KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vain eläimet tärkeitä
Vieras

#1830 : neuvotteluasetelma

04.04.2011 17:08

#1823: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Tämä vieras joka ei vieläkään tajua ketkä on aivopesty, on itse niiden hyväuskoisten joukossa, joka eivät osaa ottaa asioista selvää.

Kertaapa sitä mummojen kerääntymistä kKY:n vuosikokoukseen, Näkee jo sokeillakin silmillä, että lähes kaikki olivat ikääntyneitä ja entisiin tapoihinsa tottuneita. Sellaiset henkilöt on helppo aivopestä perusteellisesti. He uskovat kaikki mitä heille sanotaan vaikka mikään siitä ei olisi totta. Näin on käynyt useassa valtiossakin. Ja todella huonoilla seurauksilla.

Vain nuoremmat ja älykkäimmät huomaavat vilpin ja näkevät valheiden läpi. Opposition riveissä on todella älykkäitä ja osaavia nuoria, joista tulevaisuudessa olisi tullut hyvin toimiva yhdistys. Nyt ei tulevaisuudesta ole varmuutta, aika tekee työtään koko ajan. Nuoria ei haluta ymmärtää, eikä heidän ideoitaan hyväksytä.

Jos kantansa valinneet olisivat TIENNEET asioiden oikean laidan, heistä tuskin kovin moni olisi äänestänyt niin kun äänesti. Vaan he EIVÄT tienneet.

 Hallituksen neljä jäsentä katsoivat VAIN omaa parastaan, eivät kissojen .

Yritähän ,vieras, järkevästi perustella, miksi oppositio mielestäsi ei ole ajatellut kissojen parasta? mikä on perusteena päättelyllesi?

Takaa kirjoituksiesi kuultaa katkeruus ja pahansuopaisuus. Näitäkö ominaisuuksia arvostat?

Siksi siis olet sillä puolella millä olet, koska ne muutkin ovat samanlaisia.

Jos osaa lukea kirjoituksia ajatuksen kanssa, pitäisi jokaisen nähdä, että oppositio taisteli vain kissojen puolesta. Siksihän adressikin on perustettu. KISSOJEN PELASTAMISEN PUOLESTA.

 

 

Vastaukset

SBT
Vieras

#1833 Re: : neuvotteluasetelma

2011-04-05 08:56:35

#1830: Vain eläimet tärkeitä - : neuvotteluasetelma 

 En nyt kuitenkaan lähtisi tuomitsemaan kaikkia "mummoja".

Ihminen on sellainen eläin joka hakee rutiineista turvaa, ja osa tarvitsee sitä nuorempanakin saati sitten vanhempana, kun ei enään millään pysy kaikessa teknistyvän maailman kotkotuksissa mukana. Uskoisin että tässä on myös osa syy siihen miksi TK on edelleen pj, eli iso osa jäsenistä pelkää muutosta, vaikka tosi asiat näyttääkin selkeästi että muutosta tarvitaan ja aika on ajanut apaattisen TK:n ohi, muutoksen pelko voittaa, eikä siihen uskalleta lähteä.

Mää ihmettelen
Vieras

#1836 Re: : neuvotteluasetelma

2011-04-05 09:53:17

#1830: Vain eläimet tärkeitä - : neuvotteluasetelma

Osaisko joku kertoa minulle, vanhalle käppyrälle, miksi se puheenjohtajan pesti on niin antoisa, että siinä on jaksanut/viitsinyt toimia 30 vuotta .Ja mikä on se hallituksen neljän jäsenen OMA PARAS.

Olen ymmärtänyt, että vain taloudenhoitaja on hyötynyt, eli saanut palkkaa tehtävistään.

Eikö KKY:n tarkoitus ole ajatella kissojen eikä hallituksen parasta.

Vuosikokouksessa oli meininki, että kaveria ei jätetä ja ihmisten asiat menivät kissojen edelle.