KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg
Vieras

#1946 Hallitus

15.04.2011 19:48

Kysyisin yksinkertaisesti: Puhutaan valvonnan puutteesta ja asioita ei valvota sekä lahjoittajia on petetty. Onko joku jättänyt tehtävänsä hoitamatta jos ei ole valvonut? Kuka? Pyydän teitä kirjoittajia toteennäyttämään nämä asiat ja ryhdyn selvittämään niitä. Hallituksen kokouksessa käsittelimme paljon asioita ja siellä minulle ei tullut esiin mitään em väitettyä asiaa? Rahat kyllä menevät juuri oikeisiin paikkoihin. Jos pidät minua narrina jota väität KKY:n hallituksen olevan, olet todella tietämätön asiasta. JOs vastaatte, toivoisin pysyvän asiassa. Toivotan kaikki tervetulleeksi Kissanpäiville sunnuntaina.

Vastaukset

Sanna K
Vieras

#1947 Re: Hallitus

2011-04-15 21:51:50

#1946: Ari Sandberg - Hallitus 

Joo eihän yhdistyksessä yhdistyksenä vikaa olekaan, eikä siinä kuinka taloutta ja hallintoa on hoidettu. Onhan se tilintarkastajakin aina sitä puolta kehunut. Tai no hallintokin viime ajat ollu välillä vähän siinä ja siinä kun on ensin aina tehty ja sitten vasta mietitty (esim. varoitukset, erottamiset, laittomat hallituksen kokoukset jne)

Siitähän nämä ongelmat eivät johdukaan. Niinkuin tiedät. Ja se puoli missä ne asiat mättää niin ne todella mättää ja se puoli on kissat. Eli yhdistyksen perustarkoitus.

Toivottavasti kysyit kokouksessa oikeista asioista etkä pelkästään yhdistyksen "teknisestä" toimimisesta. Jos et muista niitä mun teesejä niin tässä kertaus (ja tärkein on tuo talteenotettujen kissojen määrä):

Ensikotien määrä romahtaa

Talteenotettujen kissojen määrä romahtaa

Leikkauskampanjoihin ei tulla käyttämään puoliakaan budjetoidusta summasta

Yhteistyötä löytölöiden ja muiden viraomaistahojen kanssa ei kehitetä (ylläpidetään toki niitä muutamia yhteyksiä mitä on)

Yhtään uutta varainkeruuprojektia ei tulla toteuttamaan

Muista jatkossakin kysyä oikeita asioita ja äläkä tyydy vaan vastaukseen että kaikki on ok ja ennallaan.

Yleensä eläinsuojeluyhdistykset toimivat kädestä suuhun eli raha pistetään kiertämään eläinten hyväksi, KKY:llä sitä kerätään, kerätään ja kerätään... Enkä epäile mitään laittomuuksia tapahtuneen vaan kyse on jostain muusta, esim. muutosten tai rahojen väärin käytöstä pelosta.

Sä olet nyt ilmeisesti hukannu punaisen langan siitä mitä asiaa oppositio ajaa (tokihan jotkut adressissa epäilevät taloudellisia väärinkäytöksiä mutta oppositio ei.) jos olet sitä mieltä että asiat ovat kunnossa. Todennäköistä on että et ymmärrä meidän agendaa koska et tee käytännön pelastustyötä ja kohtaa vaikeuksia kentällä. Mutta koita kuitenkin vielä tutustua näihin meidän esiintuomiin asioihin ja ongelmakohtiin. Ja kysy tarvittaessa lisätietoa. Sitä kuitenkin riittää niillä, jotka rämpivät kissojen perässä ulkona.

 

EI kissanpäiville missään nimessä
Vieras

#1948 Re: Hallitus

2011-04-15 22:03:24

#1946: Ari Sandberg - Hallitus 

 Lahjoittajat ovat antaneet rahansa KAIKKIEN kissojen auttamiseen, eikä tileillä seisottamiseen.

Koska KKY ei enää ota niitä kissoja jotka eniten apua tarvitsevat , on lahjoittajia takuuvarmasti PETETTY. Sitä ei kukaan voi sanoa KUKA siinä eniten on syyllinen, mutta jokainen kyllä tietää missä on vikaa.

Jos Ari Sandberg ei ole selvillä siitä että puolivillejä kissoja ei kukaan enää pyydystä KKY:lle, olet hieman väärässä paikassa, kun olet hallituksessa. Otahan selville mitä kissoja sinne nykyään otetaan?

Nehän on niitä kotikissoja joita omistajat eivät enää voi pitää. Tämäkö on KATASTROFIYHDISTYKSEN tehtävä ?

Nyt kaikki ne ulkona kasvavat pennut ja puolikesyt aikuisetkin jäävät pelastamatta, eikö? Vai kuka niistä onkaan vastuussa? Ne omistajatko, jotka eivät tähänkään asti ole niiden leikkauksista huolta kantaneet.? Ei pidä luulla että he tänä vuonnakaan tekevät asialle mitään.

Oletatko sinä että entinen hallitus myöntää tehneensä virheitä? ??????

VOI KISSAPARAT.


Vieras

#1951 Re: Hallitus

2011-04-16 02:16:44

#1946: Ari Sandberg - Hallitus 

Oletkohan sinä Ari sokea vaiko vain yksinkertainen?Kanervo taitaa viedä sua mummokaartinsa kanssa 6-0! Mikähän mahtaa olla KKY:n tarkoitus? KOTIKISSOJEN YHDISTYS=KKY?