KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#851 Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 12:59

#847: Vieras - Re: Vastuuvapaus 

Kuvitteletteko, että voisitte vetää Pirjon mukananne suohon vetoamalla tuohon?

Kyllähän asiat selviää jos ja kun hallitus ei saa vastuuvapautta, kun alkaa epäselvyyksien selvittäminen niin eiköhän siellä käy ilmi että kuka ja mitä. Ellei asiakirjoja ole muuteltu.

Sanna
Vieras

#852 Yksi ihmetyksen aihe lisää..

08.02.2011 13:55

Sitä vaan tässä mietin että kun nyt olen törmännyt useampaan KKY:stä lähteneeseen aktiiviin ja he ovat jatkaneet "uraansa" jossakin toisessa eläinyhdistyksessä niin miten on mahdollista että eivät ole siellä riitautuneet? Esim PESUun on moni mennyt ja mitään poikkipuolista kommenttia en ole näiltä henkilöiltä PESUsta kuullut.
Vieras
Vieras

#853 Re: Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 13:57

#851: Vieras - Re: Re: Vastuuvapaus 

 Suohonhan olette vetämässä koko KKY:tä

Sanna
Vieras

#854 Toinen ihmetyksen aihe..

08.02.2011 13:59

Kuka on KKY:n kissojen loukuttaja ja sijoittaja tällä hetkellä? Siis henkilö joka tekee samaa hommaa kuin Annika ja Pirjo tekivät? Ensikotien meilisivustollakin ihmetellään että kun ilmotettiin juu että tälläisiä kissoja olisi ja ne pitäisi loukuttaa ja hakea pois, mutta kukaan ei tehnyt mitään... Ensikodit ovat ensikoteja! Jos on auto niin varmaan poikkeuksellisesti voivat kissan hakeakin, mutta yleisesti tämä homma ei ole ensikotien vastuulla.
Jäsen ja lahjoittaja
Vieras

#855 Re: Re: Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 14:44

#853: Vieras - Re: Re: Re: Vastuuvapaus 

Ilmenneiden faktojen perusteella nykyinen hallitus puheenjohtajineen on yrittänyt vetää yhdistystä suohon. Nyt suivaantuneella jäsenistöllä tavoitteena on vetää yhdistys sieltä suosta pois, ENNENKUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ.


Vieras

#856 Kiitoksen aihetta!

08.02.2011 15:22

Tässä tilanteessa on kuitenkin ja siksi esitän kiitokseni Terttu Kanervolle ja hänen kannattajilleen, että ovat peittelemättä ja julkisesti tuoneet kommenteissaan esille arvomaailmansa ja tärkeysjärjestyksensä, minkä mukaan toimivat.

Näihin kommentteihinne ja Pirjo Peltoniemen positiiviiseen vaalipuheeseen, siinä selkeästi eriteltyihin seikkoihin miten toimii pj,nä verraten, näihin nojaten ei ole vaikeaa tehdä valintaa. Valinta on varma ja selkeä; Pirjo Peltoniemi.

Nyt on korkea aika nostaa aidot kissaihmiset yhdistyksen luotsaajiksi.

Toivottavasti toimintatavat ovat hyvän yhdistystavan ja -lain mukaisia sekä rehellisiä vuosikokouksessa. Eikä käytetä mitään manipulointikeinoja tiettyjen tuloksien saavuttamiseksi.

 

edit.

Näitä viestejä ja kommentteja kun olen alusta asti lukenut niin tulee mieleeni yksi tarina jonka olen kuullut joskus. Kerronpa sen nyt teillekin.

Oli muutamien uskovien vanhempien naisten ompeluseura.  Juttu tietysti luisti siinä kahvitellessa, kutoesssa ja virkatessa aiheesta toiseen ja maailmaa ja muita ihmisiä "parannettiin" myös tietysti siinä sivussa.

