KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1926 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

13.04.2011 03:33

#1918: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

Kerrohan "jeesustelija", mitä nämä "uudet tuulet" KKY:ssä käytännössä oikein merkitsevät, kun siitä noin innostuneena kerrot? Tarkoittaako se sitä, että kissat ovat kokonaan unohdettu vai?

Ootte kyllä aikamoisia "jeesustelijoita", sillä TUOMITSITTE VUOSIKOKOUKSESSA OPPOSITION KUIN LYNKKAAJAT JEESUKSEN RISTILLÄ; TODELLISUUDESTA TIETÄMÄTTÄ JA ETTE EDES HALUNNEET OLLA SIITÄ TIETOISIA. MENETTE KUIN LAMPAAT SUDEN JOHDATTAMINA SURMAN SUUHUN! Hävettää puolestanne suorastaan!

Sanna Kaski
Vieras

#1927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

13.04.2011 08:53

#1922: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

ei tämä asia hukassa ollut. se vaan alkuun vaatii sen että joudumme pistämään rahaa kiertoon eli jotta koko touhua voi mitenkään käynnistää tulee olla alkupääoma. eikä hommaa voi niinkään tehdä että taskussa on raha just vaan seuraavaa kissaa varten ja muille sanotaan että odota jonossa niin kauan kun taas saamme vähän raavitttua kokoon.


Vieras

#1928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

13.04.2011 09:59

#1918: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

 Ei ole vaikea tehdä johtopäätöstä näistä yhdistyksen uusista tuulista mitä ne tarkoittaa, ne ovat alkaneet puhaltaa jo viime vuoden puolella kun katsoo mitä muutoksia toiminnassa on tapahtunut, minkälaisia päätöksiä on tehty hallituksen toimesta, eikä unohtaa voi sitä mitä seurauksia niillä on ollut. 

Lahjoittaja
Vieras

#1929 Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 10:19

#1925: Huijaustahan tälläinen on! - Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

Ainakin minä olen lahjoittajana ERITTÄIN huojentunut siitä, että tämä "oppositio" ei ole nyt yhdistyksen varoja hukkaamassa johonkin. joka ei ole vielä tähän päivään mennessä kunnolla edes auennut. Kissataloon? Kaikkein sairaimpien ja huonokuntoisimpien kissojen keräämiseen? Ensikotien "tukemiseen", bensakuluihin, ihmisten tatuointitapahtumiin, kivoihin juttuihin..?

Nykyisessä tilanteessa minä jatkan lahjoittamista.

Sanna K
Vieras

#1930 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 10:33

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä? 

Ei näemmä ole auennut ei: tatuointitapahtuman oli tarkoitus kerätä rahaa yhdistykselle. Jatka vaan lahjoittamista, nythän ne lahjoitetut rahat ainakin pysyy tallessa visusti :)

On se kivaa että nämä suuret kissojen ystävät täällä ovat nyt päässeet tavoitteeseensa: ei auteta sairaimpia ja huonokuntoisimpia (jotka oppositio päästäisi pois kärsimästä) kissoja. Ja taas kissojen arvostus sen kun kasvaa vaan.

Jos olit vuosikokouksessa niin varmaan näit tekemämme meno- ja tuloarvion? Mukana oli karanteenitila kissoille, joka rahoittuisi jo taloudenhoitajan palkkakustannuksilla. Karanteenitilankin kustannusten jälkeen jäisi vielä muutama tonni taloudenhoitajan palkasta käyttää johonkin muuhun (jos karanteenitilan vuosikustannus olisi noin 7500-12000 eur)

Vaikka ei taida tästäkään aueta jos ei kerran aiemminkaan auennut....

Kylmä todellisuus
Vieras

#1931 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

13.04.2011 10:34

#1922: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

 Hyvä "vieras" 1922. Vaikka Sanna kirjoitti kissan kulujen olevan 90e ei se ole siinä kaikki. Sehän oli vain esimerkki.

Todelliset kustannukset kissaa kohti ovat paljon suuremmat. todennäköisesti 150-250 luokkaa.

Kuka suostuu maksamaan kissasta esim 200 e jotta uusi yhdistys voisi toimia viikkoa enempää? Kenellä/ keillä on varaa auttaa 400-500 kissaa vuodessa, kun omaksi tappioksi jää ainakin 100€ per kissa. tekee vuodessa n. 50 000. Tämäkin vain siis esimerkkinä. todellisia kuluja on tarkalleen vaikea tietää. RTiippuu kissan kunnosta.

