KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.02.2011 15:04


Sanna
Vieras

#802 Re: JÄSENISTÖN VALTA?

03.02.2011 15:19

#797: Helppo ratkaisu ja riidalle loppu. - JÄSENISTÖN VALTA?

 Tätäkin mietitty. Pitäisi saada jäsenistöstä tietty määrä kiinni henkilöitä, jotta voitaisiin vaatia ylimääräistä kokousta asian tiimoilta (yhdistylaissa taitaa lukea muistaakseni että 1/10 osa). Jäsenrekisteriä kuitenkin yritetään pimittää viimeiseen asti, jotta jäseniin ei saada yhteyttä. Ja tähän ylimääräiseen kokoukseen ei moni todennäköisesti uskaltaisi tulla sattuneesta syystä äänestämään (samasta syystä kun miksi täällä niin moni haluaa pysyä nimimerkin takana, joka on täysin ymmärrettävää jos on jo kuraa aiemmin tullut niskaan tai nähnyt seuraukset muille "vastarannan kiiskeille".)

 

tyhjän puhumista
Vieras

#803 Re: Re: Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen

03.02.2011 15:22

#801: Vieras - Re: Re: Re: Re: Höpö-höpö Carmen 

Onko sillä nyt ihan oikeasti mitään merkitystä, kuka tämä yläasteikäisen ajatusjuoksun omaava henkilö on? Tämän henkilön huvia tuntuu olevan kirjoitella näitä, ilman mitään pohjaa olevia lällälläää- viestejänsä tänne ihan tarkoituksenaan siirtää huomio pois tosiasioista.

Provosoitumalla tuhlautuu energiaa ihan väärään paikkaan.

Otin selvää.
Vieras

#804 Näistä Carmeneista ja muista epäilijöistä

03.02.2011 15:34

Ihmettelin aluksi, voiko pitkään yhdistyksen puhetta johtanut ihminen olla tehnyt asiat mistä häntä syytetään. Otin asioista selvää kysymällä ja sain eteeni sellaiset tosiseikat, joita ei kyllä voi kiistää. Oli luvatut paperit ja muut.
Ko. ihminen on nyt kyllä lähtenyt niin ikävälle tielle, etten toista tiedä. Viime ajan tekemisistään hän on käyttänyt valtavan määrän estääkseen toista saamasta ääntä kuuluviin. On kyllä äärettömästi käytetty luovuutta, jotta tämä ihminen varmistaa vallassa pysymisensä. En voi tajuta tuollaista ripustautumista. Hän ilmeisesti on oikeasti peloissaan, että se on kaiken loppu,jos joutuu alistumaan reiluudelle. Osa teoista oli moraalisesti arveluttavia ja osa sitten jo jotain mitä viranomaisten pitäisi tutkia. No ottakaa ihmiset tekin selvää. Se todella avaa silmät.
Sen perusteella uskallan väittää, että ihmiset, jotka tässä vähättelevät Kanervon temppuja, eivät joko:
1) ole ottanut asioista selvää
2) ovat itsekin sekaantuneet tähän temppuiluun, kuten näyttää osa hallituksesta olevan. Siitäkin oli aika vahva näyttö.
3) Haluavat, että tuollainen ihminen saa jatkaa kun on ollut tähänkin asti hommissa ja sulkevat silmänsä kiusaamiselta.

Nuo viimeisen tyypin ihmiset voisivat mennä itseensä.

Nyt kun tiedän nämä taustan asiat, en epäile "opposition" tarkoitusperiä. He haluavat reiluutta ja vallan jäsenistölle. Olen todella typertynyt, jos tämä porukka jää yleiskokouksessa vieläkin oppositioon. SIlloin olen menettänyt toivon ihmisten oikeudenmukaisuudesta ja hävettää olla yhdistyksen toiminnassa mukana.

Jatkakaa hyvää työtänne protesti ihmiset. Osa varmasti närkästyy tälläisestä ärhäkkyydestä, koska aika pitkään on nämä jutut tuo puheenjohtaja onnistunut pimittään. Toivottavasti muut ottavat myös selvää. Pelkkiä lämpimiä ajatuksia teille!
Kummalle pj:lle kunnioitus?
Vieras

#805 Re: Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi?

03.02.2011 16:21

#781: Äänestäjä - Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi? 

 Haluaisin myös tietää, että miksi tänä(kin) vuonna Terttu Kanervo olisi KKY:n arvoinen puheenjohtaja?

Menneisyydessä tekemäsi monet teot kissojen hyväksi, ovat sinulle kunnioitusta keränneet. Ja sen kunnian ansaitsetkin.