Kerrottin kaikki toisten asiat mitkä tiedettiin eikä säätelty myöskään moitteen sanoja, puhuttiin pahaa ihmisistä jotka eivät olleet paikalla, niinkuin naisten helmasynteihin kuuluu.

Oli kuitenkin yksi jäsen tuossa joukossa, joka ei koskaan puhunut pahaa kenestäkään vaan aina pyrki puhumaan hyvää niistä jotka eivät olleet paikalla. Nämä muut tiesivät senkin ettei tämä henkilö tehnyt sitä koskaan muulloinkaan vaan aina pyrki selvittämään asiat ko. ihmisen kanssa, jos oli jotain hankaluutta.

Viimein tämä piirre alkoi ärsyttämään niitä muita ja ajattelivat järjestää ansan tälle ihmiselle, koska ei hän nyt niin hyvä voinut olla kun antoi ymmärtää. Että varmasti löytyy joku, josta hän ei voi sanoa mitään hyvää ja päättivät, että seuraavan kerran ompeluseurassa vetävät tämän henkilön esille.

Seuravassa kokoontumisessa nämä muut ottivat puheenaiheeksi paholaisen, itse pirun, ja pelsepuubin ja alkoivat päivittelemään tekojaan. Sitten he alkoivat vaatimaan tätä yhtä jäsentä kertomaan mielipiteensä tästä olennosta mutta hän totesi vain että "ainakin hän tekee työnsä hvvin."

KKY tarvitsee avoimmuutta
Vieras

#857 PIRJO PELTONIEMI ON OIKEASTI HYVÄ IHMINEN!

08.02.2011 16:53

Pirjo Peltoniemi kertoo puheenjohtajaehdokkuudestaan seuraavaa:

KISSOJEN KATASTRIFIYHDISTYKSEN vuosikokous on taas lähestymässä ja uusien tuulien on aika puhaltaa. Hallituksella on ollut vaikea vuosi ja haluaisin helpottaa tulevaa vuotta kaikkien osalta. Olen miettinyt pitkään yhdistyksen toimintaa ja todennut, että KKY:llä olisi mahdollisuuksia ja potentiaalia kehittyä yhdistyksenä monin eri tavoin. SIKSI OLENKIN PÄÄTTÄNYT ILMOITTAA HALUKKUUTENI PUHEENJOHTAJAEHDOKKAAKSI TULEVASSA VUOSIKOKOUKSESSA 27.3.2011.

Olen toiminut KKY:n hallituksessa jäsenenä jo useamman vuoden. Olen ollut myös kunnallisvaaliehdokkaana kotikunnassani Orivedellä ja toiminut aiemmin vuosien ajan kahdessa eri yhdistyksessä puheenjohtajana ja sihteerinä. Omaan kokemusta yli 30 vuoden ajalta lisäksi yksityisyrittäjänä, joka on vaatinut hyvää järjestely- ja suunnittelukykyä sekä tietotaitoa taloudellisissa asioissa, jotka ovat myös tärkeitä ominaisuuksia puheenjohtajan tehtävissä.

Uskon vakaasti, että haluni toimia avoimesti ja hyvässä yhteistyössä hallituksen ja aktiivisten toimijoiden kanssa, loisi entistä paremman yhteishengen KKY:n toimintaan ja vahvistaisi sitä entisestään. KKY on minulle se kaikkein tärkein ja sydäntäni lähinnä oleva yhdistys, sillä siellä pääsen niiin monella eri tavalla auttamaan kodittomia kissoja - löytämään niille uuden kodin ja turvaamaan siten kissojen elämän mahdollisimman laadukkaana. Parhaan kiitoksen tästä työstämme saamme aina lopulta tyytyväisiltä kissoilta, kuten me kaikki kissaihmiset hyvin tiedämme.

