KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Ääni kaukaa
Vieras

#701 Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 16:56

#698: epäilevä - Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Kehoittaisin sinua lukemaan tämän koko ketjun ja ymmärtämään viimeistään sen jälkeen, kuinka ilmeistä on, että nykyinen hallitus on joko tehnyt tai ainakin yrittänyt tehdä lähes tyhjäksi niin Pirjon, kuin muidenkin omilla aivoillaan ajattelevien yritykset vaikuttaa asioihin. Näin ollen tätä "Pirjon hallituskautta", josta näyttöjä vaadit, ei ole olemassakaan. 

Nykyinen hallitus puheenjohtajineen toisaalta on jo näyttönsä antanut ja tulokset näemme niin tässä ketjussa, kuin käytännössäkin.

Vieras
Vieras

#702 Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 17:03

#696: epäilevä - Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Miten joku voi olla noin IDIOOTTI??

Syy miksi Peltoniemi on asettunut ehdokkaaksi on yksinkertaisesti siitä syystä, että suurin osa meistä entisistä/nykyisistä/tulevista jäsenistä ja aktiiveista ei ole enää halukas tekemään toimimatonta "yhteistyötä" nykyisen puheenjohtajan kanssa. Uusi puheenjohtaja takaa toiminnan jatkumisen tarkoituksen mukaisena ja avaa uudenlaisia ovia kehitysmahdollisuuksille.

Meidän lahjoittamat rahat pois tileiltä KISSOJEN hyväksi, jonne olemme ne lahjoittaneet!!!

Vakava tilanne
Vieras

#703 Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 17:28

#696: epäilevä - Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Hallitushan on jatkuvasti torperoinut Pirjon työtä ja lopulta eliminoinut koko hänen työnkuvansa aivan toiminnan ruohonjuuritasolla. Pirjo on tämän yhdistyksen tämän hetkinen kantava voima ja viisaus, ja jonka takana iso joukko jäseniä ja ensikoteja myös vakaasti seisoo. Me tiedämme konkreettisesti tilanteen vakavuuden ja missä täällä mennään. Olemme keskellä koko tätä vyyhtiä, mutta emme lamaantuneita ja voimattomia!

 Pirjohan on tehnyt niska limassa konkreettisia töitä loukuttaen kissoja ympäri maakuntaa OMALLA kustannuksellaan ja sijoittanut niitä eri ensikodeille että omaan kotiinsa. Ollut aina valmiina lähtöön, kun on ollut tarvetta. Toiminut neuvovan puhelimen toisena kantavana voimana Kirsti Hildenin ohella ja ollut KKY:n hallituksessa jo useamman vuoden. Pirjo on ollut meidän enskotien todellinen ja konkreettinen että henkinen apu kissojen hoitoon liittyen. Ei tästä kukaan, Pirjokaan, palkkaa saa! Mikä sinusta "epäilevä" on sitten Pirjon motiivi toimia yhdistyksessä ja haluta puheenjohtajaksi, jos ei rakkaus kissoihin sinulle riitä syyksi?

Olen kuullut, että KKY:n toiminnan ydin eli kodittomien kissojen talteenotto on tällä hetkellä kokonaan jäissä. Terttu Kanervo antaa vaan tylysti vastauksena, ettei voi auttaa asiaa, kun hänelle on soitettu erilaisissa kissatapauksissa. Kuka kissoja noutaa nyt ulkoa tai mistään, kun todellisia sijoittajia ei ole? KKY ei ota enää näköjään mitään ulkoa löytyneitä kissoja vastaan sen paremmin kuin kotikissojakaan uudelleen sijoitukseen. MIKSI?

Herää kysymys, mikä on istuvan hallituksen mielestä KKY:n tehtävä? Jäseniä ei oteta, kissoja ei oteta? Rahatkaan eivät juuri enää lisäänny, kun ei ole tietoa, minne rahoja voisi lahjoittaa. Toisaalta ketään kiinnostaa lahjoittaa yhdistykselle mitään, kun sillä rahalla ei kissojakana enää auteta.

Täällä poljetaan niin kissojen kuin jäsenten oikeuksia! JÄSENET; nyt on aika herätä tästä horroksesta ja saada hallitus vaihtoon! Äänestäkää Pirjo Peltoniemi puheenjohtajaksi vuosikokouksessa!

Tutkija
Vieras

#704 Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 17:34

#702: Vieras - Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Meitä on erilaisia ihmisiä ja moneen eri junaan. Ja jotkut meistä jäävät asemallekin! ;)

 Kaikki eivät osaa olla yhtä laajakatseisia ja loogisia ajatustasollaan, mutta ei sillekään siten mitään voi. Yritetään hyväksyä erilaisuus ja erilaiset mielipiteetkin. Tosin ne johtuvat useasti lähinnä vain tietämättömyydestä ja ehkä laiskuudestakin. Ei viitsitä ottaa asioista selvää, vaan aletaan vaan rähjäämään ja syyttelemään heti. Ensin pitäisi tutkia ja sitten vasta hutkia!

