KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Arja Härmälästä
Vieras

#843 Törkeetä!

07.02.2011 22:18

Älkää hyvät ihmiset ottako Terttua hampaisiinne näin törkeällä tavalla! Lopettakaa heti tuo "mollaaminen". Ei se ole fiksua. Terttu on yhdistyksen perustaja ja vuosikymmenet uhrannut aikaansa kissojen hyväksi. Antakaa hänen nyt olla rauhassa!

Vastaukset

Näin on näreet
Vieras

#844 Re: Törkeetä!

2011-02-07 22:26:33

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

 Terttu on uhrannut myös monta aktiivista toimijaa yhdistyksessä ja samalla ison liudan kissoja ja koko ajan menee lisää...  Miten paljon uhrauksia pitää vielä tehdä?

Vieras
Vieras

#845 Re: Törkeetä!

2011-02-07 22:27:58

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

 Kaikki nämä asiat, joista Terttua ja hänen tynkähallitustaan on syytetty ja kerrottu tapahtuneen, ovat totta! Toisin kuin heidän omat kirjoituksensa.

Kirsi
Vieras

#846 Arjalle Härmälään

2011-02-08 01:00:28

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Terttu Kanervo on perustanut aikoinaan KKY:n, mutta yhdistys ei ole Tertun oma, vaan KISSOJEN Kakatastrofiyhdistys. 1979-1999 ajalla Terttu Kanervo on ymmärtääkseni tehnyt paljonkin hyvää kissojen eteen ja saanutkin toiminnastaan paljon kiitosta ja jopa oikein jonkun mitallinkin.

2000-2011 välisenä aikana Terttu Kanervo on ollut toisena osapuolena useissa kymmenissä erimielisyyksissä ja kiusannut + ulossavustanut taikka kokonaan vaimentanut kaikki nämä useat kymmenet ihmiset. Terttu on esimerkiksi aiheetta haukkunut ihmisiä mielisairaiksi, rahanahneiksi, työtäpakoileviksi ja vallanhimoisiksi. Lisäksi Terttu on julkisesti nöyryyttänyt useita ihmisiä.

Ketään näistä kiusaamistaan useista kymmenistä ihmisistä, ei Terttu tietääkseni ole koskaa nimitellyt kissoja inhoaviksi. Koska kaikki nämä henkilöt ovat olleet kissoja rakastavia ja muutenkin KKY:n jäsenten arvot täyttäviä ihmisiä.

Miksi sitten ongelmat ja tappelut? Koska nämä useat kymmenet ihmiset ovat olleet jostain asiasta Tertun kanssa jostain asiasta eri mieltä ja uskaltaneet kertoa sen ääneen.

Terttu on uhrannut paljon ajastaan kiusaamiseen ja aktiivijäsenten ulossavustamiseen. Nyt hän on itse valinnut itsensä Katti-Matin päätoimittajaksi. Terttu ei ole tehnyt tätä rakkausesta kissoihin, vaan vallanhalusta. Uusi puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi, kun olisi halunnut julkaista oman vaalipuheensa jäsenlehdessä, mutta Terttu rupesi päätoimittajaksi estääkseen julkaisun, jottei jäsenet saisi tietää, että nyt on toinenkin puheenjohtajaehdokas.

Terttu on myös parhaansa mukaan salannut kaiken yhdistyksen toiminnan jäseniltä. Jäsenet eivät pääse lukemaan jäsenluetteloa, eivätkä saa pöytäkirjoja nähtäväkseen, vaikka yhdistyslaki näin määrää.

Terttu saa kaikkien puolesta olla rauhassa, muttei enää puheenjohtajana/yksinvaltijaana. Omilla teoillaan täysin tahallisesti Terttu on ajanut KKY:n tähän pisteeseen.

 

KKY on KISSOJEN yhdistys ja uusi puheenjohtajaehdokas PIRJO PELTONIEMI haluaa palauttaa yhdistyksen kissoille. PIRJO PELTONIEMI EI ole lähtenyt samaan loan heittoon, kuin Terttu häntä kohtaan. Pirjo haluaa yhtenäistää yhdistyksen, lopettaa kiusaamisen ja toivottaa kaikki mukaan toimintaan.

 

Toivon, että sinä Arja sekä te kaikki muutkin luette ajatuksella keskusteluja ja sitten mietitte, että onko mitenkään mahdollista, että Terttu on 2000-2011 ajalla useissa kymmenissä erimielisyyksissä ollut aina oikeassa ja useat kymmenet ihmiset aina väärässä. Olisi eri asia, jos kyseessä olisi vaan muutama henkilö, mutta nyt puhutaan useista kymmenistä ihmisistä. Voivatko he kaikki tosiaan olla kamalia hirviöitä, jotka ovat hyökänneet täysin viattomat Tertun kimppuun. Vai voisiko keskustelun kirjoituksissa olla jotain perääkin?