KKY:ssä olen neljän vuoden aikana loukuttanut ja hakenut kissoja ympäri Pirkanmaata ja välillä hieman kauempaakin. Vuosittain olen ottanut talteen keskimäärin 150 -200 kissaa, joista olen hoitanut itse lähes puolet. Monilla ensikodeilla ei ole kulkuneuvoa ja siksi myös kuljetukset ensikoteihin kuuluivat työhöni. Lisäksi vastasin yhdistyksen neuvovan puhelimen toiminnasta, josta kissaihmiset saivat kysyä veloituksetta neuvoja. Olen ollut mukana eri tavoin myös useissa KKY:n tapahtumissa.

Olen pitänyt yhteyksiä useisiin muihin alan eri tahoihin, jotka toimivat myös kissojen asialla. Heiltä on mahdollista saada apua aina tarvittaessa ja yleensäkin toimiminen yhteistyössä tuo mukanaan aina suurempia mahdollisuuksia kehittää toimintaa eteenpäin. Mielestäni KKY ei hyödynnä tässä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla näitä yhteistyömahdollisuuksia hyväkseen.

Tarkoituksenani olisi uudistaa KKY:tä avoimempaan ja positiivisempaan suuntaan ja aktivoida yhteistyötä toiminta-alueen löytöeläinkotien kanssa. Haluaisin saattaa mukaan toimintasuunnitelmiin myös tehokkaampia avustus- ja valistuskampanjoita. Kissanruokavalmistajilta saisi myös helposti ilmaista kuivamuonaa esim. mainoskampanjoiden yhteydessä.

Nuorissa kyvykkäissä ja eläinrakkaissa ihmisissä löytyy paljon vielä hyväksikäyttämätöntä potentiaalia ja energiaa, joka kannattaa ehdottomasti valjastaa käyttöön. Koska KKY:n pitkään toimineet hallituksen jäsenet alkavat kaikki jo lähestyä eläkeikää, nuorta aktiivista verta kaivataan avuksi. Siten KKY voisi toimia täysillä kissojen hyväksi vielä seuraavatkin 30 vuotta ja voisimme varmistaa toiminnan jatkuvuuden ja sen kehityksen mahdollisimman laaja-alaisena.

Arvostan suuresti kaikkia KKY:n jäseniä ja jokaisen heidän työpanostaan yhdistyksen hyväksi. Kaikkien jäsenen apu ja kokemus otetaan ilolla vastaan. Haluaisin antaa niin vanhoille kuin uusillekin jäsenille mahdollisuuden vaikuttaa KKY:n toimintaan kunkin omien resurssien ja kykyjen mukaisesti.

Toivoisin kaikilta jäseniltä nyt positiivista ajattelua ja uudistushenkisyyttä. Hyvällä yhteistyöhengellä, toistemme näkökantoja kunnioittaen ja reilulla että avoimella toiminnalla, saamme ihmeitä aikaan tässä työssämme kissojen pelastamiseksi ulkoa ja niiden elämän turvaamiseksi.

Työtä tällä saralla on vielä moniksi vuosiksi eteenpäin ja mitä enemmän teemme asian eteen, sitä paremmin kissat voivat. Kissojen hyvinvointi on kaiken tämän työn perusta ja eteenpäin vievä voima.

Niin kauan kun me toimijat jaksamme ja TUEMME TOISIAMME, niin kauan muutkin meitä myös auttavat ja jaksavat uskoa KKY:n toimintaan että sen mahdollisuuksiin.

Pirjo Peltoniemi

Kissojen Katastrofiyhdistyksen hallituksen jäsen, sijoittaja ja ensikoti sekä kissojen loukuttaja ja maaseudun ihmisten valistaja
Vieras
Vieras

#858 Re: Re: Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 18:05

#853: Vieras - Re: Re: Re: Vastuuvapaus 

 Terttu Kanervo ja tynkähallitus likaavat aivan itse oman pesänsä tällä päivänvaloa kestämättömällä puuhastelullaan tai vetävät koko yhdistyksen suohon. Me oppositiossa yritämme nimenomaan juuri estää tätä tapahtumasta ja saattaa toiminta tasapainoon ja aktivoida sitä entisestään kissojen hyväksi.

