KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1951 Re: Hallitus

16.04.2011 02:16

#1946: Ari Sandberg - Hallitus 

Oletkohan sinä Ari sokea vaiko vain yksinkertainen?Kanervo taitaa viedä sua mummokaartinsa kanssa 6-0! Mikähän mahtaa olla KKY:n tarkoitus? KOTIKISSOJEN YHDISTYS=KKY?


Vieras

#1952 Re:

16.04.2011 11:32

#1949: Ari Sandberg -

Selittelyt ja kapulakieli eivät nyt muuta sitä tosiasiaa ETTÄ PETKUTUKSEN MAKU ON VAHVA sen suhteen että tileillä makuutetaan satoja tuhansia euroja, jotka on kerätty vedoten kissojen auttamiseeen. KUINKA NE KERÄTYT SADAT TUHANNET AUTTAVAT TAI AUTTOIVAT NYT TÄLLÄ HETKELLÄ TAI VIIME VUONNA ULKONA OLLEITA APUA TARVITSEVIA KISSOJA???? MUUTA EI VOI PÄÄTELLÄ KUIN, ETTÄ NIILLÄ ONKIN JOKU MUU TARKOITUS KUIN SE MIHIN NE ON KERÄTTY, MIKÄ EI OLE AUENNUT HALLITUKSEN ULKOPUOLISILLE JA VIELÄ VÄHEMMÄN LAHJOITTAJILLE.

ONKO YHDISTYKSEN PÄÄTARKOITUS PITÄÄ VAIN NIMELLISESTI TOIMINTAA YLLÄ "LAKIEN JA ASETUSTEN MUKAAN" KUN YDIN ONKIN VAIN VARALLISUUDEN KASVATTAMINEN EDELLEEN VEDOTEN KISSOJEN AUTTAMISEEN??? SILTÄ TÄMÄ NYT NÄYTTÄÄ!!

Sekin on tosiasia, että ongelmat näyttävät lämpimissä kuivissa sisätiloissa kokouspöydän ja kahvikupposen ääressä pikkuisen toisenlaiselta kuin siellä missä nämä ongelmat oikeasti kohdataan, siellä missä nämä ongelma- ja autettavat kissat oikeasti on ilmielävänä eikä numeroina papereissa.

Kissojen auttaja
Vieras

#1953 En mene enää Kissanpäiville!

16.04.2011 11:36

Itse en tue enää Kissojen "Katastrofi"yhdistystä,koska antamani raha ei ole mennyt siihen,mihin sitä on kerätty ja mihin sitä hyvässä uskossa olen antanut.Ja kaiken huipuksi rahaa kerätään vain tilille makaamaan ja kissat on unohdettu täysin!!Eiköhän yhdistyksellä ole rahaa jo tarpeeksi.
On olemassa muitakin yhdistyksiä,jotka IHAN OIKEASTI auttavat eläimiä eivätkä vain kerää rahaa keräämisen ilosta.Ottakaa niistä ihmiset selvää ja lähtekää tukemaan eläinsuojelua.
Olen itse myös siirtynyt Kky.n riveistä tukemaan vapaaehtoistyölläni ja myös rahallisesti toista eläinsuojeluyhdistystä.
Säälittää vain ne kissat,jotka jäävät ilman apua "eräiden" käsittämättömiä päätöksiä tekevien vuoksi.

Vieras

#1954 Re:

16.04.2011 11:48

#1949: Ari Sandberg -

Totuuden valheesta erottaa siitä miten sanat muuttuvat "lihaksi" eli teoiksi ja minkälaisiksi teoiksi.

Olen vuosia ollut tämän yhdistyksen kannalla ja tiedottanut siitä puskaradiolla joka on todella tehokas tiedotuskanava, kehoittanut kissoista kiinnostuneita ottamaan kissansa KKY,n kodittomista kissoista. Kehoittanut heitä tutustumaan tämän yhdistyksen hyvään toimintaan kodittomien ja apua tarvitsevien kissojen auttamiseksi.

