KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Kirsi
Vieras

#1851 Ari Sandbergille

06.04.2011 22:20

#1846: Ari Sandberg - Hallitus

Kuullostat järkevältä kaverilta. Tämämpä takia veikkaan, että tulet pian näkemään Kanervon todellisen luonteen, varsinkin jos satut hänen kanssaan olemaan asioista eri mieltä.... Niin ne melkein kaikkien meidän oppositiolaistenkin ongelmat KKY:ssä ovat alkaneet ja jatkuneet. Toivottavasti jaksat siitä huolimatta ja saat jatkaa.

Myöskin suosittelen lukemaan adressin kirjoitukset alusta lähtien, niin saat paremman kuvan jakautuneesta tilanteesta. Ja toivottavasti muistat, että oppositio on kissojen asialla. Terttu Kanervo on pääasiallinen syy koko opposition syntyyn. Tämä on vain tosiasia, eikä mikään haukkuminen.

Jos todella olet puolueeton ja haluat kannattaa yhteistyötä kaikkien kanssa, niin pyrithän myös selvittämään asioista toisenkin puolen, etkä sokeasti usko Kanervon "totuutta".

Toisen puolen totuudesta voit kuulla opposition jäseniltä, kuten minulta. Mielellään myös moni muukin oppositiolainen varmasti kertoo avoimesti mielipiteensä.

Tosin on pakko vähän ihmetellä, että jos tosiaan olet ihan uusi henkilö, joka tuli kokoukseen pelkästä mielenkiinnosta, niin on pakko vähän ihmetellä, että miksi Terttu itse oli jo valinnut sinut tulevaan hallitukseen, jonka toki hänen kannattajansa ehdotti?

 

Haluaisin myös kysyä, että hyväksytkö itse Tertun tekemiset? Näillä tekemisillä tarkoitan:

-keltaisen herjaus/valehtelu-lehdykän lähettämistä jäsenille

-äänien ostoa soittelemalla jäsenille

-jäsenlehden päätoimittajan virkaan itsensä nimittämistä hieman kyseenalaisissa olosuhteissa

-aktiivitoimijoiden erottamista ilman perusteita

-kaupungin tuen hakemista perusteetta

-taloudenhoitajan paikan kilpailuttamiskieltoa (toinen alan ammattilainen tekisi ilmaiseksi Marko Karin työt)

-ensikotien erottaminen ilman perusteita, vuosikokouksen erottaman ensikodin palauttaminen takaisin ensikodiksi ominpäin, ensikotien väheksyminen

-jäsenkiellon päättäminen (jottei kokoukseen pääsisi häntä mahdollisesti vastaan äänestäviä henkilöiotä)

-facebook-sivun sulkemista tiedonkulun estämiseksi

-ihmisten haukkumista, kiusaamista ja ulossavustusta (poliisi joutui puuttumaan kiusaamiseen 2010)

 

Laitan sinulle tämän saman myös sähköpostina. Toivon sinun vastaavan kuitenkin myös täällä adressissa, koska asiat varmasti kiinnostavat muitakin täällä. Kiitos omasta rohkeudestasi kirjoittaa tänne omalla nimelläsi.

 

 

 


Vieras

#1852 Re: harhauttamistako?

07.04.2011 05:08

#1850: - harhauttamistako?

Varsin mielenkiintoinen kommentti tuo: "— On olemassa myös muita yhdistyksiä, jotka keräävät kissoja. Lisäksi on kunnalliset löytöeläintalot.

KKY:n velvollisuus ei ole ottaa kissoja."


Vieras

#1853 Re: Re: harhauttamistako?

07.04.2011 09:02

#1852: - Re: harhauttamistako? 

 On semmonen vanha sanonta että "vanha lehmä ei muista vasikoita olevankaan" joka tarkoittaisi tässä tapauksessa, että kun tarpaaeksi kauan tekee yhtä ja samaa niin sokeutuu ja nyt sitten kissat on "kissoja ei muisteta enää olevankaan"

Sanna Kaski
Vieras

#1854 Re: Ari Sandbergille

07.04.2011 09:56

#1851: Kirsi - Ari Sandbergille 

 Listaan voisi vielä lisätä nämä tekemiset:

-yhtä-äkkinen päätös olla enää loukuttamatta maalaistalopopulaatioita lainkaan

- yhtä-äkkinen päätös lopettaa neuvova puhelin

- viimeisimmän Katti-Matin sisältö (ymmärtäisin jos siellä olisi ollut Tertun ja Pirjon vaalipuhe, mutta kun koko lehti oli propagandaa..)