Vieras
Vieras

#859 Re: Re: Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 19:06

Vieras
Vieras

#860 Re: Re: Re: Re: Vastuuvapaus

08.02.2011 19:09

#853: Vieras - Re: Re: Re: Vastuuvapaus 

Jos tarkoitat Pirjoa ja "oppositiota" niin lueppas tarkemmin Pirjon toimintasuunnitelma vaalipuheessaan. Ei noilla konstein yhdistys uppoa millään, päinvastoin keikkuu iloisesti kuin korkki laineilla :)

Vieras
Vieras

#861 Re: PIRJO PELTONIEMI ON OIKEASTI HYVÄ IHMINEN!

08.02.2011 19:15

Tämä on totta
Vieras

#862 Re: Re: PIRJO PELTONIEMI ON OIKEASTI HYVÄ IHMINEN!

08.02.2011 20:11

#861: Vieras - Re: PIRJO PELTONIEMI ON OIKEASTI HYVÄ IHMINEN! 

Uskomatonta, mutta totta!

Nyt meillä on kissojen parasta ajatteleva kissarakas ihminen puheenjohtajaehdokkaana!!

Valitaan yhdessä 27.3.11 vuosikokouksessa hänet puheenjohtajaksi!!

KKY tarvitsee uuden pj:n
Vieras

#863 Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

08.02.2011 20:16

Kissojen Katastrofiyhdistys kaipaa mm. uudistusta, avoimuutta sekä parempaa yhteishenkeä ja sitä on valmis tarjoamaan uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi.

Koska nykyinen KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervo on kieltäytynyt julkaisemasta Pirjon vaalipuhetta jäsenlehti Katti-Matissa, olemme perustaneet Pirjolle oman vaalisivun facebookiin, jossa kaikki voivat esittää kysymyksiä ja tutustua Pirjoon paremmin.

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOTAJAKSI facebook-sivulla kaikki voivat esittää Pirjolle kysymyksiä ja tutustua hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa.

Kerrothan sivusta kaikille kissaihmisille, kiitos.

Pelastetaan kissat yhdessä!

Vieras
Vieras

#864 Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

08.02.2011 20:37

#863: KKY tarvitsee uuden pj:n - Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Hienoa, että on ryhdytty toimeen tämän asian suhteen, jotta asiasta voi tiedottaa mahdollisimman monelle.

MUTTA sivua ei löydy tuolla nimellä Facebookista.:(


Vieras

#865

08.02.2011 20:50

Saiskos tänne suoran linkin tuolle FB-sivulle?
Sanna
Vieras

#867 Re:

08.02.2011 21:10

#866: Sanna -  

 Katos vaan.. mä osasinkin!

Vieras
Vieras

#868 Re: Re:

08.02.2011 21:25

Pirjo puheenjohtajaksi
Vieras

#869 Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 05:48

#863: KKY tarvitsee uuden pj:n - Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Kissojen Katastrofiyhdistys kaipaa mm. uudistusta, avoimuutta sekä parempaa yhteishenkeä ja sitä on valmis tarjoamaan uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi.

Koska nykyinen KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervo on kieltäytynyt julkaisemasta Pirjon vaalipuhetta jäsenlehti Katti-Matissa, olemme perustaneet Pirjolle oman vaalisivun facebookiin, jossa kaikki voivat esittää kysymyksiä ja tutustua Pirjoon paremmin.

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI facebook-sivulla kaikki voivat esittää Pirjolle kysymyksiä ja tutustua hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa.

(aikaisemmassa viestissä oli kirjoitusvirhe sivunosoitteessa, pahoittelut).


Kerrothan sivusta kaikille kissaihmisille, kiitos.

Pelastetaan kissat yhdessä!

Pirjo puheenjohtajaksi
Vieras

#870 Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 06:36

#869: Pirjo puheenjohtajaksi - Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Pirjo Peltoniemelle on siis perustettu oma vaalisivu facebookkiin ja se löytyy nimellä:

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI

http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Pirjon vaalisivun vasemmassa alareunassa lukee JAA. Klikkaamalla jaa-sanaa saat liitettyä omaan profiiliisi linkin Pirjon vaalisivulle.