Kissojen puolesta
Vieras

#705 KKY:n vuosikokous - Pirjo Peltoniemi Puheenjohtajaksi

01.02.2011 17:35

KKY:n vuosikokous
27. maaliskuuta 2011 · 14:00 - 16:00
Paikka: Joukahaisenkatu 7, Tampere (Kalevan uintikeskus, kerhohuone 53 )

Tule äänestämään Pirjo Peltoniemi uudeksi puheenjohtajaksi KKY:n!

Pirjo Peltoniemi kertoo puheenjohtajaehdokkuudestaan seuraavaa:

KISSOJEN KATASTRIFIYHDISTYKSEN vuosikokous on taas lähestymässä ja uusien tuulien on aika puhaltaa. Hallituksella on ollut vaikea vuosi ja haluaisin helpottaa tulevaa vuotta kaikkien osalta. Olen miettinyt pitkään yhdistyksen toimintaa ja todennut, että KKY:llä olisi mahdollisuuksia ja potentiaalia kehittyä yhdistyksenä monin eri tavoin. SIKSI OLENKIN PÄÄTTÄNYT ILMOITTAA HALUKKUUTENI PUHEENJOHTAJAEHDOKKAAKSI TULEVASSA VUOSIKOKOUKSESSA 27.3.2011.

Olen toiminut KKY:n hallituksessa jäsenenä jo useamman vuoden. Olen ollut myös kunnallisvaaliehdokkaana kotikunnassani Orivedellä ja toiminut aiemmin vuosien ajan kahdessa eri yhdistyksessä puheenjohtajana ja sihteerinä. Omaan kokemusta yli 30 vuoden ajalta lisäksi yksityisyrittäjänä, joka on vaatinut hyvää järjestely- ja suunnittelukykyä sekä tietotaitoa taloudellisissa asioissa, jotka ovat myös tärkeitä ominaisuuksia puheenjohtajan tehtävissä.

Uskon vakaasti, että haluni toimia avoimesti ja hyvässä yhteistyössä hallituksen ja aktiivisten toimijoiden kanssa, loisi entistä paremman yhteishengen KKY:n toimintaan ja vahvistaisi sitä entisestään. KKY on minulle se kaikkein tärkein ja sydäntäni lähinnä oleva yhdistys, sillä siellä pääsen niiin monella eri tavalla auttamaan kodittomia kissoja - löytämään niille uuden kodin ja turvaamaan siten kissojen elämän mahdollisimman laadukkaana. Parhaan kiitoksen tästä työstämme saamme aina lopulta tyytyväisiltä kissoilta, kuten me kaikki kissaihmiset hyvin tiedämme.

KKY:ssä olen neljän vuoden aikana loukuttanut ja hakenut kissoja ympäri Pirkanmaata ja välillä hieman kauempaakin. Vuosittain olen ottanut talteen keskimäärin 150 -200 kissaa, joista olen hoitanut itse lähes puolet. Monilla ensikodeilla ei ole kulkuneuvoa ja siksi myös kuljetukset ensikoteihin kuuluivat työhöni. Lisäksi vastasin yhdistyksen neuvovan puhelimen toiminnasta, josta kissaihmiset saivat kysyä veloituksetta neuvoja. Olen ollut mukana eri tavoin myös useissa KKY:n tapahtumissa.

Olen pitänyt yhteyksiä useisiin muihin alan eri tahoihin, jotka toimivat myös kissojen asialla. Heiltä on mahdollista saada apua aina tarvittaessa ja yleensäkin toimiminen yhteistyössä tuo mukanaan aina suurempia mahdollisuuksia kehittää toimintaa eteenpäin. Mielestäni KKY ei hyödynnä tässä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla näitä yhteistyömahdollisuuksia hyväkseen.

Tarkoituksenani olisi uudistaa KKY:tä avoimempaan ja positiivisempaan suuntaan ja aktivoida yhteistyötä toiminta-alueen löytöeläinkotien kanssa. Haluaisin saattaa mukaan toimintasuunnitelmiin myös tehokkaampia avustus- ja valistuskampanjoita. Kissanruokavalmistajilta saisi myös helposti ilmaista kuivamuonaa esim. mainoskampanjoiden yhteydessä.

