KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

nimimerkki
Vieras

#1976 Ihmeellistä,kummallista.....

18.04.2011 10:02

...yhdistystä,hallitustahan ei haittaa lainkaan,vaikka todella hyviä aktiivisia ihmisiä on lähtenyt pois toiminnan parista/ajettu pois!tästä yhdistyksestä,sillä ainahan tulee uusia,jotka eivät VIELÄ tiedä...mutta jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa pettynyttä joukkoa...HYVÄ JOHTAJA YHDISTÄÄ,EI EROTA!!Hyvää "johtajaa" odotan tätäkin yhdistystä vetämään,jotta kissat saisivat apua.Jos puheenjohtajalla olisi ollut taitoja,kuinka paljon olisimmekaan voineet kissoja auttaa?Siinäpä Kanervolle pähkinä.
Apua kissoille
Vieras

#1977 ja kissat kärsivät edelleen

18.04.2011 11:31

Miten hallituksen saisi erotettua ja miten saataisiin pätevä puheenjohtaja....


Siinäpä todella iso ongelma !

Vieras

#1978 Re: Ihmeellistä,kummallista.....

18.04.2011 12:28

#1976: nimimerkki - Ihmeellistä,kummallista.....

Siinä on pähkinää myös uudelle koko hallitukselle, eikä sovi unohtaa jäseniäkään!! Näyttää siltä että pähkinä kovenee vuosivuodelta ja on aina vaan kovempi purtavaksi...niin kauan kun taantumus on vallassa.

Sanna K
Vieras

#1979 Siispä minäkin lähden.

18.04.2011 12:29

siteeraan nyt hallitusta: mitään kissoja ei jätetä pakkaseen kuolemaan, vaan kaikki otetaan talteen tapauskohtaisesti. Kaikkia ei kuitenkaan oteta yhdistyksemme ensikoteihin.

Tänään sain tämän yllä olevan vastauksen kysymykseeni siitä mikä on hallituksen lopullinen linjaus. Huomatkaa: MITÄÄN KISSOJA ei jätetä pakkaseen kuolemaan, vaan KAIKKI otetaan talteen TAPAUSKOHTAISESTI. Huomaako kukaan muu mun lisäksi mitään ristiriitaisuutta näissä kahdessa lauseessa???

Hoidan vielä yhden kisuliinin joka on ensikodissani nyt ja sitten rupean haistelemaan uusia tuulia. Ja näin KKY:n nykyinen hallituskin olettaakin mun tekevän...

Eiköhän mustakin tule kuulumaan vielä, kerron kun on kerrottavaa :)
kissafani
Vieras

#1980 Re: Siispä minäkin lähden.

18.04.2011 17:42

#1979: Sanna K - Siispä minäkin lähden. 

 Pelkkää sanahelinää hallitukselta! Käytönnön toteutukseen he eivät pysty!

Luulisi, että Tertun kannattajajäsenistöäkin alkaisi pikku hiljaa ihmetyttää, miksi aktiiviporukka vaihtuu yhdistyksessä niin tiuhaan ja miksi näitä ristiriitoja jatkuvasti nousee esiin.

 


Vieras

#1981

18.04.2011 21:05

Luulisi, että toimiva kissayhdistys ajaisi kodittomien ja pihakissojen asemaa mm. lakialoittein ja kannanotoin. Nyt ei ole kyllä tullut mitään muuta kuuluviin, kun narinaa siitä, että aktviiviset jäsenet koittavat asialle jotain tehdä. Hei haloo! Mikä on KKY:n tehtävä? Todeta, että ei ole velvollinen hoitamaan asioita, jotka kuuluvat kunnalle? Mitä ja ketä varten yhdistys on olemassa?

Vieras

#1982 Re:

18.04.2011 22:54

#1981: -

Tätä samaa on ihmetelty jo monta kuukautta täällä ja samoja kysymyksiä tehty VAAN vastauksia ei ole tullut, eikä julkisuudessa paljon sen enempää. Kehuvat vaan, että entisellä linjalla jatkavat....jos entinen linja on toiminnan supistamista ja alasajoa, niin eipä ole yhdistyksellä juurikaan kehumista. Toiminta on muuttunut teoreettiseksi spekukloinniksi ja pohdinnaksi siitä mikä on kissojen auttamista ja kuka sitä tekee ja kenen kuuluu tehdä ja ei ainakaan se ole KKY;n tehtävä, tätä on jauhettu nyt muutama kuukausi.

