KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Sanna K
Vieras

#2001 Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

24.04.2011 22:11

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Katsoppa vaan.. Carmen on palannut. Kuule täällä netissä kun käyn kerran päivässä vilkaisemassa näitä kirjoituksia ja kirjoitan ehkä jonkun vastauksen niin siihen menee aikaa noin 10 minuuttia. Ja olemme tosiaan suunnitelleet erilaisia toimenpiteitä näiden apua tarvitsevien kissojen auttamiseksi näiden KKY:n päätösten jälkeen.  Mutta ei niistä sen enempää. Vielä.

Aion jatkossakin kirjoittaa kriittisesti KKY:n toiminnasta, koska siihen aihetta tuntuu riittävän. Voisit lisäksi valaista että mistä aiheesta olen riitaa haastanut? Voisit antaa pari esimerkkiä tästä? Olen perännyt oikeuksia niille henkilöille joiden tiedän tekevän kissojen eteen työtä paljon enemmän kuin sinä ja minä ja samalla olen perännyt oikeuksia hädänalaisille kissoille.

Kerrohan Carmen nyt ihan todella jos tänne tulet suutasi soittamaan että mitä olet itse tehnyt kissojen eteen ja tulet seuraavien kuukausien aikana tekemään? Ja kuinka huolissasi olet niistä kissoista, joita KKY on ennen huolta kantanut ja joista jo nyt on tullut useita ilmoituksia? Ja mitkä ovat sinun suunnitelmasi näiden eniten apua tarvitsivien kissojen auttamisessa nyt kun "kissanystävät" saivat tahtonsa läpi että näitä kisuja ei enää KKY:ssä auteta?

Odotan mielenkiinnolla vastausta sulta, joka olet ilmeisesti todellinen kissanystävä. Etkä riidanhaastaja.

meissä kaikissa asuu pieni riidankylväjä
Vieras

#2002 Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

24.04.2011 22:56

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Eipä voi kun nauraa sun kirjoituksellesi. Sinä ilmeisesti olet käyttänyt aikasi neuvomallasi tavalla eli auttamalla niitä kissoja, jotka KKY jätti avun ulkopuolelle kun siirtyi kissojen varjelusta rahojen varjeluun. Riittääpä sitä sinullakin näämmä aikaa notkua täällä ruotimassa ihmisten kirjoituksia. Ja sinun kirjoituksesta näkyy se perusajatus, ettei sinulla ole mitään kunnollista kissa-asiaa sanottavana, vain halu "opettaa"=nälviä.

Timo P.

#2003 Kommentoida voi koska vaan

24.04.2011 23:49

Tässä adressikeskustelussa on valtava määrä sellaisia kirjoituksia, joissa mielipiteensä ilmaisevia ihmisiä on neuvottu käyttämään aikansa kirjoittelun sijasta kissojen pelastamiseen.

Aika korneja ohjeita, jotka kertovat antajastaan paljon. "Neuvojat" ovat selvästi henkilöitä, jotka eivät ole perillä niistä keinoista ja välineistä miten ja missä ihmiset voivat olla yhteydessä internetiin.

Kun (nuorehkot?) ihmiset kirjoittelevat tänne mielipiteitään vaikkapa bussissa, kahvilassa, ruokatunnillaan, kirjastossa, kävellessään, kaveriporukassa, vessassa, ruokaillessaan, oppilaitoksessa, yöllä jne, niin PITÄISIKÖ HEIDÄN OLLA SILLOINKIN MUKA KISSOJA PELASTAMASSA?

Kiireiset nykyihmiset, joista monet ovat sentään ihan oikeasti jopa töissä (siis eivät esimerkiksi eläkkeellä) ja joilla on omia lapsia ja joilla on kodeissaan löytökissoja, ovat yrittäneet kuukausikausia pysyä ajan hermolla tällä(kin) palstalla.

Sitävastoin näillä "neuvojilla" puolestaan on ollut kaiket päivät aikaa pohtia kaiken maailman perättömiä kirjoituksia monensorttisiin "jäsentiedotteisiin" ja istuskella tuntikausia puhelimessa kertoilemassa ihan oudoillekin ihmisille kaiken maailman satuja eri mieltä olevien "oppositiolaisten" mielipiteistä, heidän sähköpostiensa sisällöistä tai heidän muista yksityisistä tekemisistään.

