KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Terttu Kanervo
Vieras

#531 Re: Re: Re: Kuulin huhua

20.01.2011 12:01

#488: Sanna Kaski - Re: Re: Kuulin huhua 

 Huhua oletkin kuullut, mutta et ilmeisesti tosiasioita, Sanna, kun kirjoittelet asioista totuutena olltuasi vasta vuoden yhdistyksessä. Se on hyvin lyhyt aika! Tuntuu kummalliselta, että yhdistyksen varojen käytöstä kirjoitellaan aivan kuin tiedettäisiin jotain, mutta ei voida esittää mitään todisteita. Voin vakuuttaa, että varojamme ei ole kosakaan tuhlattu mihinkään väärään tarkoitukseen. Siitä meillä on HTM tilintarkastajien lausunnot joka vuosi, joten on turha levitellä vääriä tietoja ja repiä hyvintoiminutta yhdistystä alas, varsinkin, jos aikoo siinä jatkossakin toimia.

Vastaukset

Sanna
Vieras

#534 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-20 12:25:50

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Terttu: lukisitko tarkemmin viestit. En ole kertaakaan syyttänyt nykyistä hallitusta rahojen väärinkäytöstä!! Enkä uskokaan näin tapahtuneen. Olen vain ihmetellyt sitä että mihin te pelkäätte mahdollisen uuden hallituksen rahat haaskaavan/väärin käyttävän.

Vieras
Vieras

#537 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-20 13:17:23

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Hassun hauska uhkaus tuo jos aikoo siinä jatkossakin toimia. Käsittääkseni ei kukaan ole repimässä yhdistystä alas vaan nostamassa sitä ylös.

Sanna
Vieras

#539 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-01-20 13:22:54

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Mutta tämä viesti on fakta ja tullut omaan sähköpostiini Terttu Kanervolta:

Sijoittajat: Sijoittajien tulee luottamushenkilöinä toimia KKY:n sääntöjen ja käytännön mukaan. Villejä eikä puolivillejä kissoja oteta yhdistyksen hoitoon.

Mitään infoa siitä kuinka nämä puolivillit laumat jatkossa hoidetaan (oli se sitten virallisesti kenen homma tahansa) ei tullut, vain vastaus että kuntien pitää hoitaa...joo..o. Ja kunta varmaan yht'äkkiä alkaakin hoitamaan näitä jonkun pihapiirissä olevia puolivillejä laumoja.

Näillä kissoilla tilanne on kuitenkin "KATASTROFAALINEN", eikö vaan?

Hallitus uusiksi
Vieras

#554 Kuulin huhua ja otin selvää

2011-01-21 08:56:45

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

 Voi kurjuuden kurjuus, kun kukaan ei ole mitään, oltuaan vasta vuoden yhdistyksessä.! !

Mikä ihmeen sääntö se on ettei osaa mitään, eikä tiedä mitään, jos ei ole ollut 32 vuotta KKY:ssä. omituista. koulussakaan ei sellaista opetettu, eikä kehoitettu menemään Kanervon oppiin. Kuitenkin maailmassa valmistuu maistereita, tohtoreita, insinöörejä ja paljon vielä vaativimpiin töihin pystyviä, vaikka eivät ole koskaan edes kuulleet Kanervosta.

Yhdistylsen varallisuus ja toiminta on kaikille avointa tietoa. Sitä vain on yritetty salailla, ettei maailmalla tiedettäisi KKY.n toiminnasta mitään. Kummallista sekin.  Yhdistyksen pitäisi nimenomaan tiedoittaa asioista laajasti, että tiedon leviämisen johdosta yhdistyksen maine ja kannatus lisääntyisi ja lahjoituksia ja avustuksia satelisi runsaammin.

Kyllä KKY on tehnyt vääriä päätöksiä paljonkin. Kaikki eivät ole taloudellisia, mutta ihmissuhteiden vastaisia varmasti.

Kanrvo ei näitä tiedosta.

Oriveden kissatilan täydellinen hävitys kuuluu niihin taloudellisiin tuhlauksiin. Sekin olisi voitu pelastaa, jos olisi käytetty muutama hetki miettimiseen, eikä painostamiseen.  1000e arvoiset kalusteet ja lisäksi monen ihmisen suuri työ hävitettiin taivaan tuuliin 200 eurolla. samalla meni kuljetuslaatikoita ja lahjoituksiksi saatuja kissojen kiipeilypuita, peitteitä, hiekkalaatikoita,imureita, jääkaappi ja paljon muuta helposti pestävää tavaraa jonnekin jätteenkäsittelylaitokselle tai poltettavaksi.

Eikö tämä ole jo tuhlattu väärään tarkoitukseen?

Lisäksi on tehty lukematon määrä vääriä päätöksiä ihmisten kohtelun saralla. Puheenjohtajalla ei ole lainkaan sosiaalisia taitoja, ei ole kuulemma ollut koskaan. Työpaikallakin oli jo aikoinaan ollut samat konstit. Siis ihmisten manipulointi ja kiusaaminen.

KKY:ssä on siis työpaikkakiusaaja.

Vapaaehtoistyössä se näkyy vain siinä että ihmisiä lähtee pois ja toimijoita joudutaan jatkuvasti opettamaan uusia. He viihtyvät ensin hyvin, mutta jos heillä sattuu olemaan omiakin ajatuksia hyvästä toiminnasta, he eivät olekaan enää toivottavia jäseniä. Muutamassa vuodessa, tai kuukaudessa asia paljastuu ja silloin alkaa taas sama rumba, saada sellainen ihminen savustettua ulos yhdistyksestä.

Näin on tehty vuosikausia.

Koska tämä väärinkäytös yhdistyksen nimissä loppuu ????

Vieras
Vieras

#874 Re: Re: Re: Re: Kuulin huhua

2011-02-09 12:34:33

#531: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Kuulin huhua 

Olisi varmaan korkea aika vaihtaa tilintarkastajia!

Ottakaa asia esille vuosikokouksessa ja vaatikaa kunnollista selvitystä KAIKESTA tiliasioihin liittyvistä, älkää tyytykö mihinkään puolinaiseen älkääkä luottako sanoihin vaan varmistakaa omin silmin että asiat ovat kunnossa! Vaatikaa erityistilitarkastus asioiden varmistamiseksi, jos vuosikausia on menty näin.

Epäilyksiä herättää, jo meissä ulkopuolisissakin tätä ketjua seuraavia, yksistään jo se mitä täällä on kerrottu pj ei nauti enää jäsenten luottamusta. Ennekaikkea pj,n ärhäkkäät epäsialliset lausunnot täällä, mitä hän koittaa peitellä? Myöskin se, että samaa tilintarkastajaa on käytetty vuosikausia ja sama puheenjohtaja on ollut 32v.

Jos asiat ovat kunnossa niin kellään ei luulisi olevan mitään sitä vastaan, että luottamuksellisuuden varmistamiseksi tehdään erityistilintarkastus. Luulisi että pj ja hallitus ilomielin suostuisi tähän sillä sehän vaan varmistais,i että kaikki on kunnossa!

MUTTA jos se torpataan syystä tai toisesta, kannattaa miettiä MIKSI!!

Yhdistys perusteelliseen selvitystilaan, aihetta kyllä on.