Toimintaa voisi kutsua ompelu- ja eläkeläiskerhon päivätoiminnaksi.

potku takapuoleen
Vieras

#1983 kummastelen

19.04.2011 00:15

Mistä ihmeestä Tämä Sandberg yhtääkkiä ilmeistyi mukaan KKYn politiikkaan?
Onko hän mahdollisesti toiminut joskus ensikotina? Millainen kokemus hänellä on kenttätyöstä kissojen kanssa?
Eipä tullut esille vuosikokouksessa kuinka moni oppositiosta oli nimenomaan näitä kenttätyöntekijöitä tai nimenomaan ensikoteja, joiden avunhuutoja ei oltu kuunneltu.
Kokeilkaa itse te KKYn poliitikot olla muutama päivä pyydystämässä kissoja tai hoitaa kotonanne kulkurikissoja. Näin se on aina ollut ja tulee olemaan - NE jotka tekevät työn ja NE jotka pyörittelevät papereita.

Myös eläinlääkärit ovat kummaksuneet Kanervon linjaa ensikotien suhteen. Osaavat ensikodit ovat harvassa. Kissoja rakastava opiskelijanuori  ihmettelee kun koti alkaa haista väkevästi ja huonekalut menettävät hohtonsa. Löytökissa ansaitsee osaavan hoitajan. Kissat tarvitsevat laskupaikan ennnen ensikoteihin sijoittamista. Osaamaton ensikoti voi olla tuohoisa kissaparalle.

Kanervo petaa vastuunsa pois käyttämällä hyväntahtoisia ihmisiä hyväkseen. Kukaan ei valvo ensikotien toimintaa ja heidän osaamistaan.
Ensikodiksi on voinut ilmoittautua alkoholiongelmainen ihminen, jota Kanervo ei ole edes tavannut. Eipä niistäkään kissoista kuultu sen jälkeen...minne lienevät joutuneet.
Aika epämääräistä toimintaa!!!!

Ensikodit ovat toiminnan perusta - jos ensikoteja ei kouluteta ja kuunnella homma ei voi toimia!!!

Miau
Vieras

#1984 Kuka nyt

19.04.2011 06:32

toimii kun valtaosa ensikodeista lopettaa tai on potkittu pois?? Se ei kait yhdistyksen hallituksessa ketään kiinnosta, kunhan saadaan rahat säätiöön niin kaikki on hyvin. Näin sivusta katsojana näyttää huijaukselta!! Vai nähdäänkö yllätys, puheenjohtaja ja kaikki 39 hännytelijää loukuttamassa ihmisten kotikissoja ;)

Vieras

#1985 Ei kehunut koskaan

19.04.2011 09:51

Enpä ole koskaan kuullut Tertun kehuvan loukuttajia/ensikoteja... haukkui myös AINA jäsenistön, kun eivät nuoret koskaan kuulemma olleet rahankeruussa...hän sai aina olla.

Kenttätyö on aikaa vievintä ja ensikodeilla on myös raskasta henkisesti.Hoidat ensin ja luovutat sitten pois.

Rahankeruu on leikkiä sen rinnalla.

Vieras

#1986 Re: kummastelen

19.04.2011 10:41

#1983: potku takapuoleen - kummastelen

Kodista kotiin ja sylistä syliin kulkeva kesy kissa on  helppo hoidettava ja sijoitettava, eikä sitä voi kutsua miksikään hädänalaisen ja kodittoman katastrofitilanteessa olevan kissan auttamiseksi!! Yhdistys on toimintalinjauksissaan, joita kutsuvat tarkennuksiksi, jättänyt nyt nämä todella apua tarvitsevat kissat ulkopuolelle joita ei auta viranomisetkaan joiden selän taa nyt yhdistyksen toiminnassa piiloudutaan ja käännetään selkä niille todellisille kodittomille katastrofikissoille.

En usko, että KOKO jäsenistö on tämän takana, vain tietty aktiivinen joukko pj,n kannattajia. Jos oikeasti haluttaisiin tietää mitä mieltä KAIKKI jäsenet ovat, niin jäsenistölle lähetettäisiin rastiruutuun kyselykaavake ja kunnollinen selvitys mitä mikäkin toimintamalli pitää sisällään, jonka perusteella jäsen pystyisi tekemään valintansa.