MUTTA nyt totuus paljastuikin, etteivät kissat enää olekaan se ydin vaan niiden varjolla kerätyt varat ja rahojen pyöritys! Minä tulen boikotoimaan KKY,tä ja tulen myös kertomaan kaikille joita asia kiinnostaa, että tälle yhditykselle ei missään nimessä kannata lahjoittaa sillä rahat eivät mene kissojen auttamiseen vaan pankkitileille.

OLEN SYVÄSTI PETTYNYT!! Yhdistys on kääntänyt selkänsä apua tarvitseville kissoille ja niille apua hakeville ihmislle.

Yhdistyksellä on varoja vuosiksi eteenpäin pyörittää nykyistä kutistunutta toimintaansa. Ei kelpaa kissat eikä uudet jäsenet yhdistykselle, tämähän tarkoittaa alasajoa ja sekö on toiminnan tehostamista ja kehittämistä!!

Ohhoh sanon minä!!

Kyllä sekin hetki vielä koittaa kun kissanpojallekin silmät aukeaa....

Ari Sandberg
Vieras

#1955

16.04.2011 11:59

Ilmeisesti ei ole halua edes ymmärtää kokonaisuutta. Nyt täällä pyöritään saman teeman ympärillä ja keskustelu menee väärään suuntaan siten, että katsotaan vain yhtä näkökantaa, lopetan tällä sivustolla kirjoittamisen. Aikani ei riitä yhden ja saman asian vatvomiseen. Olette olleet ahkeria, vaikkakin nimettömänä, kiitos siitä. Minuun saa yhteyden sähköpostilla. Jos katson viestin olevan vastaukseni arvoinen, vastaan kyllä siihen. Koska jotkut ovat katsoneet, että KKY ei täytä heidän näkemyksensä mukaan vaatimuksia eläinsuojelusta ja ovat siirtyneet auttamaan johonkin muuhun yhdistykseen, olette tehneet mielestäni oikean ratkaisun. Meitä kaikkia tarvitaan , kukin omalla panokselaan ja tahollaan. Hyvää kevättä kaikille


Vieras

#1956 on se vaan metka juttu

16.04.2011 12:19

että vastausta siihen ei saa sitten millään mitä varten ne kissojen auttamiseen kerätyt sadat tuhannet makaa tileillä vaikka autettavia kissoja on vaikka ja kuinka paljon......
Vanha jäsen.
Vieras

#1957 Re:

16.04.2011 12:22

#1955: Ari Sandberg -

"Ilmeisesti ei ole halua edes ymmärtää kokonaisuutta. Nyt täällä pyöritään saman teeman ympärillä ja keskustelu menee väärään suuntaan siten, että katsotaan vain yhtä näkökantaa, lopetan tällä sivustolla kirjoittamisen. Aikani ei riitä yhden ja saman asian vatvomiseen."

 

Hyvä Sandberg. Olisin kiitollinen kuitenkin, jos täsmentäisit, mikä tämä yksi näkökulma on? Mikä on se yksi ja sama asia? Käsittääkseni tässä on esitetty useita asioita, ongelmia ja parannusehdotuksia.

MIkä sinua tässä näin harmittaa? Olisi hyvä, jos toisit itse esille tämän kokonaisuuden. Sinulle se ilmeisesti on täysin selkeä?

Lisäksi tässä kohtaa pyytäisin nyt pikkaisen nöyryyttä. Se ei maksa mitään.  Hommatkaa vaikka hallitukseen OIKEA tiedottaja, joka käy näitä keskusteluja. Ei sinne norsunluutorniin kannata piiloutua. Reippaasti vain keskustelemaan avoimessa piirissä. Ei näissä asioissa ole mitään piiloteltavaa, jos olette varmoja siitä, että päätökset ovat 100% oikein. EIKÖ NIISTÄ KANNATTAISI OLLA SILLOIN YLPEÄ? KKY:n hallitus tekee erehtymättömiä päätöksiä, jotka koituvat VAIN kissojen parhaaksi. EIkö niin.. :-)

Jos taas asia ei näin ole, niin sitten vain suut suppuun ja pulinat pois meno on parempi teille? Vältellen haastavia tilanteita, missä joutusi perustelemaan ja argumentoimaan.

