KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Asiakirjat nähnyt
Vieras

/ #615 Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 20:53

#613: Pitkäaikainen jäsen - Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Valvontaelimellä viittaan paperiin, mikä liitettiin Fabritiukselle osoitettuun kirjeeseen. Kirjeen oli lähettänyt eräs hallituksen jäsen, jonka puhelinnumeroa ja osoitetta ei ole mahdollista saada. Kirjeen mukana oli joukko kopioita artikkeleista, joissa kerrottiin Kanervon menestyksekkäästä toiminnasta kauan aikaa sitten. 

 

Sitten oli tämä valvontaelin lappu. Se oli osittainen kopio, eli ei edes kokonaisuus. Annikalle osoitettu osuus lihavoituna.

"

YIIDISTYKSEN  YLIMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN

PUHEENJOHTAJALLE LUETAVAKSI KOKOUKSESSA 13.5.2006

UUDISTUS PYKÄLÄÄN 4 HALLlTUS

Yhdistyksen perustajana vaadin yllämainitun uudistuksen alla mainitussa muodossa

Määrätään valvova elin:

Perustajajäsen Terttu Kanervo

3 Henkilöä ns. toimivina pitkäaikaisjäseninä

2 henkilöä varalle, jos joku lakkaa toimimasta

 

KKY:n perustajajäsenellä ja viidellä KKY Ry:n pitkäaikaisjäsenellä, jotka ovat olleet yhdistyksessä vähintään 15-20 vuotta, on oikeudet toimia KKY Ry:ssä, jos tilanteet sitä vaativat. Pitkäaikaisjäsenistä 2 toimii varajäseninä.

 

Pitkäaikaisjäsenten tulee noudattaa KKY Ry:n perusperiaatteita (pykälä 2) ja KKY ryn sääntöjä. Muussa tapauksessa heidät voidaan erottaa tehtävistään.

Pitkäaikaisjäsenet ovat tehtävissään määräämättömän ajan tai niin kauan, kunnes itse luopuvat tehtävästään. Pitkäaikaisjäsenten tulee valvoa KKY ry:n toimintaperiaatteiden, perusperiaatteiden ja voimassa olevan yhdistyslain toteutumista.

Pitkäaikaisjäsenten luovuttua tehtävästä, hänen tilalleen voidaan valita varajäsen tai sopivaksi katsottu KKY ry:n pitkäaikaisjäsen.

Valinnan suorittavat perustajajäsen ja pitkäaikaisjäsenet keskenään silloisista ehdokkaista.

 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus erottaa KKY ry:n toiminnasta sellainen jäsen, joka toiminnallaan vaikeuttaa tai hankaloittaa KKY ry:n toimintaa niin taloudellisesti kuin muista syistä.

 

KKY ry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus puuttua senhetkisen KKY ry:n puheenjohtajan ja hallituksen toimintaan silloin, kun toiminta ei vastaa KKY ry:n perusperiaatteiden mukaista toimintaa ja myös ja myös edellä mainituista syistä. Heillä on oikeus yhdessä erottaa henkilö tehtävistään tai KKY ry:stä kokonaan

KKY ry:n puheenjohtajalla tai hallituksella on velvollisuus ilmoittaa ja tiedoittaa asioista KKY ry:n perustajajäsenelle ja kolmelle pitkäaikaisjäsenelle koskien kokouksia, toiminnan muutoksia, linjauksia, ristiriitatilannetta, taloudellisia muutoksia ja asioita jne. KKY ry:n perustajajäsenellä ja pitkäaikaisjäsenillä on oikeus osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin KKY ry:ssä

 

Perustajajäsen Terttu Kanervon lisäksi seuraavat pitkäaikaisjäsenet ovat suostuneet tehtävään:

(jätän kertomatta)

Varalla: (jätän kertomatta)

Tampereella 13.5.2006

Terttu Kanervo

"

 

Kyseinen hallituksen jäsen siis oli 2010 kesällä siinä luulossa, että kyseinen valvontaelin on olemassa ja halusi peloitella sillä Fabritiusta, jotta hän ei kyseenalaistaisi hallituksen päätöksiä,joita oltiin tekemässä. Millään muulla syyllä ei voida perustella, että hän oli lapun kopioinut kirjeeseen, jonka lähetti Fabritiukselle. Kanervo väitti että se oli vahinko. Lukekaa siis vain tuo korostettu osa ja miettikää millaisen kuvan se antaa...

 Ei kopiokonetta noin vahingossa käytetä. Miksi hallituksen jäsen halusi lähettää vain tarkkaan rajatun osan koko vaatimuksesta. Oliko siis ainoa syy antaa kuva Fabritiukselle, että tälläinen on KKY:ssä käytössä? TODELLA ALA-ARVOISTA ja inhottavaa. Miksi jäseniä halutaan peloitella?

 

Fabritius kertoi tästä peloittelusta ja saamastaan valvontaelin lapusta muille ensikodeille, jotta he pysyvät KKYn päätöksen teosta perillä, jonka jälkeen hänet yllättäen katsottiin eronneeksi. Kyseinen paperi on saatavilla ainakin kaikilla ensikotipostituslistalla, jotka voivat todeta, että tuo todella on olemassa

 

Jokainen myös ns. pitkäaikaisjäsen voi miettiä onko tälläinen demokratiaa yhdistyksessä vai mitä se on.. Minusta se näyttää vallanhimoiselta pakkomielteeltä. Kanervo väittää  ettei tälläistä ole ennen tapahtunut. Kyllä on viimeksi 2006. Tuolloin hän VAATI tälläisiä sääntömuutoksia. Tulevaan vuosikokoukseen on tulossa myös vastaavia hankkeita. JÄSENET olkaa tarkkoina. Onko tämä teistä 2000 luvun yhdistystoimintaa? Puheenjohtaja kuuluu koota ei erottaa.