Nuorissa kyvykkäissä ja eläinrakkaissa ihmisissä löytyy paljon vielä hyväksikäyttämätöntä potentiaalia ja energiaa, joka kannattaa ehdottomasti valjastaa käyttöön. Koska KKY:n pitkään toimineet hallituksen jäsenet alkavat kaikki jo lähestyä eläkeikää, nuorta aktiivista verta kaivataan avuksi. Siten KKY voisi toimia täysillä kissojen hyväksi vielä seuraavatkin 30 vuotta ja voisimme varmistaa toiminnan jatkuvuuden ja sen kehityksen mahdollisimman laaja-alaisena.

Arvostan suuresti kaikkia KKY:n jäseniä ja jokaisen heidän työpanostaan yhdistyksen hyväksi. Kaikkien jäsenen apu ja kokemus otetaan ilolla vastaan. Haluaisin antaa niin vanhoille kuin uusillekin jäsenille mahdollisuuden vaikuttaa KKY:n toimintaan kunkin omien resurssien ja kykyjen mukaisesti.

Toivoisin kaikilta jäseniltä nyt positiivista ajattelua ja uudistushenkisyyttä. Hyvällä yhteistyöhengellä, toistemme näkökantoja kunnioittaen ja reilulla että avoimella toiminnalla, saamme ihmeitä aikaan tässä työssämme kissojen pelastamiseksi ulkoa ja niiden elämän turvaamiseksi.

Työtä tällä saralla on vielä moniksi vuosiksi eteenpäin ja mitä enemmän teemme asian eteen, sitä paremmin kissat voivat. Kissojen hyvinvointi on kaiken tämän työn perusta ja eteenpäin vievä voima.

Niin kauan kun me toimijat jaksamme ja TUEMME TOISIAMME, niin kauan muutkin meitä myös auttavat ja jaksavat uskoa KKY:n toimintaan että sen mahdollisuuksiin.


Pirjo Peltoniemi

Kissojen Katastrofiyhdistyksen hallituksen jäsen, sijoittaja ja ensikoti sekä kissojen loukuttaja ja maaseudun ihmisten valistaja

Logiikka Laura.. Jäsen
Vieras

#706 Re: PUHEENJOHTAJA KANERVON LOGIIKKAA

01.02.2011 18:39

#693: ANONYMOUS - PUHEENJOHTAJA KANERVON LOGIIKKAA 

Minä ihmettelen sellaista yhdistyksen puheenjohtajaa, joka ei uskalla päätöksen teon jälkeen kohdata ihmisiä, joita se koskee. Fabritiukselle ei suostuttu edes naamatusten perustelemaan erottamista hallituksesta saatika sitten sijoittajatoiminnasta. Jälkimmäisestä ilmoitti taloudenhoitaja.. 

Sitten pyydetään palauttamaan mapit ja sitäkään ei ole tervetullut tuomaan PJ:lle, vaan Kanervo piiloutuu jonkun Mikkolan taakse. Minkäänlainen poliisi ei tälläiseen ota kantaa ja siinä Kanervo valehtelee jälleen. Kanervon on syytä muistaa, että kaikista hänen toimistaan jää paperi jäljelle, jolla voidaan asioiden oikea laita todistaa milloin tahansa.  Omia väitteitään hän ei voi perustella, kuin tekemällä jälkikäteen lisää hätäisiä omavaltaisia päätöksiä ja muutoksia päätöksiin, jolloin ensimmäistä päätöstä ei muka koskaan ollutkaan... Vai mitä kissat pakkasessa. 

Toisekseen.. Kuuluuko hallituksen sihteerin, joka on laittomasti ja moraalittomasti katsottu eronneeksi, palauttaa mappeja tälläisille henkilöille. Hyvin toimiva sihteeri pitää yhdistyksen omaisuudesta huolen ja katsoo, ettei paperit joudu vääriin käsiin. Tälläin on myös toimittu asiantuntijan suosituksella.

Edelleen. Vaikka kaikki muut olisivatkin väärässä asiakysymyksissä. Ei se silti oikeuta Kanervoa toimimaan näin suojellessaan omaa valtiuttaan. KOSKAAN.

Sen pitäisi kaikkien nähdä oli oma kanta mikä tahansa ja oli sitten kenen tahansa puolella.  Aikuinen ihminen ei voi noin käyttäytyä tuollaisessa tehtävässä!

 

P.S Koska hän on viimeksi maininnut sanan kissojen pelastamisesta... Siitähän tässä oli kyse.

Vieras
Vieras

#707 Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 19:23

#696: epäilevä - Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

HEHHEH! Voi voi kun hupaisaa ja hattarankeveää! Et tunne Pirjoa, etkä taida tuntea paljon yhdistyksen hallituksen toimintatapoja, tynkähallituksen jäseniä kyllä tunnet ilmiselvästi, koska sanavalinta on niiiiin kovin tuttu :D Kenenkähän suulla/käskystä höpäjät?!? Sanon vaan sulle, että höpsistä pussiin :)

Vieras
Vieras

#708 Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 19:28

Vieras
Vieras

#709 Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 19:48

#707: Vieras - Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Tunnen ja tiedän enempi kuin arvaatkaan, jo ammattinikin takia

Kirsi
Vieras

#710 Re: Tertun mielestä hallituksen kokouksia SALAKUUNNELLLAAN tutkalla!!