Voit myös kopioida ja laittaa kaikille kissaihmisille alla olevan facebook-viestinä, meilinä tai vaikka tekstarina:

Kissojen Katastrofiyhdistys Pirkanmaalla kaipaa uudistusta, avoimuutta sekä parempaa yhteishenkeä ja sitä on valmis tarjoamaan uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Koska nykyinen KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervo on kieltäytynyt julkaisemasta Pirjon vaalipuhetta jäsenlehti Katti-Matissa, olemme perustaneet Pirjolle oman vaalisivun facebookiin, jossa kaikki voivat esittää kysymyksiä ja tutustua Pirjoon paremmin. PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI sivulla kaikki voivat esittää Pirjolle kysymyksiä ja tutustua hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa. Kerrothan sivusta kaikille kissaihmisille, kiitos. Pelastetaan kissat yhdessä!

 

Tervetuloa tutustumaan Pirjon vaalisivulle. Vaalisivulla muistiinpanoista löytyy Pirjon oma vaalipuhe ja tiedoista tietoa sivun tarkoituksesta. Pirjo vastaa mielellään myös kysymyksiin, jotka voi kirjoittaa suoraa Pirjon vaalisivun seinälle. Mikäli ei halua seinälle näkyviin omia tietojaan voi lähettää kysymykset jne pirjomarjatta@elisanet.fi tai laittaa facebook- viestinä Pirjon henkilökohtaisen sivun Pirjo Peltoniemi kautta. Meili- ja facebook-kysymykset, ehdotukset jne julkaistaan vastauksineen Pirjon vaalisivun seinällä, mutta kysyjän nimeä ei julkaista, ellei hän erikseen niin toivo.

Pelastetaan kissat yhdessä!


Vieras
Vieras

#871 Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 10:40

#870: Pirjo puheenjohtajaksi - Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

HIENOA!!! Hyvä juttu tuo FB-sivu!! Tieto leviää.

Ikävää, että Terttu Kanervo hankki itselleen negatiivista julkisuutta kieltämällä Pirjon vaalipuheen jäsenlehdessä. Mutta omksi vahingokseen sen teki, ei Pirjon.

Timo P.

#872 Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 10:53

#532: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

Puheenjohtaja Kanervo kirjoitti seuraavasti:

..."Varoja ei ole hukattu siis mihinkään, mutta ollaan kyllä oltu hankkimassa niitä tosin kuin Peltoniemet ja Fabritius, vai onko heillä näyttöä varojen keruusta ja missä?"...

Vaatimattomana vastauksenani voin omasta puolestani kertoa, että laajensimme kotitaloamme kesällä 2008 siten, että rakensimme alakertaan n. 17 neliömetriä pelkästään kissoille omaa erikoisvalmisteista huonetilaa. Tarkemmin en tässä erittele sen ominaisuuksia, mutta toteutus on saanut kovasti hyväksyntää kissaihmisten keskuudessa.

Kokonaiskustannusarvio kaksikerroksisessa laajennuksessa oli n. 30 000 euroa, josta kissatilan osuus oli karkeasti n. puolet. (Yläkertaan samalle kohdin tuli parveke ja osa makuuhuonettamme.)

 

Lisäksi olemme kunnostaneet ulkorakennukseemme kolme toisistaan erillään olevaa karanteenitilaa. Ne kaikki ovat erillisillä sisäänkäynneillä, lämmityksellä ja ikkunoilla varustettuja. Yhdessä näistä tiloista  on kissoilla/ kissalla mahdollisuus kulkea ulos n. 15 neliömetrin suuruiseen katettuun häkkitilaan, jonka korkeus on maksimissaan runsas huonekorkeus.

Kyllähän niidenkin tilojen kunnostuksella on ollut oma hintansa, eivätkä ne välttämättä sovellu muuhun käyttöön ilman muutostöitä sitten, kun kissojen pelastusharrastus joskus mahdollisesti loppuu.

