KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1826 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

03.04.2011 16:46

#1823: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

OPPOSITIO JÄRJESTI AVOIMIA KESKUSTELUTILAISUUKSIA PARI KERTAA, JOTTA SISÄISISTÄ RISTIRIIDOISTA OLISI VOITU ASIALLISESTI PUHUA YHDESSÄ, JA JOIHIN MYÖS HALLITUS KUTSUTTIIN PAIKALLE.

OMIA SISÄISIÄ KOKOUKSIA PIDIMME TOKI, MUTTA EMME OLE OLLEET KOSKAAN KKY:TÄ VASTAAN VAAN HALLITUKSEN MIELIVALTAISIA PÄÄTÖKSIÄ JA MORAALISESTIKIN ARVELUTTAVIA TOIMIA KOHTAAN, JOILLA YHDISTYKSESSÄ OLEVIA AKTIIVEJA ON KYYKYTETTY.

€€
Vieras

#1827 Taloudenhoidosta

04.04.2011 12:53

Ihmettelen syvästi, miten edes vuosikokouksessa ei jäsenistölle käynyt ilmi mihin ne kulut ovat menneet. Eikö 16 000€ vuosipalkalla voi hieman eritellä mitä on mennyt eläinlääkärikuluihin, muihin kuluihin, taloudenhoitajan palkkioon ja mitä niitä vastaan on tehty?!

Kai se kirjanpidosta selviää, jos ei muuten ole aikaa tai halua selvittää jäsenistölle.

Eikö kukaan jäsenistä tätä kysynyt, eikö ketään nämä asiat kiinnostaneet?

Ja tiedoksi, että pullarahaa ei tarvi maksaa 70 v omasta pussista, hyvien jäsenten palkitseminen yhdistyksen varoista sillon tällöin lisää vain motivaatiota muuten niin rankkaan työhön.
ihmetteln myös
Vieras

#1828 Re: Taloudenhoidosta

04.04.2011 13:21

#1827: €€ - Taloudenhoidosta 

Vaan kun ei eritellä, siitä suututaan jos kysytään. Se on pyhä ja koskematon asia tuo taloudenhoitajan palkka. Täysin mystinen juttu tuo th,n palkka-asia!! Vedätyksen makua?!?!

Sanna Kaski
Vieras

#1829 Re: Taloudenhoidosta

04.04.2011 13:25

#1827: €€ - Taloudenhoidosta 

 Onhan näille kuluille varmasti omat tilinsä kirjanpidossa ja hallitus tietää (tai ainakin osa hallituksesta..) miten kulut jakautuvat. Itse näin tulo- ja menoarvion ja olettaisin että toteutuneet kulut jakautuvat samassa suhteessa eli en näkisi että siellä mitään hämärää on.

En tiedä miksi kulut halutaan esittää näin yhdessä köntässä. Syy ei voi olla palkkatiedotkaan (vai voiko?), koska ne tulo- ja menoarviossa eritellään omaksi rivikseen ja varmaankin toteuma on suht samanlainen. Luulen että tämä on vaan ollut käytäntö. Näin on aina tehty ja näin tullaan aina tekemäänkin :)

Vain eläimet tärkeitä
Vieras

#1830 : neuvotteluasetelma

04.04.2011 17:08

#1823: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Tämä vieras joka ei vieläkään tajua ketkä on aivopesty, on itse niiden hyväuskoisten joukossa, joka eivät osaa ottaa asioista selvää.

Kertaapa sitä mummojen kerääntymistä kKY:n vuosikokoukseen, Näkee jo sokeillakin silmillä, että lähes kaikki olivat ikääntyneitä ja entisiin tapoihinsa tottuneita. Sellaiset henkilöt on helppo aivopestä perusteellisesti. He uskovat kaikki mitä heille sanotaan vaikka mikään siitä ei olisi totta. Näin on käynyt useassa valtiossakin. Ja todella huonoilla seurauksilla.