01.02.2011 19:56

#674: Kirsi - Tertun mielestä hallituksen kokouksia SALAKUUNNELLLAAN tutkalla!! 

 Kirjoitit Terttu Kanervo näin: "Olet ilmeisesti tutkan kanssa kuuntelemassa hallituksen kokouksissa, kun esität noin varmoja tietoja."

Ei millään pahalla, mutta nyt alkaa kuullostaa aika vainoharhaselta Terttu!!!!

Luuletko tosiaan, että joku oikeasti on puskassa tutkan kanssa kuuntelemassa sinun takapihallasi, kun pität hallituksen kokousta kotonasi??!!

JA TÄLLÄINEN "TUTKANMJETSÄSTÄJÄ" ON PUHEENJOHTAJANA PÄÄTTÄMÄSSÄ YHDISTYKSEN 400.000€ RAHOJEN KÄYTÖSTÄ??!!

Kirsi
Vieras

#711 Re: POLIISI SOITTI SINULLE TERTTU KANERVO!!!!

01.02.2011 19:59

#672: Kirsi - POLIISI SOITTI SINULLE TERTTU KANERVO!!!! 

Mikä pitää sinut Terttu KKY:ssä roikkumassa? Kissat EIVÄT ainakaa enää ole sinun syysi, minkä kaikki voivat lukea adressiin kirjoittamistasi jutuista. Et puhu ollenkaan siitä, mikä olisi kissoille parasta, vaan ainoastaa kehuskelet jollai, mitä olet tehnyt joskus 30 vuotta sitten.... Sinua vastustavat haluavat palauttaa KKY:n KISSOJEN yhditykseksi, sinä haluat vaimentaa heidät likaisilla ja jopa laittomilla keinoilla.

Ymmärräthän Terttu, että KKY on vapaaehtoinen yhdistys, jossa EI sinunkaan ole pakko olla mukana??!!

Pitäisiköhän SINUN TERTTU perustaa OMA yhdistys??!!

Kun KKY on KISSOJEN ei Tertun Katastrofiyhdistys.

Vieras
Vieras

#712 Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 20:05

#701: Ääni kaukaa - Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Hetkinen - vaalipuheessa kyllä sanotaan, että ehdokas on toiminut KKY:n hallituksessa useamman kauden! Näytön aikaa on siis ollut.  Autolla ympäri Pirkanmaata ajaminen ja kissojen ansiokas pelastaminen ei vielä tee hyvää puheenjohtajaa.  Kestääkö kantti paineita, painostusta, kritiikkiä (ansaittua tai ei-ansaittua) ja palikkojen koossa pitämistä hyvinä ja pahoina päivinä?

Vieras
Vieras

#713 Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 20:07

#709: Vieras - Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

No sitten sinulla on varmasti laittaa faktaa pöytään hänen epäilyttävistä motiiveistaan ja esimerkkejä siitä. Kun tunnet ja tiedät, jo ihan "ammattisikin" takia.

Yrität saada painoarvoa epäilyillesi vetoamalla ammattiisi jota et kuitenkaan kerro (niitähän on suomessa satoja...) mutta ilman faktaa sanasi jäävät pelkiksi sanoiksi vailla merkitystä. Kommenttisi jää kovin hataraksi ja merkityksettömäksi. Nyt ollaan täällä siinä pisteessä että asiat pitää puhua suoraan, mutta ne pitää olla faktoja eikä heittoja.

Lainoppinut
Vieras

#714 EROTETAAN TERTTU KANERVO KKY:STÄ

01.02.2011 20:13

Yhdistyslaki: www.finlex.fi - suoraan laista lainattu:
Yhdistys voi erottaa jäsenen säännöissä mainitulla erottamisperusteella. Yhdistyksellä on kuitenkin aina oikeus erottamiseen, jos jäsen on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä.

Terttu on karkoittanut, savustanut ulos, kiusannut ja haukkunut useita kymmeniä jäseniä. - Eikös tämä jo ole huomattavasti vahingoittanut KKY:n toimintaa? Lisättäköön vielä, että ko. useat kymmenet jäsenet ovat olleet vielä aktiivisesti toiminnassa mukana olleita jäseniä, kuten ensikoteja.

KKY ei tee yhteistyötä juurikaan muiden eläinyhdistyksien kanssa. Mistä moinen? Syy on yksinkertainen. Nämä muut yhdistykset eivät suostu tekemään KKY:n kanssa yhteystyötä, niin kauan kuin Terttu Kanervo on puheenjohtajana. - Eikös tämä myös huomattavasti vahingoita KKY:n toimintaa?

