peltoniemi ja oppositiolaiset-KISSAT. Yhdistys on nyt neliraajahalvautunut eikä "pääkään" enää toimi.

Oikeutta ja demokratiaa ovat ihmiset kautta aikojen vaatineet ja vaaditaan nyt ja jatkossakin AINA kun ne estetään tai yritetään vesittää.

Luin jostain, että natsisaksan Göbbels oli sanonut että kun sepittää tarpeeksi ison valheen ja alkaa sitä toistamaan niin ihmiset alkavat uskoa siihen. Jokainen miettiköön tätä tykönään näissä yhteyksissä.

 

ps. mitäpä jos selaisit ja kävisit läpi tämän koko viestiketjun ja poimisit sieltä ne kohdat joissa Terttu on otettu törkeästi hampaisiin ja on "mollattu". Mutta muista että totuuden puhuminen ja selvästi todistettavissa olevat asiat eivät ole "mollaamista".