KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1901 Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen?

11.04.2011 13:06

#1899: Outoa hommaa - Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen? 

Asiaa ihmettelevät KKY,n jäsenet: olkaa tarkkana siitä mitä posti tuo ja jos tulee kutsu jäsenkokoukseen niin osallistukaa ihmeessä KAIKKIIN jäsenistölle tarkoitettuihin kokouksiin ja tuokaa siellä mielipiteenne julki, vain siten voitte vaikuttaa tuohonkin asiaan!!!! Epäilen, että asiaa tullaan kysymään jokaselta jäseneltä erikseen mitenkään ,vaan AINOA MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA ON OSALLISTUA JÄSENKOKOUKSEEN !

Kissojen puolesta
Vieras

#1902 Re: Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen?

11.04.2011 15:06

#1901: - Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen? 

 Säätiöittäminen ei ole tässä hetkessä järkevä tai toimiva ratkaisu millään tavoin. Ensin pitää saada asiat OIKEASTI kuntoon yhdistyksessä ja sen toiminta takaisin raiteilleen. Palautettua toiminta konkreettiseen kissojen pelastustyöhön, johon ihmiset ovat avustuksiaan myös antaneet. Katastrofi KKY:ssä on nyt siinä, että eniten sitä apua tarvitsevat kissat on hylätty kokonaan!

Yhdistyksen rahavarat ovat liian pienet, että säätöittäminen olisi järkevää. Säätiön toiminta itsessään nielee ymmärtääkseni myös rahaa. Terttu Kanervo ei ole myöskään kykenevä sen johtoon! Kyllähän se nähtiin jo vuosikokouksessakin. Kanervo ei pystynyt edes vastaamaan hänelle esittettyihin normaaleihin kysymyksiin....

Hullummaksi vain menee
Vieras

#1903 Tassusäätiö

11.04.2011 15:36

Eikö KKY saa joltain Tassusäätiöltä avustusta?

Vieras

#1904 Uusi keskustelupalsta!

11.04.2011 15:50

Nyt on kkykissoille.net -sivustolle perustettu myös keskustelufoorumi, jossa voi kirjoitella kissoihin liittyvissä asioissa:
http://kkykissoille.palstani.net/

Vieras

#1905 Re: Uusi keskustelupalsta!

11.04.2011 19:30

#1904: - Uusi keskustelupalsta! 

 Voihan kissan viikset! Minä ainakin seurustelen mieluummin oikeiden kissojen kanssa, kuin näiden kaiken maailman sivustojen. Autettavia piisaa niin paljon kuin kukin kykenee ottamaan.


Vieras

#1906 Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

11.04.2011 19:52

#1905: - Re: Uusi keskustelupalsta! 

Se on jokaisen oikeus! ;) Foorumi on tarkoitettu niille, jotka haluavat puhua vaikka kissojen hoitoon ja terveydelliseen tilanteeseen liittyvistä asioista tai oppositiosta ja tästä KKY:n tilanteesta! Up to you! 

Sanna Kaski
Vieras

#1907 Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

11.04.2011 19:53

#1905: - Re: Uusi keskustelupalsta! 

 sähän voisit tänne alkaa infoomaan siitä mistä näitä autettavia löytää ja kuka auttaa kustannuksissa jos omat rahat ei riitä? itselleni tuli nyt ekaa kertaa kahteen kuukauteen maalaistalopopulaatiokissa. tätä ennen ei ole tarjottu mistään suunnalta. edes KKY:ltä vaikka heidän ensikotinsa olenkin, vielä.

ja tästä uudesta tulokkaasta huolimatta kerkiän käymään täällä netissäkin välillä :)


Vieras

#1908 Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

11.04.2011 19:59

#1905: - Re: Uusi keskustelupalsta!

Mut tulit sitte kuitenkin tänne!?!

Auttaa voi monin tavoin
Vieras

#1909 Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 10:11

#1908: - Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Kun nyt kysyit retorisen kysymyksen, niin tässä ystävällisesti sinulle vastaus.