Laskepa hyvä vieras uudelleen tämä mahdollisuus ja katso kenen positiivinen energia enää riittää.

LAHJOITTAJAT herätkää jo.
Vieras

#1932 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 10:48

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä? 

 Hyvä lahjoittaja.

Ei KKY tarvitse enää sinun rahojasi. sillä on tilillään riittävästi varoja omaan toimintaansa.

Muut yhdistykset ovat huonommassa asemassa ja kuitenkin he tekevät työtä ahkerammin ja avoimemmin , auttaen KAIKKIA kissoja jotka todella apua tarvitsevat.

Sairaat kissat pitää loukuttaa pois, jotta ne pääsisivät kissojen taivaaseen, eivätkä joudu kitumaan ja kuolemaan itsekseen talojen alle. Kaikki sekin on maksettava jonkun varoista.

Jos kyseinen lahjoittaja haluaisi auttaa niitä TODELLA apua tarvitsevia eikä vain karanneita kotikissoja, pitäisi suunnata apunsa toisiin yhdistyksiin.

Järkevästi ajatteleva ymmärtää ettei pelkkä rahojen syytäminen suin päin minne táhansa auta aina oikeaa kohdetta.

Nyt on KKY.lle lahjoitetut menneet vain turhiin palkkoihin ja tileille maatumaan.

Opposition mollaaminen ei myöskään ole lahjoituksen tarkoitus ? Siihenkin on KKY:n varoja tuhlattu suruttomasti. Sinunkin rahasi on todennäköisesti käytetty vain postimaksuihin ja asianajajan palkkioon.

Sitäkö sinä haluat?  Ota jo itseäsi niskasta kiinni ja tee mieluiten jotain hyödyllistä, auta vaikka kissoja.


Vieras

#1933 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 11:25

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä? 

 Tästä päätellen sinä et ole halunnutkaan auttaa kissoja vaan oletkin ltietäen lahjoittanut johonkin ihan muuhun mikä taas ei ole auennut kenellekään muulle, jotka ovat olleet siinä luulossa että yhdistyksen pääasia on auttaa kodittomia kissoja joita varten on kerätty ja lahjoitettu??!! Onko sittenkin niin, että julkikuva onkin jotain iihan muuta mitä on todellisuus kulissien takana?!?!?

Mistä näitä senttejä oikein tulee?
Vieras

#1934 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 12:33

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

Ikävää, että et ole ymmärtänyt kissojen pelastamisesta juurikaan mitään. JOtta et olisi näin pimennossa, olisi oppositio käyttänyt tehokkaita keinoja yhdistyksessä valistamiseen ja yhdistyksen toiminnasta kertomiseen. Mennäänpä siis kohta kerrallaan huolen aiheesi.

Ensisuoja/kissatalo on VÄLTTÄMÄTÖN niin kauan kuin eläimiä haetaan ulkoa yhdistystoiminnassa. Ikinä ei voi olla varma tarttuvista taudeista, ennen karanteenin päättymistä ja kissojen rokotuksen tehoamista. Kunnilla EI OLE resursseja hoitaa velvoitteitaan kunnolla eikä myöskään halua kissojen pelastamiseen, josta löytöeläintalo ei saa tuloja. Siihen tarvitaan KKY:tä. Jos yhdistyksellä ei ole ensisuojaa, on vastuutonta ottaa vastaan yhtä ainuttakaan kissaa. Toisten ihmisten kotoa tai löytöeläiminä ulkoa. Kuntien löytöeläintaloista kissoja voitaisiin ottaa, mutta mietihän nyt mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Jos et tästä problematiikasta ole aikaisemmin ollut tietoinen, niin toivon hartaasti että otat selvää. Viimeistään ennen seuraavaa kannanottoasi.

Kaikkein sairaimmat ja huonokuntoisimmat ovat eläimiä kuten muutkin. Niidenkään ei tarvitse kitua sen takia navetanvintillä vain siksi, että ne eivät ole söpöjä tai eivät kesyynny. Tälläiset kissat joudutaan valitettavasti lopettamaan, mutta jälleen näihin ei pääse kunta puuttumaan.

