KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kirjatoukka
Vieras

#813 Katti-Mattia odotellessa....

04.02.2011 16:45

Odotan innolla uutta Katti-Mattia!

Täälä kun keskustelussa on ollut niin paljon näkökantoja, niin keskustelujen pääkohdat saa varmasti lukea Katti-Matistakin. Varmasti Katti-Matista vastaava Riina Kilpinenkin on keskustelun täällä huomannut ja siitä jonkunlaisen jutun tehnytkin?

Odotan myös puheenjohtajaehdokkaiden kirjoituksia, olettaen, että Terttu Kanervo enää on ehdokkaana. Hänhän kyllä itse sanoin vuosi sitten, että on puheenjohtaja vain 2010-2011 ja tänä vuonna itse luopuu paikastaan.

Toivon, että Katti-Matissa linja pidetään asiallisena. Täällä puhe on välillä ollut vähän turhankin kiivasta, mutta Katti-Matti-lehdessä odotan juttujen kertovan kahtia jakautuneen KKY:n molempien puolien näkökannat.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#815 Re: Katti-Mattia odotellessa....

2011-02-04 16:47:40

#813: Kirjatoukka - Katti-Mattia odotellessa.... 

Odotan myös innolla Katti-Mattia. Täälä keskustelu on pitkä ja "vauhdikas", mutta Katti-Matissa on varmasti molemmat näkökulmat fiksusti esitetty.

Vieras
Vieras

#818 Re: Katti-Mattia odotellessa....

2011-02-04 21:08:19

#813: Kirjatoukka - Katti-Mattia odotellessa.... 

Terttu Kanervo on nimittänyt itsensä Katti-Matin päätoimittajaksi.

Joten onkin varmaan aivan turhaa odottaa pääsevänsä lulemaan Pirjo Peltoniemen puheenjohtaehdokas-kirjoitusta Katti-Matista....

Toivoisin puheenjohtaja, kissansijoittaja ja nyt vielä päätoimittaja Terttu Kanervolta reiluutta Pirjo Peltoniemeä kohtaan. Toivon, ettei Terttu Kanervo käytä jäsenlehteä väärin.

Innolla jo odottelen!
Vieras

#821 Re: Katti-Mattia odotellessa....

2011-02-04 21:29:48

#813: Kirjatoukka - Katti-Mattia odotellessa.... 

" Toivon, että Katti-Matissa linja pidetään asiallisena. Täällä puhe on välillä ollut vähän turhankin kiivasta, mutta Katti-Matti-lehdessä odotan juttujen kertovan kahtia jakautuneen KKY:n molempien puolien näkökannat."

Tätä samaa ajattelin minäkin, että onneksi tulee jäsenlehti, missä todennäköisesti on kummaltakin ehdokkaalta asiapitoinen esittely.

Ainakin tuo on aihe, mikä varmasti jäseniä kiinnostaa. Ja tietenkin linjaus tulevasta ja millä saadaan KKY:stä entistäkin toimivampi yhdistys kissojen hyväksi olisi hyvä tällaisessa tilanteessa saada jäsenille tiedoksi.

HIENOA!

ps. onko tarkkaa tietoa, koska lehti ilmestyy?