Käyn aika ajoin toiveikkaana katsomassa, löytyisikö täältä esim. järkeä. Eli että olisiko saatavilla hyvien kokemusten jakoa, tuoreita ajatuksia, asiaa autetuista/autettavista kissoista, myönteistä palautetta, kannustavaa vuorovaikutusta tms. Tai esim. ihan yksittäisen kissaihmisen vinkkejä toisille, kuinka monin eri tavoin on voinut kissoja auttaa. Auttamiskokemuksia ilman rahaa ym.

Ja kissojahan ovat siis kaikki kissat, eivät pelkästään ne, joita ennaltaehkäisyn puutteen ja välinpitämättömän hoidon vuoksi on syntynyt ulos.

Jos haluat kysyä vielä jotain, niin ok. Mutta vastauksia laittelen vain asialliseen keskusteluun monen muun tavoin. Ja pahoittelen, että nimeäni en laita. Periaatteeni on, myös kissoja auttaessani, tehdä oleellinen, varsinainen työ, tekijän nimestä viis. Tärkeintä on tehdä ja toimia, ja auttaa. Sitä mukavampaa se on, mitä sujuvampaa ja monimuotoisempaa on auttajien yhteistyö. Kapuloiden heittäminen rattaisiin ei auttane ketään.

Sanna Kaski
Vieras

#1910 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 11:00

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

 Huomasitko Rouva K (jos nyt oletukseni osuu oikeaan) katsoa tuota mun tekstiä jossa pyydän infoamaan avun tarvitsijoista vaikka täällä kun ei muuta kautta tietoa tule. Tämä sun vastaus on taas tätä viimeisen päälle jeesustelua. Tartuit tuohon epäolennaiseen kommenttiin ja jätit kokonaan mun asiallisen kommentin huomiotta??

Joo nyt on KKY:ssä yhteistyö sujuvaa, tosin ei niin monimuotoista enää. Ei ole yhtään vastarannankiiskiä haalimassa niitä maalaistalokissoja (vaikkakin sua mukaellakseni kissojahan ovat kaikki kissat)! Pistetään osa porukasta pois kuvioista kun näitä haluavat auttaa ja taas harmonia ja joustavuus on yhdistykseen palannut. NYT TEKIS MIELI KIROTA NIIN PERK...STI!!!

Nyt KKY ilmeisesti auttaa kotikissoja ihan urakalla, mikä tietysti on jees. Voimavaroja on tai ainakin olisi ollut auttaa myös puolivillejä. Mutta koska KKY haluaa kissan arvostuksen kasvavan niin päättää KKY että jätetään nuo kapiset siinä hetkessä apua tarvitsevat puolivillit huomiotta. NÄin se arvostus kasvaa aivan varmasti!

Meidän oppositiolaisten pitäisi nyt sitten pistää pää pensaaseen KKY:n tavoin ja unohtaa maatalokissat!

Nälkäiset villikissat huutaa auttajaa edelleen !
Vieras

#1911 1910 "jätetään nuo kapiset" vain sanonta ei siis totta

12.04.2011 11:49

En ole ikinä nähnyt yhtään kapista kissaa, en villiä, enkä puolivilliä, vaikka olen tehnyt katastrofikissatoimintaa saastankin keskellä.
Kissarutto-ongelmaankaan en ikinä törmännyt. Hyvä niin.
Sanna Kaski
Vieras

#1912 Re: 1910 "jätetään nuo kapiset" vain sanonta ei siis totta

12.04.2011 11:55

#1911: Nälkäiset villikissat huutaa auttajaa edelleen ! - 1910 "jätetään nuo kapiset" vain sanonta ei siis totta 

 joo siis se oli sarkasmia... ja ne henkilöt kelle se oli osoitettu tietävät kyllä mistä on kysymys ja myös sen että kuka tätä sanaa on ensikotimeileissäkin käyttänyt.

Vielä päivitystä: Rouva K:llä en tarkoittanut Kanervoa, mutta en laita koko nimeä kerta haluaa nimettömänä kirjoittaa

MItä useammin tuon yllä olevan kirjoituksen luen sitä kiukkuisemmaksi olo tulee! no ehkä ei kannattaisi kiusata itteensä näin...

