KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Lahjoittaja
Vieras

#1929 Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

13.04.2011 10:19

#1925: Huijaustahan tälläinen on! - Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

Ainakin minä olen lahjoittajana ERITTÄIN huojentunut siitä, että tämä "oppositio" ei ole nyt yhdistyksen varoja hukkaamassa johonkin. joka ei ole vielä tähän päivään mennessä kunnolla edes auennut. Kissataloon? Kaikkein sairaimpien ja huonokuntoisimpien kissojen keräämiseen? Ensikotien "tukemiseen", bensakuluihin, ihmisten tatuointitapahtumiin, kivoihin juttuihin..?

Nykyisessä tilanteessa minä jatkan lahjoittamista.

Vastaukset

Sanna K
Vieras

#1930 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

2011-04-13 10:33:42

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä? 

Ei näemmä ole auennut ei: tatuointitapahtuman oli tarkoitus kerätä rahaa yhdistykselle. Jatka vaan lahjoittamista, nythän ne lahjoitetut rahat ainakin pysyy tallessa visusti :)

On se kivaa että nämä suuret kissojen ystävät täällä ovat nyt päässeet tavoitteeseensa: ei auteta sairaimpia ja huonokuntoisimpia (jotka oppositio päästäisi pois kärsimästä) kissoja. Ja taas kissojen arvostus sen kun kasvaa vaan.

Jos olit vuosikokouksessa niin varmaan näit tekemämme meno- ja tuloarvion? Mukana oli karanteenitila kissoille, joka rahoittuisi jo taloudenhoitajan palkkakustannuksilla. Karanteenitilankin kustannusten jälkeen jäisi vielä muutama tonni taloudenhoitajan palkasta käyttää johonkin muuhun (jos karanteenitilan vuosikustannus olisi noin 7500-12000 eur)

Vaikka ei taida tästäkään aueta jos ei kerran aiemminkaan auennut....

LAHJOITTAJAT herätkää jo.
Vieras

#1932 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

2011-04-13 10:48:03

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä? 

 Hyvä lahjoittaja.

Ei KKY tarvitse enää sinun rahojasi. sillä on tilillään riittävästi varoja omaan toimintaansa.

Muut yhdistykset ovat huonommassa asemassa ja kuitenkin he tekevät työtä ahkerammin ja avoimemmin , auttaen KAIKKIA kissoja jotka todella apua tarvitsevat.

Sairaat kissat pitää loukuttaa pois, jotta ne pääsisivät kissojen taivaaseen, eivätkä joudu kitumaan ja kuolemaan itsekseen talojen alle. Kaikki sekin on maksettava jonkun varoista.

Jos kyseinen lahjoittaja haluaisi auttaa niitä TODELLA apua tarvitsevia eikä vain karanneita kotikissoja, pitäisi suunnata apunsa toisiin yhdistyksiin.

Järkevästi ajatteleva ymmärtää ettei pelkkä rahojen syytäminen suin päin minne táhansa auta aina oikeaa kohdetta.

Nyt on KKY.lle lahjoitetut menneet vain turhiin palkkoihin ja tileille maatumaan.

Opposition mollaaminen ei myöskään ole lahjoituksen tarkoitus ? Siihenkin on KKY:n varoja tuhlattu suruttomasti. Sinunkin rahasi on todennäköisesti käytetty vain postimaksuihin ja asianajajan palkkioon.

Sitäkö sinä haluat?  Ota jo itseäsi niskasta kiinni ja tee mieluiten jotain hyödyllistä, auta vaikka kissoja.


Vieras

#1933 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

2011-04-13 11:25:06

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä? 

 Tästä päätellen sinä et ole halunnutkaan auttaa kissoja vaan oletkin ltietäen lahjoittanut johonkin ihan muuhun mikä taas ei ole auennut kenellekään muulle, jotka ovat olleet siinä luulossa että yhdistyksen pääasia on auttaa kodittomia kissoja joita varten on kerätty ja lahjoitettu??!! Onko sittenkin niin, että julkikuva onkin jotain iihan muuta mitä on todellisuus kulissien takana?!?!?