AKTIIVISUUTTA ASIATTOMIENKIN, TURHIMPIENKIN JA KYSEENALAISIMPIENKIN KIRJEIDEN LÄHETTELYYN ON JO OSOITETTU TÄSSÄ TAANNOIN, KAIKILLE JÄSENILLE LÄHETETTY KELTAINEN "TIEDOTE" ESIMERKKINÄ AKTIIVISESTA LÄHESTYMISESTÄ JÄSENIÄ KOHTAAN KUN NIIN HALUTAAN!!

Turha pauhata ja valittaa kuinka kalliiksi tällaiset kirjeet tulevat, ei se kalleus ja rahanmeno (kissoille tarkoitettujen rahojen tuhlaus) ole painanut vaakakupissa tuotakaan "tiedotetta" lähetettäessä, eikä palkatun taloudenhoitajan huikeassa palkkioissa, eikä palkatun asianajan sitäkin huikeimmissa palkkioissa. Kissat tuntuu olevan teille täysin turha kuluerä, joka on ensimmäinen säästökohde. Toiminta tuntuu siirtyneen pyörimään kissojen varjolla kerätyn rahan ympärille.

Ulkopuoliset ja ulkoapäin asiaa ja touhuja seuratessa yhdistyksen toiminta näyttää tältä ja sitä teidän on turha kiistää kun ei muuta näy. Jos puheet ja teot ovat ristiriidassa niin kumpaa meistä kukin uskoo?!??!.

Julkisuuskuva on yhtä kuin se miten toimitaan. Menneisyydessä tehdyt urotetot ei kanna enää tänä päivänä, niihin on turha vedota ja niitä jatkuvasti esitellä, koska niitä urotekoja on tehtävä myös tänä päivänä.

Nyt sanotaan että kaikki on hyvin ja oikealla mallilla; toimintaa hoidetaan ja on hoidettu tarkasti lain ja yhdistyksen sääntöjen mukaan, MUTTA ONKOHAN TOIMINNAN HENKI UNOHTUNUT?!?!? Kun ei ole henkeä, niin on jäljellä vain kuollut hengetön järjestyksessä oleva pykäläviidakko ja paperit vailla sisältöä.

Rautalanka loppuu kohta...
Vieras

#1987 Kesyt kissat eivät edes kuulu KKY:lle !

19.04.2011 12:05

Taas väännän rautalangasta...kesyt kissat kuuluvat Boondocksille ja KATASTROFIKISSAT KKY:lle !

Villiintyneitä kissoja SAA ja PITÄÄKIN LOUKUTTAA yhteistyössä virkaeläinlääkärin kanssa !

Mikään LAKI EI MYÖSKÄÄN KIELLÄ YKSITYISIÄ IHMISIÄ OTTAMASTA LOUKUTETTUJA KISSOJA HOITOONSA !
Myös villiintyneitä saa ottaa hoitoon.
Tyhmäkö?
Vieras

#1988 Re: Kesyt kissat eivät edes kuulu KKY:lle !

19.04.2011 21:12

#1987: Rautalanka loppuu kohta... - Kesyt kissat eivät edes kuulu KKY:lle ! 

 Kummallista, taas uusi nimike kissoille. KATASTROFIKISSAT Mikä se on ? Kuka selittää?

Tähän asti on ollut kesyjä ja puolivillejä, villejä ja villiintyneitä ja hylättyjä ja hetteille jätettyjä. Nyt on vielä katastrofikissojakinko?

-
Vieras

#1989 Re: Re: Kesyt kissat eivät edes kuulu KKY:lle !

20.04.2011 04:42

Kissaparat
Vieras

#1991 Tuhosiko KKY itsensä?

21.04.2011 12:17

Olenko oikeassa, että KKY ei siis enää auta hädänalaisia kissoja? Uusi hallitus jatkaa vanhan mallilla? Luulisi , että joku lakipykälä laittomuuksille löytyisi...pitäähän rivijäsenilläkin olla sanottavansa, kun radikaaleja muutoksia tehdään ja yhdistyksen sääntöjä muutetaan. Tuskinpa monikaan halusi, että yhdistyksestä tuli eläkeläisten "turinakerho", luulisin, että suurin osa on edelleen kissojen auttamisen kannalla.


Oliko kissanpäivillä väkeä tänä vuonna?
-
Vieras

#1992 Re: Tuhosiko KKY itsensä?

21.04.2011 12:43

#1991: Kissaparat - Tuhosiko KKY itsensä? 