Vain nuoremmat ja älykkäimmät huomaavat vilpin ja näkevät valheiden läpi. Opposition riveissä on todella älykkäitä ja osaavia nuoria, joista tulevaisuudessa olisi tullut hyvin toimiva yhdistys. Nyt ei tulevaisuudesta ole varmuutta, aika tekee työtään koko ajan. Nuoria ei haluta ymmärtää, eikä heidän ideoitaan hyväksytä.

Jos kantansa valinneet olisivat TIENNEET asioiden oikean laidan, heistä tuskin kovin moni olisi äänestänyt niin kun äänesti. Vaan he EIVÄT tienneet.

 Hallituksen neljä jäsentä katsoivat VAIN omaa parastaan, eivät kissojen .

Yritähän ,vieras, järkevästi perustella, miksi oppositio mielestäsi ei ole ajatellut kissojen parasta? mikä on perusteena päättelyllesi?

Takaa kirjoituksiesi kuultaa katkeruus ja pahansuopaisuus. Näitäkö ominaisuuksia arvostat?

Siksi siis olet sillä puolella millä olet, koska ne muutkin ovat samanlaisia.

Jos osaa lukea kirjoituksia ajatuksen kanssa, pitäisi jokaisen nähdä, että oppositio taisteli vain kissojen puolesta. Siksihän adressikin on perustettu. KISSOJEN PELASTAMISEN PUOLESTA.

 

 

sukankutoja
Vieras

#1831 No ei nyt sentään

04.04.2011 19:27

Kyllähän vuosikokouksessa oli vanhempiakin henkilöitä, jotka äänestivät opposition puolesta! Eivät kaikki mummot ja vaarit ole todellakaan hyväuskoisia narutettavia! Suuri osa hallituspuolen kannattajista oli toki iäkkäämpää!
Kissoista viis, kun kahvee saa
Vieras

#1832 Kahvitilaisuus

04.04.2011 21:46

Jospa ne mummot olivat tulleet vahingossa väärään tilaisuuteen? Luulivat tulevansa senioripuolueen vaalitilaisuuteen ja joutuivatkin KKY:en kokoukseen...erehdyksiähän sattuu.Ilmainen kahvitarjoiluhan houkuttaa tunnetusti ihmisiä.
SBT
Vieras

#1833 Re: : neuvotteluasetelma

05.04.2011 08:56

#1830: Vain eläimet tärkeitä - : neuvotteluasetelma 

 En nyt kuitenkaan lähtisi tuomitsemaan kaikkia "mummoja".

Ihminen on sellainen eläin joka hakee rutiineista turvaa, ja osa tarvitsee sitä nuorempanakin saati sitten vanhempana, kun ei enään millään pysy kaikessa teknistyvän maailman kotkotuksissa mukana. Uskoisin että tässä on myös osa syy siihen miksi TK on edelleen pj, eli iso osa jäsenistä pelkää muutosta, vaikka tosi asiat näyttääkin selkeästi että muutosta tarvitaan ja aika on ajanut apaattisen TK:n ohi, muutoksen pelko voittaa, eikä siihen uskalleta lähteä.

Sanna Kaski
Vieras

#1834 Re: Re: : neuvotteluasetelma

05.04.2011 09:21

#1833: SBT - Re: : neuvotteluasetelma 

 Joo ei missään nimessä tuomita mummoja ja pappoja. Se aika on itelläkin vielä edessä ja varmaan on samanlaista muutosvastarintaa havaittavissa itellä iän myötä..

Vanhemmalta väeltä tämä oli ihan normaali äänestystulos, eikä siinä sen kummempia. Nyt nuoret ja vähän vanhemmatkin sitten jatkaa todennäköisesti toisten yhdistysten kanssa :)


Vieras

#1835 Re: Re: : neuvotteluasetelma

05.04.2011 09:42

#1833: SBT - Re: : neuvotteluasetelma 

 Teknistyvä maailma ja teknistyminen on kyllä kaukana tästä yhdisyksestä, kissat ovat samanlaisia karvapalloja kuin vuosisata sitten samanlaisine tarpeineen. Lisäisin vielä apaattisuuden lisäksi että hän näytti myös hiukan eksyneeltä....

