KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

29.01.2011 22:26

#616: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Ei ole voimassa säännöissä, MUTTA Fabritiukselle haluttiin antaa ymmärtää, että tälläinen käytäntö on! Oli todellakin "vahingossa" joutunut osakopio Tertun hehkutus kirjeeseen. MIKSI? Kanervo väittää ettei yhdistyksessä pelotella... EI MENE LÄPI! Hankin käsiini tuon paperin loppuosan, joka on siis kokonaisuudessaan tekstinä yllä. Ajatelkaa millaisen kuvan saa, kun sinulle lähetetään vain tuo tummennettu osa kokonaisuudesta. Ikävän tarkoitushakuista, kuten Kanervo sanoisi.

Lupaan jokaisella kerralla, kun Kanervo väittää ettei yhdistyksessä uhkailla, antaa uuden esimerkin vastaavista toimista.

Silloin jäsenistö onneksi kaatoi tälläisen hulluuden. Toivottavasti nytkin! Ei tälläisia vaatimuksia ole kuin muilla "suurenmoisilla", "aurinkoisilla" ja "ikuisilla" johtajilla. Sieltä on mallikin ilmeisesti haettu.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

2011-01-29 23:23:12

#617: Asiakirjat nähnyt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Kiitos tiedosta! No onneksi tuollainen hullutus ei ole voimassa, jos olisi ollut en eikä varmaan kukaan muukaan järkevä ihiminen haluaisi olla missään tekemisissä koko yhdistyksen kanssa.

Nyt, ennen vuosikokousta olisi erittäin tärkeää jäsenien ja jäseniksi aikovien saada tietää nykyisen pj,n ja tynkähallituksen mielivaltaisista väärinkäytöksistä. Nyt on viimeistään pj tynkähallituksineen pitää laittaa viralta ja eläkkeelle, kun eivät itse ymmärrä enää omaa parastaan, ja mikä pahinta eikä kissojenkaan parasta.