Lisäksi kysyin useaan otteeseen seuraavaa:

MIhin oppositiovetoisen hallituksen pelätään käyttävän KKY:n rahat?

Itse en kaipaa kommenttia siitä että hyväksytkö nämä vaan ennenkaikkea perusteluita. Vanhalta hallitukselta vastauksia oli "rivijäsenen" vaikea saada.

Apua kissoille
Vieras

#1855 AUTTAKAA KAIKKIA APUA TARVITSEVIA KISSOJA !

07.04.2011 10:12

Älkää muuttako KKY:en nimeä nykyistä toimintaa vastaavaksi, vaan säilyttäkää se ja toimikaa nimen velvoittamalla tavalla!
Kaikki kodittomat kissat tulee loukuttaa, maalaistalojen puolivillejä kissapopulaatioita unohtamatta. Auttamista on sekin, että täysin villi kissa päästetään sateenkaarisillalle eläinlääkärin toimesta pois nälkää ja kylmää näkemästä.

Oudolta tuntuu, että toimintaa ollaan ajamassa alas, koska vanha puheenjohtaja itse ei jaksa enää.Miksi ei anneta mahdollisuutta auttaa niiden ihmisten, jotka jaksavat auttaa? En ymmärrä, en.

Vanhasta puheenjohtajasta kunniapuheenjohtaja ja uutta verta lisää hallitukseen !


Vieras

#1856 Re: AUTTAKAA KAIKKIA APUA TARVITSEVIA KISSOJA !

07.04.2011 11:17

#1855: Apua kissoille - AUTTAKAA KAIKKIA APUA TARVITSEVIA KISSOJA ! 

 Puhut asiaa mutta tuosta kunniapuheenjohtajuudesta en ole niinkään varma ja samaa mieltä. Pj,n viimeaikaiset toimet eivät ansaitse minkäänlaista kunniamainintaa.

Apua kissoille
Vieras

#1857 Kukin meistä vanhenee

07.04.2011 11:40

Terttu on sentään liki 30v toiminut ihan asiallisesti muutamaa viime vuotta lukuunottamatta, siksi ehdotin kunniapuheenjohtaja-mainintaa.
Jokainen meistä vanhenee ja vanhan ihmisen ajatusmaailma on erilainen kuin nuoren .Vanhuus tuo mukanaan erilaisia remppojakin, joten ei sitä ihminen jaksakaan niin paljon kuin nuorena ja terveenä.

Tosiasia kuitenkin on, että KKY tarvitsee uuden puheenjohtajan HETI , ensi vuonna on liian myöhäistä !

Myös vanhan hallituksen tekemät virhepäätökset ja erottamiset on kumottava HETI !

Olisi ollut järkevämpi loukuttaa kissat ennenkuin uudet pentuvat syntyvät ! Kohta on
taas liuta pentuja ulkona luonnossa.

Vieras

#1858 Re: Kukin meistä vanhenee

07.04.2011 13:06

#1857: Apua kissoille - Kukin meistä vanhenee 

 En kiistä Kanervon aiempia saavutuksia ja työtä mutta itse omalla toiminnallaan hän on huonontanut omaa ja yhdistyksen mainetta. Vanheneminen ei ole puolustus ja syy hyväksyä vääriä ja virheellisiä tekoja, hänellä on sitä hovia siinä ympärillä että jollain olisi pitänyt olla järki päässä ja yrittää edes vaikuttaa siihen että olisi toimittu oikein.

Historia
Vieras

#1859 Kekkonen

07.04.2011 13:25

Muistelepa Urho Kekkosen viran loppuaikaa.....

