KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras

#1204 Ehkä ei

20.02.2011 11:56

#1176: Sanna Kaski - Re: Hämmentyneille ihmisille 

Tutkintapyynnön voi tehdä, mutta ei ole rikos antaa jollekin ulkopuoliselle pöytäkirjaa kokouksesta jossa on itsekin ollut läsnä.  Näin se vain on. Epäilen suuresti onko sekään rikos, että yhdistyksen asioita käsittelevä pöytäkjirja on postitettu jäsenistölle. Tuosta liitekirjeestä jossa kerrotaan miten turhasta asiasta on haaste tehty siviilioikeuteen, en ole täysin varma. Mutta todennäköisesti asiasta tuli julkinen sen jälkeen kun siitä haaste annettiin. 

Se on varmaa että oppositiopuolueen strategiassa on mafian otteet; ostellaan valtakirjoja, jotta saadaan ääniä. Niinhän tuossa paperissa sanotaan.

Työnantaja tuskin katsoo hyvällä silmällä että MT lähettelee vaalitekstareita hänen laskuunsa. 

Eläimet on tässä taistelussa tyystin unohdettu.  Ja tiedoksi sekin, ettemme me ensikotilaset kaikki ole teidän puolellanne vaikka niin yritätte uskotella. Emme jokainen edes pidä PP:stä.

Vastaukset

Sanna Kaski

#1210 Re: Ehkä ei

2011-02-20 12:11:57

#1204: Vieras - Ehkä ei 

 No jos meillä on mafian otteet niin nykyisellä PJ:llä on diktatuurin otteet :):)

Lueppa tekstini 1163 uudelleen (selvennystä tuohon tekstariasiaan muunmuassa).  Ja taisin itse asiassa olla minä suuri mafioso, joka ensimmäisenä heitti ilmaan tämän ostamisasian. Sanoin että olen valmis maksamaan kaksi sukulaistani jäseniksi, jotta he pääsevä äänestämään. Eläinystäviä ovat mutta into ei niin kovalla tasolla että itse lähtisivät jäsenmaksua maksamaan. Aattele, siitä saadaan kuitenkin kaksi uutta jäsentä! Ja ehkä tätä mun touhua aikansa seurattuaan lähtevät ensikodeiksi tai muuten aktiivisemmin mukaan toimintaan.

Kyllä tiedämme että kaikki ensikotilaiset eivät ole meidän puolellamme. Emme elä missään kuplassa. Uskoisin kyllä että suurin osa on puolellamme :)

Turha tuota tutkintapyyntöasiaa täällä on spekuloida. Antaa poliisin tehdä päätelmänsä siitä.

Sinunko mielestä nykyisellä PJ:lla on tämä eläinten asia päällimmäisenä mielessä: kun ajattelee niitä kaikkia alasajettuja toimia tässä muutaman kuukauden sisällä?

Ja uskotko että jos Pirjo valitaan PJ:ksi, ensikotien asema jotenkin heikkenee? Jos näin niin saisiko perustelut?

Ja mikä ihme siinä on että PJ:tä ei voitaisi vaihtaa? Tämä kun on normaalikäytäntö yhdistyksissä. Saataisiin uutta ajattelua ja ideoita toimintaan. Miksi nykyinen pj tekee kaikkensa että näin ei kävisi?

Jaana Vuorenpää

#1211 Re: Ehkä ei

2011-02-20 12:13:45

#1204: Vieras - Ehkä ei 

Vai "mafian" otteet oppositiolla? Me toimimme avoimesti ja rehellisesti sekä lakeja kunnioittaen, mutta samaa ei voi sanoa tynkähallituksen toimista, joka suoltaa valheellista ja herjaavaa  tietoa koko ajan sekä rikkoo lakeja tämän tästä. 

Kuten sanottua, poliisi selvittää asiaa!

JOKAINEN TAHO VOI USKOA VAPAASTI MIHIN HALUAA. SUURIN OSA ENSIKODEISTA ON KUITENKIN OPPOSITION TAKANA.

