KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg
Vieras

#1949

15.04.2011 23:05

Hallitus teki linjaukset toimintaansa varainkeruuseen, ensikoteihin ja yhteistyöhön viranomaisten kanssa. Ensikodit tulevat olemaan tärkeässä asemassa. Näistä asioista tulemme tiedottamaan aikanaan jäsenistöä mm Katti-Matissa.Tämä foorumi ei ole niiden asioiden tiedottamispaikka. Joistakin asioista kyllä voimme keskustella, mutta virallinen tiedotuskanava on Katti-Matti. Toimintaa tullaan tehostamaan toimintakaudella kunhan ensin saadaan kohut hoidettua asianmukaiseen järjestykseen. Mitä tulee kissojen talteenottoon ja hoitoon olen kyllä tietoinen miten asiassa toimitaan.
Ns. opposition toimintasuunnitelmassa on hyviä kohtia, joita tulemme tarkastelemaan mitkä voidaan ottaa käyttöön.
Tällä sivustolla puhutaan kissoista joita KKY ei hoida. KKY toimii juuri sääntöjensä mukaisesti. Sääntöjen mukaan sen tarkoitus on huolehtia kodittomista kissoista. Ei kuitenkaan puolivillien, sisäsiittoisten kisson. Nämä tuovat tauteja ensikoteihin josta on kokemuksia. Toki näille kissoillekin on tehtävä jotain ja auttaa niitä, tottakai. Näihin on olemassa lait ja asetukset, joita KKY:n on noudatettava. KKY on huolissaan kaikista kissoista ja tekee voitavansa, mutta lakien ja viranomaisten kanssa.

Vastaukset

Vanha Jäsen
Vieras

#1950 Re:

2011-04-16 00:02:09

#1949: Ari Sandberg -

Olen nyt vain seurannut tätä keskustelua ja olen tyytyväinen keskustelun olemassa oloon. Tähän kommenttiisi haluaisin kuitenkin tarttua. Ettei mentäisi metsään

Nyt ole antanut vanhan hallituksen viedä itseäsi tässä kissa-asiassa. Asiantuntemattomuus paistaa nyt kilometrin päähän.  Suosittelen tutustumista tarkemmin asiaan. Ei se sinun vikasi ole, että näin käy. Olet vain kuunnellut ihmisiä, jotka eivät ole eläinsuojelijoita. Ehkä lähempänä hallintoihmisiä.

"Näihin on olemassa lait ja asetukset, joita KKY:n on noudatettava." Tämä oli suoraan siitä vanhasta suusta.. Siitä tunnistin.

Koskahan sinulle Ari selviää, että ainoa syy minkä takia KKy muutti tätä entistä linjaansa oli se, että Terttu ei tykkää Pirjosta. Ne puolivillit on juuri NE KATASTROFIKISSAT. Niitä ei KUKAAN MUU ole hoitanut kuin KKY. Millään muulla ei KUKAAN pysty selittämään näiden tapahtumaketjujen ajoitusta. Nyt ei kannata olla sinisilmäinen.

 

Tottakai lakia ja asetuksia kuuluu noudattaa. Selvähän se, mutta yritä nyt ymmärtää kaiken ydin! Kotoaan karannut sisäkissa ja sosiaalitapausten kissat pystyy kuka vain hoitamaan. Se on pikkupuuhastelua. Karanneet hoitaa kunnalisetkin mielellään. Jos haluat tehdä eläinsuojelutyötä, niin vapaaehtoiset on ainoat, jotka voivat näille maatilakissoille ja niiden liepeillä oleville mitään.

Koita hyvä ihminen ymmärtää. Viranomaiset ei voi tehdä noille YHTÄÄN MITÄÄN, niin kauan kuin mimininormi täytetään. Ja se ei ole mitään!

Se että nyt luulet tämän leikkauskampanjan hoitavan ongelman pois vain kertoo, että et ole aivan sinut kentän todellisen arjen kanssa.

Yksinkertainen kysymys: Kun kissa on leikattu KKY:n piikkiin, mitä sitten tehdään?