KKY tarvitsee uuden puheenjohtajan , siitä asiasta kait suurin osa adressin kirjoittajista on samaa mieltä....luulisin ainakin.
Harhaanjohdettu
Vieras

#1860 Re: harhauttamistako?

07.04.2011 16:32

#1850: - harhauttamistako? 

 Kyllä vaan, nykyisen hallituksen päätökset ajavat harhautuksen linjaa.

Ei varmastikaan kukaan lahjoittajista tai jäämistönsä yhdistykselle antanut, ole tarkoittanut niitä säästettäväksi pankkitileille. Toki on varallisuutta oltava että yhdistys toimii, mutta jos 32 vuotta vaan pihistetän ja säästetään, niin milloin ryhdytään tositoimiin ?

KKY olisi varmasti pärjännyt yhtä hyvin ellei paremminkin, jos kaikki pennut olisi rokotettu ennen luovutusta ja leikkauskampanjoita olisi järjestetty useampia ja laajempia, eikä niistäkin yritetty päästä mahdollisimman halvalla.

Tähän astisia kampanjoita on annettu vain 20-30 kissalle vuodessa. Mikä auttaa vain 5 % niistä kissoista joita vuosittain on pyydystetty. Eikä kampanjoita ole ollut edes joka vuosi. Miksi ei?

No siksi että se maksaa.!!!!!!! Eikö tämä ole jo naurettavaa varakkaalta yhdistykseltä?

Sitten sanotaan "ettei KKY:n velvollisuus ole ottaa kissoja " Jos kerää rahaa kissoja varten ja saa avustuksia ja testamentteja kissoja varten,

EIKÖ SE JO VELVOITA OTTAMAAN NIITÄ KISSOJA TALTEEN???????

Miksi keräykset ja anomukset ovat anottu kissoja varten? Niissä olisi pitänyt mainita että rahaa kerätään pankkiin, että voidaan sanoa kuinka varakas yhdistys nyt on , kun Kanervo on vuosia KERÄNNYT JA KERÄNNYT., Mutta kenelle ja miksi?

KYLLÄ TÄMÄ ON SELVÄÄ HARHAUTUSTA.

 


Vieras

#1861 Re: Re: harhauttamistako?

07.04.2011 19:54

#1860: Harhaanjohdettu - Re: harhauttamistako?

Uskoisin, että on kymmeniä ellei satoja ihmisiä  jotka allekirjoittaisivat tämän kirjoituksesi.

pöyristynyt
Vieras

#1862 Kky menossa alas?

07.04.2011 22:25

Kky:n pitäisi ottaa nyt uusia jäseniä vastaan. Miksi yhdistyksen verkkosivustolla ei ole mitään tietoa asiasta? Ei ole tilinroa edes, jonne rahaa voisi halutessaan lahjoittaa? Oliko 1.4 alkava jäsentenotto vain aprillipila? Verottaja saisi tutkia yhdistyksen tilanteen!
Kirsi
Vieras

#1863 Kiinnostaako puheenjohtajaa enää KISSOJEN auttaminen?

08.04.2011 04:01

#1855: Apua kissoille - AUTTAKAA KAIKKIA APUA TARVITSEVIA KISSOJA ! 

 Puheenjohtaja Terttu Kanervolle tarjottiin jo 2006 kunniapuheenjohtajan paikkaa, muttei kelvannut. Silloin hän hävisi puheenjohtajan pallinsa toiselle ehdokkaalle ja lähti tavarat lennellen ja ovet paukkuen kokouksesta, kuin uhmaikäinen lapsi. Tämän jälkeen Terttu Kanervo aloitti mustamaalauskamppanjan uutta puheenjohtajaa vastaan ja lopulta kiusaaminen tuloksena saikin puheenjohtajuuden itselleen takaisin.

Empä usko että Terttu Kanervoa edelleenkään kunniapaikat kiinnostavat, jos se samalla merkitsee vallan menettämistä. Hän omien sanojensa mukaan ei haluaisi, eikä jaksaisi enää olla puheenjohtaja, mutta on ehdokkaana vuosikokouksessa vuosi toisensa jälkeen, jottei KKY joutuisi vääriin käsiin ja etteivät kaikki testamentit menisi sivu suun, koska testamenttaajat eivät testamentteja KKY:lle anna, jollei Kanervo ole puheenjohtajana itse.

