KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Jaana Vuorenpää
Vieras

/ #1847 Re: Hallitus

06.04.2011 15:17

#1846: Ari Sandberg - Hallitus 

Kannattaisi uutena hallituksen jäsenenä kahlata ehkä koko tämä keskustelusarja lävitse, niin tietäisit parhaiten missä täällä oikeasti mennään. Vierailla myös www.kkykissoille.net -sivustolla ja Pirjon vaalisivulla Facebookissa.

Kuten kirjoitin aiemmin täällä adressissa, taidat olla ainoa nykyisestä hallituksesta, jolla on "munaa" nähdä asioita laajakatseisemmin. Pistän toivoni siten sinuun, että KKY:n tilanne muuttuu jälleen inhimilliseksi ja kissoja konkreettisesti myös pelastavaksi. Jatkatte työtä, jota yhdistys on aiemminkin menestyksellisesti tehnyt myös arkojen "puolivillien" kissojen osalta, jotka jäävät nyt heitteille. Eivät kunnat niitä pysty hoitamaan ja auttamaan ihmisiä! 

Pirjo ja Timo Peltoniemi sekä Annika Fabritius takaisin yhdistykseen julkisten anteeksipyyntöjen kera. He ovat olleet viime vuosina KKY:n kantava ja eteenpäin vievä voima. Erottaminen yhdistyksestä ei ollut lainmukainen ja perusteltu! Muutoin yhdistyksestä tulee lähtemään suurin osa ensikodeista. Tämä tilanne on tuohduttanut monia, ja moni on myös eronnut sen vuoksi. KKY:stä ei jää jäljelle mitään muuta kuin rahakasa ja sen "ompeluseura"!