Ensikotien tuki on VALISTUSTYÖTÄ kissojen huolehtimiseksi. Vertaistukea moderneilla välineillä ja kissoille tarvittaessa parempaa sapuskaa.

Bensakulut.. Tässä yhdistyksessä on YHDEN käden sormin laskettavissa ihmiset, jotka ajavat joka kuukausi SATOJA kilometrejä omaan laskuunsa vain jotta kissat eivät jää ulos pakkaseen. Kulukorvaukset ovat täysin normaalia kaikissa muissa yhdistyksissä. Jos KKY ei osallistu näihin kuluihin, nämä aktiivit eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan tehokkaasti. Meidän jokaisen rahojen määrä on rajallinen. Jos ei ole bensaa, ei kissat liiku yhtään mihinkään.

Ihmisten tatuointitapahtuma. OIKEASTI.. Mitä kuvittelit? Että KKY maksaa ohikulkeville tatuointeja? Vai olisiko kyseessä sittenkin ollut varojen keräystapahtuma, jossa eräs liike olisi tehnyt ILMAISEKSI PÄIVÄN töitä KKY:n eteen tavalla minkä parhaiten osaa.. Tapahtumasta ei olisi tullut kuluja yhdistykselle, mutta koska KKY:n hallitus ei halua varankeruuta tekevän heille sopimattomien ihmisten niin fine. Ei sitten. Kivat jutut ovat näitä tempauksia, positiivista mielikuvaa yhdistyksestä ja mainosta. Toisin sanoen markkinointia kissojen hyväksi.

On täysin pöyristyttävää, että mollaat ihmisiä, jotka tekevät yhdistyksessä aktiivisesti työtä kissojen hyväksi. Ilman siinä toimivia aktiiveja, ei KKY:ssä tehdä kuin virastotoimintaa. Pyöritetään rahoja ja maksetaan palkkioita.

Jos katsoit, kuinka viime vuosikokouksessa äänet jakautuivat, et voinut olla huomaamatta, kuinka ensikodit/aktiivit äänestivät. He eivät halunneet valtaan takertuneiden ihmisten pilata yhdistystä aktiiveja vastaan suunnattuilla hyökkäyksillä. Jos ihmiset ottaisivat oikeasti selvää ja tuntisivat taustat, ei olisi mitään epäilystä miten viime vuoden päätökset olivat erittäin pahamielisiä.

Jatka vain lahjoittamista, mutta selvitä nyt edes itsellesi miten rahasi auttavat kissoja!!

 

Mietityttää kissojen asiat
Vieras

#1935 Asiallisia vastauksia, kiitos

13.04.2011 12:35

KKY:n hallitus tai asioista tietävät, voisitteko selkeästi laittaa vastauksia muutamaan asiaan:

*Mikä on KKY:n ”uusi linja”, mistä on nyt ollut puhetta?

*Koska varoja ollaan nyt säätiöittämässä, niin kenelle/minkälaiselle taholle varoja on tarkoitus jakaa?
Jossakin on tietoa, että muille yhdistyksille ja jossakin tietoa, että yksityisille ihmisille.
Tässä minua ihmetyttää se, jos varat jaellaan muille, niin miksi ihmiset ei sitten lahjoittaisi suoraan näille muille yhdistyksille, miksi rahoja tultaisiin kierrättämään KKY:n kautta?
Toiseksi se, että miksi KKY antaisi yhdistyksen varoja suoraan yksityisten ihmisten käyttöön, koska kysehän ei ole silloin kodittomien kissojen hoidosta, vaan omistuskissoista.

*Mikä on KKY:n kanta maalaistalokissapopulaatioihin? Kenen hoidettava, jos varsinaista omistajaa ei kissoilla ole? Kunnat eivät ota näitä vastuulleen, muutakuin lopettamalla, jos joku ne loukuttaa. Kunnat eivät loukuta. Onko siis tarkoitus, että nämä kissat lopetetaan eikä oteta enää talteen?

*Jos varoja on kerätty vuosikymmenet kodittomien kissojen hyväksi, niin miten näitten varojen kohdentaminen nyt menee ja mitkä kissat nyt kodittomiksi katsotaan?