Mutta jotta kunnioitan sinua jatkossakin, niin haluan sinun vastaamaan kysymykseeni. Olen oikeutettu vastaukseen, koska olen ollut jäsen reilun 10 vuotta ja lahjoittanutkin jonkin verran yhdisykselle.

 

Ei niitä tarvi kunnioittaa enempää kuin lähemmäistäkään.
Vieras

#806 Re: Re: Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi?

03.02.2011 16:33

#805: Kummalle pj:lle kunnioitus? - Re: Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi? 

Mää en ajatellut kunnioittaa kumpaakaan. Kumpi kunnioittaa jäsenten mielipidettä ratkaisee mun mielestä. Hallitus PJ:n kanssa ovat jäsenistön halujen toteuttaja. PJ on jäseniä varten. Tää mikään Pohjois-Korea ole.

Ei tässä oo mitään järkeä, että PJ pitää yhdistystä omanaan, vaikka ois kuinka perustanut sen. Ihme touhua!

Aivot toimintaan
Vieras

#807 Ettekö ihmiset osaa ajatella itse?

03.02.2011 16:38

Olen seurannut keskustelua sivusta ja eniten ihmettelen, etteivätkö ihmiset enää osaa ajatella itse ollenkaan?

Ymmärrän kyllä, että monet haluavat kiivaasti puollustaa "tuttua ja turvallista" puheenjohtajaa eli Terttu Kanervoa. Ja kyllähän hän on aikaisemmilla kissanpelastustoimillaan ansainnut puollustuksen.

Mutta nyt te puollustajat olette hieman liikaa innostuneet. Olette toivottavasti ihan huomaamattanne syyllistyneet rikoksiin, kuten kunnianloukkaus, herjaus ja uhkailu.

Ymmärrättehän te, että poliisi pystyy jäljittämään henkilöllisyytenne, vaikka olettekin nimimerkin turvin keskutelupalstalla kirjoitelleet. Täälä on herjattu useampaa henkilöä koko nimellä.

Ainoastaan Terttu Kanervo ei ole yhtäkään hänestä esilletuotua asiaa kiistänyt. Siihen on kommentoitu, että hän ei voi, koska ne ovat totta. Ilmesti näin on?

Ymmärrän, että ystävää on puollustettava, mutta tunnetteko ystävänne todella niin hyvin, että olette valmiit menemään oikeuteen mikäli oikeusprosessin joku kirjoittelusta aloittaisi?

Ajatelkaapas nyt ihmiset omilla aivoilanne.

Jos yli 1200 Ihmistä on allekirjoittanut adressin ja 1 ihminen on eri mieltä asiasta. Voiko tuo 1 ihminen olla oikeassa ja nuo kaikki reilut 1200 ihmistä väärässä? Onko se edes matemaattisesti mahdollista. No onhan se todennäisempää kuin lotossa 7 oikein, mutta....

Kirjoitusten perusteella yhdistyksellä käy huono säkä, kun aina joskus yhdistykseen tulee joku kamala ihminen, joka haluaa vaan tapella joka asiasta.... Kukaan ei tappele kovinkaan kauaa yksin, joten jokaisessa tappelussa on aina 2 osapuolta. Kirjoitusten perusteella näitä tappelunhaluisin kamalia ihmisiä on ollut useita kymmeniä, mutta entäpä se tappelun toinen osapuoli? Se on AINA ollut sama.

Miten on mahdollista, että useat kymmenet (toisilleen tuntemattomat) ihmiset ovat aina olleet joka asiasta täysin väärässä vuosikymmenen ajan ja yksi ihminen on aina sadoissa tappeluissa ollut oikeassa?

Miten on mahdollista, että 1 ihminen on aina ollut oikeassa? Miten se on mahdollista?

Vieras

#808

03.02.2011 16:43

Eiköhän se niin ole, ettei Kanervokaan yhdistystä ole ihan yksin perustanut. Eikös jo yhdistyksen perustamiseen vaadita 4 allekirjoittanutta jäsentä, muistaakseni. Korjatkaa viisaammat. Jäsenistö(sisältäen toki pjn ja hallituksen)ja jäsenistön toiminta, sehän tämän yhdistyksen on luonut!

Tämä keskustelu puheenjohtajuuden kestosta/keston merkitykestä verrattuna kokonaiskuvaan on yhtä absurdilla tasolla, kun että alkaisimme riitelemään siitä, kuka on keksinyt tulen ja että tulen keksijällä olisi ainoa oikeus sitä sytytellä ja käyttää/käyttöoikeutta jakaa.
Kun kerran yleishyödyllisistä asioista on kyse!
Vieras
Vieras

#809 Re: Re: Re: Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi?