 

Jos nyt sitten puheenjohtaja ei ole tyytyväinen edelläkuvattujen investointien riittävyyteen, vaan haluaa naljailla siitä, että emme ole olleet keräyslippaiden kanssa kasvukeskusten myymälöiden edustalla, niin ei kai sille sitten mitään voi. HUONOJA IHMISIÄ OLLAAN. Onneksi sentään olemme hoitaneet kahdelle keräyslippaalle pysyvät paikat Oriveden keskustan kauppaliikkeisiin.

 

Ja lopuksi: tilamme ovat eläinlääkärin tarkastamat ja hyväksymät.

Vieras

#873 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 12:31

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Kunnioitettavaa ja osoittaa todellista sitoutumista asialle! Olisi todella mukava tietää onko pj Terttu Kanervo satsannut samalla tavalla omilla varoillaan omaan kotiinsa kissoja varten jotain?

Vieras
Vieras

#874 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

09.02.2011 12:34

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

Olisi varmaan korkea aika vaihtaa tilintarkastajia!

Ottakaa asia esille vuosikokouksessa ja vaatikaa kunnollista selvitystä KAIKESTA tiliasioihin liittyvistä, älkää tyytykö mihinkään puolinaiseen älkääkä luottako sanoihin vaan varmistakaa omin silmin että asiat ovat kunnossa! Vaatikaa erityistilitarkastus asioiden varmistamiseksi, jos vuosikausia on menty näin.

Epäilyksiä herättää, jo meissä ulkopuolisissakin tätä ketjua seuraavia, yksistään jo se mitä täällä on kerrottu pj ei nauti enää jäsenten luottamusta. Ennekaikkea pj,n ärhäkkäät epäsialliset lausunnot täällä, mitä hän koittaa peitellä? Myöskin se, että samaa tilintarkastajaa on käytetty vuosikausia ja sama puheenjohtaja on ollut 32v.

Jos asiat ovat kunnossa niin kellään ei luulisi olevan mitään sitä vastaan, että luottamuksellisuuden varmistamiseksi tehdään erityistilintarkastus. Luulisi että pj ja hallitus ilomielin suostuisi tähän sillä sehän vaan varmistais,i että kaikki on kunnossa!

MUTTA jos se torpataan syystä tai toisesta, kannattaa miettiä MIKSI!!

Yhdistys perusteelliseen selvitystilaan, aihetta kyllä on.

Yksi ensikodeista

#875 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 12:47

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 

Iso käden ojennus siihen suuntaan! Täällä mennyt sohva 500€, sänky 400€, lattiaa ~100€, mattoja ~100€, bensaa 200€+paremmat ruuat mitä KKY maksaa jne.. En ole ollut keräämässä kadulla. Tämä n. 2 vuoden sisällä. Mun mielestä noi on suoraa lahjoitusta KKY:lle meidän ensikodilta. Ajalle ei vapaaehtoistoiminnassa ole tapana laskea hintaa, joten jätetään se pois. Muut voivat myös laittaa lahjoituksensa näkyviin! On todella vastenmielistä huomata, että meitä SYYLLISTETÄÄN siitä, ettemme kerkiä seisomaan kauppahallin nurkalla. Kanervo sijoittajana haluaa nyt, että ensikodit hakevat kissatkin. Tämän Pirjo ja Annika tekivät ennen itse, koska he olivat todella SITOUTUNEITA sijoittajia. Meistä suurin osa on vielä työelämässä, eivätkä kerkiä tai pysty hakemaan kissoja! Ilmeisesti Kanervo näkee ensikodit vain kulueränä ja se kertoo paljon! Ihmetyttää nämä ihmiset, jotka haluavat, että Kanervo jätetään rauhaan. Jättäisi meidät rauhaan ja antaisi MEIDÄN tehdä työmme! Samoin Pirjon ja Annikan