KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#1901 Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen?

11.04.2011 13:06

#1899: Outoa hommaa - Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen? 

Asiaa ihmettelevät KKY,n jäsenet: olkaa tarkkana siitä mitä posti tuo ja jos tulee kutsu jäsenkokoukseen niin osallistukaa ihmeessä KAIKKIIN jäsenistölle tarkoitettuihin kokouksiin ja tuokaa siellä mielipiteenne julki, vain siten voitte vaikuttaa tuohonkin asiaan!!!! Epäilen, että asiaa tullaan kysymään jokaselta jäseneltä erikseen mitenkään ,vaan AINOA MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA ON OSALLISTUA JÄSENKOKOUKSEEN !

Vastaukset

Kissojen puolesta
Vieras

#1902 Re: Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen?

2011-04-11 15:06:00

#1901: - Re: Hyväksyykö jäsenistö säätiöittämisen? 

 Säätiöittäminen ei ole tässä hetkessä järkevä tai toimiva ratkaisu millään tavoin. Ensin pitää saada asiat OIKEASTI kuntoon yhdistyksessä ja sen toiminta takaisin raiteilleen. Palautettua toiminta konkreettiseen kissojen pelastustyöhön, johon ihmiset ovat avustuksiaan myös antaneet. Katastrofi KKY:ssä on nyt siinä, että eniten sitä apua tarvitsevat kissat on hylätty kokonaan!

Yhdistyksen rahavarat ovat liian pienet, että säätöittäminen olisi järkevää. Säätiön toiminta itsessään nielee ymmärtääkseni myös rahaa. Terttu Kanervo ei ole myöskään kykenevä sen johtoon! Kyllähän se nähtiin jo vuosikokouksessakin. Kanervo ei pystynyt edes vastaamaan hänelle esittettyihin normaaleihin kysymyksiin....