KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Terttu Kanervo
Vieras

#535 Re: Re: Oppositiolle kiitoksia

20.01.2011 12:32

#504: Muista ansiomerkkisi ja ole sen arvoinen Terttu - Re: Oppositiolle kiitoksia 

Koska meitä syytetään väärin perustein, olemme juuri hakeneet itsellemme oikeuksia. Mitään laittomia päätöksiä emme ole tehneet. Kerropa perusteet tälle väitteellesi! Mikä on se laiton päätös, minkä hallitus olisi tehnyt? Kerropa, keitä ovat ne aktiivit, joita olen kiusannut? Tällaisia väitteitä on helppo levitellä, eikö varsinkin nimimerkin turvin. Oletko jäsen vai ulkopuolinen? Mistä tiedät, mitä kaikkea on ollut yhdistyksessämme 32 v aikana.  Tottahan toki yhdistyksissä on ongemia. Kerropa, missä ei ole! Näillä kaikenmaailman syytöksilläkö kissojen asiaa ajetaan. Minusta niillä ajetaan vain yhdistystä alas vai voitko väittää, että yhdistys ei olisi tehnyt hyvää työtä 32 v. Kuka kissoja olisi ottanut talteen aikaisemmin kuin tämän yhdistyksen ihmiset. Tarkoitan aikaa ennen eläinsuojelijoiden aikaansaamaa  lakia kunnallisista löytöeläintaloista. Silloin ei ollut rahaa meilläkään ja nyt kun on, siitä näkevät vaivaa ne, jotka eivät ole sitä hankkineet. 

Vastaukset

Sanna
Vieras

#540 Re: Re: Re: Oppositiolle kiitoksia

2011-01-20 13:30:53

#535: Terttu Kanervo - Re: Re: Oppositiolle kiitoksia 

 Onhan tälläkin sivustolla ilmoittanut muutama ihan omalla nimellään tulleensa kiusatuksi. Ja osa kiusatuista ei luonnollisestikaan/sattuneesta syystä halua nimellään esiintyä.

Jos nyt kerättäisiin nimilista niistä kiusatuista, jotka omalla nimellään esiintyvät, ei määrä jäisi yhden käden sormiin. Ja nämä henkilöt edustavat vielä eri aikakausia KKY:ssä.

Asiat on taatusti hoidettu hyvin oman aikansa KKY:ssä ja varmasti kissojen parasta ajatellen! Nyt vaan on joukko uusia innokkaita tekijöitä, jotka olisivat valmiita astumaan remmiin ja tekemään asioita sekä vanhan hyvän kaavan mukaisesti että muuttaen niitä käytäntöjä, joissa muutettavaa on. MIKSI TERTTU EI TÄTÄ HYVÄKSY?