Se, että kissa joutuu takaisin siihen populaatioon ei ole eläinsuojelua! Olethan tietoinen paikoista, joissa on kissoja ollut kymmeniä vuosia, mutta kissoista yksikään ei ole viittä vuotta vanhempia. Mihinköhän ne siinä katoaa.... Ei leikkaus poista tauteja, kylmiä oloja, nälkää.

 

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksistä ainoa, jolla on resursseja perustaa ensisuoja on KKY. Sen pitäisi tehdä tämä teko jo pelkästään sen takia, että siihen on kerätty varojakin. KKY on sen velkaa lahjoittajille. SIKSI on oikeutettua puhua pettämisestä.. Miksi JOPA Virossa on hienosti toimivia ensisuojia, mutta KKy:n hallitus AINOANA sanoo ettei se ole kannattavaa tai mahdollista. Jopa Kanervo itse on ollut sen kannalla 2008 vielä.  Nyt kun hän vihaa uusia ajatuksia ehdottaneita mm. Peltoniemeä, niin mieli on muuttunut. Halu pitää huolta vauvastaan on niin kova. Olisiko ekskursio alan paikkoihin ja vaikka maatila käynti paikallaan? Sen varmaan joku voisi järjestää.

Nämä sinun Sandberg pitää tiedostaa. Muuten valitettavan moni tulee pitämään sinua sätkynukkena. Aika moni näkee tämän kokonaiskuvan oikein. Ole sinäkin yksi heistä.

Mitä tulee hallituksen muutoksiin, niin hyvä. Suosittelen kuitenkin tulemaan 2000-luvulle. Se tarkoittaa tiedotuskanavia, joissa on keskutelu sallittu. Muuten se on tätä samaa vanhaa.. Ei niiden keskustelukanavien tarvi julkisia olla. Vaikka myös avoimuus on 2000 lukua. Tiesitkö, että montaa yhdistystä ei haittaa ollenkaan julkinen keskustelu ja kommentointi. Myös moni yhdistys antaa JÄSENIENSÄ vaikuttaa mahdollisimman paljon. Jopa ne KKY:n kruununjalokivet, hallituksen pöytäkirjat, on avoimia niiltä osin kuin se ei loukkaa yksityisyyttä. Todellisen johtajan tunnistaa siitä, että kestää kritiikkiä. Julkista ja jopa asiatonta. Jos alentuu sille linjalle, että kommunikoi vain yhteen suuntaan alamaisilleen, niin ei kuulu tämän päivän johtajiin.

ja nimimerkin käyttämäminen on KKY:ssä ainoa suojatumiskeino. Ettei joudu oppositioon. Tämä nyt vain on FAKTA. Vai oletko sitä mieltä, että ne 60 siellä vuosikokouksessa on keksinyt sen omasta päästään? Älä loukkaa todellisia eläinsuojelijoita sanomalla, että viime vuoden tapahtumat olivat hienosti hoidettu hallituksen kannalta. Äläkä IKINÄ tule sanomaan, että ne temput olivat moraalisesti jotenkin oikein aktiiveja kohtaan. Ja viimeinen mitä kannattaa väittää on se, että NYT kissojen asiat olisivat paremmin noiden tapahtumien takia. Kissat ulkona ovat kriisissä!

Tsemppiä Ari. Jos ET näytä siltä, että omaat ainoan totuuden asioista ja siitä et luovu, niin voit saada ihan vilpittömän mukavan miehen maineen. Sellaisena moni haluaisi sinut nähdä. Ollaan nöyriä oppimaan omista virheistä ja herkkiä luopumaan vääristä mielikuvista. Vain sillä tavalla tapahtuu KKY:n tervehtyminen. Toivon, ettet ole yksi niistä, joka kaivaa poteroa syvemmälle. Rahvaampi ei kirjoittaisi koko tätä tekstiä vaan kommentoisi ainoastaan, että NYT SORMI POIS PYLLYSTÄ.

 

Toki voidaan mennä Kanervon linjoilla. Tulen sitten n. kolmen vuoden päästä sanomaan, että mitäs minä sanoin, kun sukset menevät taas ristiin.

Ystävällisesi ja keskustellen avoimesti sekä rakentavasti.