Terttu Kanervo on unohtanut koko yhdistyksen pääasian eli kissat. - Eikös tämä huomattavasti vahingoita KKY:tä?

Täälläkin esityistä erilaisista "itsevaltias"-asiakirjoita puhumattakaan.

Mielestäni tilanne on nyt sellainen, että on aika EROTTAA TERTTU KANERVO KKY:STÄ!

Kaikki kulta, kunnia ja hurraa-huuto Terttu Kanervon kultavuosien ajalta, jolloin hän vielä muisti (ainakin omien sanojensa mukaan) pelastaa kissoja. Mutta ne olivat vuosia 1977-1997. Arvioidusti 1998-2011 välisenä aikana Terttu Kanervo on toiminnallaan huomattavasti vahingoittanut KKY:n toimintaa omalla toimillannaan ja laiminlöynnein. Tertun toiminta on vain pahentunut koko ajan entisestään. 2004, 2006 ja 2009, 2010 taitavat olla ne pahimmat vuodet?

Vieras
Vieras

#715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 20:25

#712: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Eiköhän Pirjo ole jo osoittanut melkoista paineen sietokykyä kestämällä pj,n ja tynkähallituksen kohtelun, silti pystyen toimimaan tehtävässään kentällä. Itse hän ei sitä lopettanut ja olisi jatkanut työssään mutta pj lakiejoineen lakkautti hänen tehtävänsä yhdistyksessä. Melkoista sitkeyttä ja paineensietokykyä.

Oletko sinä valmis, tai muut Pirjon arvostelijat ja vähättelijät valmiita lähtemään mihin vuorokauden aikaan tahansa kun kissoilla on hätä ja ajamaan kymmeniä satoja kilometrejä säässä kun säässä? Epäilen.

Mikäs se taas olikaan tämän yhdistyksen perustakoitus...ai niin se melkein täällä on unohtunut joiltakin, jopa niin että sitä vähätellään; KISSATHAN ne ja niiden pelastaminen. Mutta eihän se ole niin tärkeetä kuin istuvan pj,n arvovallan pönkittäminen ja ikuisuus virka pj,nä.

Eipä kyllä nykyinen pj,kään loista mitenkään ja hänen motiivinsa on kyllä tullut selväksi, kuten myös hänen kannattajiensa. Joten se siitä loan heitosta.

Vieras
Vieras

#716 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 20:40

#715: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Ymmärsitkö, etten puhunut kenttätyöstä vaan hallitustyöskentelystä?

Vieras
Vieras

#717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 20:57

#716: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Mikä saa sinut epäilemään Pirjon taitoja? Tässähän Pirjo juuri yrittää saada ääntään kuuluviin kun tähän mennessä hallituksessa se ei ole toiminut toivotunlaisesti.

Tuskin kukaan yhtä ammattitaidottomasti toimii kuin nykyinen puheenjohtaja tällä hetkellä.. Pahemmaksi ei voi ainakaan mennä.

Pirjo haluaa pelastaa kissat. Nykyinen puheejohtaja ei enää huoli kissoja vaikka ensikodeissa olisi tilaa. Eikä huoli rahaakaan, mikä tällainen yhdistys muka on?

Vieras
Vieras

#718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 21:04

#716: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Pirjohan on toiminut VUOSIA kahdessa muussakin yhdistyksessä hallituksessa, niin pj:na kuin sihteerinä!

Vieras
Vieras

#719 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 21:23

#716: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Kyllä ymmärsin mutta sinä todennäköisesti et ymmärrä tai halua ymmärtää, tiedä ja tunne pj,n ja tynkähallituksen toimintatapoja?!

Kehoitan perehtymään näihin  kirjoituksiin täällä, niistä saat paljon tietoa em. asioista ja sinulle selviää kuinka helppoa on saada äänensä ja uudet hyvätkin ideat kuuluviin.

Oletan että tämä alla oleva lainaus on sinun kommentistasi #712

"Kestääkö kantti paineita, painostusta, kritiikkiä (ansaittua tai ei-ansaittua) ja palikkojen koossa pitämistä hyvinä ja pahoina päivinä?"

ja vastasin

"Eiköhän Pirjo ole jo osoittanut melkoista paineen sietokykyä kestämällä pj,n ja tynkähallituksen kohtelun, silti pystyen toimimaan tehtävässään kentällä. Itse hän ei sitä lopettanut ja olisi jatkanut työssään mutta pj lakiejoineen lakkautti hänen tehtävänsä yhdistyksessä. Melkoista sitkeyttä ja paineensietokykyä."