 

 

 

Vieras
Vieras

#848 Re: Törkeetä!

2011-02-08 11:27:54

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Katso vaan "Arja Härmälästä" ettet sinäkin tule uhratuksi. Olet nähnyt Tertun "my way or highway"- tavan hoitaa asioita.

Mitään törkeää mollaamista ja hampaisiin ottamista täällä ei ole tapahtunut Terttua kohtaan, ellei totuuden kertomista lasketa sellaiseksi. Mutta sitä törkeää hampaisiin ottamista ja mollaamista valehdellen ja vääristellyin asioin on kyllä tapahtunut täällä kohdistuen muutamiin nimettyihin henkilöihin. Jopa siinä määrin että voidaan puhua julkisesta herjauksesta.

Ennen ihmiset ovat varmaan vaan väistyneet ja luopuneet, antaneet asioiden olla MUTTA nyt on joukko ihmisiä päättäneet, että nyt nämä väärydet ja väärät toimet ja laittomat päätökset tuodaan tietoisuuteen ja niille vaaditaan oikaisua. Ja että yhdistyksen toiminta käännetään uudelleen kohdistuvaksi kissoihin, kissa- ja toimijaystävälliseksi, avoimeksi ja rehelliseksi toiminnaksi.

Kovasti puolustamasi puheenjohtajan puheet nielet ilmeisesti silmää räpäyttämättä ja epäilemättä hetkeäkään niiden todenperäisyyttä. Tämäkin seikka on täällä tullut esille monen ihmisen kertomana, että asioita vääristellään. Kirsi kommentissaan #846 on varsin hyvin ja seikkaperäisesti selvittänyt asiallisesti näitä asioita.

Ihmisen täytyy olla joko täydellisesti aivopesty tai peloteltu jauhamaan tuota mantraa mitä sinäkin jauhat, etkä ymmärrä mistä tässä oikeasti on kyse. TAI sitten täysin tietoisena pj,n kyseenalaisista ja laittomista toimista olet mukana ja puolustat siten niitä tekoja joista nyt Terttua ja tynkähallitusta vaaditaan vastuuseen. Silloin jos sinäkin ne hyväksyt, sinutkin luetaan tuohon joukkoon kuuluvaksi. Sitä saa mitä tilaa, Terttukin.

Ikävää, ettet osannut sanoa mitään kunnollista puolustaaksesi puheenjohtajaasi, mitään viime vuosilta missä pj olisi kunnostautunut, mitään meriittiä mistä KAIKKI voisivat häntä kiittää, myös KISSAT ja oppositio. Vedit vaan sen saman vanhan laulun, jota kukaan ei enää kuuntele. Ne muinaiset teot ei paljon nykyajassa lämmitä ja auta, jos ei enää niitä tekoja tee.

Tässä on NIIN selvä kahtiajakutuminen yhdistyksessä toiminnan keskittymisessä  ja välissä syvä juopa; Pj ja tynkähallitus-RAHA, Pirjo Peltoniemi ja oppositiolaiset-KISSAT. Yhdistys on nyt neliraajahalvautunut eikä "pääkään" enää toimi.

Oikeutta ja demokratiaa ovat ihmiset kautta aikojen vaatineet ja vaaditaan nyt ja jatkossakin AINA kun ne estetään tai yritetään vesittää.

Luin jostain, että natsisaksan Göbbels oli sanonut että kun sepittää tarpeeksi ison valheen ja alkaa sitä toistamaan niin ihmiset alkavat uskoa siihen. Jokainen miettiköön tätä tykönään näissä yhteyksissä.

 

ps. mitäpä jos selaisit ja kävisit läpi tämän koko viestiketjun ja poimisit sieltä ne kohdat joissa Terttu on otettu törkeästi hampaisiin ja on "mollattu". Mutta muista että totuuden puhuminen ja selvästi todistettavissa olevat asiat eivät ole "mollaamista".

 

 

 

Vieras
Vieras

#849 Re: Törkeetä!

2011-02-08 11:32:00

#843: Arja Härmälästä - Törkeetä! 

Terttu on uhrannut myös oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden ja toisten kunnioittamisen periaatteet.

Edt. Jäi sanomatta, että uhrattu on myös hyvät yhdistystavat ja yhdistyslaki.