Nyt kannattaisi käyttää tämän adressin tuoma julkisuus hyväksi ja osoittaa kaikille, miten hallituksen linja on parempi kuin ehdotettu. Se on julkisuuskuvan hallintaa. Asiasta on kirjoitettu ihan hyviä oppaita. Kannattaa huomata, että eniten ihmisiä on risonut se, että YKSIKÄÄN virallinen vastaus ei ole vastannut esitettyihin kysymyksiin. Ainoastaan on esitetty uskomatonta kiemurtelua ja kysymysten välttelyä. Menkää vihdoin hallituksessa asiaan. Sen ytimeen!

 

Ihan näin ystävällisesti

JOOPAJOO
Vieras

#1958 ??

16.04.2011 13:01

#1955: Ari Sandberg -

JA VOI HERRAN PIEKSUT!

Jatkuuko KKYn farssi vai loppuuko se?
Vieras

#1959 Re:

16.04.2011 13:29

#1955: Ari Sandberg -

Olet ehkä huomannut, että tämä adressi on perustettu yhden teeman ympärille. Siihen kysymykseen ei ole vieläkään tullut järjellistä ratkaisua tai vastausta.

SE on tämän adressin ainoa tarkoitus.

 

EI se, että ylimalkaisesti kommentoidaan, KKY:n toimivan lakien ja asetusten mukaan mitään tarkoita. Tottakai se toimii. EIhän muunlaista toimintaa kukaan hyväksy. Se ei ole mikään vastaus. Kysymys on mitä lainpuitteissa tehdään tai jätetään tekemättä. Autetaanko niitä kissoja vai hymistelläänkö kuinka hyvin on yhdistyksen raha- ja jäsenasiat.

 

Olisi kohtuullista, että vihdoin joku siellä nöyrtyisi tästä asiasta keskustelemaan. Tuntuu, että on kokonaiskuva vielä hakusessa, jos et tätä ole sisäistänyt. Puolivilli kissa-asia on Katastrofikissa-asia. Ilman tämän kysymyksen eläinsuojelullisesti oikeata ratkaisua, on KKY:n toiminta vain pumpulipalloilla pomppimista.

Ilman tätä maatilapopulaatio ja puolivilli keskustelua ei olisi näin yhtenäistä rintamaa oppositiossa. Muista vihdoin, että he ovat se porukka, joka on käytännössä pihalla kädet ravassa. Siellä on se tietämys. Siksi on kysytty, koska Kanervo on hoitanut kissaa viimeksi.

Toinen kysymys on tämä hallituksen itseriittoisuus. Kehotan katsomaan itsekriittisesti, minkä kuvan annoit juuri itsestäsi.

Kiusaamiset ja nöyryyttämiset sekä muut väärinkäytökset ovat oma aiheensa. Jos et sitä näe, olet väärä ihminen hallitukseen ja olen erittäin pahoillani, että sinut sinne äänestin. Nöyryyttäminen vaatisi toisen adressinsa. Muista nyt, että olet vain jäsenistön käsikassara. Teet tasan sitä mitä jäsenet haluavat! Ja tämä on ihan niistä meidän yhdistyksen säännöistä! Yhdistyksessä tehdään mitä jäsenet haluavat. EI sitä mitä hallitus haluaa.  Jos hallitus ei hyväksy tätä asiaa, se on hyvä ja poistuu yhdistyksestä.

 

Koitetaanko vielä kerran uudella alulla? Vaihda vaikka nimimerkin taakse. Syyt nimimerkin käyttöön huomaat, kun käsittelette jäsenhakemuksia. Tulee nimittäin melkoinen farssi, jos hylkäätte jäsenhakemuksia sen takia, että joku on esittänyt julkisesti omalla nimellään mielipiteitä. Potkuja ja tervemenoa toivotuksia on siitä hyvästä jo jaeltukin. Mieti vielä kerran, onko Tertun mielipide ainoa,joka saa kuulua mietittäessä kky:n linjaa. Onko se niin kiveenhakattu, että sitä muutetaan vain siten, että eräs sijooittaja ei saisi toimia. Siltä se meinaan näyttää. Muut perustelut on aika heikkoja. Kissojen etua ne nimittäin eivät aja.