Vuosikokouksessa selvisi, ETTEI TERTTU KANERVO OLE VUODEN 2010 AIKANA KERTAAKAAN KOSKENUT YHTEENKÄÄN KISSAAN!!! Tämä on mielestäni hälyyttävää, koska kyseessä on kuitenkin KISSOJEN Katastrofiyhdistyksen puheenjohtaja. Hänen kannattajiaan asia ei kiinnostanut.

 

Tertun kannattaja noin 20v
Vieras

#1864 Aikansa kutakin

08.04.2011 08:59

...ja nyt todella Tertun aika puheenjohtajana pitäisi olla ohi. Eikö todellakaan löydy keinoja syrjäyttää häntä?
Täytyy sanoa, että itsellänikin olisi hälytyskellojen pitänyt soida jo ajat sitten...Terttuhan aina haukkui kaikki jäsenet...rahankeruussa olisi kaikkien aina pitänyt olla. Minusta taas työt yhdistyksessä pitää jakaa.Kenttätyö on monin kerroin rahankeruuta työläämpää, mutta ei sitä Terttu arvosta lainkaan.KIITOS OPPOSITION, että vihdoinkin tajusin oikean laidan. Jäsenlehti varmisti asian sitten, kenen puolella olen...tietenkin opposition.(Täytyy todeta, että kyllä vähän ihmettelen opposition pöytäkirjankin tekstin "muotoa". Mutta kukaan meistä ei ole täydellinen ja kiukuspäissä kirjoitettu teksti on joskus mitä on.)

Kyllä myös puheenjohtajan täytyisi olla hätätilanteessa valmis ottamaan kissoja itselleen!

Vieras

#1865 Re: Kky menossa alas?

08.04.2011 11:30

#1862: pöyristynyt - Kky menossa alas? 

 Minä neuvoisin lahjoittajia harkitsemaan antaako nyt tässä tilanteessa KKY,lle rahaa sillä tileillä makuutetaan satoja tuhansia euroja, joita ei käytetä kissoihin tällä hetkellä.

Yhdistyksellä on varaa millä hoitaa kissoja, eivät he tarvitse avustuksia tällä hetkellä. Ellette sitten välttämättä halua antaa lahjoitustanne tilille makaamaan ja keräämään korkoa säätiötä varten?

Seuratkaa tilannetta mihin se kehittyy ja kehittyykö kissojen auttamiseen päin vai toteutuuko Kanervon skenaario vain valistusta ja leikkauskampanjoihin keskittyväksi toiminnaksi. Eli silloin ei enää autettaisi niitä apua tarvitsevia kissoja joita yhdistys on hoitanut aiemmin, ja jotka ovat olleet toiminnan keskipiste.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1866 Re: Aikansa kutakin

08.04.2011 12:43

#1864: Tertun kannattaja noin 20v - Aikansa kutakin 

 Keltaisen läpyskän mukana ollut opposition dokumentti on lähinnä yksinkertainen MUISTIO, ei mikään virallinen pöytäkirja. Siihen on kirjattu niitä ajatuksia ja ideoita, joita olemme kulloinkin käsitelleet tulevaa vuosikokousta miettien.  Siitä esiinnostetut "termit" ovat asioita, joiden ymmärtämiseksi todellisella tavalla, olisi lukijan pitänyt olla mukana myös palaverissa. Nyt läpyskässä on irrallisia sanoja irroitettuna ympäristöstään. Itse muistiossa oli esim. "Psykologinen sodankäynti" selostettu suluissa seuraavasti: ajoissa paikalle, istumapaikkojen sijoittelut, puheenvuorojen kohdennus tärkeimpää henkilöön jne. Tämä ei ole kaiketi vaarallista??

Tai vaikka jäsenten "ostaminen".  Sillekin on aivan yksinkertainen ja  inhimillinen selitys olemassa. KKY:n kotisivujen sabotointia tai muuta tarkoituksellisesti yhdistyksen toimintaa VAHINGOITTAVAA emme ole oppositiossa tehneet. Olemme vain yrittäneet estää hallistusta ajamasta yhdistystä alas.