Vaikuttaa siltä, että nämä "neuvojat" eivät ole vieläkään tyytyväisiä. Ovatko he sitä koskaan? Tyytyväisiä elämäänsä ja edes itseensä. Toisista ihmisistä puhumattakaan.


Vieras

#2004 Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 10:28

#2001: Sanna K - Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Sanna K. Sinä et  ollut vielä syntynytkään silloin, kun loukutin ensimmäisiä kissoja, sekä huolehdin niistä, kuten muistakin kissoista.

Sinun ja Jaana Vuorenpään kannanotot tekivät hallaa P.Peltoniemen pj ehdokkuudelle.

Vastedes en tule sivustoille kanssanne visailemaan, koska se on todellakin ajanhukkaa.


Vieras

#2005 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 11:31

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Ensimmäinen lauseesi kertoo kaiken siitä miten suhtaudut ihmisiin ja millä perusteilla arvostat heitä. Eipä ole kehumista. Toistat ja jatkat tuota samaa mustamaalauskampanjaa joka alkoi jo ties kuinka kauan sitten. Todella säälittävää. En ole itsekään enää nuori ja "parasta ennen päiväys" mennyt ohi jo aikoja sitten mutta tunnen myötähäpeää puolestasi. Tunnen molemmat mainitsemasi henkilöt ja heillä on asenne ja sitoutuminen kohdallaan eläinsuojeluasioissa. Sinä et todellakaan tunne heitä sanomasi perusteella ja olet mielessäsi vääristellyt heidän sanomisiaan ja antanut aivan toisen merkityksen.

Etkä ilmeisesti ole ymmärtänyt molempien kannanottoja, olet lukenut niitä kuin piru raamattua. Sillehän ei voi kukaan mitään jos asenne estää ymmärryksen ja näkemästä asioita sellaisena kuin ne on. Estää näkemästä oikeaa väärästä. Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

Tuo ensimmäinen lause kertoo itsekekskeisyydestä, luutuneisuudesta ja sekä mielen ja ymmärryksen lukittuneisuudesta, mikään oman itsen ulkopuolelta eri saavuta, eikä kosketa vaikka se olisi kuinka hyvää ja oikeaa. Se kertoo juuttuneisuudesta menneisyyteen, vuodet ja elämä on mennyt ohi.

Mennyt on mennyt ja ne kissat joita ammoisina aikoina pelastit ovat jo kuolleet. Nyt on nyt ja nyt on kissoja, jotka tarvitsevat näitä auttajia varsinkin KKY,n toiminnan muutoksen jälkeen. MIKSI IHMEESSÄ SINÄ HALVEKSIT, PAINAT NÄITÄ ITSESI KALTAISIA KISSOJEN AUTTAJIA MAAHAN JA MOLLAAT HEITÄ?!?!? OLETHAN ITSEKIN OLLUT AIKANAAN KISSOJEN AUTTAJA!!! MUTTA ILMEISESTI ET OLE ENÄÄ KANNANOTOSTASI PÄÄTELLEN?!? OLETKO NOIN KATEELLINEN?!?!?

Todellakin kannanotostasi ei ollut mitään hyötyä ja se oli ajanhukkaa, onko sanoillasi tai teoillasi mitään hyötyä apua tarvitseville kissoille nykyisin??

Sanna K
Vieras

#2006 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 13:03

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Kyllä se kokouksessa nähtiin että millään asialla ei ollut vaikutusta siihen mitä vanhan puheenjohtajan kannattajat ajattelivat. He äänestivät henkilöä, eivät kissojen parasta. Ikävä kyllä. Mutta älä sinä Carmen huoli. Oli tällä asialla se positiivinen vaikutus että KKY:n nykyisestä linjauksesta huolimatta (tai sen takia) on iso joukko ihmisiä jotka haluavat ja aikovat auttaa hädänalaisia kissoja. Myös me kauhean "negatiiviset ihmiset" eli (Jaana ja minä :)) saimme potkua alkaa tekemään enemmän asioiden eteen kuin olisimme KKY:n riveissä todennäköisesti ikinä tehneet.