Mistä näitä senttejä oikein tulee?
Vieras

#1934 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

2011-04-13 12:33:05

#1929: Lahjoittaja - Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

Ikävää, että et ole ymmärtänyt kissojen pelastamisesta juurikaan mitään. JOtta et olisi näin pimennossa, olisi oppositio käyttänyt tehokkaita keinoja yhdistyksessä valistamiseen ja yhdistyksen toiminnasta kertomiseen. Mennäänpä siis kohta kerrallaan huolen aiheesi.

Ensisuoja/kissatalo on VÄLTTÄMÄTÖN niin kauan kuin eläimiä haetaan ulkoa yhdistystoiminnassa. Ikinä ei voi olla varma tarttuvista taudeista, ennen karanteenin päättymistä ja kissojen rokotuksen tehoamista. Kunnilla EI OLE resursseja hoitaa velvoitteitaan kunnolla eikä myöskään halua kissojen pelastamiseen, josta löytöeläintalo ei saa tuloja. Siihen tarvitaan KKY:tä. Jos yhdistyksellä ei ole ensisuojaa, on vastuutonta ottaa vastaan yhtä ainuttakaan kissaa. Toisten ihmisten kotoa tai löytöeläiminä ulkoa. Kuntien löytöeläintaloista kissoja voitaisiin ottaa, mutta mietihän nyt mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Jos et tästä problematiikasta ole aikaisemmin ollut tietoinen, niin toivon hartaasti että otat selvää. Viimeistään ennen seuraavaa kannanottoasi.

Kaikkein sairaimmat ja huonokuntoisimmat ovat eläimiä kuten muutkin. Niidenkään ei tarvitse kitua sen takia navetanvintillä vain siksi, että ne eivät ole söpöjä tai eivät kesyynny. Tälläiset kissat joudutaan valitettavasti lopettamaan, mutta jälleen näihin ei pääse kunta puuttumaan.

Ensikotien tuki on VALISTUSTYÖTÄ kissojen huolehtimiseksi. Vertaistukea moderneilla välineillä ja kissoille tarvittaessa parempaa sapuskaa.

Bensakulut.. Tässä yhdistyksessä on YHDEN käden sormin laskettavissa ihmiset, jotka ajavat joka kuukausi SATOJA kilometrejä omaan laskuunsa vain jotta kissat eivät jää ulos pakkaseen. Kulukorvaukset ovat täysin normaalia kaikissa muissa yhdistyksissä. Jos KKY ei osallistu näihin kuluihin, nämä aktiivit eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan tehokkaasti. Meidän jokaisen rahojen määrä on rajallinen. Jos ei ole bensaa, ei kissat liiku yhtään mihinkään.

Ihmisten tatuointitapahtuma. OIKEASTI.. Mitä kuvittelit? Että KKY maksaa ohikulkeville tatuointeja? Vai olisiko kyseessä sittenkin ollut varojen keräystapahtuma, jossa eräs liike olisi tehnyt ILMAISEKSI PÄIVÄN töitä KKY:n eteen tavalla minkä parhaiten osaa.. Tapahtumasta ei olisi tullut kuluja yhdistykselle, mutta koska KKY:n hallitus ei halua varankeruuta tekevän heille sopimattomien ihmisten niin fine. Ei sitten. Kivat jutut ovat näitä tempauksia, positiivista mielikuvaa yhdistyksestä ja mainosta. Toisin sanoen markkinointia kissojen hyväksi.

On täysin pöyristyttävää, että mollaat ihmisiä, jotka tekevät yhdistyksessä aktiivisesti työtä kissojen hyväksi. Ilman siinä toimivia aktiiveja, ei KKY:ssä tehdä kuin virastotoimintaa. Pyöritetään rahoja ja maksetaan palkkioita.

Jos katsoit, kuinka viime vuosikokouksessa äänet jakautuivat, et voinut olla huomaamatta, kuinka ensikodit/aktiivit äänestivät. He eivät halunneet valtaan takertuneiden ihmisten pilata yhdistystä aktiiveja vastaan suunnattuilla hyökkäyksillä. Jos ihmiset ottaisivat oikeasti selvää ja tuntisivat taustat, ei olisi mitään epäilystä miten viime vuoden päätökset olivat erittäin pahamielisiä.

Jatka vain lahjoittamista, mutta selvitä nyt edes itsellesi miten rahasi auttavat kissoja!!

 


Vieras

#1940 Re: Re: Rahoja pimitetään KKY:n tileillä?

2011-04-13 16:16:47