Mää ihmettelen
Vieras

#1836 Re: : neuvotteluasetelma

05.04.2011 09:53

#1830: Vain eläimet tärkeitä - : neuvotteluasetelma

Osaisko joku kertoa minulle, vanhalle käppyrälle, miksi se puheenjohtajan pesti on niin antoisa, että siinä on jaksanut/viitsinyt toimia 30 vuotta .Ja mikä on se hallituksen neljän jäsenen OMA PARAS.

Olen ymmärtänyt, että vain taloudenhoitaja on hyötynyt, eli saanut palkkaa tehtävistään.

Eikö KKY:n tarkoitus ole ajatella kissojen eikä hallituksen parasta.

Vuosikokouksessa oli meininki, että kaveria ei jätetä ja ihmisten asiat menivät kissojen edelle.

 


Vieras

#1837 Mää ihmettelen

05.04.2011 13:26

#1836: Mää ihmettelen - Re: : neuvotteluasetelma 

 Hei sinä vanha käppyrä, täällä toinen samanmoinen.

Eipä se puheenjohtajan pesti varmaankaan ole antoisa, mutta valta ja oman halun toteuttaminen on kai niin himoittavaa, ettei siitä voi luopua mistään hinnasta. Sama pätee kolmeen muuhunkin hallituksen jäseneen. Kissa kielellä, mutta rahat mielessä.

 Jos joku kanssaihminen otetaan hampaisiin, sitä purraan niin kauan kun hampaat kestää tai se toinen hajoaa.

Vuosikokouksen päätökseen vaikutti HÄIKÄILEMÄTÖN toiminta jäsenien harhauttamiseksi.

Ei monikaan ole uskonut ettei Kanervo puhuisi totta. Mutta VAALIEN  läheisyyskin saattoi vaikuttaa. Jos Kanervo olisi hävinnyt puheenjohtakisan , hänen imagonsa olisi kärsinyt.  Vaikka nyt rehellisyydestä ei ollut mitään merkkejä näkyvissä, politiikko kai voi olla härskikin.

Näin raadollinen on ihminen.


Vieras

#1838 kiitos!!

05.04.2011 15:09

Suoraa puhetta! ja tuohon ei voi sanoa, ne jotka tätä farssia vierestä ja myrkynsilmästä ovat seuranneet, muuta kuin että NÄIN ON!!
Politiikkaan pyrkiväthän ne juurikin tätä likaista peliä pelaavat, vastustaja pitää mustamaalata ja siten nostaa omaa imagoa=nousta toisten päälle seisomaan.

Surullinen
Vieras

#1839 Häpeällistä!

05.04.2011 19:46

Ihmettelen vaan,etteikö Kanervoa lainkaan hävetä häikäilemätön käytöksensä??Kunnioitusta ei ainakaan tule saamaan niiltä,jotka OIKEASTI kissoista välittävät ja niitä haluavat auttaa.Terttu Kanervon olisi pitänyt jo aikoja sitten siirtyä taka vasemmalle.
Todella masentavaa,että hienoja,aktiivisia kissaihmisiä erotetaan yhdistyksestä eikä sitten ole ketään,joka tekisi näiden uskomattoman pyyteettömien ihmisten työn kissojen hyväksi.
Kirsi
Vieras

#1840 Kanervo vallan sokaisema?

06.04.2011 01:59

Ihmetyttää suuresti Kanervon touhut? Vuosikokouksessa hän valitteli, että menee kaikki päivät yötä myöten KKY:n puheenjohtajan hommia tehdessä....


Silti Kanervo diktaattorimaisesti nimitti itse itsensä KKY:n jäsenlehden päätoimittajaksi sekä kissojen sijoittajaksi.

Ja pakkohan se KKY:n puheenjohtajankin pesti oli saada uudelleen, vaikka se pelkästään tosiaan vie kaikki päivät yötä myöten....


Eikä siinä vielä kaikki! Kanervo on myös ehdokkaana senioripuolueessa!