04.02.2011 10:59

hyvin vanha jäsen
Vieras

#810 Rahoista vielä

04.02.2011 14:39

Ihmettelen suuresti, miksi täällä puhutaan niin paljon rahoista.?
Rahat jotka KKy on vuosien aikana kerännyt eivät todellakaan ole niiden kerääjien rahoja, eikä yksin niiden ihmisten jotka yhdistystä pyörittävät.
Ne ovat kaikkien niiden jotka ovat jäsenmaksunsa suorittaneet tai toimivat yhdistyksessä kissojen hyväksi.
Kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta huudella rahojen perään joita ei itse omista. Jos joku niin huonosti on perehtynyt yhdistystoimintaan, voisi mennä kirjastoon ja opiskella siellä lakia ja toiminnan periaatteita.
Jokainen on vapaaehtoisesti ollut rahoja keräämässä tavalla tai toisella. Hoitajat kissojen kautta ja kerääjät lippaita kantamalla. Muut jäsenet maksamalla jäsenmaksunsa ja moni vielä lahjoittamalla rahaa kissoille.
Lopettakaa nyt hyvät ihmiset se rahan himosta puhuminen, se ei ole korrektia eikä totuudenmukaista missään muodossa.
Vieras
Vieras

#811 Re: Rahoista vielä

04.02.2011 14:43

#810: hyvin vanha jäsen - Rahoista vielä 

 Järjen ääni! Näinhän se asia on.

Harmistunut kissojen puolesta
Vieras

#812 Re: Rahoista vielä

04.02.2011 15:48

#810: hyvin vanha jäsen - Rahoista vielä 

 Samaa täällä ihmettelee moni muukin. Miksi rahakysymys on nostettu esille? Eihän sitä rahaa kukaan tietty taho omista KKY:ssä, ja yhdessä niitä on tuotettu yhdistyksen tilille tavalla tai toisella.

KKY:n toiminta on pikaisesti saatava tasapainoon ja toiminta oikealla tolalle. Nyt kaikki on yhtä farssia. Itse yhdistyksen perustarkoitus on unohtunut. Kissoja ei oikeastaan enää pelasteta. Ainoa, mikä jollain tavalla toimii tässä hetkessä, on käynnissä oleva leikkauskampanja, mutta muuten toiminta on täysin nolla! Kaikki aktiiviset toimijat on häädetty tai muutoin heidän toimintansa on eliminoitu/lamautettu Tertun omilla ihme säännöillä ja mielivaltaisilla päätöksillä, joilla ei ole mitään tekemistä yhdistyslain kanssa. Ensikodeissa ei ole kovin paljoa edes kissoja tällä hetkellä, kun juuri mitään ei oteta sisälle. Kaikkia näitä ns. "päätöksiä" ei ole siis edes käsitelty hallituksessa, joista Terttu on ilmoittanut voimassaolevina toimintatapoina eri asiayhteyksissä.

Kuulin jopa sellaista, että hallitus on miettinyt, että kaikki puheenjohtajaehdokkaat tulisi ensin hallituksessa hyväksyä ennen vuosikokousta ja se ei ole millään tavoin yhdistyslain mukaista. Hallitus ei sellaista asiaa päätä. Kuka tahansa jäsen voi ilmoittautua puheenjohtajaehdokkaaksi vuosikokouksessa ja valinnasta tehdään sitten vain äänestys ehdokkaiden kesken. Myös tämä Terttu Kanervon eräälle jäsenelle kertoma väite, että puheenjohtajaksi pitää ennakkoon ilmoittautua hallitukselle kaksi kuukautta ennen vuosikokousta, ei ole myöskään millään tavoin lainmukainen vaade. 

Tämä on aivan järkyttävää mutta niin totta. Miten joku voi toimia tällä tavoin oikeusvaltiossa, kuten Terttu Kanervo ja hänen hallitusryhmänsä ovat toimineet. Aivan käsittämätöntä ja lainvastaistakin toimintaa. Nämä kertomani asiat ovat myös todistettavissa kirjallisin dokumentein!

Kirjatoukka
Vieras

#813 Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 16:45

Odotan innolla uutta Katti-Mattia!

Täälä kun keskustelussa on ollut niin paljon näkökantoja, niin keskustelujen pääkohdat saa varmasti lukea Katti-Matistakin. Varmasti Katti-Matista vastaava Riina Kilpinenkin on keskustelun täällä huomannut ja siitä jonkunlaisen jutun tehnytkin?

