KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras

#876 Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 13:04

#875: Yksi ensikodeista - Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Ikävä kyllä on taidettu tulla tilanteeseen ettei pj ymmärrä enää kun selvän riihikuivan ja kilisevän päälle, eli pitää olla keräämällä saatuna selvää konkreettista RAHAA ennenkuin hän hyväksyy sen tulona.

Vieras

#877 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 13:08

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Terttu olisi varmaan arvostanut sitä jos olisit lahjoittanut tuon koko summan yhdistykselle, etkä satsannut sitä suoraan kissoihin. Nyt hän jäi nuolemaan näppejään tuosta summasta, eikä voi sanoa viimeistä sanaa siitä mihin ne olisi käytetty (tili mille ne olisi sijoitettu kasvamaan korkoa tai niillä olisi kenties maksettu niitä nyt syntyviä asianajokuluja).

Voi voi ;DDDDD

Vieras
Vieras

#878 Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 14:04

#871: Vieras - Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Kuinka voit puhua noin, kun et ole vielä edes saanut lehteä, etkä voi tietää mitä siinä on, puhu sitten kun sinulla on faktaa

Kulisseja raottanut
Vieras

#879 Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 14:10

#878: Vieras - Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Sillä tiedolla, että näin Kanervo on tehnyt. Kieltänyt Pirjolta kaikki kirjoitukset. Ei näitä tuulesta temmata. Tässä yhdistyksessä tapahtuu kulissien takana kauhean paljon, mikä ei saavuttaisi valoa, ellei niistä tähän kerrottaisi. Ikävä sanoa, että nuo asiat eivät ole missään tapauksessa kaikki myönteisiä


Eri asia on sitten, jos sinne tuleekin joku teksti. Siitä voi päätellä, että painostus on toiminut. 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.02.2011 15:29


Vieras
Vieras

#881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 15:39

#879: Kulisseja raottanut - Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 En usko, että Kanervo olisi kykenevä ottamaan ja julkaisemaan Pirjon kirjoituksen Katti-Mattiin, vaikka kuinka häntä painostettaisiin. Hän ei ikinä taivu siihen! Se, että onko Pirjosta herjaavia kirjoituksia lehdessä, jää nähtäväksi.

Kaiken tämän kohun jälkeen, Pirjon herjaaminen jäsenlehdessä olisi Tertulta todella tyhmää ja osoittaisi kaikki nämä kirjoitukset vain erittäin aiheellisiksi. Terttu on väittänyt, ettei näissä kirjoituksissa Pirjosta ole asianajajan mukaan mitään herjaavaa tai valheellista, josta voisi kunnianloukkauksen nostaa. Tietääkö tuo lakimies kuitenkaan, mikä asia on todellinen fakta-asia ja mikä ei, jos Terttu väittää hänelle toisin. Terttu on sotkeutunut omien valheidensa verkkoon niin pahasti, ettei rassu tiedä enää itsekään, mikä asia on totta ja mikä valhetta. Hän uskoo omiin valheisiinsa kuin totuuteen. Sen tiedän, että Pirjosta ei tule mitään positiivista asiaa jäsenlehdessä olemaan...

Koskahan muuten se Katti-Matti tulee?

Vieras
Vieras

#882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 15:46

#881: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

http://www.tietosuoja-lehti.fi/Digipaper/OldNews.aspx?id=510

 

Myös ns. totuuden levittäminen väärässä valossa/pahansuovin motiivein on tuomittava teko.

Vieras
Vieras

#883 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 16:10

#882: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Tässä kirjoituksessa #881 ei ollut mitään pahansuovaa tai Tertun yksityiselämää käsittelevää, vaan nämä asiat perustavat omaan henkilökohtaiseen kokemukseeni Tertusta ja hänen toimintatapoihinsa yhdistyksessä. Esille tuomani muut fakta-asiat ovat täysin totta eli esim. Tertun lakimies on tarkastanut Pirjoon liittyvät tekstit.