Mummoikäinen
Vieras

#1841 ja kissat kärsivät edelleen

06.04.2011 09:19

Pahalta tuntuu todella ihmisten riitely ja kissojen osittainen hylkääminen vallanhimon takia.Itsekin ennen arvostin Terttua, mutta en enää. Oppositio avasi siis minunkin vanhat sokeat silmäni. Kiitos heille!

Nuoria ja vanhoja , molempia tarvitaan yhdistyksessä.Palkallista taloudenhoitajaa taas ei tarvita.Palkkarahat kuuluu kissojen auttamiseen. Palkallista tulee käyttää vain hätätilanteessa, nyt ei ole sellainen tilanne.
Sanna Kaski
Vieras

#1842 Re: ja kissat kärsivät edelleen

06.04.2011 10:35

#1841: Mummoikäinen - ja kissat kärsivät edelleen 

 Itsellenikään ei mahdu tämä järkeen sitten millään. Tekisin työn ilmatteeksi ja siitä jäävät rahat kattaisivat vuokrattavan kissojen karanteenitilan kulut koko vuodelta

Miksi näin ei tehdä? Pari syytä keksin miettiessäni.

a) Ammattitaitoni ei katsota riittävän

b) Rehellisyyttäni epäillään (= otankin rahojen kanssa äkkilähdön Bahamalle:)) Tällainen ei ymmärtääkseni ole mahdollista nimenkirjoitusoikeuksien, tilintarkastajien ym takia.

c) Oppositiota kannattavaa henkilöä ei haluta päästää sisään yhdistyksen toimintaan vaikka se mahdollistaisi laajemman avun kissoille.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1843 Re: Re: ja kissat kärsivät edelleen

06.04.2011 11:02

#1842: Sanna Kaski - Re: ja kissat kärsivät edelleen 

 Heh, mikään näistä em. syistä ei ole todellinen! Syy Sannan eväämiseen taloudenhoitajan tehtävistä on vain siinä, ettei hallitus halua päästää ketään oppositiosta minkäänlaiseen valtaan tai tehtävään yhdistyksessä.

Olen itse ollut ensikodin tehtävistäni nyt noin kuukauden päivät aivan tyhjänä yhtä kissaa lukuunottamatta joka tuli omien kontaktieni kautta. Kissoja ei ole minulle edes tarjottu tänä aikana. Onko kysymys siitä, ettei yksinkertaisesti ole kissoja joita tarjota vai eikö minulle opposition edustajana haluta niitä antaa?

Minut on myös poistettu ensikotilistalta, joten en saa lainkaan mitään tietoa ensikotia tarvitsevista kissoista. Syy poistoon oli ymmärtääkseni se, että uskalsin kritisoida yhdistyksen toimintaan liittyviä asioita ko. postissa! ;) On lapsellista kieltää kommunikointi muiden ensikotien kanssa ja yrittää rajoittaa sitä kuin kouluikäisiltä.  Sähköposti on ollut ainoa keino saada yhteys toisiin toimijoihin että hallitukseen yhteisesti. Jos nämä haliltuksen toimet vaikuttavat ensikotitoimintaan, niin mielestäni silloin on aivan oikeutettua antaa niistä palautetta ensikotinakin. Olen myös jäsen, mutta vasta vuoden mukana ollut, joten mielipiteelläni ei ole puheenjohtajalle mitään merkitystä.

Viime vuonna käsieni kautta meni noin 20 kissaa maaliskuu-joulukuu 2010 aikana, joista kaikki löysivät uuden kodin tai palautuivat oikealle omistajalleen.


