KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Jaana Vuorenpää
Vieras

/ #1937 Re: Hallitus

13.04.2011 14:47

#1846: Ari Sandberg - Hallitus 

 "Hallitus on tehnut päätöksiä, osa väliaikaisia, sekavan tilanteen johdosta."

Heh, toden totta, mutta hallituksen toimet ovat olleet juuri niitä toimintaa sekoittavia ja yhdistystä alas ajavia toimintoja ja joita oppositio on koittanut vain estää!

 

"Itselleni ei ole kukaan soittanut tai manipuloinut mitenkään. Olin kokouksessa pelkästä mielenkiinnosta. Valitettavasti astelma oli jo ennen kokousta selkeä, puolesta ja vastaan. En tunne henkilöitä ja tapahtumia aikaisemmilta vuosilta"

Ai, ettekö muka saaneet Terttujengin lähettämää keltaista läpyskää ja viimeisintä Katti-Mattia, jotka olivat täynnä oppositiota ja varsinkin sen kolmea jäsentä mustamaalaavaa tekstiä? Sekö ei ole manipulointia? Vaimosi oli yksi niistä harvoista ihmisistä, joille saimme lähetetyksi oman tiedotteemme siitä, mikä on totuus. Kun vertasitte näitä tiedotteita, kumpi niistä oli teidän mielestänne asianmukainen? Keltainen läpyskä oli täynnä mustamaalaavaa haukkumista ja Katti-Matti jatkoi samaa linjaa. Opposition tiedotteessa ei ollut henkilökohtaisuuksiin menevää panettelula eikä mitään valheellista. Kaikki kohdat, joita toimme esiin, ovat todistettavissa dokumentein tai henkilötodistajien avulla. Pystyykö hallitus todistamaan väitteensä omissa julkaisuissaan? VASTAAN, että EI, koska ne eivät ole totta!

 

"Minut valittiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä uutena ihmisenä hallitukseen. Kiitos siitä."

Ei olisi ehkä valittu, jos kaikki uudet jäsenet, jotka olivat maksaneet pääsymaksunsa, olisivat päässeet kokoukseen ja saaneet äänestää niin kuin tapana on aina ollut. Se siitä demokratiasta! Niin kuin olen aiemmin sanonut, olet kyllä järkevin nykyisestä hallitusporukasta ja ainoa toivomme, ettei KKY:n toiminta mene kokonaan pelleilyksi ja jäseniä huijata enää määräänsä enempää!

 

"Muistuttaisin, että monet ratkaisut ovat kompromisseja. Ei auta olla yhden asian, lauseen tai ihmisen takana liian intensiivisesti."

Toivottavasti muistat sen itsekin ja toimit reilusti ja tasapuolisesti luottamustehtäväsi arvoisella tavalla? Oppositio on vahva ja iso ryhmä tasavertaisia ihmisiä ja me valitsimme PP:n joukostamme yksimielisesti puheenjohtajaehdokkaaksi. Meillä vallitsee demokratia ja teemme yhdessä toisiamme kuunnellen asioita.