Vieras

#2007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 13:35

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

KKY on aikansa elänyt ja jää sivuun, koska se ei kykene uudistumaan eikä uudistamaan toimintaansa parempaan suuntaan kissojen auttamiseksi. Alkaahan esim. viimeisimmän jäsenlehden pj,n palstan kirjoitus muistuttaen niista kultaisista auvoisista alkuajoista tyyliin "kun me silloin..." ja tätä on saanut lukea melkein joka kerta kun pj,n kirjoituksia on saanut julkisuudessa lukea.  Ja pj,n vaalipuheen otsikko kertookin selväsanaisesti toimintaideologian "Näin on ollut.... ja näin tulee olemaan" (lehdessä painotus juuri näin) kertoo jo sen ettei muutoksia parempaan ole luvassa, entiseen malliin jatketaan ja maailma menee ohi. Muuten, tämäkin kirjoitus alkaa toistolla menneistä "auvoisista" alkuajoista.

Sen vuoksi jäi yhdistykseltä saamatta kaupungin avustuskin mutta sokeus ja tietynlainen umpimielisyys estää näkemästä näitä tosiasioita, jotka muut kyllä näkevät. Tämän avustuksenkin eväämiseen liittyvät syyt vieritettiin sopivasti jo syyttä haukkumiensa muutamien kissojen asialla olleiden niskoille (jotka itse asiassa pelastivat KKY,n maineen) vaikka jokainen asiaan perehtyvä huomaa, että syyt ovat omassa toiminnassaan.

Joo, jää vain pois täältä ja käytä aikasi paremmin...vaikkapa niitä kissoja loukuttamalla.


Vieras

#2008 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 13:40

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

AI!?!? Tekö, ette olleetkaan Pirjoa vastaan?!?!? Olitteko sitten niiin raukkamaisia, että kun ette pitäneet parista Pirjon kannattajasta niin jätitte äänestämättä Pirjoa!?!? No huhhuh

Tuuliviirit pyörii kun tuulee....

Jaana Vuorenpää
Vieras

#2009 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 17:24

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

Hah hah haa, jos susta siltä tuntuu, NIIN EI SILLEKÄÄN SITTEN MITÄÄN VOI! Minä pystyn ainakin pysymään sanojeni takana ja kirjoittaa nimelläni TOISIN KUIN SINÄ! ;) Olen kertonut ainoastaan ja vain totuuden, mitään lisäämättä tai muuntamatta.

kissojen puolella
Vieras

#2010 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

25.04.2011 17:32

#2004: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Todellakin, totuutta vastaan on vaikea visailla ja se on ajanhukkaa.

Oppositio avasi silmäni
Vieras

#2011 Carmenille 2000

26.04.2011 09:56

Sanna Kasken kommentit ovat olleet aivan asiallisia, siksi olen kiinnittänyt niihin huomiota.
Jatka Sanna vain taistelua kissojen puolesta, Carmen on kissat hylännyt.
Jaana Vuorenpään juttuihin alan nyt perehtyä.

Vieras

#2012 Olin kissanpäivillä tänäkinvuonna

01.05.2011 21:56

#2007: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Kaupungin avustus jäi saamatta juuri, siksi kun pari Oppostiopuolueessa olevaa teki kaupungille valituksen rahoista.

Ihmettelempä miten nämä olisivat tyrkyttämässä itseään KKY:n hallitukseen.

Harvapa sitä omaa oksaansa sahaa. Tosin nyt näyttää toisin olevan.

Työintoa vain Oppositiopuolueelle.


Vieras

#2013 Saanasta ja Jaanasta

01.05.2011 22:14

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

Olet aivan oikeassa. Näitä lukiessa ihmettelee kuinka kukaan viitsiikin kirjoitella noinkin pitkään jauhaen yhtä ja samaa asiaa. Kuten juuri Sanna, että Jaana tekevät. Luulisi parempaakin tekemistä löytyvän? Nythän on hyvää aikaa ajatella mitä voisi kissojen hyväksi tehdä, eikä vain mollata muita.

Tuossahan edellä Sanna mainitsi: muilla yhdistyksillä ei ole varoja. Olisiko tämä syy miksi tämä joukko riehuu, vailla järkeä?

Onhan moni tehnyt eläinten hyväksi työtä mahdollisuuksiensa mukaan.

Rivijäsen
Vieras

#2014 2012 , 2013

02.05.2011 08:59

KKY:en hallitus sahaa itse omaa oksaansa. KOVAA PORUKKAA, joka ei välitä kissoista ollenkaan. Muka välittävät ja jättävät villiintyneet kissat luontoon oman onnensa nojaan. Kyseessä on törkeä kissojen heitteillejättö ! KKY ei ole siis eläinsuojeluyhdistys enää ! Pahalta tuntuu !
Risuja siis hallitukselle, johon Carmenkin(?) kuuluu!