Vieras

#1844 Re: Re: Re: ja kissat kärsivät edelleen

06.04.2011 11:45

#1843: Jaana Vuorenpää - Re: Re: ja kissat kärsivät edelleen 

 Eihän lapsilta nykyään rajoiteta mitään, kaikki on vapaata, haistattelukin ;)

MUTTA tässä KKY,n organisaatiossa vallitsee  totalitarismia muistuttava johtamistapa ja kävin ihan Wikipediasta katsomassa mitä se tarkoittaa ja tässä olennainen

"joille on ominaista tietyn poliittisen aatteen ehdoton valta, muun poliittisen toiminnan tukahduttaminen sekä yhteikunta- ja talouselämän valjastaminen palvelemaan tämän poliittisen suuntauksen tavoitteita"

tuon "poliittinen aate" voisi yhdistyksessä vastata sen toimintaidelogiaa eli kenen hyväksi miten se toimii

muu "poliittinen toiminta"on oppositio joka on noussut "valtakoneistoa" vastaan ja joka on tukahdutettu eli sen jäseniä on poistettu toiminnasta yksipuolisesti

Jokainen joka on seurannut tätä "kissatappelua" osaa päätellä minkälainen johtamis- ja toimintatapa yhdistyksessä on vallinnut ja tod.näk. vallitsee jatkossakin.

Tietääkö kukaan?
Vieras

#1845 Löytyisikö apua yhdistyslaista ?

06.04.2011 14:38

Löytyisikö yhdistyslaista apua KKY:en tulehtuneeseen tilanteeseen? Eikait tilanne voi näin jatkua, että eri mieltä olevat potkitaan/savustetaan pois yhdistyksestä?
Ei yhdistys ole perustajan oma "firma".
Ari Sandberg
Vieras

#1846 Hallitus

06.04.2011 14:40

Luin joitakin kommentteja tässä adressissa. Ovat kovin negatiivisia ja joissakin tartutaan yhteensasiaan. Hallitus on tehnut päätöksiä, osa väliaikaisia, sekavan tilanteen johdosta. Itselleni ei ole kukaan soittanut tai manipuloinut mitenkään. Olin kokouksessa pelkästä mielenkiinnosta. Valitettavasti astelma oli jo ennen kokousta selkeä, puolesta ja vastaan. En tunne henkilöitä ja tapahtumia aikaisemmilta vuosilta. Minut valittiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä uutena ihmisenä hallitukseen. Kiitos siitä. Tulen katsomaan hallituksessa oloaikanani asioita yhdistyksen kannalta ja sitä kautta kisoojen hyvinvointiin. Muistuttaisin, että monet ratkaisut ovat kompromisseja. Ei auta olla yhden asian, lauseen tai ihmisen takana liian intensiivisesti. Tulen kannattamaan yhteistyötä asiallisesti kaikkien kanssa. Jos me riitelemme ja jakaannumme, kärsivät siitä, emme me, vaan kissat. Toivon kaikilta avoimmuutta ja avarakatseisuutta myös julkisesti. Kirjoittakaa rohekasti nimenne esiin kirjoituksissa. Olisi helpompi käydä dialogiaa henkilöiden kanssa eikä nimimerkkien. Epäoikudenmukaisuutta en ole koskaan hyväksynyt ja tämä pätee edelleen.
Mikäli haluatte kirjoitata minulle sähköisesti, laitan osoitteen näkyviin. ari.sandberg (@) kolumbus.fi (at merkki suluissa roskapostien vuoksi, at merkki tulee normaaliin paikkaan nimen jälkeen)
Hyvää alkavaa kevättä kaikille kissaihmisille
Ari Sandberg
KKY:n uusi hallituksen jäsen
Jaana Vuorenpää
Vieras

#1847 Re: Hallitus

06.04.2011 15:17

#1846: Ari Sandberg - Hallitus 

Kannattaisi uutena hallituksen jäsenenä kahlata ehkä koko tämä keskustelusarja lävitse, niin tietäisit parhaiten missä täällä oikeasti mennään. Vierailla myös www.kkykissoille.net -sivustolla ja Pirjon vaalisivulla Facebookissa.

Kuten kirjoitin aiemmin täällä adressissa, taidat olla ainoa nykyisestä hallituksesta, jolla on "munaa" nähdä asioita laajakatseisemmin. Pistän toivoni siten sinuun, että KKY:n tilanne muuttuu jälleen inhimilliseksi ja kissoja konkreettisesti myös pelastavaksi. Jatkatte työtä, jota yhdistys on aiemminkin menestyksellisesti tehnyt myös arkojen "puolivillien" kissojen osalta, jotka jäävät nyt heitteille. Eivät kunnat niitä pysty hoitamaan ja auttamaan ihmisiä! 