Kyseinen henkilö kirjoittaa: kapuloiden rattaisiin heittäminen ei auttane ketään. Mitä KKY:n hallitus on viime syksystä asti sitten tehnyt muuta kuin heitellyt kapuloita rattaisiin kissojen auttamisen suhteen?? On lakkautettu tärkeitä toimintoja, häädetty sijoittajat toimestaan, estetty puolivillien talteenotto täysin jne. Voi hyvää päivää, kyllä ei tekopyhyydellä ole mitään rajaa.

Toinen lainaus:

Periaatteeni on, myös kissoja auttaessani, tehdä oleellinen, varsinainen työ, tekijän nimestä viis. Tärkeintä on tehdä ja toimia, ja auttaa.

Niinpä. ja näemmä. Painottaisin sanoja tehdä oleellinen.

Kissojen puolesta
Vieras

#1913 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 11:55

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

Katsoitko sattumalta, mikä on tämän adressin aiheena? EI TÄMÄ KESKUSTELUPALSTA OLE TARKOITETTUKAAN YLEISISTÄ KISSA-AIHEISTA PUHUMISEEN! AIHEENA ON PUOLIVILLIEN KISSOJEN TALTEENOTTOKIELTO JA KKY:N HALLITUKSEN JÄSENTEN MUU ABSURDI TOIMINTA YHDISTYKSESSÄ!

kkykissoille.net sivuston FOORUMISSA voi puhua myös kissojen hoidosta! :)

 

Kissojen ystävä
Vieras

#1914 Re: Re: Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen?

12.04.2011 13:13

#1902: Kissojen puolesta - Re: Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen?

Täällä yksi jäsen, joka on ehdottomasti säätiöittämistä vastaan.  Ihmettelenkin miksi  siihen  asiaan on niin vähän oteettu kantaa.  Vuosikokouksessa ei KKY:n puheenjohtaja eikä kukaan muukaan osannut perustella miksi säätiö olisi tarpeen.  Käytetään  vain rahat kissoihin eikä aleta harrasteleen sijoitustoimintaa.

Ari sandberg
Vieras

#1915 Re: Soitellen sotaan?

12.04.2011 14:20

#1893: Jaana Vuorenpää - Soitellen sotaan? 

Yksinkertainen vastaus on: En ole lähtenyt soitellen sotaan! Mihin sotaan? Erotetaan selkeästi virallisesti valittujen henkiklöiden tehtävät ja henkilökohtaiset viestit. Joo kyllä, olen kyllä ottanut asiasta selkoa. Avoimmuutta olen jo kommentoinut aiemmin.

kommentoija #1908
Vieras

#1916 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 16:40

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

???? kenelleköhän oikein kommentoit??? vastauksesi ei kyllä oikein natsaa mitenkään tuohon minun lyhkäsen lyhkäseen vastaukseeni kommentoijalle #1905!! Enkä esittänyt kysymystä.....kenellekään...

Joten jos ystävällisesti luet ensin kommentin #1905 ja sitten luet minun kommenttini #1908 niin mihin väliin ja kenelle oikeastaan osoitit vastauksesi??? kun haluaisin ymmärtää kuitenkin sanomasi ja mihin asiaan vastasit.


Vieras

#1917 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 16:54

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Mistäs sinä eksyit tänne!?!? Lue tämän adressin perustamissyy tuolta ihan ensilehdeltä niin orientoidut siitä mistä täällä keskustellaan.


Vieras

#1918 Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 18:36

#1910: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Kukaan ei ole kieltänyt auttamasta (=loukuttamasta?) maatalojen puolivillejä. Tosin viranomaistaholta on muistuteltu, ettei sitä ihan kenen tahansa kuulu tehdä. Tälläkin hetkellä sitä tekevät ainakin maatalojen asukkaat ihan itse, koska ovat lain mukaan vastuussa kiinteistönsä alueella elävistä eläimistä, myös kissoista. Monet jopa myöntävät rehellisesti olevansa niiden omistajia.

Miksi et/ette vain yksinkertaisesti lähtisi panostamaan vain ja ainoastaan siihen sektoriin, jota te yhdessä pidätte kaikkein tärkeimpänä.  Tällä hetkellä nyt vain on niin, että uudet tuulet puhaltavat ehkä jopa kky:ssäkin.. terveisin jeesustelija


Vieras

#1919 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 18:46

#1918: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Joo, uudet tuulet puhalsi yhdistyksessä, niin että läpiveto vei kissat mennessään! Johan niitten kissojen avulla saittekin kerättyä sievoiset summat, joten tosiaan mihin niitä kissoja enää tarvitsette?!?!?