Kissojen auttaja
Vieras

#1960 APUA!

16.04.2011 13:43

#1955: Ari Sandberg -

Eihän siinä muuten mitään...mutta jos aina kaikki ensikodit ynm. vapaaehtoiset lähtevät yhdistyksestä pois niin kukas käytännön työn tekee?Sinäkö?Kanervo,jolla ei ole vuosiin ollut kissaa itsellään??Ja kyllä ne yhdistyksen rahavaratkin pikku hiljaa loppuu lahjoittajien antaessa rahansa muualle.Vaikka siten lahjoittaja voi ainakin varmistua,että ne menevät vain ja ainoastaan eläinten hyväksi.

Sanna K
Vieras

#1961 KKY:n etusivu

16.04.2011 14:00

Kehottaisin Aria ja muutakin hallitusta käymään lukemassa KKY:n etusivun ensimmäiset lauseet.Ja kiinnittäisin erityisesti huomiota sanoihin KISSANARVOINEN ELÄMÄ ja HÄDÄNALAISET KISSAT.


Vieras

#1962 itseriittoisia

16.04.2011 14:11

Eihän kky,n hallitus tarvitse enää kissoja, eikä jäseniä koska heille on jo kertynyt varoja joiden kanssa leikkiä eläinsuojelua SIIS leikkiä.
Hallitus on tehnyt itsestään yhdistyksen ytimen ja keskipisteen, tarkoituksen jonka ympärillä kaikki pyörii ja jota varten muut=jäsenet ovat.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.04.2011 18:28


Silmänkääntäjien klubi
Vieras

#1964 Re: APUA!

16.04.2011 19:44

#1960: Kissojen auttaja - APUA! 

 Eihän sitä käytännön työtä ole enää tarkoituskaan hoitaa, se lienee jo selvä! Loukuttajat, asialliset ensikodit, yhteydet valvontaviranomaisiin, pätevät toimijat jne, nämä toiminnot on kaikki lopetettu. Tarkoitus on enää pitää kulisseja ja kerätä rahaa, voihan sitä järjestää muutaman leikkauskampanjan, millä voi hämätä ja elvistellä mediassa. KKY tekee "kissatyötä" salongeissa kahvikupin ääressä. Lahjoitukset ja kerätyt varat menevät kaikenkarvaisille "tuikitärkeille apumiehille" ja yrityksille  - osa laillisesti säätiön kautta tietty. Ai niin, onhan tässä vaalitkin käsillä  - politiikka on tunnetusti kallista ja likaista peliä..sopii hyvin kuvioon.

Silmänkääntäjien klubi
Vieras

#1965 Re: itseriittoisia

16.04.2011 19:52

#1962: - itseriittoisia 

 KKY on tehnyt kissoista todellakin tarpeettomia. Tavoite saavutettu(=rahaa on tarpeeksi) nyt voidaan ryhtyä itse asiaan. Mikä se sitten onkin, sitähän voi vain arvailla..

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1966 Julkinen anteeksipyyntö

17.04.2011 10:45

Pyydän anteeksi aivan oma-aloitteisesti tällä palstalla Ari Sandbergiltä, että menin henkilökohtaisuuksiin kirjoituksessani #1963! Ko. kirjoitus on nyt poistettu. Sandbergia koskeva viimeinen lause oli täysin asiaton ja sinänsä mauton kommentti, joka oli kirjoitettu hieman kiukussa päin. :(
Sanna K
Vieras

#1967 Kysymykseni hallitukselle.. vastausta odotellessa

17.04.2011 11:16

Tässä tämän aamuinen viestini hallitukselle:

 

Hei

Harkitsen tässä nyt ensikotitoiminnan lopettamista mutta yhden asian haluan varmistaa vielä ensin. Onko hallituksen linjaus nyt tämä että näitä kaikkein hädänalaisimpia kissoja ei enää loukuteta ja oteta talteen (vaikkakin sitten lopetettaviksi jos ovat liian villiintyneitä tai sairaita). Kotikissoja kun auttavat muutkin tahot ja KKY:llä on näiden hoitamiseen tarpeeksi ensikoteja ja muitakin resursseja. Jos KKY ei ota enää talteen yllämainitsemiani kissoja niin silloin katson että panostani tarvitaan enemmän niissä yhdistyksissä joissa näitä kissoja autetaan.