Vieras

#1212 Re: Ehkä ei

2011-02-20 12:19:07

#1204: Vieras - Ehkä ei 

 

Et näytä tietävän oikeuksista mitään. Aivan aluksi. Katso adressin otsikkoa. Eläimet on se koko jutun ydin. Toiseksi, mitä Kanervo on tehnyt konkreettista eläinten hyväksi? Olet siinä oikeassa, että Kanervo on ne jättänyt nyt täysin sivuun! Muistion antaja ei ollut läsnä tapaamisessa kaikesta päätellen. Noista neljästä kukaan ei ollut läsnä. Se on luettu ja kirjoitettu saatekirje POIKKEUKSELLISEN voimakkaalla värikynällä. Jos kukaan noista olisi ollut läsnä, he syyllistyvät jopa törkeämpään valehteluun silloin. Nyt puhutaan herjauksesta. Asiat ovat poissa asiayhteyksiatään. Muun muassa se ostamisjuttu. Saatekirjeessa oli vähintään 16 valetta tai vääritselyä. Kannattaako enää uskoa MITÄÄN mitä Kanervo väittää?
Vieras

#1213 Re: Ehkä ei

2011-02-20 12:19:29

#1204: Vieras - Ehkä ei

Kehottaisin perehtymään asiaan paremmin teoriassa, ettet joudu asiaa oppimaan kantapään kautta.

SE että sinä olit läsnä ei anna lupaa jakaa muistiota ulkopuolisille, koska lupaa siihen muilta nimetyiltä osallistujilta jakaja ei ole saanut heiltä! Nimittäin he eivät niele tuota vaan toimivat lain antamin mahdollisuuksin.

Ole hyvä, osoita ja yksilöi syytöksesi "mafian-otteista" , tuollaisia ei heitellä ilman ettei sitä pysty todistamaan.

JOs olit läsnä tuossa kokouksessa niin sinäkö se katsoit asiaksesi toimia laittomasti ja annoit muistion ulkopuolisille? Joudut siitä vastaamaan jos niin teit.

JOs sinulla on yhtään enää omantunnon ja oikeudentajun rippeitä tallella, niin tiedät kyllä mitä KAIKKI pettureista ajattelevat, sekin puoli jolle "tehtiin palvelus"! Ikävä kyllä tuolla teolla vuotaja jää yksin, koska häneen ei voi enää luottaa kukaan.

Vieras

#1220 Re: Ehkä ei

2011-02-20 12:54:55

#1204: Vieras - Ehkä ei

"Eläimet on tässä taistelussa tyystin unohdettu.  Ja tiedoksi sekin, ettemme me ensikotilaset kaikki ole teidän puolellanne vaikka niin yritätte uskotella. Emme jokainen edes pidä PP:stä."

Reilu, objektiivisesti asioita katsova ihminen näkisi pj,n toimet nyt miten niissä on otettu kissat huomioon. Kukahan se on itseasiassa unohtanut ne kissat?

Minusta tässä tulee hyvin esille se ajatusmaailma siitä mitä tehdään kun jostain ihmisestä ei tykätä (tykkäämäänkö yhdistykseen on tultu?), häntä aletaan mustamaalaamaan piittaamatta siitä mikä on totuus.

Ei kaikista työkavereistakaan pidä tai tykkää mutta töitä täytyy pystyä tekemään kaikkien kanssa. Mutta sehän tiedetään, että työpaikoilla on lisääntyvässä määrin pahoinvointia johtuen juuri tästä ihmisten mustasta mielestä ymmärtämättömyydestä, erottaa asioita toisistaan. Mutta sehän vaatisi rehellisyytä;  itselleen ja toisille ja vielä toimia sen mukaan.

Tykkäsi tai ei, niin pitäisi kuitenkin pysyä totuudessa ja pystyä toimimaan asiallisesti ja rehellisesti

Ihminen ei pysty kasvamaan henkisesti, eikä opi tuntemaan omaa itseään, eikä sokeaa pistettään (googleta joharin ikkuna), jos ei kykene toimimaan niidenkin ihmisten kanssa joista ei pidä. Ikinä ei pääse siihen olotilaan, että ympärillä on vain niitä" mun kavereita ". Jos siihen pyrkii AINA niin tulos tämä mikä nyt yhdistyksessä vallitsee, ajetaan pois niitä joista ei tykätä huolimatta siitä kuinka hyvin he ovat toimineet yhdistyksen  ydintehtävässä.