KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Mistä näitä senttejä oikein tulee?
Vieras

/ #1934 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 12:33

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

Ikävää, että et ole ymmärtänyt kissojen pelastamisesta juurikaan mitään. JOtta et olisi näin pimennossa, olisi oppositio käyttänyt tehokkaita keinoja yhdistyksessä valistamiseen ja yhdistyksen toiminnasta kertomiseen. Mennäänpä siis kohta kerrallaan huolen aiheesi.

Ensisuoja/kissatalo on VÄLTTÄMÄTÖN niin kauan kuin eläimiä haetaan ulkoa yhdistystoiminnassa. Ikinä ei voi olla varma tarttuvista taudeista, ennen karanteenin päättymistä ja kissojen rokotuksen tehoamista. Kunnilla EI OLE resursseja hoitaa velvoitteitaan kunnolla eikä myöskään halua kissojen pelastamiseen, josta löytöeläintalo ei saa tuloja. Siihen tarvitaan KKY:tä. Jos yhdistyksellä ei ole ensisuojaa, on vastuutonta ottaa vastaan yhtä ainuttakaan kissaa. Toisten ihmisten kotoa tai löytöeläiminä ulkoa. Kuntien löytöeläintaloista kissoja voitaisiin ottaa, mutta mietihän nyt mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Jos et tästä problematiikasta ole aikaisemmin ollut tietoinen, niin toivon hartaasti että otat selvää. Viimeistään ennen seuraavaa kannanottoasi.

Kaikkein sairaimmat ja huonokuntoisimmat ovat eläimiä kuten muutkin. Niidenkään ei tarvitse kitua sen takia navetanvintillä vain siksi, että ne eivät ole söpöjä tai eivät kesyynny. Tälläiset kissat joudutaan valitettavasti lopettamaan, mutta jälleen näihin ei pääse kunta puuttumaan.

Ensikotien tuki on VALISTUSTYÖTÄ kissojen huolehtimiseksi. Vertaistukea moderneilla välineillä ja kissoille tarvittaessa parempaa sapuskaa.

Bensakulut.. Tässä yhdistyksessä on YHDEN käden sormin laskettavissa ihmiset, jotka ajavat joka kuukausi SATOJA kilometrejä omaan laskuunsa vain jotta kissat eivät jää ulos pakkaseen. Kulukorvaukset ovat täysin normaalia kaikissa muissa yhdistyksissä. Jos KKY ei osallistu näihin kuluihin, nämä aktiivit eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan tehokkaasti. Meidän jokaisen rahojen määrä on rajallinen. Jos ei ole bensaa, ei kissat liiku yhtään mihinkään.

Ihmisten tatuointitapahtuma. OIKEASTI.. Mitä kuvittelit? Että KKY maksaa ohikulkeville tatuointeja? Vai olisiko kyseessä sittenkin ollut varojen keräystapahtuma, jossa eräs liike olisi tehnyt ILMAISEKSI PÄIVÄN töitä KKY:n eteen tavalla minkä parhaiten osaa.. Tapahtumasta ei olisi tullut kuluja yhdistykselle, mutta koska KKY:n hallitus ei halua varankeruuta tekevän heille sopimattomien ihmisten niin fine. Ei sitten. Kivat jutut ovat näitä tempauksia, positiivista mielikuvaa yhdistyksestä ja mainosta. Toisin sanoen markkinointia kissojen hyväksi.

On täysin pöyristyttävää, että mollaat ihmisiä, jotka tekevät yhdistyksessä aktiivisesti työtä kissojen hyväksi. Ilman siinä toimivia aktiiveja, ei KKY:ssä tehdä kuin virastotoimintaa. Pyöritetään rahoja ja maksetaan palkkioita.

Jos katsoit, kuinka viime vuosikokouksessa äänet jakautuivat, et voinut olla huomaamatta, kuinka ensikodit/aktiivit äänestivät. He eivät halunneet valtaan takertuneiden ihmisten pilata yhdistystä aktiiveja vastaan suunnattuilla hyökkäyksillä. Jos ihmiset ottaisivat oikeasti selvää ja tuntisivat taustat, ei olisi mitään epäilystä miten viime vuoden päätökset olivat erittäin pahamielisiä.

Jatka vain lahjoittamista, mutta selvitä nyt edes itsellesi miten rahasi auttavat kissoja!!