KKY:n vuosikokouksessa oli vankkoja puheita siitä, että kohdennetaan leikkauskampanjat ongelman ytimeen, eli leikkautetaan ne kissat ja niin ne ei lisäänny.
Ihan hyvä, mutta mitä kissoja nämä ovat, mitä leikkautetaan?
Omistuskissoja Maatalonkissoja?
Mihin kissat leikkusten jälkeen toimitetaan? Takaisin pihalle vai takaisin omaan kotiinsa?

Vieras

#1936 Re: Asiallisia vastauksia, kiitos

13.04.2011 13:11

#1935: Mietityttää kissojen asiat - Asiallisia vastauksia, kiitos 

 Hyviä kysymyksiä. Kannattaa laittaa Sandbergin Arille (sähköposti on mainittu pari sivua taaksepäin), jotta voi ottaa nämä esille hallituksen kokouksessa 14.4

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1937 Re: Hallitus

13.04.2011 14:47

#1846: Ari Sandberg - Hallitus 

 "Hallitus on tehnut päätöksiä, osa väliaikaisia, sekavan tilanteen johdosta."

Heh, toden totta, mutta hallituksen toimet ovat olleet juuri niitä toimintaa sekoittavia ja yhdistystä alas ajavia toimintoja ja joita oppositio on koittanut vain estää!

 

"Itselleni ei ole kukaan soittanut tai manipuloinut mitenkään. Olin kokouksessa pelkästä mielenkiinnosta. Valitettavasti astelma oli jo ennen kokousta selkeä, puolesta ja vastaan. En tunne henkilöitä ja tapahtumia aikaisemmilta vuosilta"

Ai, ettekö muka saaneet Terttujengin lähettämää keltaista läpyskää ja viimeisintä Katti-Mattia, jotka olivat täynnä oppositiota ja varsinkin sen kolmea jäsentä mustamaalaavaa tekstiä? Sekö ei ole manipulointia? Vaimosi oli yksi niistä harvoista ihmisistä, joille saimme lähetetyksi oman tiedotteemme siitä, mikä on totuus. Kun vertasitte näitä tiedotteita, kumpi niistä oli teidän mielestänne asianmukainen? Keltainen läpyskä oli täynnä mustamaalaavaa haukkumista ja Katti-Matti jatkoi samaa linjaa. Opposition tiedotteessa ei ollut henkilökohtaisuuksiin menevää panettelula eikä mitään valheellista. Kaikki kohdat, joita toimme esiin, ovat todistettavissa dokumentein tai henkilötodistajien avulla. Pystyykö hallitus todistamaan väitteensä omissa julkaisuissaan? VASTAAN, että EI, koska ne eivät ole totta!

 

"Minut valittiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä uutena ihmisenä hallitukseen. Kiitos siitä."

Ei olisi ehkä valittu, jos kaikki uudet jäsenet, jotka olivat maksaneet pääsymaksunsa, olisivat päässeet kokoukseen ja saaneet äänestää niin kuin tapana on aina ollut. Se siitä demokratiasta! Niin kuin olen aiemmin sanonut, olet kyllä järkevin nykyisestä hallitusporukasta ja ainoa toivomme, ettei KKY:n toiminta mene kokonaan pelleilyksi ja jäseniä huijata enää määräänsä enempää!

 

"Muistuttaisin, että monet ratkaisut ovat kompromisseja. Ei auta olla yhden asian, lauseen tai ihmisen takana liian intensiivisesti."

Toivottavasti muistat sen itsekin ja toimit reilusti ja tasapuolisesti luottamustehtäväsi arvoisella tavalla? Oppositio on vahva ja iso ryhmä tasavertaisia ihmisiä ja me valitsimme PP:n joukostamme yksimielisesti puheenjohtajaehdokkaaksi. Meillä vallitsee demokratia ja teemme yhdessä toisiamme kuunnellen asioita.  

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1938 Re: Re: Soitellen sotaan?

13.04.2011 14:57

#1915: Ari sandberg - Re: Soitellen sotaan? 

 Sota= KKY:n sisäiset ristiriidat

Tarkoitan tällä termillä "soitellen sotaan" sitä, että en usko sinun perehtyneen tähän KKY:n tilanteeseen riittävän syvällisesti, jotta olisit pystynyt toimimaan objektiivisesti ja oikeudenmukaisesti vuosikokouksessa. Tämä soppa ei ole niin mustavalkoinen kuin Kanervo kumppaneineen antaa ymmärtää.