SIIS PJ,N JA TYNKÄHALLITUKSEN ASETTAMISTA PAINEISTA HUOLIMATTA HÄN ON PYSYNYT TOIMINTAKYKYISENÄ!!! YMMÄRSITKÖ?

Mites se Pirjo voi osoittaa pitävänsä palikat kasassa kun siihen ei anneta mahdollisuutta? Kyllä tähänastiset näytöt riittävät siihen, että hän kykenee pj,n tehtäviin.

Tunnen Pirjon, häneltä olen saanut apua, tunnen Terttua häneltä en ole saanut apua. Tässä yhdistyksessä on keskeisintä avun antaminen, ei paineen sietokyky. Aikuinen ihminen kyllä tietää (pitäisi) mihin pystyy ja mitä jaksaa.

Tertulla on kannattaja- ja avustaja joukkonsa, mutta niin varmasti on Pirjollakin jotka varmasti auttavat häntä niinkuin kuuluukin. Ei kukaan pärjää yksin ja tehtäviä voi ja pitää jakaa.

Puheenjohtaja ei ole itsevaltias ja itseisarvo, se on palvelutehtävä.

Vieras
Vieras

#720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 21:56

#712: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Tämä kommentti on taas ihan turhan lätinää. Johan täällä ilmenneet seikat puhuvat sen puolesta, ettei nykyisen hallituksen "diktaattorijaosto" ole sallinut, kuin rajallisia mahdollisuuksia antaa minkäänlaista näyttöa missään osa-alueessa, koskien itse yhdistyksen tarkoitusta, KISSOJEN PELASTAMISTA. Kuitenkin tätä Pirjo on sinnikkäästi harjoittanut, tiensä järjestelmällisestä hiekoittamisesta huolimatta.

Ja todellakin, mikäli Pirjo ei ole PUHEENJOHTAJAN toimessa aiemmin ollut, näitä näyttöjä tästä kyvykkyydestä PUHEENJOHTAJANA nyt on aivan turha peräänkuuluttaa.

Kommentoijan viimeinen lause sensijaan puhuu hyvin voimaakkaasti sen puolesta, miksi nykyinen puheenjohtaja on lähes täydellisesti epäonnistunut omassa toimessaan.

Jäsen
Vieras

#721 Erotetaan lainoppinut KKY:stä

01.02.2011 22:02

#714: Lainoppinut - EROTETAAN TERTTU KANERVO KKY:STÄ 

 Lainoppinut ! Sinut ja kumppanisi pitää erottaa KKY:stä. Samoin teitä tullaan aikanaan syyttämään KUNNIANLOUKKAUKSESTA oikeudessa! Alkakaa siis kerätä jo rahaa asianajanpalkkioihin ja korvauksiin, mitä joudutte Tertulle maksamaan.

vitsin murjaisit
Vieras

#722 Re: Erotetaan lainoppinut KKY:stä

01.02.2011 22:25

#721: Jäsen - Erotetaan lainoppinut KKY:stä 

Salli mun nauraa. Laki on sama kaikille. Kunnianloukkauksen tuntomerkit täyttyvät, mikäli levitettävä tieto on valhellista tai vahingoittaa kohtuuttomasti kohdetta. Todistettavan totuuden esiintuomisesta ei liene koskaan ketään tuomittu, tässä tukena jo maassamme vallitseva sananvapaus. Ja lisäksi, kun kyseessä on todellakin yleishyödyllinen, julkinen yhdistys, jo yleinen etu vaatii epäkohtien esiintuomista.

Pitäiskö meidän kirjoittajien ottaa nyt jo yhteinen linja ja OLLA JATKOSSA KOMMENTOIMATTA näihin tämänkaltaisiin lapsellisuuksiin. Keskitytään asian tiedottamiseen eteenpäin positiivisella tavalla, jotta saadaan hallitusmuutoksen kautta uusi toimiva linja koko yhdistykselle. Linja, johon kaikki jäsenet voivat halutessaan liittyä mukaan.

Huudelkoon nämä typerykset näitä omia luulojaan täällä, kyllähän maailmaan puhetta mahtuu.

Vieras
Vieras

#723 Re: Erotetaan lainoppinut KKY:stä

01.02.2011 23:21

#721: Jäsen - Erotetaan lainoppinut KKY:stä 

Täällä on kirjoitettu ainoastaan ja vain tosiasioita yhdistyksen nykyisen tynkähallituksen ja sen puheenjohtajan toimista. Toisin kuin puheenjohtaja itse! Valheilla on lyhyet jäljet... 

yx entinen jäsen
Vieras

#724 Yksi kokemus KKY:stä

01.02.2011 23:23

Itse toimin hyvin aktiivisesti KKY:ssä muutaman vuoden. Tästä on aikaa kaikkinensa jo muutamia vuosia. Silloin meitä aktiivisesti toimivia oli kiva porukka ja saimme todella paljon tehtyä kissojen hyväksi asioita.