Ja pyydän että kysymykseen vastataan selkeästi kyllä tai ei. Perusteluita saa toki laittaa mutta vastauksen kera (useammin kuin kerran olen niiltä nykyisen hallituksen jäseniltä joiden kanssa olen meilejä vaihtanut saanut ympäripyöreitä vastauksia, vastauksia ohi aiheen tai en vastausta ollenkaan)

Tämän vastauksen jälkeen ilmoitan sitten eroanko ensikotitoiminnasta vai en. Yksi ensikotikissa minulla tällä hetkellä on ja sen hoidan joka tapauksessa kunnialla loppuun.


Vieras

#1968 Re: En mene enää Kissanpäiville!

17.04.2011 12:38

#1953: Kissojen auttaja - En mene enää Kissanpäiville!

Mutta sinähän lähdet nyt ansiokkaasti auttamaan kissoja muuta kautta. Eiväthän ne jääkään vaille apua. Mitä enemmän meitä on sitä parempi. Mitä useampi yhdistys, sen parempi.

Sanna K
Vieras

#1969 Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

17.04.2011 13:17

#1968: - Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 No niin jeesustelut sikseen.. taas kerran..

Kuinkas montaa kissaa luulet meidän pystyvän auttamaan joko täysin uudessa yhdistyksessä tai jossakin toisessa ei niin varakkaassa (kun käytännön eläinsuojelutyötä tekevillä eläinsuojeluyhdistyksillä rahat kiertävät eli menevät melko lailla sinne minne niiden pitääkin. Olen asioihin tutustunut nyt tämän muutaman kuukauden varrella ja näin todellakin on todellista käytännön eläinsuojelutyötä tekevillä yhdistyksillä. Tiettyä pääomaa pidetään tottakai yllä mutta eläimiä tosiaan autetaan niin montaa kuin mahdollista) verrattuna siihen mitä KKY:n sisällä olisi pystytty?

Yksi lause sun kirjoituksessa oli minkä allekirjoitan: mitä enemmän meitä on sitä parempi. Ja musta ei ikinään tule sellaista eläinsuojelijaa joka työntää päänsä pensaaseen ja sälyttää vastuun muille jos itsellä on mahdollisuus vaikuttaa ja auttaa niitä kaikkein huonoimmassa tilanteessa olevia.

 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1970 Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

17.04.2011 13:37

#1969: Sanna K - Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Sanna, olen niin samaa mieltä kanssasi!

KKY on nyt väistänyt velvollisuuttaan lahjoittajille ja jäsenilleen, kun on kieltäytynyt ottamasta näitä ns. puolivillejä arkoja kissoja enää talteen. Ei kunnat tai kaupungit pysty vaikuttamaan näiden väliinputoajakissojen tilanteeseen millään tavoin. Tällöin nämä kissat jäävät aivan hunningolle.

Faktaa on, että ilman rahaa emme pysty kissoja auttamaan sillä tavoin kuin se olisi tarpeellista. Ei minulla ainakaan ole varaa henkilökohtaisesti maksella kymmenien kissojen eläinlääkärikuluja tai ruokiakaan pidemmän päälle omasta pussista.

On valitettavaa, että TE ette hallituksessa pysty nostamaan oleellisinta asiaa keskeiseksi eli kodittomien kissojen hyvinvointia, vaikka rahaa olisi KKY:ssä runsaasti ja oppisitiossa olisi aktiivitekijöitä! Meillä olisi siten kaikki mahdollisuudet tehdä hedelmällistä yhteistyötä, ja pelastaa nimenomaan niitä kissoja, jotka sitä apua kaikista eniten tarvitsevat tuolla ulkona. Toki kotikissatkin ovat kissoja, jotka ansaitsevat apua, eikä niitäkään tarvitse unohtaa. Ne sairaat ja villeimmät yksilöt pitäisi saada pois ulkoa myös ja päästää kissojen taivaaseen, jos kissanarvoinen elämä ei ole enää mahdollista muutoin.