Jos luitte muistion tarkkaan, sieltä löytyi myös hallituksen lainvastaisista toimista kertovia kohtia; esim. nro 4 Hallituksen "salahankkeista", nro 9. Hallituksen päätös kieltäytyä ottamasta uusia jäseniä, nro13 Vuosikokouksessa esitettävistä epäkohdista, nro 14. Hallituksen jäseniltä Pirjolta ja Marjolta evätyt oikeudet jne.

 Oikeuskanteiden nosto on ollut viimeinen keinomme saada oikeutta yhdistyksessä, kun mikään muu tapa ei ole siihen riittänyt tai pystynyt. Hallituksen jäsen Anneli Repo suoraan kehotti meitä siihen, jos olemme kokeneet vääryyttä hallituksen taholta 24.10.2010 pidetyssä avoimessa yhdistyksen ristiriitoja käsittelevässä tilaisuudessa ja pyysi siitä itse vielä maininnan erikseen ko. muistioon.

Totuus saattaa paljastua nyt rytinällä, kun kanteet menevät käsittelyihin! Älkää hyvät jäsenet sulkeko silmiänne totuudelta! Kyseenalaistakaa ja vaatikaa tietoa jäseninä. Yhdistystoiminta ei ole mikään salaseura!

sukankutoja
Vieras

#1867 Re: Re: Kky menossa alas?

08.04.2011 12:49

#1865: - Re: Kky menossa alas? 

 Nostin nämä tekijät siksi esiin, että vieläkään KKY ei ota uusia jäseniä vastaan, eikä heille voi edes lahjoittaa mitään. Hallitus vahingoittaa yhdistystä tällä tavoin toimimalla. Itse en lahjoittaisi yhdistykselle enää mitään, en ennen kuin vääryydet korjataan ja viime vuonna vaikuttanut hallitus ja osin nykyinen istuva: Kanervo, Repo ja Salo poistetaan hallituksen luottamustehtävistään. He eivät nauti enää luottamustamme missään määrin, eivätkä ole kykeneviä hoitamaan toimintaa menestyksellisesti ja tehtäväkuvansa vaatimalla tavalla.

Vaaditaan uusi vuosikokous ja hallitus vaihtoon ennen kuin he tuhoavat koko yhdistyksen!


Vieras

#1868 Re: Re: harhauttamistako?

08.04.2011 12:53

#1852: - Re: harhauttamistako? 

 Miksikiköhän koko KKY on sitten perustettu, jos he eivät halua auttaa enää kissoja? Tarkoittaako Kissojen katastrofiyhdistys sittenkin sitä, että yhdistys aiheuttaa kissoille katastrofin eikä pelastakaan niitä siltä?

Todella outo pj
Vieras

#1869 Kirsi 1863

08.04.2011 13:25

Miten KKY:ssä voi edes toimia koskematta kissoihin? En ymmärrä!

Luulisi , että Tertullekin on soitettu iltaisin/viikonloppuisin hätätapauksista. Mitä soittajille on annettu ohjeeksi???????????????????

Kyllä olisi aika haudata sotakirveet ja alkaa auttaa kodittomia tai muuten avun tarpeessa olevia kissoja!

Vieras

#1870 Re: Re: Re: Kky menossa alas?

08.04.2011 14:34

#1867: sukankutoja - Re: Re: Kky menossa alas? 

Enpä tiedä voiko uppoamista enää estää, ottivat tapin irti jo aikaa sitten.

Ari Sandberg
Vieras

#1871 Työrauha

08.04.2011 15:05

Tervehdys kaikille kirjoittajille. Tämä kesksutelupalsta on osottautunut hyväksi. Näillä sivuilla voi vapaasti käydä keskustelua asioita. Toivoisin kaikkien laittavan nimensä esille ja puhua sen nimen takana. Nmimerkit ei sovi nykyajan demokratiaan. Kesksuteluissa pyöritään saman ja yhden asian ympärillä. Laittakaa myös oman näkemyksenne asioiden parantamiseksi ja korjaamiseksi. Ennen kaikkea;- Antakaa hallitukselle työkaluja asioiden hoitoon ja työrauha niiden hoitamiseen. Vain tällä tavalla saavutamme hyvän tulevaisuuden kaikille yhteisen edun nimissä.

