KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Auttaa voi monin tavoin
Vieras

#1909 Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

12.04.2011 10:11

#1908: - Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Kun nyt kysyit retorisen kysymyksen, niin tässä ystävällisesti sinulle vastaus.

Käyn aika ajoin toiveikkaana katsomassa, löytyisikö täältä esim. järkeä. Eli että olisiko saatavilla hyvien kokemusten jakoa, tuoreita ajatuksia, asiaa autetuista/autettavista kissoista, myönteistä palautetta, kannustavaa vuorovaikutusta tms. Tai esim. ihan yksittäisen kissaihmisen vinkkejä toisille, kuinka monin eri tavoin on voinut kissoja auttaa. Auttamiskokemuksia ilman rahaa ym.

Ja kissojahan ovat siis kaikki kissat, eivät pelkästään ne, joita ennaltaehkäisyn puutteen ja välinpitämättömän hoidon vuoksi on syntynyt ulos.

Jos haluat kysyä vielä jotain, niin ok. Mutta vastauksia laittelen vain asialliseen keskusteluun monen muun tavoin. Ja pahoittelen, että nimeäni en laita. Periaatteeni on, myös kissoja auttaessani, tehdä oleellinen, varsinainen työ, tekijän nimestä viis. Tärkeintä on tehdä ja toimia, ja auttaa. Sitä mukavampaa se on, mitä sujuvampaa ja monimuotoisempaa on auttajien yhteistyö. Kapuloiden heittäminen rattaisiin ei auttane ketään.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1910 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

2011-04-12 11:00:23

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

 Huomasitko Rouva K (jos nyt oletukseni osuu oikeaan) katsoa tuota mun tekstiä jossa pyydän infoamaan avun tarvitsijoista vaikka täällä kun ei muuta kautta tietoa tule. Tämä sun vastaus on taas tätä viimeisen päälle jeesustelua. Tartuit tuohon epäolennaiseen kommenttiin ja jätit kokonaan mun asiallisen kommentin huomiotta??

Joo nyt on KKY:ssä yhteistyö sujuvaa, tosin ei niin monimuotoista enää. Ei ole yhtään vastarannankiiskiä haalimassa niitä maalaistalokissoja (vaikkakin sua mukaellakseni kissojahan ovat kaikki kissat)! Pistetään osa porukasta pois kuvioista kun näitä haluavat auttaa ja taas harmonia ja joustavuus on yhdistykseen palannut. NYT TEKIS MIELI KIROTA NIIN PERK...STI!!!

Nyt KKY ilmeisesti auttaa kotikissoja ihan urakalla, mikä tietysti on jees. Voimavaroja on tai ainakin olisi ollut auttaa myös puolivillejä. Mutta koska KKY haluaa kissan arvostuksen kasvavan niin päättää KKY että jätetään nuo kapiset siinä hetkessä apua tarvitsevat puolivillit huomiotta. NÄin se arvostus kasvaa aivan varmasti!

Meidän oppositiolaisten pitäisi nyt sitten pistää pää pensaaseen KKY:n tavoin ja unohtaa maatalokissat!

Kissojen puolesta
Vieras

#1913 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

2011-04-12 11:55:43

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta! 

Katsoitko sattumalta, mikä on tämän adressin aiheena? EI TÄMÄ KESKUSTELUPALSTA OLE TARKOITETTUKAAN YLEISISTÄ KISSA-AIHEISTA PUHUMISEEN! AIHEENA ON PUOLIVILLIEN KISSOJEN TALTEENOTTOKIELTO JA KKY:N HALLITUKSEN JÄSENTEN MUU ABSURDI TOIMINTA YHDISTYKSESSÄ!

kkykissoille.net sivuston FOORUMISSA voi puhua myös kissojen hoidosta! :)

 

kommentoija #1908
Vieras

#1916 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

2011-04-12 16:40:16

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

???? kenelleköhän oikein kommentoit??? vastauksesi ei kyllä oikein natsaa mitenkään tuohon minun lyhkäsen lyhkäseen vastaukseeni kommentoijalle #1905!! Enkä esittänyt kysymystä.....kenellekään...

Joten jos ystävällisesti luet ensin kommentin #1905 ja sitten luet minun kommenttini #1908 niin mihin väliin ja kenelle oikeastaan osoitit vastauksesi??? kun haluaisin ymmärtää kuitenkin sanomasi ja mihin asiaan vastasit.


Vieras

#1917 Re: Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

2011-04-12 16:54:57

#1909: Auttaa voi monin tavoin - Re: Re: Re: Uusi keskustelupalsta!

Mistäs sinä eksyit tänne!?!? Lue tämän adressin perustamissyy tuolta ihan ensilehdeltä niin orientoidut siitä mistä täällä keskustellaan.