Sanna Kaski
Vieras

#1920 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 19:16

#1918: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

 kuules nyt: miten sä kuvittelet porukan voivan alkaa hakemaan näitä kissoja ilman että on varoja niinkuin KKY:llä. Väännäppä tästä yhtälöstä mulle jotain: 10 kissaa, jokaisen leikkaus, rokotus, madotus. Sanotaan vaikka 90 euroa per kissa, tarvitaan 900 euroa. ja sitä seuraaviin 10:en kissaan sama raha! ymmärrätkö ollenkaan mitä tänne kirjoittelet?? Sieltä maatalopaikasta voi tulla jo yhdellä kerralla tämä määrä kissoja.

Ja suotta jauhat tuota viranomaissontaa. Jos se todella on laitonta viedä loukku maalaistalon väelle ja hakea se pois kun kissat ovat sinne menneet heidän vahtivan silmänsä alla niin aina voidaan metsästyslupa hankkia (yhdellä meistä se jo on). Ja tottahan toki niitäkin maalaistaloja on (toivottavasti suurin osa) jotka huolehtivat itse kissansa, mutta kun myös niitä on jotka eivät piitttaa/kykene huolehtimaan.

Me ei pidetä sitä kaikkein tärkeimpänä sektorina. Meille ne kaikki sektorit ovat yhtä tärkeitä: apua tarvitsevat kotikissat ja puolivillit. Entäpä teille?? Teistä se yksi sektori saa jäädä ihan hoitamatta nyt kun uudet tuulet puhaltavat..... En ymmärtäisi tätä asiaa sillainkaan päin että KKY keskittyisi vain puolivilleihin jättäen sosiaalitapaukset ja muut hoitamatta. Tai no.. ymmärtäisin ehkä hieman paremmin tällaista tilannetta, kotikissoille kun on monta muutakin auttajatahoa.

Ja voit olla varma että toimettomana ei täällä istuta. Autamme niitä kissoja joihin meillä on varaa ja mahdollisuus auttaa. Ei se eläinrakkaus täällä todellakaan lopu KKY:n "uusiin tuuliin".

Kunhan vaan loppukesästä muistat nämä kaikki kirjoitukset kun KKY:ltä kysellään apua kasvavaan pentuongelmaan eri puolilla Pirkanmaata.

Tuli tässä mieleeni:Montakohan leikkauskampanjaa KKY on toteuttanut nyt tämän vuoden puolella? Nythän kissat alkaa olemaan tiineinä ja leikkauskampanjat voi alkaa vasta kun tulevat pennut ovat vieroitusiässä. Jos yksi kampanja on noin 5000 euroa niin aikas monta on vielä syksyllä leikkauskampanjoita tulossa. Budjetin mukaan yli 10 kampanjaa. Niitä odotellessa..


Vieras

#1921 Ongelmien ytimessä

12.04.2011 19:24

Tämä loukutusasia tuntuu olevan nyt kaiken ongelman ydin. KKY:lle se tuntuu olevan kuin kuuma peruna, jota heitellään ympäriinsä siinä toivossa, että joku ottaisi kiinni. On turha käyttää kunnan viranomaisten kannanottoja omien näkemystensä tukena. Kaikki "kenttätyötä" tehneet tietävät sen, että kunnan eläinsuojeluviranomaiset eivät korviaan lotkauta näille pihakissapopulaatioille. Koska KKY:ssä ei ole enää päteviä loukuttajia, eikä kuntien viranomaiset vastaa ko. toiminnasta, niin tilanne pahenee koko ajan. Loukutustoimintaan tullut katkos tulee näkymään viimeistään ensi kesänä lisääntyneinä kissapopulaatioina.
Pihakissojen omistajat eivät todellakaan ole aina normikansalaisia, ei kai ongelmaa muuten olisikaan. Psyyke/päihdeongelmaiset kissojen omistajat ovat harvoin halukkaita/kykeneviä yhteistyöhön viranomaisten tai eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Näissä tapauksissa on viisainta loukuttaa kissat pois piha-alueen ulkopuolella ja saada näin kierre katkeamaan. Tällä eläinsuojelutoiminnan "katvealueella" KKY teki todella arvokasta työtä, siis teki, kunnes siitä tehtiin loppu. Massiivisetkaan leikkauskampanjat eivät yksinään auta,koska osa pihakissojen omistajista ei suostu yhteistyöhön viranomaisten kanssa. KKY:n hallitus on pannut päänsä pensaaseen ja sulkenut silmänsä tosiasioilta. Kissojen kaltoinkohtelu ei ole kadonnut maastamme minnekään; ennaltaehkäisyn lisäksi tarvitaan myös kissojen loukuttamista, LAADUKASTA ensikotitoimintaa sekä viranomaisyhteistyötä. Pystyykö KKY:n nykyinen hallitus vastaamaan nähin haasteisiin - epäilen.