Ruusuja Sannalle, Jaanalle, Pirjolle jne, jotka todella välittävät kissoista !
päättäjä
Vieras

#2015 Re: Olin kissanpäivillä tänäkinvuonna

02.05.2011 11:37

#2012: - Olin kissanpäivillä tänäkinvuonna 

 Kaupunki jakaa avustusta vain yleishyödyllisille yhdistyksille. Koska kky ei silloin ottanut uusia jäseniä, ei se ollut yleishyödyllinen. Siksi avustusta ei myönnetty. Ihmettelimme myös että onko kky:n johdossa niin tietämätöntä porukkaa ettei kyseistä asiaa tiedä, jos tietoisesti hakee avustusta väärin perustein, täyttyy petoksen tunnusmekit.


Vieras

#2016 Re: Olin kissanpäivillä tänäkinvuonna

02.05.2011 13:34

#2012: - Olin kissanpäivillä tänäkinvuonna 

Olet täysin tietämätön asioiden oikeellisuudesta, tarkistapa tietosi vaikkapa kaupungilta ja niiltä jotka asiasta päättivät niin he varmaan kertovat sinulle miten asia on! Vetelet lonkalta totuutena asioita joita joku on sinulle uskotellut. Eli sinua viedään kun pässiä narussa tässä asiassa. Eli teet itsestäsi tyhmän julkisesti. Nimettömyytesi suojaa sinua hiukan.

Työniloa sinullekin kaivaessasi totuuksia esiin, mutta nepä ei taida sinua kiinnostaa....

Kissarakas
Vieras

#2017 Oliko kissanpäivillä ketään?

02.05.2011 18:12

Eipä siellä kissanpäivillä paljon tainnut porukkaa olla?

Itse en ainakaan mennyt, koska rahat eivät enää mene kissoille, vaan pankkitilille, jossa niitä pantataan ilman järkevää syytä. Samaan aikaan kissat tarvitsevat apua, mutta kissoille lahjoitetut rahat pysyvät visusti tilillä mummojen takana, ettei vaan kukaan pääse hassaamaan niitä kissoihin tai muihin vastaaviin turhuuksiin.... Surullista mutta totta.
kissoilla ei ole kissanpäivät...
Vieras

#2018 Re: Oliko kissanpäivillä ketään?

02.05.2011 18:56

#2017: Kissarakas - Oliko kissanpäivillä ketään?

Hyvin hyvin on vääristynyt KKY,n mummojen käsitys yhdistyksen varojen käyttötarkoituksesta ja omistajuudesta, pitävät niitä ominaan ja unohtavat, että varat ovat kerätyt ja lahjoitetut kissoille!! Yrittävät niillä nostaa omaa asemaansa  uskottelemalla, että säätiö on se "loistoidea" ja olisikin paras ratkaisu käyttää varat ja samaan aikaan kärsii laumoittain kissoja, jotka tarvitsisivat monenlaista apua jota noilla varoilla voitaisiin antaa.... aika käsittämätöntä touhua elänsuojeluyhdistyksen nimissä.


Vieras

#2019 Re: Saanasta ja Jaanasta

02.05.2011 19:21

#2013: - Saanasta ja Jaanasta

No ohhoh sinunkin juttujas!! Että sitten itse viitsit lukea ja kirjoitaakin vielä!! Ja mitähän nyt itse tuossa jauhat?!? Sitä yhtä ja samaa se jauhat sinäkin, ei ole levy vaihtunut. Jos olis edes tällä jatkuvasti jauhavalla "levyllä" edes jotain asiallistakin asiaa mutta kun ei niin ei vaan sitä samaa vainoharhaiselta kuulostavaa epäilyä varojen kyttääjistä.

Sanna ja Jaana eivät ole mollanneet vaan kertoneet totuuksia asiallisesti, ja mistä sinä tiedät mitä he tekevät tämän adressin ulkopuolella?? jossa he viettävät aikaansa 99,999% sti. Heillä todennäköisesti todellakin on parempaa tekemistä mistä sinä et tiedä mitään!! Sinulla todennäköisesti ei ole sitä parempaa telemistä? Sinä käytit aikasi hakkumiseen ja mollaamiseen, kun he olivat jo paljon pitemmällä samaan aikaan kun sorvasit tuota kommenttiasi, kuin edes aavistatkaan , niinkuin moni muukin mutta sen arvaa kun soittaa ja jauhaa sitä yhtä ja samaa levyä omassa kopperossaan.