Loukutimme, kesytimme, käytimme lääkärissä, hoidimme, luovutimme uusiin koteihin, pidimme kirjaa tulleista ja lähteneistä kissoista, hoidimme kissoille yhdistyksen tatuointimerkinnät, ilmoittelimme mahdollisesti karanneet kotikissat kadonneet-löytyneet rekisteriin, jos jonkinmoista paperia ja kuittia kulki kauttamme ja jatkuvasti olimme joko tien päällä kuljettamassa kissoja tai puhelimessa hoitamassa seuraavaa kissa-asiaa. Useille perheellisille yhteinen aika oli sitä, kun koko perhe kulki kissojen tai loukkujen kanssa ympäri Pirkanmaata

Useimmat meistä kirjoittivat myös Katti-Matti –lehteen kissajuttuja ja yksi porukasta piti rekistereitä ja nettisivuja yllä ja toinen taittoi jäsenlehteä ja kolmas hommasi yhdistyksen hyväksi myytäviä tuotteita ja mitä muuta sitten muut meistä tekikään. Kaikki tehtiin paljon kaikkea.

Näitä tehdessä meillä oli paljonkin ideoita, millä käytännön toimintaa saisi tehokkaammaksi, hieman vähemmän yhtä ihmistä kuormittavaksi ja jaettua tasapuolisemmin tekijöiden kesken. Oli ihan lakiin perustuvia uudistuksia mielessä sekä kissojen terveyteen ja muuhun liittyviä asioita, joita olisimme tehneet toisin.

Kun toimme asioita esiin hallitukselle ja puheenjohtajalle, niin aina kuulimme saman asian: ”uudistuksia ei tarvita, näin on tehty aina ennenkin ja tämä on vapaaehtoistyötä, ei teidän tätä ole pakko tehdä”

Puhelimitse oli aina kuitenkin saatava meidät kiinni, vaikka tämä oli vapaaehtoistoimintaa.
Kerran meillä oli perhejuhlat ja olin laittanut puhelimen kiinni. Oli aivan uskomatonta, millaisen ryöpytyksen sain, kun taas vastasin puhelimeen. Ihankuin kiusallani olisin pistänyt sen puhelimen kiinni ja perheeni etusijalle.

Pikkuhiljaa väsyimme ainaiseen piikittelyyn ja vähättelyyn, ikuisiin syytöksiin, ettemme sitoudu yhdistyksen toimintaan ja väki olikin tämän takia lopettanut tai vähentänyt hommia. Jopa yhdistyksen pitkäaikainen kissansijoittaja, joka oli hoitanut tuhansia kissoja, lopetti hommat kokonaan.

Toivoimme, että puheenjohtajaksi saataisiin eräs ihminen, joka aktiivisesti ja sydämellään teki työtä kissojen hyväksi. Meillä oli siis hyvä ehdokas, joka oli tehnyt suurin piirtein puolet koko yhdistyksen asioista niin lehdet, tiedotukset, nettisivut, myyntipöytien pitämiset, kissojen hoitamiset yms. yms. yms. varmaankin yli kymmenen vuotta.

Normaalin yhdistystoiminnan mukaan uutta puheenjohtajaa ehdotettiin vuosikokouksessa ja myös valittiin. Myös hallitus vaihtui osittain.

Hetken kaikki olikin hyvin. Katti-Mattiin saatiin tiivis porukka tekemään lehteä, aktiivitoimijoilla oli helpottunut ja hyvin avoin mieli uudistuksille kissojen hyväksi. Tällöin aloitettiin myös ensikotien perehdytykset, joka katsottiin hyvin tärkeäksi osaksi KKY:n valistustyötä.

Tiedossa oli useita yhteistyökumppaneita niin löytöeläintaloista kuin muista eläinsuojeluyhdistyksistä. Oli suunnitteilla massiivinen kissojen terveydenhoitopaketti ja erilaisia uusia ideoita varojen keräämiseen sekä jälleen mukana erittäin-erittäin innostunutta porukkaa.

Kunnes poisäänestetty puheenjohtaja haki jollakin keinolla ”laittomaksi” sen kokouksen, missä hänet oli äänestetty pois. Tiesimme, että yhdistyslain mukaan oli kaikki mennyt oikein, eikä oikeudessa asti olisi päteneet nämä syyt, millä kokous ”laittomaksi” haettiin. Kuitenkin uusi kokous pidettiin ja saimme huomata, että tätä ennen oli tehty laaja mustamaalaamiskampanja, missä silloiset valitut jäsenet arvosteltiin ja jälleen väheksyttiin kaikki meidän aikaan saama.