Vieras

#1922 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 20:44

#1920: Sanna Kaski - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Nyt olet sanna talousihmisenä hukannut pikkujutun: 90 euron panostus tulee takaisin, kun kissa luovutetaan maksua vastaan uudelle omistajlle. Siis tietekin siinä tapauksessa että laitat luovutusmaksun vastaamaan kuluja. Eihän tämä nyt pitäisi olla ongelma.. Pistäkää (positiivinen) energianne oikeasti hyötykäyttöön.


Vieras

#1923 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 21:11

#1922: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Nyt sitten kysymys kuuluukin MIKSI YHDISTYS ON KERÄNNYT (JA KERÄÄ EDELLEEN) KISSOJEN AUTTAMISEEN VEDOTEN SATOJA TUHANSIA JOITA NYT SITTEN  MAKUUTETAANKIN TILEILLÄ, EIKÄ NIITÄ KÄYTETÄ KISSOJEN AUTTAMISEEN JOHON NE KÄSITTÄÄKSENI ON KERÄTTY?!?!?!?

TÄHÄN KYSYMYKSEEN EI OLE TULLUT VASTAUSTA VIELÄ KERTAAKAAN EIKÄ MISSÄÄN VAIKKA SITÄ ON MM. TÄÄLLÄ ESITETTY USEAN IHMISEN TOIMESTA!!!!!!


 


Vieras

#1924 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 21:15

#1918: - Re: Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

 En tiedä onko näillä"uusilla tuulilla" tarkoitus hämätä mahdollisia lahjoittajia tai mediaa. Yleensä tuota termiä käytetään silloin kun jotain uudistetaan ja parannetaan. Nykyisen KKY:n yhteydessä se kuulostaa lähinnä vitsiltä. Toimintojen perusteeton alasajo, vapaaehtoisten savustaminen ulos, mustamaalaaminen, epädemokraattiset päätökset jne,  nämäkö asiat ovat niitä "uusia tuulia"? Kohtuuden nimissä olisi myös varojansa KKY:n keräyksiin antaneilla oikeus tietää mihinkä tarkoitukseen varat menevät! Jos rahat menevät johonkin muuhun kuin kissoihin, niin KKY ei ole enää oikeutettu kantamaan nykyistä nimeään. Katsoipa sitten asiaa moraaliselta tai oikeudelliselta kannalta, niin KKY:n hallituksen olisi nyt vakavasti mietittävä toimiaan - totuudella on aina taipumus paljastua.

Huijaustahan tälläinen on!
Vieras

#1925 Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 00:14

Onko nämä jutut adressissa todellakin totta? Taloudenhoitaja saa kovaa liksaa, on hommattu asianajajat kissojen rahoilla ja nyt ei enää rahat mene ollenkaan kissojen pelastamiseen?

Olen vuoisittain lahjoittanut KKY:lle muutaman vuoden ajan muutaman sata euroa vuosittain.
Olen luullut lahjoituksilleni saavani vastinetta kissaruuan, hiekan ja lääkekustannuksin, mutta mihin lahjoitukseni siis ovatkaan menneet? Taloudenhoitajan palkkaan ja puheenjohtajan asianajajaan? En ole koskaan ollut jäsen, enkä kyllä enää ole lahjoittajakaan!