Odotan myös puheenjohtajaehdokkaiden kirjoituksia, olettaen, että Terttu Kanervo enää on ehdokkaana. Hänhän kyllä itse sanoin vuosi sitten, että on puheenjohtaja vain 2010-2011 ja tänä vuonna itse luopuu paikastaan.

Toivon, että Katti-Matissa linja pidetään asiallisena. Täällä puhe on välillä ollut vähän turhankin kiivasta, mutta Katti-Matti-lehdessä odotan juttujen kertovan kahtia jakautuneen KKY:n molempien puolien näkökannat.
Äänestäjä
Vieras

#814 Re: Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi?

04.02.2011 16:46

#781: Äänestäjä - Miksi Terttu Kanervo puheenjohtajaksi? 

Uusi puheenjohtajaehdokas eli Pirjo Peltoniemi on täälä avoimesti kertonut "motiivinsa" ja tavoitteensa puheenjohtajana kaudella 2011-2012, mutta miksi äänestäisin Terttu Kanervoa?

Voisitko Terttu Kanervo itse kertoa asiallisesti, että mitä sinä olet kissojen eteen tehnyt viimeisen vuoden aikana? Tarkoitan nyt siis nimenomaan vuotta 2010 enkä mitään sitä aikaisempaa, koska se on jo tullut selväksi.

Mikä olisi sinun tavoitteesi puheenjohtaja 2011-2012 Terttu Kanervo? Miksi äänestäisin sinua?

Vieras
Vieras

#815 Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 16:47

#813: Kirjatoukka - Katti-Mattia odotellessa.... 

Odotan myös innolla Katti-Mattia. Täälä keskustelu on pitkä ja "vauhdikas", mutta Katti-Matissa on varmasti molemmat näkökulmat fiksusti esitetty.

Pirjo-fani
Vieras

#816 Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle!

04.02.2011 16:56

#681: Kissoille oikeutta - Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle! 

Valitaan uudeksi PUHEENJOHTAJAKSI PIRJO PELTONIEMI 27.3 vuosikokouksessa. 4 vuoden aikana Pirjo on tehnyt kovaa työtä kissojen eteen loukuttamalla, hakemalla, hoivaamalla, rakastamalla ja uuden kodin etsimällä yli 600 kissaa.

Ihmisenä Pirjo Peltoniemi on reilu, avoin ja hän kuuntelee kaikkien näkökannat asiaan. Pirjo ei tyrmää kenenkään mielipidettä, vaikka olisin eri mieltä. Pirjo ei ole lähtenyt Terttua haukkumaan, vaikka Terttu onkin Pirjoa haukkunut ja kiusannut.

Pirjo Peltoniemi haluaa yhdistää KKY:n, joka nyt on jakautunut oppositioon ja ns. tynkähallitukseen. Hän haluaa unohtaa vanhat "pahuudet" ja tappelut ja aloittaa toiminnan puhtaalta pöydältä. Pirjo toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan KKY:n toimintaan, niin vanhat kuin nuoretkin molemmilta puolilta. Pirjo haluaa, että tuemme toisiamme ja teemme työtä kissojen eteen. Rahoja hän ei halua hassata turhuuksiin, vaan käyttää tarvittavan osan kissoihin. Valtaakaan hän ei himoitse, vaan on valmis luovuttamaan vallan takaisin jokaiselle jäsenelle.

Pirjo ajattelee kissojen parasta ja on mukana yhdistyksessä rakkaudesta kissoihin. Pirjo ei halua kultaa ja kunniaa, koska hänelle riittää, kun näkee kissojen saavan uuden kodin. Pirjo ei myöskään koe tarpeelliseksi kehua tekemisiään, joten teen sen hänen puolestaan, jotta saatte tietää, että millainen ihminen olisi tarjolla puheenjohtajaksi.

Palautetaan KKY kissojen yhdistykseksi, jossa pääpaino on kissojen auttamisessa, ei ihmisten haukkumisessa. Tämän saamme äänestämällä Pirjo Peltoniemeä puheenjohtaksi 27.3.

JOKAISEN ÄÄNI VUOSIKOKOUKSESSA 27.3 ON TÄRKEÄ, MYÖS SINUN!!!!


Kissojen puolesta
Vieras

#817 KISSAT TARVII APUA!!