Menestystä ja rohkeutta itsesi haastamiseen toivoo

Vanha jäsen

 

P.S. Alkaa olla anteeksiantamatonta ja nöyryyttävää rivijäsenen näkökulmasta, että KKYn hallitus on kieltäytynyt nyt 4,5 kuukautta ottamasta jäseniä... Olette olleet meille jäsenille hommissa nyt jo kolme viikkoa ja uusia jäseniä piti alkaa ottaan 1.4. Siitäkin on jo 16 päivää. Alkaa olla MAUTONTA tälläinen.  Marko Kari varmaan nyt sitten pyörittelee peukaloitaan, kun ei voi tehdä jäsenhankintaa, mistä hänelle maksetaan myös. Eikös nyt kannattais pistää tähän vauhtia, ettei hävettäisi meitä muita näin paljon.


Vieras

#1952 Re:

2011-04-16 11:32:54

#1949: Ari Sandberg -

Selittelyt ja kapulakieli eivät nyt muuta sitä tosiasiaa ETTÄ PETKUTUKSEN MAKU ON VAHVA sen suhteen että tileillä makuutetaan satoja tuhansia euroja, jotka on kerätty vedoten kissojen auttamiseeen. KUINKA NE KERÄTYT SADAT TUHANNET AUTTAVAT TAI AUTTOIVAT NYT TÄLLÄ HETKELLÄ TAI VIIME VUONNA ULKONA OLLEITA APUA TARVITSEVIA KISSOJA???? MUUTA EI VOI PÄÄTELLÄ KUIN, ETTÄ NIILLÄ ONKIN JOKU MUU TARKOITUS KUIN SE MIHIN NE ON KERÄTTY, MIKÄ EI OLE AUENNUT HALLITUKSEN ULKOPUOLISILLE JA VIELÄ VÄHEMMÄN LAHJOITTAJILLE.

ONKO YHDISTYKSEN PÄÄTARKOITUS PITÄÄ VAIN NIMELLISESTI TOIMINTAA YLLÄ "LAKIEN JA ASETUSTEN MUKAAN" KUN YDIN ONKIN VAIN VARALLISUUDEN KASVATTAMINEN EDELLEEN VEDOTEN KISSOJEN AUTTAMISEEN??? SILTÄ TÄMÄ NYT NÄYTTÄÄ!!

Sekin on tosiasia, että ongelmat näyttävät lämpimissä kuivissa sisätiloissa kokouspöydän ja kahvikupposen ääressä pikkuisen toisenlaiselta kuin siellä missä nämä ongelmat oikeasti kohdataan, siellä missä nämä ongelma- ja autettavat kissat oikeasti on ilmielävänä eikä numeroina papereissa.


Vieras

#1954 Re:

2011-04-16 11:48:46

#1949: Ari Sandberg -

Totuuden valheesta erottaa siitä miten sanat muuttuvat "lihaksi" eli teoiksi ja minkälaisiksi teoiksi.

Olen vuosia ollut tämän yhdistyksen kannalla ja tiedottanut siitä puskaradiolla joka on todella tehokas tiedotuskanava, kehoittanut kissoista kiinnostuneita ottamaan kissansa KKY,n kodittomista kissoista. Kehoittanut heitä tutustumaan tämän yhdistyksen hyvään toimintaan kodittomien ja apua tarvitsevien kissojen auttamiseksi.

MUTTA nyt totuus paljastuikin, etteivät kissat enää olekaan se ydin vaan niiden varjolla kerätyt varat ja rahojen pyöritys! Minä tulen boikotoimaan KKY,tä ja tulen myös kertomaan kaikille joita asia kiinnostaa, että tälle yhditykselle ei missään nimessä kannata lahjoittaa sillä rahat eivät mene kissojen auttamiseen vaan pankkitileille.

OLEN SYVÄSTI PETTYNYT!! Yhdistys on kääntänyt selkänsä apua tarvitseville kissoille ja niille apua hakeville ihmislle.

Yhdistyksellä on varoja vuosiksi eteenpäin pyörittää nykyistä kutistunutta toimintaansa. Ei kelpaa kissat eikä uudet jäsenet yhdistykselle, tämähän tarkoittaa alasajoa ja sekö on toiminnan tehostamista ja kehittämistä!!

Ohhoh sanon minä!!

Kyllä sekin hetki vielä koittaa kun kissanpojallekin silmät aukeaa....