"Sananvapauteen kuuluu oikeus ilmaista ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennalta estämättä. Sananvapauden piiriin kuuluvat lähtökohtaisesti niin poliittiset, taiteelliset, viihteelliset kuin kaupallisetkin ilmaisut käytetystä viestintävälineestä tai -tekniikasta riippumatta. "

Vieras
Vieras

#884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 16:12

#882: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Terttu on todistettavasti valehdellut ja vääristellyt tälläkin palstalla monesti eri asioita! Niistä asioista on mustaa valkoisella!!

Vieras
Vieras

#885 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 16:15

#882: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Jos lähdetään hiuksia halkomaan, niin tämän esille tuodun asian perusteella hyvin moni henkilö voisi syyttää puolestaanTerttu Kanervoa valheiden ja pahansuopaisten asioiden levittelystä . Veikkaisin, että niitä on henkilöitä on paljon enemmän kuin muutama!

Vieras
Vieras

#886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 16:18

#883: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

TÄH?

 

:D :D Tarkoitin kyllä, että vaikka osa Kanervon puheista olisi nk. tosiakin, niin mikäli niiden asioiden levittäminen on tehty vahingoittamistarkoituksessa, niinkuin ilmeistä on, niin se on silloin tuomittavaa.

Kun Kanervo kerran näiden kirjoitusten perusteella haluaa suojata itsensä kunnianloukkaussyytteeltä, niin ei ole kuitenkaan taattu, ettei häntä voitaisi syyttää yksityelämää loukkaavasta tiedon levittämisestä.

Vieras
Vieras

#887 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 16:21

#885: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Rupeaa ilmeisesti liikaa tunteet kuumenemaan tekstien objektiiseen tulkintaan?

Lue vastaukseni yllä.


Vieras

#888

09.02.2011 16:22

^^
"objektiiviseen" toki tarkoitin.:D
Kirsi

#889 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 17:57

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Terttu Kanervo, sinä sitten jaksat valittaa siitä, ettei jäsenet tule keräämään rahaa!

JO KAKSI VUOTTA SITTEN KERROIN SINULLE, ETTÄ KKY:LLÄ OLISI MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KERÄÄMÄÄN RAHAA SISÄTILOIHIN, MUTTEI KELVANNUT SINULLE!!!

Ei kai kukaan halua kovassa pakkasessa rahaa kerätä, paitsi tietenkin sinä. Saahan sillä säälipisteitä kerättyä jäseniltä, kun "uhraudut" vuosi vuodelta rahaa keräämään tuiskussa ja tuulessa. Sisätiloihin aivan varmasti olisi tulossa rahaa keräämään moni jäsen. Mutta siellähän ei niitä säälipisteitä saa jäseniltä niin paljoa.

Ja paljonkos sitä tulikaan kerättyä rahaa lippailla joulunaikaan? Taidetaan puhua kympeistä?

Meinaan ei ihmisetkään halua pakkasessa alkaa rahojaan etsiskellä rahapusseistaan. Siellä sisätiloissahan olisi ne rahapussitkin jo valmiiksi kädessä.

Voisit koittaa arvostaa muiden panostusta! Peltoniemet olisivat voineet pyytää KKY:ltä rahaa kissatilojen rakentamiseen, mutteivat pyytäneet.

Sellaisiako ovat nämä rahanahneet ja epäluotettavat Peltonimet? Että omilla rahoillaan rakentavat kissoille tiloja kotiinsa?

MITÄ SINÄ TERTTU KANERVO OLET TEHNYT KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010? En tarkoita mitään paperin pyörittelyä puheenjohtajana, enkä Katti-Matin sananvapaudenriistoa, vaan konkreettisia käytännön asioita, kuten loukutus, ensikotitoiminta, ruuanhaku, kissojen kuljetus eläinlääkäriin?

Sinulla on käytössäsi 2 autoa ja asut isossa 2-kerroksisessa rivitalossa, joyen ainakin puitteet ensikotitoiminnalle, loukutukselle, ruuan ja kissojen kuljetukset löytyy. Mutta löytyykö halua? Edelleen ihmettelen, että miksei sinulla ole edes yhtä omaa kissaa?

 

Peltoniemen Pirjo on reilu ja rehti
Vieras

#890 PIRJO PELTONIMELLÄ FACEBOOKISSA VAALISIVU!