Juna meni jo ja sinä jäit asemalle.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#2020 Voisiko joku selventää?

03.05.2011 00:12

Voisiko joku viisas selventää, että mitä tai ketä tarkalleen Sanna ja minä olemme muka mollaanneet täällä? Olemme kirjoittaneet vain tosiasioita! Kertokaa yksikin valheellinen tieto tai fakta??? Tehkää se myös nimellänne, jos teillä on siihen kanttia?? Nimettöminä täällä vaan kirjoittelette asioista, joista ei tunnu olevan mitään todellista tietoa!
Älä nuolaise ennen kuin..
Vieras

#2021 Re: Jasoo

03.05.2011 16:22

#1996: tyytyväinen kkyläinen - Jasoo 

 Taistelu saatettiin hävitä mutta sota on vielä voittamatta. Toivottavasti nämä kodittomat kissat ovat niitä voittajia! Oppositioporukalla todellakin sitä intoa riittää; tehdään KKY:n puolesta nekin likaiset työt, jotka KKY:n hallituksen hienostorouville eivät enää kelvanneet. Raha tuntuu edelleen kelpaavan..

Silmänkääntäjien klubi
Vieras

#2022 Re: Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

03.05.2011 19:50

#2000: Carmen - Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Näköjään sinullakaan Carmen ei ole tähdellisempää tekemistä kuin "lukea näitä kirjoituksia". Haluatko kiusata itseäsi vai oletko sinäkin alkanut epäillä KKY:n toimintaperiaatteita??  Jokin tässä oppositiossa sinua tuntuu kiehtovan, olisiko se vaikka totuus? Vai kadehditko opposition rehellisyyttä ja kykyä sitoutua pyyteettömään eläinsuojelutyöhön? Se on kyllä kadehtimisen arvoinen asia; me tiedämme asiamme oikeutuksen, miten on sinun laitasi?

trelainen
Vieras

#2023 Kaupungin avustus

03.05.2011 20:17

papereista selviää, että kyseenalaisten seikkojen vuoksi (epäselvyydet yhdistyksessä) päätettiin jo annettu / myönnetty avustus peruuttaa. Kyseessä oli siis epäselvyydet, oliko ne hallituksessa vai siinä, ettei yleishyödyllisen järjestön nimike toteutunut, sinänsä se ja sama. Päätös tuli olla myöntämättä jo ensin päätetty.

Nämä paperit ovat julkisia.

Vieras

#2024 Re: Kaupungin avustus

03.05.2011 20:44

#2023: trelainen - Kaupungin avustus 

 ja vielä tarkennusta miksi evättiin avustus:

Hakemusasiakirjoista (ei siis kenenkään lähettämästä kirjeestä johtuen) ei ilmennyt kuinka suuri osa kissoista oli Tampereen alueelta. Hakemusasiakirjojen (lähinnä tarkoittaa tässä kohtaa toimintakertomusta jonka hallitus itse on kirjoittanut) mukaan yhdistyksen ensikodeissa ja kissojen säilytykseen tarkoitetussa kissatilassa esiintyi kissaruttoa.. Hakemuksen asiakirjojen perusteella yhdistyksen hallinnon tilanne vaikutti epävakaalta ja toiminnan linjauksissa vaikutti olevan sisäisiä ristiriitoja (tämäkin ymmärtääkseni ilmennyt vain toimintakertomuksesta). Eli hallituksen itsensä kokoaman materiaalin ansiosta avustus hylättiin. Nämä perustelut ilmoitettiin päätöksessä.


Vieras

#2025 Re: Re: Kaupungin avustus

03.05.2011 22:16

#2024: - Re: Kaupungin avustus

ei siis ollutkaan kyse yleishyödyllisyysseikoista, kuten täällä on tähän asti toitotettu. koittakaa nyt päättää ensin keskuudessanne, mikä on totta ja mikä ei. ja kissat pakkasessa oli siis se perusaihe täällä, mistä myöskin joku teistä muistaa muistuttaa..