KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Tynkä Ylöjärveltä
Vieras

#1209 Re: Re: Eläinsuojelu

20.02.2011 12:11

#1202: Jaana Vuorenpää - Re: Eläinsuojelu 

 Tynkähallistus?

Ymmärtääkseni yksi hallituksen jäsen erosi koko yhdistyksestä eikä ole antanut tai onko tehnytkään  pöytäkirjoja oltuaan yhdistyksen sihteerinä. Ja PP kieltäytyi yhdessä vaiheessa ottamasta osaa hallituksen kokouksiin, koska niitä pidettiin puheenjohtajan himassa. Joten turha puhua tynkähallituksesta.  Eihän sille muut mitään voi, jos joku jäsen ei ilmaannu paikalle. Ja parin ihmisen puuttumisesta huolimatta hallituksen päätökset ovat täysivaltaisia. Joku oppositiossa vääristelee ja ja valehtelee ja hyväuskoiset luottavat.  Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat. 

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1214 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

2011-02-20 12:24:13

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu 

 Ymmärtääksesi? niin, muutaman hallituksen mielestä yksi jäsen erosi, mutta jäsen itse ei ollut samaa mieltä. Ja siinähän oli sitten pitkä tarina välissä miksi toinen osapuoli uskoo toista ja toinen toista.

Kyllä tynkähalliStus on nyt tynkä. Mutta tämä on meidän opposition "hellittelynimi" tälle neljän jäsenen joukkiolle  :) Tottakai sen päätökset ovat SUURELTA OSIN täysivaltaisia. Otetaan nyt kuitenkin huomioon se että joitain päätöksiä on tehty salassa osalta hallituksen jäseniä. Ja sen lisäksi päätöksiä on tehty sellaisista asioista jotka kuuluisivat vuosikokouksessa käsiteltäviksi (ja niitä on tehty juuri silloin kun tietyt jäsenet eivät ole olleet paikan päällä) . Eli aivan lakien ja hyvän yhdistystoiminnan puitteissa ei olla menty. Voitko todistaa toisin? Me voimme, eli ei ihan hyväuskoisuuden takia vaan tässä mukana roikuta.

Hallituksen jäsenellä on käsittääkseni oikeus vaatia kokouspaikkaa vaihdettavan (tästä en ole varma..). Mutta nykyinen PJ tämän teilasi. Eli kyllä sielläkin osataan "psykologinen sodankäynti".

Tamperelainen
Vieras

#1215 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

2011-02-20 12:28:43

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu 

 

Oletpa ymmärtänyt väärin. Viimeksi Kanervo valehteli kuluvalla viikolla. USEAAN otteeseen. Jos sulla on asiasta läpyskä kädessä ja todisteet toisessa kädessä valehtelusta, niin ei jää kahta sanaa mitä itse ajattelisin. Pistäs Ylöjärveläine rimpauttaen vaikka Pirjolle tai jollekin muulle muistiossa herjatulle. He kertovat lisää.
Vieras
Vieras

#1216 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

2011-02-20 12:35:37

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu

Onko se jossain kiveen kirjoitettu laki, että hallituksen kokouksen ON PAKKO pitää pj,n kotona!!! Kahvit - ja pullat ei voi olla oikea syy, joiden tuomilla säästöillä pj perustelee kokouspaikkaa. Uskoisin, että taitaisi olla yhdistyksen kaikista pienin menoerä nuo kahvitukset jos yhdistys ne kustantaisi (verrattuna taloudenhoitajan huikeaan 16.000 palkkaan) ja vielä kun ne järjestettäisiin nyyttäriperusteella säästyisi pj,ltäkin aikaa ja rahaa.

MIettikää nyt hyvät ihmiset asetelmaa JONKUN KOTONA KOKOONNUTAAN, eikä pyynnöstä huolimatta kokouspaikkaa siirretä puolueettomalle maaperälle missä KAIKKI osallistujat olisivat tasa-arvoisia. Kuka se onkaan "pomo" kokouspaikalla kun se on jonkun koti?? Tästä on asiallisuus ja hallituksen jäsenten kunnioitus kaukana ja tällainen toiminta on tarkoitushakuista, sekä antaa vaikutelman taka-ajatuksista, eikä ole missään nimessä reilua.

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat. "

Kukahan se on nyt hyväuskoinen opetuslapsi?

Vieras
Vieras

#1218 Re: Re: Re: Eläinsuojelu

2011-02-20 12:38:11

#1209: Tynkä Ylöjärveltä - Re: Re: Eläinsuojelu

"Pj Kanervo on liiankin tosikko, joka ei osaa valehdella, vaikka muuta yritetään väittää ja vääristellä. Ja hyväuskoiset opetuslapset uskovat."

Ja ainoa totuudellinen on pj ja totuus on pj,llä? Ei ihminen voi olla noin yksisilmäinen!