No, näistä asioista on kirjoitettu niin moneen kertaan, eivätkä ne ole silti menneet perille hallitukselle. En näe näiden kirjoituksien parantavan tilannetta siten enää millään tavoin - valitettavasti. Kaikki menee kuin "kuuroille korville"! :(

Meitä syytetään ns. "mustavalkoisuudesta", vaikka näin ei kuitenkaan ole. Vanha sanonta siitä, että miten on helppo nähdä malka toisen silmässä mutta ei tukkia omassaan, voisi sopia tähänkin tilanteeseen.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1971 Re: Kysymykseni hallitukselle.. vastausta odotellessa

17.04.2011 13:41

#1967: Sanna K - Kysymykseni hallitukselle.. vastausta odotellessa 

 Niin, minä päätin jo erota ensikotitoiminnasta eilen, sillä en usko tilanteen KKY:ssä enää parantuvan millään tavoin. Se on todella sääli! Hallitus ei nauti luottamustani ja ylipäätään koko yhdistyksen linjaus on aivan hukkatiellä! Ensikoteja ei arvosteta, ihmisiä kiusataan ja ahdistellaan, sekä ennen kaikkea kissoista ei tunnu olevan väliä, koska ne kipeimmin apua tarvitsevat  pystytään hylkäämään ulos!

Haluan auttaa kissoja, mutta täytyy tehdä sitä sitten muualla, jossa kissojen hyvinvointi on ykkössijalla.


Vieras

#1972 Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

17.04.2011 14:32

#1968: - Re: En mene enää Kissanpäiville!

MITÄ JA KETÄ VARTEN KKY ON KERÄNNYT JA KERÄÄ EDELLEEN VAROJA??!!


Vieras

#1973

17.04.2011 14:40

MITÄ JA KETÄ VARTEN NE KERÄTYT SADAT TUHANNET MAKAA PANKKITILEILLÄ????!!!!
KYLLÄ ON TYLYÄ TOUHUA!!

Vieras

#1974 Re:

17.04.2011 14:50

#1955: Ari Sandberg -

Mistä sinä tiedät mitä kukakin täällä ymmärtää ja haluaa ymmärtää?!? Pyöritään saman teeman ympärillä?!? Voi hyvä sylvi, et ole sitten ymmärtänyt miksi tämä adressi on perustettu.

Eihän täällä itsestään selvyyksistä puhuta VAAN niistä asioista mitkä koetaan ongelmaksi, täällä kirjoituksissa pyritään keskittymään niihiin olennaisiin seikkoihin, jotka koetaan olevan KIPEÄSTI korjauksen tarpeessa!!!!

TÄÄLLÄ ON PYRITTY TUOMAAN NE IKÄVÄT TOSIASIAT ESIIN JA SEN MITÄ MIELTÄ NIISTÄ OLLAAN!!! DEMOKRAATTISESSA SUOMESSA KAIT ON VIELÄ SANANVAPAUS OLEMASSA?!?!?

Kokenut kissaloukuttaja
Vieras

#1975 KKY on eläinrääkkäysyhdistys !

17.04.2011 15:49

ARI SANDBERGILLE:
Enpä tiedä yhtään tapausta Suomesta, että virkaeläinlääkäri olisi kieltänyt eläinten ystäviä loukuttamasta täysvillejä kissoja. Päinvastoin ovat hyvillään, kun joku loukuttaa niitä.
On siis lapsellista ruveta puhumaan laista ja asetuksista ko. ongelman kohdalla. Laissa päinvastoin käsketään auttamaan hädänalaisia eläimiä !
Maatalojen puolivillit kissalaumat ovat myös ongelma.
VALISTUSTA, LEIKKAUSTEMPAUKSIA JA KAIKKIEN HÄDÄNALAISTEN KISSOJEN LOUKUTUSTA TARVITAAN !
Pääasiassa villikissalaumojen kissat ovat terveitä , joten ei ole asiallista liioitella sairauksia. Sairauksia on niin ihmisissä kuin eläimissä, se kuuluu elämään.