KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

kun en halua
Vieras

/ #529 En kerro nimeä

19.01.2011 19:30

Nyt pitäisi saada joku oikea toimittaja tekemään juttua KKY:n historiasta ja nykypäivästä.
En tarkoita mitään ”olen tuntenut pj:n 200vuotta” –toimittajia, joiden harkintakyky on hyvin ohjailtua, vaan nimenomaan ammattiylpeyttä tuntevia ja ammattitaitonsa esiintuovia tutkivia journalisteja, joiden toimittajantaidot riittävät muuhunkin kuin annettujen sanojen toistamiseen.

Koska historiasta on jo hyvin paljon tuotu esiin sitä, mitä nykyinen pj. on yhdistyksen eteen tehnyt, olisi hyvä löytää toimittaja, joka osaisi kertoa mitä vapaaehtoiset ovat yhdistyksen ja nimenomaan kissojen eteen tehneet. Näissä asioissa olisi erittäin hyvä tuoda esiin se pyyteettömyys, mitä vapaaehtoiset tekevät säässä kuin säässä loukuttamalla kissoja, kuljettamalla kissoja ensikoteihin ja lääkäreihin, hoitamalla kissoja ja huolehtimalla jos jonkinmoisista kissan hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Olisi myös hyvä tuoda esiin oikeita syitä, miksi todella suuri osa yhdistyksen aktiivitoimijoista on lopettanut yhdistyksessä viimeisen kymmenen vuoden aikana.
Olisi siis hyvä, että syyt kysyttäisiin suoraan niiltä, keitä se koskee, ei muitten mielipidettä asiasta. Olisi hyvä tuoda esiin se, että puheenjohtaja on jo kertaalleen vaihtunut normaalin äänestyksen kautta ja tutkia kuinka laillisesti tai moraalisesti oikein toimien nykyinen puheenjohtajan paikka on uudelleen hankittu.

Kaikkinensa voisi löytyä asioita, jotka kertovat hieman heikosta taidosta johtaa yhdistystä. Onhan se toki totta, että nykyisellä puheenjohtajalla on siihen 30v kokemus, mutta puheenjohtajan ja hallituksen tehtävä on johtaa yhdistystä myös 2000-luvulla sekä taata sen tulevaisuutta.

Ihmiset ovat lahjoittaneet rahojaan, jopa testamentanneet omaisuuksiaan kodittomien kissojen hyväksi. Olisi vähintäänkin kohtuullista tuoda esiin se, kuinka yhdistys tulee toimimaan, mikäli uusia jäseniä ja samalla uusia toimijoita ei yhdistykseen hyväksytä (näin ainakin oli tällä palstalla mainittu, että näin olisi)
On erikoista, että tällainen päätös on oikein neuvottu tekemään jonkun toisen tapauksen takia ja vielä sellaisen henkilön taholta, jonka nimeä ei ole KKY:n hallitusjäsenissä mainittu. Melkoinen valta tuntuu tällä neuvojalla olevan, joten tämäkin osoittaa pitkälti sitä, että hallituksen päätökset ovat ”ihan-mitä sattuu-kylillä kuulemaan” –pohjalta tehtyjä.

Olisi hyvä tuoda esiin myös se, miten ”tilanteen pitäsi rauhoittua” (viittaus #485), että uusia jäseniä voidaan taas yhdistykseen hyväksyä. Mielestäni jäseniä voisi ottaa nyt erittäin-erittäin paljon, koska tämä tuo yhdistykselle varoja, joita voidaan käyttää kissojen hyväksi. Vai toimisikohan tässä nyt joku neuvoineen yhdistykselle haitallisesti?

Ehdottomasti pitäisi saada kaikille rivijäsenille ja muille kissojen ystäville tietoon, mikä KKY:ssä oikeasti mättää. Uudella puheenjohtajalla ja hallituksella -puuttumatta nyt siihen kuka/ketkä nämä henkilöt ovat- saisi toimintaan ilmavuutta ja tuuletettua nurkkia jokatapauksessa.

Ja nuo rahankyttäyspuheet voisi jo lopettaa. Johan se nähtiin mattitoivosissa, että se ei Suomessa onnistu. Ei puheenjohtajan tai hallituksen tai muitten tarvitse sitä asiaa vahtia, kyllä ne on ihan eri instanssit, jotka lainvalvonnasta huolehtii.