KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kirjat roviolle?
Vieras

#827 SANANVAPAUDEN RIISTO

05.02.2011 01:46

Nyt tuntuu olevan KKY:stä riistetty loppukin sananvapaus! Ei Katti-Mattiin aikaisemmin kaikki saaneet asiallisia kirjoituksiaan läpi, koska hallitus tarkisti ne. Ja jos sattui olemaan kiusattujen joukossa, niin juttu hylättiin. Olisi se sitten kuinka hyvän asian puolesta tahansa.

NYT KATTI-MATIN PÄÄTOIMITTAJAKSI ITSENSÄ ITSE NIMITTI TERTTU KANERVO eli puheenjohtaja.

Kanervo viime keväänä sanoi, ettei enää tänä keväänä jatka puheenjohtajana, koska ei jaksa, vaan haluaa jäädä taka-alalle.

Viimeisen kuukauden aikana Kanervo on ITSE NIMITTÄNYT ITSENSÄ KISSANSIJOITTAJAKSI SEKÄ PÄÄTOIMITTAJAKSI jäsenlehdessä.

Miksi?

Onko syynä PIRJO PELTONIEMEN ilmoitus PUHEENJOHTAJAehdokkuudestaan?

HALUAAKO TERTTU KANERVO ESTÄÄ PIRJO PELTONIEMEN PJ-KIRJOITUKSEN PÄÄSYN KATTI-MATTIIN?

Toivottavasti Kanervo ei kuitenkaan alennu tälläiseen toimintaan.

HYVÄ PUHEENJOHTAJA HALUAA HYVÄÄ YHDISTYKSELLEEN JA JÄSENILLE, EI ITSELLEEN!!!! Terttu Kanervon hyvyyden näemme Katti-Matin ilmestyttyä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#828 Re: SANANVAPAUDEN RIISTO

2011-02-05 10:36:51

#827: Kirjat roviolle? - SANANVAPAUDEN RIISTO 

Näin on ja viimeistään siinä vaiheessa, Katti-Matin ilmestyttyä, pitäisi järkeville ja omilla aivoillaan ajatteleville jäsenille valjeta koko kupletin juoni JOS Pirjon kirjoitusta ole julkaistu siinä!

Mutta niille poloisille, jotka ovat ummistaneet silmänsä pj,n tekemiltä vääryyksiltä ja nielevät pj,n valheet,  ne joita viedään kun pässiä narussa ,  niin heitä ei auta enää mikään. Uppoavat johtajansa myötä. Ennemmin tai myöhemmin mutta AINA on loppu tullut kuitenkin ja väärin hallitsijoiden valta muretunut, sillä se sortuu omaan mahdottomuuteensa.

MUTTA jokainen on tehnyt valintansa ja vastaavat valinnoistaan, sekä niiden seurauksista. Siinä ei enää auta johtajan selän taa meneminen.

Seuratkaa mitä Egyptissä tapahtuu ja verratkaa sitä siihen mitä KKY,ssä!! KKY,ssä on sama tapahtumassa mutta pienimuotoisemmin.

MUTTA!! molemmissa paikoissa ihmiset ovat saaneet tarpeekseen mielivaltaisesta yksinvaltiaasta ja vaativat sananvapautta, demokratiaa, avoimuutta, rehellisyyttä ja kansalais-/jäsenoikeuksien kunnioittamista.

Kuunnelkaa uutisia ja verratkaa, HYVIN SAMANLAISTA ei eroa. Mutta näinhän tulee tapahtumaan AINA ennemmin tai myöhemmin, siellä missä ihmisten oikeuksia ja vapautta poljetaan.

Tässä nyt vain on se seikka että niiden joiden asioista tässä viime kädessä on kyse ja jotka ovat tämän toiminnan ydin ja tarkoitus, niin niiden ääni  on vaiennettu niiden toimesta, joiden olisi kuulunut "virkansa" (pj ja tynkähallitus) puolesta toimia auttaakseen niitä; SIIS KISSOJEN PUOLESTA PUHUJIEN JA TOIMIVIEN ÄÄNI ON VAIENNETTU JA NYT SITTEN TODENNÄKÖISESTI IHAN JULKISESTI!!

Mitä muuta se sitten voi tarkoittaa kun yksinvaltias on nimittänyt itsensä jo jäsenlehden päätoimittaajksi! Sinne menee vain sellainen materiaali julkaistavaksi, joka on vain ja ainoastaan suosiollinen pj,lle siis päätomittajalle ja siis toimattomalle kissojen sijoittajalle.

Eli hän on ottanut senkin omaksi vallankäytön välineekseen kiillottaakseen julkisivuaan mutta kannattaisi avata silmät ja kurkistaa kulissien taakse, niin yllätys voi olla melkoinen.

Tämä adressi on yksi kurkistusluukku ja ikkuna tuohon kulissien takaiseen maailmaan, jos vain viitsii ja jaksaa lukea. Suosittelen.

KUMMANKOHAN NÄISTÄ KAHDESTA PJ EHDOKKAASTA KISSAT VALITSISIVAT?!?!?