KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #1216 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:35

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu

Onko se jossain kiveen kirjoitettu laki, että hallituksen kokouksen ON PAKKO pitää pj,n kotona!!! Kahvit - ja pullat ei voi olla oikea syy, joiden tuomilla säästöillä pj perustelee kokouspaikkaa. Uskoisin, että taitaisi olla yhdistyksen kaikista pienin menoerä nuo kahvitukset jos yhdistys ne kustantaisi (verrattuna taloudenhoitajan huikeaan 16.000 palkkaan) ja vielä kun ne järjestettäisiin nyyttäriperusteella säästyisi pj,ltäkin aikaa ja rahaa.

MIettikää nyt hyvät ihmiset asetelmaa JONKUN KOTONA KOKOONNUTAAN, eikä pyynnöstä huolimatta kokouspaikkaa siirretä puolueettomalle maaperälle missä KAIKKI osallistujat olisivat tasa-arvoisia. Kuka se onkaan "pomo" kokouspaikalla kun se on jonkun koti?? Tästä on asiallisuus ja hallituksen jäsenten kunnioitus kaukana ja tällainen toiminta on tarkoitushakuista, sekä antaa vaikutelman taka-ajatuksista, eikä ole missään nimessä reilua.

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat. "

Kukahan se on nyt hyväuskoinen opetuslapsi?