09.02.2011 18:00

#870: Pirjo puheenjohtajaksi - Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Pirjo Peltoniemelle on perustettu oma vaalisivu facebookkiin ja se löytyy nimellä:

PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI

http://www.facebook.com/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931

Pirjon vaalisivun vasemmassa alareunassa lukee JAA. Klikkaamalla jaa-sanaa saat liitettyä omaan profiiliisi linkin Pirjon vaalisivulle.

Voit myös kopioida ja laittaa kaikille kissaihmisille alla olevan facebook-viestinä, meilinä tai vaikka tekstarina:

Kissojen Katastrofiyhdistys Pirkanmaalla kaipaa uudistusta, avoimuutta sekä parempaa yhteishenkeä ja sitä on valmis tarjoamaan uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Koska nykyinen KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervo on kieltäytynyt julkaisemasta Pirjon vaalipuhetta jäsenlehti Katti-Matissa, olemme perustaneet Pirjolle oman vaalisivun facebookiin, jossa kaikki voivat esittää kysymyksiä ja tutustua Pirjoon paremmin. PIRJO PELTONIEMI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI sivulla kaikki voivat esittää Pirjolle kysymyksiä ja tutustua hänen arvoihinsa ja tavoitteisiinsa. Kerrothan sivusta kaikille kissaihmisille, kiitos. Pelastetaan kissat yhdessä!

Tervetuloa tutustumaan Pirjon vaalisivulle. Vaalisivulla muistiinpanoista löytyy Pirjon oma vaalipuhe ja tiedoista tietoa sivun tarkoituksesta. Pirjo vastaa mielellään myös kysymyksiin, jotka voi kirjoittaa suoraa Pirjon vaalisivun seinälle. Mikäli ei halua seinälle näkyviin omia tietojaan voi lähettää kysymykset jne pirjomarjatta@elisanet.fi tai laittaa facebook- viestinä Pirjon henkilökohtaisen sivun Pirjo Peltoniemi kautta. Meili- ja facebook-kysymykset, ehdotukset jne julkaistaan vastauksineen Pirjon vaalisivun seinällä, mutta kysyjän nimeä ei julkaista, ellei hän erikseen niin toivo.

Pelastetaan kissat yhdessä!

 

Eronnut 2006
Vieras

#891 Terttu käyttäydythän tällä kerralla asiallisesti vaaleissa?

09.02.2011 18:15

Toivon todella, että Terttu käyttäydyt asiallisesti puheenjohtajavaaleissa. Vuonna 2006 sinä et todellakaan sitä tehnyt! Vaan silloin tilallesi valittiin toinen puheenjohtaja, joka johti siihen, että sinä aloitit aivan käsittämättömän hirveän lokakampanjan uutta vuosikokouksen valitsemaan puheenjohtajaa vastaan. Levittelit hänestä valheita, haukuit, menit henkilökohtaisuuksiin niin pahasti, että lopulta sait pallisi takaisin ja KKY:stä erosi todella monta aktiivijäsentä oksennuksen maku suussaan.

Nyt sinulla on tilaisuus näyttää, että oletko yhtään ottanut opiksesi vuodesta 2006 vai oletko edelleen samanlainen "hirviö" kuin vuonna 2006? Pystytkö Terttu olemaan niin fiksu ja reilu, että julkaiset Katti-Matissa Pirjos vaalipuheen ja jätät julkaisematta lokakampanjasi Pirjosta?

Vieras

#892

10.02.2011 02:12

Pitäisikö kutsua Poliisi paikalle jo ennakkoon järjestystä valvomaan ja pitämään Tertun kumppaneineen kurissa. Vattu varmaan tapansa mukaan taas huutaa kurkku suorana parin muun jäsenen kanssa ja Terttu itse vain myhäilee hiljaa, kun toiset mesoo hänen puolestaan. Epäasialliset käyttäytyjät voidaan poistaa kokouksesta!
Vieras
Vieras

#893 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

10.02.2011 02:20

#887: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Jebulis, kun kiireellä lukee, voi asiat ymmärtää helposti väärin!

Vieras
Vieras

#894 Re:

10.02.2011 09:31

#892: -  

 Samaa mieltä!!!

huolestunut.
Vieras

#895 VARAINHOITAJA?