Ari Sandberg
Vieras

#1872 Re: Re: Taloudenhoidosta

08.04.2011 15:11

#1829: Sanna Kaski - Re: Taloudenhoidosta 

 Kommenttini asiaan. Kirjanpitolaki muuttui jokin aikaa sitten. Ennen tuloslaskelma ja tase olivat eri näköisiä. On hallituksen asia, millä tavoin se esittää nämä asiat. Laki velvoittaisi erittäin supistuneeseen esitystapaa. Nyt eisttety tapa on laajempi ja antaa paremman kuva tileistä. Olen saanut laajemman tilinpäätöksen käyttööni, tutustunut siihen ja se on vedenpitävä. Itse en ole tästä vastuussa, mutta seison sen takana kyllä. Seuraavsta tilinpäätöksestä olen taas vastuussa luottamustehtäväni kautta. Mitä tulee taloudenhoitajan palkkaukseen, ei se ole valtakunnan salaisuus. Kyllä asioille voidaan tehdä jotian, jos niin halutaan. Mutta, onko arvetta siihen, en tässä vaiheessa osaa sanoa.

Opposition kannattaja
Vieras

#1873 Ari Sandbergille 1871

08.04.2011 15:26

YHTEENVETO:

- ALETTAVA VÄLITTÖMÄSTI LOUKUTTAA HÄDÄNALAISIA KISSOJA !
- peruttava laittomat jäsenten irtisanomiset
- PIRJO PELTONIEMI otettava heti takaisin hommiin - kissat tarvitsevat häntä ! Annikankin työ-
panosta tarvitaan !
- irtisanottava Marko Kari ja otettava tilalle ammattitaitoinen jäsen hoitamaan tiliasioita
- lakimies irtisanottava. Terttu maksakoon itse lakimiehen palkkiot, koska sopan on itse keit-
nytkin
- mielellään uusi puheenjohtaja


Sanna Kaski
Vieras

#1874 Re: Re: Re: Taloudenhoidosta

08.04.2011 16:02

#1872: Ari Sandberg - Re: Re: Taloudenhoidosta 

 Moi Ari

En usko itsekään (niinkuin olen moneen kertaan täällä sanonut) että mitää häikkää olisi. Tämä keskustelun pätkä liittyi siihen että joitakin KKY:n jäseniä ja ei jäseniä kiinnostaa erityisesti se paljonko on mennyt varsinaisiin kissojen kuluihin eli eläinlääkäri, ruuat ja hiekat jne.

Nämä näkyy yhdessä köntässä vuosikokouksessa esitetyssä tilinpäätöksessä ja on tosiaan hallituksen päätös miten ne esittää. Ymmärtääkseni ei aiempina vuosinakaan ole tämän tarkemmin kuluja esitetty jäsenistölle. Eli kulut köntässä. En tiedä miksi ei haluta yksityiskohtaisemmin eriteltynä esittää, siitä kun ei ole kellekään mitään haittaa. Ja taloudenhoitajan kulut näkee meno- ja tuloarviosta (ellei toteutuneet sitten eroa siitä huomattavasti). Siksi olinkin sitä mieltä että ei pitäisi olla ongelma kertoa näistä eri kulueristä niistä kiinnostuneille.

Sanna Kaski
Vieras

#1875 Re: Työrauha

08.04.2011 16:11

#1871: Ari Sandberg - Työrauha 

 Toivoisin Ari että antaisit ihmisten rauhassa kirjoittaa täällä nimimerkillä. Jos luet tätä ketjua jossain vaiheessa alusta alkaen niin ymmärrät kyllä miksi. Monilla on se hampaisiin jäämisen ja kiusatuksi tulemisen pelko. Ja ainakin adressinkirjoitusten ja kuulemieni tarinoiden (siis kuultuna kiusatuiksi joutuneiden suusta) perusteella tämä pelko on aiheellinen.