Pirjo ja Timo Peltoniemi sekä Annika Fabritius takaisin yhdistykseen julkisten anteeksipyyntöjen kera. He ovat olleet viime vuosina KKY:n kantava ja eteenpäin vievä voima. Erottaminen yhdistyksestä ei ollut lainmukainen ja perusteltu! Muutoin yhdistyksestä tulee lähtemään suurin osa ensikodeista. Tämä tilanne on tuohduttanut monia, ja moni on myös eronnut sen vuoksi. KKY:stä ei jää jäljelle mitään muuta kuin rahakasa ja sen "ompeluseura"!

Timo P.

#1848 Re: Hallitus

06.04.2011 16:45

#1846: Ari Sandberg - Hallitus

Ihan ensimmäiseksi voisi perustella sen, miksi uusi hallitus on ensi töikseen sanonut irti joidenkin ensikotien sopimukset. Vai eikö hallitus olekaan niin päättänyt? Miten irtisanominen on sitten mahdollista?

Ja toiseksi sen, että katsooko uusi hallitus olevansa vastuussa vanhan hallituksen minuun kohdistetuista riitautetuista ja laittomista kurinpitotoimista ja haluaako uusikin hallitus edelleen pitää toimenpiteen voimassa? Vai katsooko uusi hallitus, että varoittajani ovat ylittäneet toimivaltansa?

Entä hyväksyykö uusi hallitus minut KK:n jäseneksi? Olen maksanut jäsenmaksun. Millä perusteella ei hyväksyisi?

Em. päätösten jälkeen arvioin tilannetta uudelleen, jos siihen on syytä.

 

Vuosikokoukseen osallistunut
Vieras

#1849 Re: Hallitus

06.04.2011 18:03

#1846: Ari Sandberg - Hallitus

Samaan toiveeseen yhdyn Jaanan kanssa; perehtyisit vähän paremmin kuin muutaman kommentin verran siihen mistä tässä jupakassa on ollut kyse, lukemalla myös niitä opposition sivuja joita Jaanan kommentissa oli. Saisit vähän selkeämpää kokonaiskuvaa.

Voisikohan negatiivisten kommenttien syynä olla ihan oikeat todelliset asiat ja syyt?!? Ulospäin näkyvä kuva on ehkä toisenlainen kuin miltä se näyttää ja tuntuu  sisältä katsottuna!!

Uskoisin, että lukuisa joukko, myös oppositiosta vaikket ehkä uskoisikaan, laittaa toivonsa sinuun kissojen puolesta! Emme ajattele yksisilmäisesti emmekä ole fanaatikkoja, mutta oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä asioiden hoitamiseen vaadimme.

Niin, ja käytän oikeuttani kirjoittaa nimettömänä, eikä minun tarvitse syitäni selvitellä.


Vieras

#1850 harhauttamistako?

06.04.2011 20:04

Onko keräyksiin osallistuneita lahjoittajia harhautettu? Mitä tästä Kanervon lausumasta voisi päätellä?

Tori-kaupunkilehti 6.4.11
"Kanervo ihmettelee, mistä Tampereen keskustasta löytyisi sopiva, edullinen vuokratila. Myös toiminnan kulut epäilyttävät. Hän pohtii myös, mikä yhdistyksen tehtävä jatkossa tulisi olla. Olisi mietittävä, jatketaanko kissojen talteenottoa vai keskitytäänkö valistukseen ja leikkauskampanjoihin.

— On olemassa myös muita yhdistyksiä, jotka keräävät kissoja. Lisäksi on kunnalliset löytöeläintalot. KKY:n velvollisuus ei ole ottaa kissoja."

Uudelle hallitukselle mietittäväksi, jos tälle linjalle lähdette; yhdistyksen nimi syytä muuttaa toimintaa vastaavaksi!!