KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna Kaski
Vieras

/ #1214 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:24

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu 

 Ymmärtääksesi? niin, muutaman hallituksen mielestä yksi jäsen erosi, mutta jäsen itse ei ollut samaa mieltä. Ja siinähän oli sitten pitkä tarina välissä miksi toinen osapuoli uskoo toista ja toinen toista.

Kyllä tynkähalliStus on nyt tynkä. Mutta tämä on meidän opposition "hellittelynimi" tälle neljän jäsenen joukkiolle  :) Tottakai sen päätökset ovat SUURELTA OSIN täysivaltaisia. Otetaan nyt kuitenkin huomioon se että joitain päätöksiä on tehty salassa osalta hallituksen jäseniä. Ja sen lisäksi päätöksiä on tehty sellaisista asioista jotka kuuluisivat vuosikokouksessa käsiteltäviksi (ja niitä on tehty juuri silloin kun tietyt jäsenet eivät ole olleet paikan päällä) . Eli aivan lakien ja hyvän yhdistystoiminnan puitteissa ei olla menty. Voitko todistaa toisin? Me voimme, eli ei ihan hyväuskoisuuden takia vaan tässä mukana roikuta.

Hallituksen jäsenellä on käsittääkseni oikeus vaatia kokouspaikkaa vaihdettavan (tästä en ole varma..). Mutta nykyinen PJ tämän teilasi. Eli kyllä sielläkin osataan "psykologinen sodankäynti".