Kerrohan, miten olet mahtanut ottaa selvää asioista? Olitko edes jutellut oppositon edustajien kanssa suoraan tilanteesta ennen vuosikokousta? Luitko vuosikokouksessa antamani tiedotteen siitä, mistä kaikki alkoi? Eikö se herättänyt sinussa mitään epäilyksiä edellisen hallitusryhmän toimissa??

Ihmiset(= jäsenet, toimijat) haluvat vastauksia ja tietoa KKY:stä ja sen toiminnan suuntauksesta....

Vanha jäsen
Vieras

#1939 KAIKKIA HÄDÄNALAISIA KISSOJA PITÄÄ AUTTAA !

13.04.2011 15:40

Eläinsuojelutyötä ei saa rajata vain kesyihin kissoihin. Niille on kunnalliset hoitopaikat. Tampereen kissoilla vieläpä hyväkin paikka, sillä siellä etsitään uusia koteja.
(En kyllä muilla paikkakunnilla suosittele viemään kissaan sellaiseen löytöeläinhoitolaan, jossa kissat tapetaan heti 15 vrk jälkeen.)
Auttamista on myös sairaiden kissojen päästäminen sateenkaarisillalle.
Yhdistys syyllistyy jo eläinrääkkäykseen, kun ei auta niitä.

Vieras

#1940 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 16:16

kissafani
Vieras

#1941 KKY on enää vain kulissi

14.04.2011 10:58

... Rahojen keräykselle! Lahjoittajia on petetty ja pahasti! Ihmiset ovat lahjoittaneet rahansa kissojen hyväksi käytettäväksi ja nyt ne menevät taloudenhoitajan palkkaan ja asianajokuluihin tai tilille makamaan. Yhdistys ei ota enää muuta kuin kotikissoja vastaan. Ne hädänalaisimmat ulkona olevat yksilöt jäävät hoitamatta kokonaan! Puhenjohtaja kannattajineen on tehnyt yhdistyksestä narrien hovin, jolle kissat ovat vain nimellinen veruke toimintaan!
1+1=3
Vieras

#1942 kissanpäivät

15.04.2011 10:50

saisikohan siellä järkevää keskustelua aikaiseksi?
minä en osallisu
Vieras

#1943 Re: kissanpäivät

15.04.2011 12:09

#1942: 1+1=3 - kissanpäivät 

 Minä ainakin jätän kissanpäivät väliin, koska tuottoa ei välttämättä käytetä kodittomiin kissoihin nykyisen toiminnan valossa. On aivan sama, mitä keskustelua käydään, koska se ei käytännössä auta kissoja.

Säätiöittämisen ja toiminnan valvomattomuuden vuoksi katson, että minä ja muutama muu olemme antaneet siihen pelleilyyn jo riittävästi varoja. Onneksi on muitakin yhdistyksiä, joille lahjoituksia voi antaa ja varat menevät valvotusti eläinten hyväksi.

Utelias
Vieras

#1944 14.4 hallituksen kokous

15.04.2011 14:21

Tietääkö kukaan mitä päättivät siellä?

Vieras

#1945 Re: 14.4 hallituksen kokous

15.04.2011 19:04

#1944: Utelias - 14.4 hallituksen kokous 

 ei oo kuulunna mittään

Ari Sandberg
Vieras

#1946 Hallitus

15.04.2011 19:48

Kysyisin yksinkertaisesti: Puhutaan valvonnan puutteesta ja asioita ei valvota sekä lahjoittajia on petetty. Onko joku jättänyt tehtävänsä hoitamatta jos ei ole valvonut? Kuka? Pyydän teitä kirjoittajia toteennäyttämään nämä asiat ja ryhdyn selvittämään niitä. Hallituksen kokouksessa käsittelimme paljon asioita ja siellä minulle ei tullut esiin mitään em väitettyä asiaa? Rahat kyllä menevät juuri oikeisiin paikkoihin. Jos pidät minua narrina jota väität KKY:n hallituksen olevan, olet todella tietämätön asiasta. JOs vastaatte, toivoisin pysyvän asiassa. Toivotan kaikki tervetulleeksi Kissanpäiville sunnuntaina.
Sanna K
Vieras

#1947 Re: Hallitus

15.04.2011 21:51

#1946: Ari Sandberg - Hallitus 

Joo eihän yhdistyksessä yhdistyksenä vikaa olekaan, eikä siinä kuinka taloutta ja hallintoa on hoidettu. Onhan se tilintarkastajakin aina sitä puolta kehunut. Tai no hallintokin viime ajat ollu välillä vähän siinä ja siinä kun on ensin aina tehty ja sitten vasta mietitty (esim. varoitukset, erottamiset, laittomat hallituksen kokoukset jne)

Siitähän nämä ongelmat eivät johdukaan. Niinkuin tiedät. Ja se puoli missä ne asiat mättää niin ne todella mättää ja se puoli on kissat. Eli yhdistyksen perustarkoitus.