04.02.2011 16:57

HYLÄTYT & KODITTOMAT KISSAT TARVITSEVAT APUASI! Pirkanmaalla toimiva Kissojen Katastrofiyhdistys eli KKY on auttanut 32 vuotta apua tarvitsevia kissoja pääsemään uuteen kotiin. Viime vuonna toimintaa alettiin kuitenkin supistamaan. Me haluamme kehittää KKY:n toimintaa aktiivisemmaksi, avoimemmaksi sekä tietysti auttaa useampia kissoja kuin nyt. Jäseneksi liittymällä voit vaikuttaa satojen kissojen tulevaisuuteen. Uutena puheenjohtajaehdokkaana vuosikokouksessa 27.3 on PIRJO PELTONIEMI. Pirjo on 4 vuoden aikana KKY:ssä mm. hankkinut yksin yli 600 kissalle uuden kodin. Lisätietoa kaikesta saat laittamalla yhteystietosi osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com. Kissat kiittävät! Laita viesti kissaihmisille!
Vieras
Vieras

#818 Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 21:08

#813: Kirjatoukka - Katti-Mattia odotellessa.... 

Terttu Kanervo on nimittänyt itsensä Katti-Matin päätoimittajaksi.

Joten onkin varmaan aivan turhaa odottaa pääsevänsä lulemaan Pirjo Peltoniemen puheenjohtaehdokas-kirjoitusta Katti-Matista....

Toivoisin puheenjohtaja, kissansijoittaja ja nyt vielä päätoimittaja Terttu Kanervolta reiluutta Pirjo Peltoniemeä kohtaan. Toivon, ettei Terttu Kanervo käytä jäsenlehteä väärin.

Vieras
Vieras

#819 Re: Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 21:09

#815: Vieras - Re: Katti-Mattia odotellessa.... 

Juu, Katti-Mattia odotellaan mutta pahaa pelkään, että se on pj,n ja tynkähallituksen "pravda".

Vieras
Vieras

#820 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

04.02.2011 21:29

#493: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

Kirjoituksessaan #493 JA USEASSA MUUSSAKIN KIRJOITUKSESSAAN TERTTU KANERVO ON LUVANNUT VASTATA MEILILLÄ HÄNELLE LÄHETETTYIHIN KYSYMYKSIIN....

....minä ja moni muukin on hänelle lähettänyt meilillä asiallisia kysymyksiä, vastauksia saamatta.

MIKSI TERTTU KANERVO SITTEN HALUSI MEILILLÄ KYSYMYKSIÄ, KUN EI SUOSTU NIIHIN VASTAAMAAN??!!

Olisikohan kaikkien kysymyksiä lähettäneiden nimet "mustalla listalla"??!!

 

 

Innolla jo odottelen!
Vieras

#821 Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 21:29

#813: Kirjatoukka - Katti-Mattia odotellessa.... 

" Toivon, että Katti-Matissa linja pidetään asiallisena. Täällä puhe on välillä ollut vähän turhankin kiivasta, mutta Katti-Matti-lehdessä odotan juttujen kertovan kahtia jakautuneen KKY:n molempien puolien näkökannat."

Tätä samaa ajattelin minäkin, että onneksi tulee jäsenlehti, missä todennäköisesti on kummaltakin ehdokkaalta asiapitoinen esittely.

Ainakin tuo on aihe, mikä varmasti jäseniä kiinnostaa. Ja tietenkin linjaus tulevasta ja millä saadaan KKY:stä entistäkin toimivampi yhdistys kissojen hyväksi olisi hyvä tällaisessa tilanteessa saada jäsenille tiedoksi.

HIENOA!

ps. onko tarkkaa tietoa, koska lehti ilmestyy?

 

Vieras
Vieras

#822 Re: Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 21:33

#818: Vieras - Re: Katti-Mattia odotellessa.... 

Onko tosiaa totta, että Terttu on itte nimittäny ittensä PÄÄTOIMITTAJAKS Katti-Mattiin?

 

 

Sanna
Vieras

#823 Re: Re: Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 22:03

#822: Vieras - Re: Re: Katti-Mattia odotellessa.... 

Kuulin varmasta lähteestä että näin on. Ja mitään muuta syytä sille ei ole kuin tämä diktaattorikäytös. Kattimatissa ei tulla julkaisemaan Pirjon vaalipuhetta. On kyllä melko rajua toimintaa..

Vieras
Vieras

#824 Re: Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

04.02.2011 22:16

#820: Vieras - Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua 

Mitä todennäköisimmin "pannaan nimi muistiin". Kätevästi saa nimen tuolla tavalla "lähettäkää vaan minulle sähköpostia, niin vastaan niihin". Terttu ei tykkää, että häneltä kysellään yhtään mitään! Hänen toimintaansa ei saa kyseenalaistaa millään kysymyksillä!

Vieras
Vieras

#825 Re: Re: Re: Re: Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 22:19

#823: Sanna - Re: Re: Re: Katti-Mattia odotellessa.... 

Ja varmaan rajummaksi ja hävyttömämmäksi vielä menee.