Oltiin jopa etsitty ”kytköksiä” muihin eläinsuojelujärjestöihin, mikä ”vaarantaa KKY:n perustarkoituksen” sekä epäiltiin epärehellisyyttä yhdistyksen varojen suhteen.
Mitään tämänsuuntaista ei tietenkään ollut, se olisi ollut helpostikin tarkistettavissa, mutta ihmisiin oli helppo istuttaa tällaista epäilystä.

Kukaan silloisista toimijoista ei lähtenyt käräjöimään kissojen oikeuksien puolesta, koska jollainlailla oli vielä luottoa tehtyyn työhön ja sen työn jälkiin sekä siihen, että tässä oli oikeasti kyse kissojen aseman parantamisesta.
Oli uskomatonta, että suurimmalle osalle jäsenistä, jotka olivat uudessa vuosikokouksessa, oli aivan hämäränpeitossa se työ, mitä käytännössä olimme tehneet.

Monien epäasiallisten kommenttien saattelemana silloinen uusi hallitus erosi. Ihan itse, koska pj. oli vaihtumassa edelliseen, jonka kanssa oli mahdotonta toimia.

Seuraavaksi valittu hallitus ilmoitti Katti-Matissa, että eron syynä olisi ollut jäsenistön luottamuspula. Tosiasiassa syynä oli hallituksen luottamuspula puheenjohtajaan ja tätä tietoa pyydettiin oikaisemaan, mutta niin ei koskaan tehty.

Nyt, kun vuonna 2011 on jälleen ihminen tarjolla puheenjohtajaksi, joka tekee käytännön työtä kissojen hyväksi, on taas mustamaalaamiskampanja näköjään meneillään.
Taaskaan ei suostuta näkemään sitä, kuka/ketkä on todellisuudessa kissojen asioita hoitanut ja oikeasti yhdistystä pyörittänyt viimevuodet/vuosikymmenen.
Ja taas epäillään, että vaan rahojen perässä ollaan.

Täällä ihmetellään myös, miksi pyöritään väkisin tämän yhdistyksen liepeillä eikä perusteta omaa yhdistystä.

On aivan käsittämätöntä, että ihmiset, jotka ovat
• antaneet kaiken vapaa-aikansa kissoille,
• muodostanut oman arkensa kissojen tahtiin kulkevaksi,
• maksaneet suurimmaksi osaksi itse kissojen kulut ja tuhot
(juu…tiedetään, hiekat ja lääkärit maksetaan),
• keränneet yhdistykselle varoja,
• hoitaneet juoksevia asioita ja
• tehneet jälleen kerran kaiken kissojen hyväksi, mitä ihminen tehdä voi,

käsketään nyt yhdistyksestä pihalle, vähätellään toimintaa tai epäillään tarkoitusperiä.

On ihmisiä, jotka -kuka-mistäkin-syystä- ovat loukkaantuneet pj:n puolesta, kun pj halutaan vaihtoon.
Normaaliin yhdistystoimintaan kuuluu se, että puheenjohtaja vaihtuu aika-ajoin. Ei siitä tarvitse loukkaantua.

Koskaan ei ole ollut tarkoituksena syrjäyttää nykyistä perustaja-puheenjohtajaa kokonaan, kunniapuheenjohtajuuttakin on aikanaan tarjottu.

Koskaan ei ole ”vastapuoli” mustamaalannut tai väheksynyt menneitä perustamisen aikaisia vuosia. Aina tällaisissa tilanteissa, kuin nyt, on vain haluttu toimintaa sallivampaan, avoimempaan ja nykyaikaisempaan suuntaan. Aina on ollut tarkoituksena kehittää toimintaa kissojen hyväksi ja nykypäivän lakipykälien vaatimusten mukaiseksi. Ja nimenomaan lopettaa kahtiajakoisuus, mitä yhdistyksessä lietsotaan jostain syystä jatkuvasti.

On harmi, että yhdistyksessä riidellään vuodesta toiseen samoja asioita, kun pienillä muutoksilla toiminnan vakaa jatkuminen olisi turvattavissa.

Ja erittäin jännä huomata, kuinka mahdollisia muutoksia ja yhdistyksen avoimempaa tulevaisuutta pelätään

Sen ymmärrän erittäin hyvin, että ihmiset eivät kirjoita kokemuksistaan ja mielipiteistään nimillään täällä. Valitettavan paljon olen käytännössä nähnyt, mihin se johtaa, kun ”on nimi tiedossa”

En kirjoita siksi nimelläni minäkään, koska en jaksa olla puolustuskannalla omista kokemuksistani. Tarkoituksenani ei ole hyökätä kenenkään kimppuun, mutta haluan jakaa kokemukseni KKY:ssä muitten kanssa ja kertoa, että aina on KKY:ssä ollut ”se toinenkin totuus”, kun se halutaan vaan kuulla.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.02.2011 00:04