10.02.2011 15:33

Kovasti puhutaan nyt puheenjohtajan vaihdoksesta, mutta miten on varauduttu esim. tähän monia mietityttävään varainhoitaja-asiaan? Löytyykö opposition riveistä ehdokasta myös tähän toimeen? Yhdistyksen sääntöjen mukaanhan myös mm. varainhoitaja valitaan vuosikokouksessa seuraavalle vuodelle.
Ei huolta!
Vieras

#896 Re: VARAINHOITAJA?

10.02.2011 16:07

#895: huolestunut. - VARAINHOITAJA? 

Kyllä vain! "Opposition" riveistä on lupautunut yksi ammattinsa puolesta pätevä henkilö hoitamaan rahastonhoitajan tehtäviä Marko Karin tilalla. Ja ihan ilmaiseksi, kuten yleishyödyllisissä yhdityksissä yleensä toimitaan! :)

Vieras
Vieras

#897 Re: Re: VARAINHOITAJA?

10.02.2011 16:40

#896: Ei huolta! - Re: VARAINHOITAJA? 

Tästähän tulee ainoastaan sellainen 16 000 euroa säästöä yhdistyksen vuosimenoihin; kun saadaan rahastonhoitaja omasta takaa!! ;)

Vieras
Vieras

#898 Re: Re: Re: VARAINHOITAJA?

10.02.2011 16:49

#897: Vieras - Re: Re: VARAINHOITAJA? 

Ja kaikki tämä rahastonhoitajan palkkiosta jäävä raha voidaan käyttää jatkossa suoraan kissoihin ja tai ehkäisevään toimintaan! Kyseinen kuluerähän on ollut paljon suurempi kuin kissojen hoito- ja eläinlääkärikulut. Haluaisin kyllä näin jäsenenä viimeinkin tietää, mistä Marko Karille on oikeastaan maksettu tuo 16000 euroa vuodessa? Voisiko Marko tai Terttu valottaa asiaa? 

huolestunut.
Vieras

#899 Re: Re: VARAINHOITAJA?

10.02.2011 17:54

#896: Ei huolta! - Re: VARAINHOITAJA? 

Hienoa, kiitos vastauksesta.:)

Vieras
Vieras

#900 Re: Re: Re: Re: VARAINHOITAJA?

10.02.2011 19:33

#898: Vieras - Re: Re: Re: VARAINHOITAJA? 

Tuo 16.000 riittäisi karkeasti arvioiden kevyesti normi omakotilalon kokoisen kissatalon käyttökuluihin (lämmitys, vesi, sähkö etc.) ja jaettuna kuukausille tuo summa tekee n. 1,300 "erkkiä" kuukautta kohti!!

Omakotiasujat; kenen talon ylläpitokustannukset ovat tuota luokkaa ja minkä kokoinen ja ikäinen on talonne? Kertokaapa, että saisi jotain vertailukohtaa.

Täällä on vedottu rahanmenoon ja kalliisiin ylläpitokustannuksiin (ja muitakin syitä on liuta lueteltu miksi se on huono idea) minkä vuoksi sitä kissataloa ei ole hankittu ja hanke huonona on haudattu. Mutta kalliina ei ole pidetty sitä, kun tuo summa, 16.000 on maksettu työstä, jonka joku olisi tehnyt ilmaiseksi!!

Anteeksi vaan MUTTA minä en YMMÄRRÄ tällaista järjenjuoksua!!!

HERÄTETÄÄN KKY,N KISSATALOHANKE = ASIALLINEN TALO KISSOJA JA KISSOJEN HOITOA VARTEN UUDELLEEN HENKIIN JA NOSTETAAN SE UNOHDUKSISTA TAAS PÄIVÄNVALOON. Sitä tarvittaisiin ihan varmasti kun toiminta taas lähtee vauhtiin!!

PIRJO LAITATHAN TÄSSÄKIN HANKKEESSA TUULTA PURJEISIIN?!?  JA TÄYTÄTTE LUPAUKSET MITKÄ LAHJOITTAJILLE ANNETTIN SILLOIN KUN VAROJA KERÄTTIIN KISSATALOA VARTEN!!

Laitoin tämän tänne kun en pääse fb-sivuille kirjoittamaan, en kuulu siihen yhteisöön.