Toivottavasti kysyit kokouksessa oikeista asioista etkä pelkästään yhdistyksen "teknisestä" toimimisesta. Jos et muista niitä mun teesejä niin tässä kertaus (ja tärkein on tuo talteenotettujen kissojen määrä):

Ensikotien määrä romahtaa

Talteenotettujen kissojen määrä romahtaa

Leikkauskampanjoihin ei tulla käyttämään puoliakaan budjetoidusta summasta

Yhteistyötä löytölöiden ja muiden viraomaistahojen kanssa ei kehitetä (ylläpidetään toki niitä muutamia yhteyksiä mitä on)

Yhtään uutta varainkeruuprojektia ei tulla toteuttamaan

Muista jatkossakin kysyä oikeita asioita ja äläkä tyydy vaan vastaukseen että kaikki on ok ja ennallaan.

Yleensä eläinsuojeluyhdistykset toimivat kädestä suuhun eli raha pistetään kiertämään eläinten hyväksi, KKY:llä sitä kerätään, kerätään ja kerätään... Enkä epäile mitään laittomuuksia tapahtuneen vaan kyse on jostain muusta, esim. muutosten tai rahojen väärin käytöstä pelosta.

Sä olet nyt ilmeisesti hukannu punaisen langan siitä mitä asiaa oppositio ajaa (tokihan jotkut adressissa epäilevät taloudellisia väärinkäytöksiä mutta oppositio ei.) jos olet sitä mieltä että asiat ovat kunnossa. Todennäköistä on että et ymmärrä meidän agendaa koska et tee käytännön pelastustyötä ja kohtaa vaikeuksia kentällä. Mutta koita kuitenkin vielä tutustua näihin meidän esiintuomiin asioihin ja ongelmakohtiin. Ja kysy tarvittaessa lisätietoa. Sitä kuitenkin riittää niillä, jotka rämpivät kissojen perässä ulkona.

 

EI kissanpäiville missään nimessä
Vieras

#1948 Re: Hallitus

15.04.2011 22:03

#1946: Ari Sandberg - Hallitus 

 Lahjoittajat ovat antaneet rahansa KAIKKIEN kissojen auttamiseen, eikä tileillä seisottamiseen.

Koska KKY ei enää ota niitä kissoja jotka eniten apua tarvitsevat , on lahjoittajia takuuvarmasti PETETTY. Sitä ei kukaan voi sanoa KUKA siinä eniten on syyllinen, mutta jokainen kyllä tietää missä on vikaa.

Jos Ari Sandberg ei ole selvillä siitä että puolivillejä kissoja ei kukaan enää pyydystä KKY:lle, olet hieman väärässä paikassa, kun olet hallituksessa. Otahan selville mitä kissoja sinne nykyään otetaan?

Nehän on niitä kotikissoja joita omistajat eivät enää voi pitää. Tämäkö on KATASTROFIYHDISTYKSEN tehtävä ?

Nyt kaikki ne ulkona kasvavat pennut ja puolikesyt aikuisetkin jäävät pelastamatta, eikö? Vai kuka niistä onkaan vastuussa? Ne omistajatko, jotka eivät tähänkään asti ole niiden leikkauksista huolta kantaneet.? Ei pidä luulla että he tänä vuonnakaan tekevät asialle mitään.

Oletatko sinä että entinen hallitus myöntää tehneensä virheitä? ??????

VOI KISSAPARAT.

