KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #623 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 16:06

#615: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus erottaa KKY ry:n toiminnasta sellainen jäsen, joka toiminnallaan vaikeuttaa tai hankaloittaa KKY ry:n toimintaa niin taloudellisesti kuin muista syistä.

 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus puuttua senhetkisen KKY ry:n puheenjohtajan ja hallituksen toimintaan silloin, kun toiminta ei vastaa KKY ry:n perusperiaatteiden mukaista toimintaa ja myös ja myös edellä mainituista syistä. Heillä on oikeus yhdessä erottaa henkilö tehtävistään tai KKY ry:stä kokonaan

KKY ry:n puheenjohtajalla tai hallituksella on velvollisuus ilmoittaa ja tiedoittaa asioista KKY ry:n

perustajajäsenelle ja kolmelle pitkäaikaisjäsenelle koskien kokouksia, toiminnan muutoksia, linjauksia, ristiriitatilannetta, taloudellisia muutoksia ja asioita jne. KKY ry:n perustajajäsenellä ja pitkäaikaisjäsenillä on oikeus osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin KKY ry:ssä


Tässähän se pj,n ja tynkähallituksen vallitseva toimintaperiaate on selvästi sanottuna. Tätähän on toteutettu vaikkei sitä ole vahvistettu vuosikokouksessa, eikä ole virallisesti voimassa mutta jokainen näkee ja jotkut ovat kokeneet tätä nahoissaan, että näinhän he ovat toimineet, koko ajan.

Eli politbyroossa on jäsenet jotka ovat toimineet tämän periaatteen mukaan. Porukkaahan on erotettu sitä vauhtia, että yhdistyksen oveksi pitää laittaa jo pyöröovi, sen verran kova on ollut trafiikki yhdistyksessä mutta ulospäin. Sisäänpäinhän ei enää ole liikennettä kun tämä politbyroo on laittanut ovet lukkoon luvallisesti tai luvatta. Jos luvallisesti niin silloinhan tässä näkyy selvä tarkoitushakuisuus niinkuin Kanervo itse sanoisi, mutta tosin sama asia näkyy myös luvattomassa.