Vuosikokouksessa oli senioripuolueen porukka enemmistönä päättämässä hädänalaisten kissojen auttamatta jättämisen puolesta, eli suurin osa oli turinakerhon puolesta. Eli nyt pulinat pois, yhdistyksen jäsenistö sai mitä halusi, on sitten eri asia tiesivätkö kaikki mitä todella halusivat, sitä voimme vain arvailla....

sukankutoja
Vieras

#1993 Re: Re: Tuhosiko KKY itsensä?

21.04.2011 14:43

#1992: - - Re: Tuhosiko KKY itsensä? 

 Eihän ne ihmiset vuosikokouksessa tienneet mistään mitään! Eivät totuutta ainakaan, kun uskoivat Terttua ja kumppaneita kuin sokeat kanat! Kissojen kannalta erittäin valitettavaa!

Mutta oppposition keinot eivät ole loppuneet! Me emme jätä kissoja pulaan, jos se on vain meistä kiinni! Perästä päin kuuluu! :D


Vieras

#1994 Re: Tuhosiko KKY itsensä?

21.04.2011 15:20

#1991: Kissaparat - Tuhosiko KKY itsensä? 

 Joo, kiinnostaa muakin, onko kellään tietoa oliko väkeä?


Vieras

#1995 Re: Tuhosiko KKY itsensä?

21.04.2011 17:34

#1991: Kissaparat - Tuhosiko KKY itsensä?

Toivotttavasti mohdollisimman moni yhdistyjsen jäsen nyt havahtuu siihen mitä siellä touhutaan ja alkaa seuraamaan, Seuraava vuosikokous on se vaikuttamisen paikka , joten kaikki kynnelle kykenevät sinne. Myöskin hallitusta pitää pommittaa kysymyksillä ja ottaa kantaa jos toiminta ei jäsenen mielestä ole sellaista kun pitäisi.

Älkää hyvät jäsenet hyväksykö ihan mitä vain! Yhdistys on yhtäkuin jäsenet EI YHTÄKUIN HALLITUS!!!! Hallitus on toimintaa ja jäseniä varten eikä päinvastoin. HALLITUS EI OLE JÄSENIEN PALVONTAA JA KUMARTELUA VARTEN OLEVA YHDISTYKSEN ELIITTI!!

tyytyväinen kkyläinen
Vieras

#1996 Jasoo

23.04.2011 03:26

Eli nurkanvaltausyritys näköjään epäonnistui kampanjasta huolimatta. Taivaalle kiitos siitä! :)

Vieras

#1997 Re: Jasoo

23.04.2011 10:13

#1996: tyytyväinen kkyläinen - Jasoo

Kissat tässä joutuivat epäonnisen paikalle ja eniten kärsi ja sinä kannatat sitä?!? Ja eiköhän ne valtaukset tapahdu ihan kky,n hallituksen sisäisesti.....taidatkin kuulua siihen joukkoon?!?


Vieras

#1998 Minkäslaista valistusta

23.04.2011 10:19

KKY kehuu tekevänsä valistustyötä kissan aseman parantamiseksi, minkäslaista valistusta ja yhteistyötä ootte tehneet näiden hillittömästi lisääntyvien kissapopulaatioiden omistajien kanssa ongelman korjaamiseksi??!
pettynyt
Vieras

#1999 Pelkkää lumetta

23.04.2011 18:39

Ei KKY halua edes auttaa hädänalaisia kissoja, vaikka sitä varten rahaakin on saatu. Perintöjen antajat kääntyilisivät haudoissaan, jos tietäisivät totuuden tässä hetkessä. Mikä hyvä eläinten suojeluyhdistys ole sellainen, joka kerää vain määrättömästi rahaa, eikä käytä konkreettisesti sitä kodittomien kissojen hyväksi, JOTKA SITÄ OIKEASTI KIPEIMMIN TARVITSEVAT?

Carmen
Vieras

#2000 Re: Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville!

24.04.2011 20:15

#1970: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Re: En mene enää Kissanpäiville! 

 Jaana Vuorenpää ja Sanna K, eiköhän nyt ole niin, että teidän aikanne ja enrgianne menee tällä netissä kirjoitteluun senkin aikanne voisitte kayttää paljon hyödyllisemmin, eli todellakin kissojen auttamiseen. Olen lukenut kirjoittelujanne josta saan sen käsityksen, että perus ajatuksenne on vain riidanhalu, no siinähän nähtiin mitä saitte sillä' aikaan.