Ari Sandberg
Vieras

#1949

15.04.2011 23:05

Hallitus teki linjaukset toimintaansa varainkeruuseen, ensikoteihin ja yhteistyöhön viranomaisten kanssa. Ensikodit tulevat olemaan tärkeässä asemassa. Näistä asioista tulemme tiedottamaan aikanaan jäsenistöä mm Katti-Matissa.Tämä foorumi ei ole niiden asioiden tiedottamispaikka. Joistakin asioista kyllä voimme keskustella, mutta virallinen tiedotuskanava on Katti-Matti. Toimintaa tullaan tehostamaan toimintakaudella kunhan ensin saadaan kohut hoidettua asianmukaiseen järjestykseen. Mitä tulee kissojen talteenottoon ja hoitoon olen kyllä tietoinen miten asiassa toimitaan.
Ns. opposition toimintasuunnitelmassa on hyviä kohtia, joita tulemme tarkastelemaan mitkä voidaan ottaa käyttöön.
Tällä sivustolla puhutaan kissoista joita KKY ei hoida. KKY toimii juuri sääntöjensä mukaisesti. Sääntöjen mukaan sen tarkoitus on huolehtia kodittomista kissoista. Ei kuitenkaan puolivillien, sisäsiittoisten kisson. Nämä tuovat tauteja ensikoteihin josta on kokemuksia. Toki näille kissoillekin on tehtävä jotain ja auttaa niitä, tottakai. Näihin on olemassa lait ja asetukset, joita KKY:n on noudatettava. KKY on huolissaan kaikista kissoista ja tekee voitavansa, mutta lakien ja viranomaisten kanssa.
Vanha Jäsen
Vieras

#1950 Re:

16.04.2011 00:02

#1949: Ari Sandberg -

Olen nyt vain seurannut tätä keskustelua ja olen tyytyväinen keskustelun olemassa oloon. Tähän kommenttiisi haluaisin kuitenkin tarttua. Ettei mentäisi metsään

Nyt ole antanut vanhan hallituksen viedä itseäsi tässä kissa-asiassa. Asiantuntemattomuus paistaa nyt kilometrin päähän.  Suosittelen tutustumista tarkemmin asiaan. Ei se sinun vikasi ole, että näin käy. Olet vain kuunnellut ihmisiä, jotka eivät ole eläinsuojelijoita. Ehkä lähempänä hallintoihmisiä.

"Näihin on olemassa lait ja asetukset, joita KKY:n on noudatettava." Tämä oli suoraan siitä vanhasta suusta.. Siitä tunnistin.

Koskahan sinulle Ari selviää, että ainoa syy minkä takia KKy muutti tätä entistä linjaansa oli se, että Terttu ei tykkää Pirjosta. Ne puolivillit on juuri NE KATASTROFIKISSAT. Niitä ei KUKAAN MUU ole hoitanut kuin KKY. Millään muulla ei KUKAAN pysty selittämään näiden tapahtumaketjujen ajoitusta. Nyt ei kannata olla sinisilmäinen.

 

Tottakai lakia ja asetuksia kuuluu noudattaa. Selvähän se, mutta yritä nyt ymmärtää kaiken ydin! Kotoaan karannut sisäkissa ja sosiaalitapausten kissat pystyy kuka vain hoitamaan. Se on pikkupuuhastelua. Karanneet hoitaa kunnalisetkin mielellään. Jos haluat tehdä eläinsuojelutyötä, niin vapaaehtoiset on ainoat, jotka voivat näille maatilakissoille ja niiden liepeillä oleville mitään.

Koita hyvä ihminen ymmärtää. Viranomaiset ei voi tehdä noille YHTÄÄN MITÄÄN, niin kauan kuin mimininormi täytetään. Ja se ei ole mitään!

Se että nyt luulet tämän leikkauskampanjan hoitavan ongelman pois vain kertoo, että et ole aivan sinut kentän todellisen arjen kanssa.

Yksinkertainen kysymys: Kun kissa on leikattu KKY:n piikkiin, mitä sitten tehdään?

Se, että kissa joutuu takaisin siihen populaatioon ei ole eläinsuojelua! Olethan tietoinen paikoista, joissa on kissoja ollut kymmeniä vuosia, mutta kissoista yksikään ei ole viittä vuotta vanhempia. Mihinköhän ne siinä katoaa.... Ei leikkaus poista tauteja, kylmiä oloja, nälkää.

 

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksistä ainoa, jolla on resursseja perustaa ensisuoja on KKY. Sen pitäisi tehdä tämä teko jo pelkästään sen takia, että siihen on kerätty varojakin. KKY on sen velkaa lahjoittajille. SIKSI on oikeutettua puhua pettämisestä.. Miksi JOPA Virossa on hienosti toimivia ensisuojia, mutta KKy:n hallitus AINOANA sanoo ettei se ole kannattavaa tai mahdollista. Jopa Kanervo itse on ollut sen kannalla 2008 vielä.  Nyt kun hän vihaa uusia ajatuksia ehdottaneita mm. Peltoniemeä, niin mieli on muuttunut. Halu pitää huolta vauvastaan on niin kova. Olisiko ekskursio alan paikkoihin ja vaikka maatila käynti paikallaan? Sen varmaan joku voisi järjestää.

Nämä sinun Sandberg pitää tiedostaa. Muuten valitettavan moni tulee pitämään sinua sätkynukkena. Aika moni näkee tämän kokonaiskuvan oikein. Ole sinäkin yksi heistä.

Mitä tulee hallituksen muutoksiin, niin hyvä. Suosittelen kuitenkin tulemaan 2000-luvulle. Se tarkoittaa tiedotuskanavia, joissa on keskutelu sallittu. Muuten se on tätä samaa vanhaa.. Ei niiden keskustelukanavien tarvi julkisia olla. Vaikka myös avoimuus on 2000 lukua. Tiesitkö, että montaa yhdistystä ei haittaa ollenkaan julkinen keskustelu ja kommentointi. Myös moni yhdistys antaa JÄSENIENSÄ vaikuttaa mahdollisimman paljon. Jopa ne KKY:n kruununjalokivet, hallituksen pöytäkirjat, on avoimia niiltä osin kuin se ei loukkaa yksityisyyttä. Todellisen johtajan tunnistaa siitä, että kestää kritiikkiä. Julkista ja jopa asiatonta. Jos alentuu sille linjalle, että kommunikoi vain yhteen suuntaan alamaisilleen, niin ei kuulu tämän päivän johtajiin.

ja nimimerkin käyttämäminen on KKY:ssä ainoa suojatumiskeino. Ettei joudu oppositioon. Tämä nyt vain on FAKTA. Vai oletko sitä mieltä, että ne 60 siellä vuosikokouksessa on keksinyt sen omasta päästään? Älä loukkaa todellisia eläinsuojelijoita sanomalla, että viime vuoden tapahtumat olivat hienosti hoidettu hallituksen kannalta. Äläkä IKINÄ tule sanomaan, että ne temput olivat moraalisesti jotenkin oikein aktiiveja kohtaan. Ja viimeinen mitä kannattaa väittää on se, että NYT kissojen asiat olisivat paremmin noiden tapahtumien takia. Kissat ulkona ovat kriisissä!

Tsemppiä Ari. Jos ET näytä siltä, että omaat ainoan totuuden asioista ja siitä et luovu, niin voit saada ihan vilpittömän mukavan miehen maineen. Sellaisena moni haluaisi sinut nähdä. Ollaan nöyriä oppimaan omista virheistä ja herkkiä luopumaan vääristä mielikuvista. Vain sillä tavalla tapahtuu KKY:n tervehtyminen. Toivon, ettet ole yksi niistä, joka kaivaa poteroa syvemmälle. Rahvaampi ei kirjoittaisi koko tätä tekstiä vaan kommentoisi ainoastaan, että NYT SORMI POIS PYLLYSTÄ.

 

Toki voidaan mennä Kanervon linjoilla. Tulen sitten n. kolmen vuoden päästä sanomaan, että mitäs minä sanoin, kun sukset menevät taas ristiin.

Ystävällisesi ja keskustellen avoimesti sekä rakentavasti.

Menestystä ja rohkeutta itsesi haastamiseen toivoo

Vanha jäsen

 

P.S. Alkaa olla anteeksiantamatonta ja nöyryyttävää rivijäsenen näkökulmasta, että KKYn hallitus on kieltäytynyt nyt 4,5 kuukautta ottamasta jäseniä... Olette olleet meille jäsenille hommissa nyt jo kolme viikkoa ja uusia jäseniä piti alkaa ottaan 1.4. Siitäkin on jo 16 päivää. Alkaa olla MAUTONTA tälläinen.  Marko Kari varmaan nyt sitten pyörittelee peukaloitaan, kun ei voi tehdä jäsenhankintaa, mistä hänelle maksetaan myös. Eikös nyt kannattais pistää tähän vauhtia, ettei hävettäisi meitä muita näin paljon.