KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg
Vieras

#1846 Hallitus

06.04.2011 14:40

Luin joitakin kommentteja tässä adressissa. Ovat kovin negatiivisia ja joissakin tartutaan yhteensasiaan. Hallitus on tehnut päätöksiä, osa väliaikaisia, sekavan tilanteen johdosta. Itselleni ei ole kukaan soittanut tai manipuloinut mitenkään. Olin kokouksessa pelkästä mielenkiinnosta. Valitettavasti astelma oli jo ennen kokousta selkeä, puolesta ja vastaan. En tunne henkilöitä ja tapahtumia aikaisemmilta vuosilta. Minut valittiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä uutena ihmisenä hallitukseen. Kiitos siitä. Tulen katsomaan hallituksessa oloaikanani asioita yhdistyksen kannalta ja sitä kautta kisoojen hyvinvointiin. Muistuttaisin, että monet ratkaisut ovat kompromisseja. Ei auta olla yhden asian, lauseen tai ihmisen takana liian intensiivisesti. Tulen kannattamaan yhteistyötä asiallisesti kaikkien kanssa. Jos me riitelemme ja jakaannumme, kärsivät siitä, emme me, vaan kissat. Toivon kaikilta avoimmuutta ja avarakatseisuutta myös julkisesti. Kirjoittakaa rohekasti nimenne esiin kirjoituksissa. Olisi helpompi käydä dialogiaa henkilöiden kanssa eikä nimimerkkien. Epäoikudenmukaisuutta en ole koskaan hyväksynyt ja tämä pätee edelleen.
Mikäli haluatte kirjoitata minulle sähköisesti, laitan osoitteen näkyviin. ari.sandberg (@) kolumbus.fi (at merkki suluissa roskapostien vuoksi, at merkki tulee normaaliin paikkaan nimen jälkeen)
Hyvää alkavaa kevättä kaikille kissaihmisille
Ari Sandberg
KKY:n uusi hallituksen jäsen

Vastaukset

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1847 Re: Hallitus

2011-04-06 15:17:56

#1846: Ari Sandberg - Hallitus 

Kannattaisi uutena hallituksen jäsenenä kahlata ehkä koko tämä keskustelusarja lävitse, niin tietäisit parhaiten missä täällä oikeasti mennään. Vierailla myös www.kkykissoille.net -sivustolla ja Pirjon vaalisivulla Facebookissa.

Kuten kirjoitin aiemmin täällä adressissa, taidat olla ainoa nykyisestä hallituksesta, jolla on "munaa" nähdä asioita laajakatseisemmin. Pistän toivoni siten sinuun, että KKY:n tilanne muuttuu jälleen inhimilliseksi ja kissoja konkreettisesti myös pelastavaksi. Jatkatte työtä, jota yhdistys on aiemminkin menestyksellisesti tehnyt myös arkojen "puolivillien" kissojen osalta, jotka jäävät nyt heitteille. Eivät kunnat niitä pysty hoitamaan ja auttamaan ihmisiä! 

Pirjo ja Timo Peltoniemi sekä Annika Fabritius takaisin yhdistykseen julkisten anteeksipyyntöjen kera. He ovat olleet viime vuosina KKY:n kantava ja eteenpäin vievä voima. Erottaminen yhdistyksestä ei ollut lainmukainen ja perusteltu! Muutoin yhdistyksestä tulee lähtemään suurin osa ensikodeista. Tämä tilanne on tuohduttanut monia, ja moni on myös eronnut sen vuoksi. KKY:stä ei jää jäljelle mitään muuta kuin rahakasa ja sen "ompeluseura"!

Timo P.

#1848 Re: Hallitus

2011-04-06 16:45:22

#1846: Ari Sandberg - Hallitus

Ihan ensimmäiseksi voisi perustella sen, miksi uusi hallitus on ensi töikseen sanonut irti joidenkin ensikotien sopimukset. Vai eikö hallitus olekaan niin päättänyt? Miten irtisanominen on sitten mahdollista?

Ja toiseksi sen, että katsooko uusi hallitus olevansa vastuussa vanhan hallituksen minuun kohdistetuista riitautetuista ja laittomista kurinpitotoimista ja haluaako uusikin hallitus edelleen pitää toimenpiteen voimassa? Vai katsooko uusi hallitus, että varoittajani ovat ylittäneet toimivaltansa?

Entä hyväksyykö uusi hallitus minut KK:n jäseneksi? Olen maksanut jäsenmaksun. Millä perusteella ei hyväksyisi?

Em. päätösten jälkeen arvioin tilannetta uudelleen, jos siihen on syytä.

 

Vuosikokoukseen osallistunut
Vieras

#1849 Re: Hallitus

2011-04-06 18:03:05

#1846: Ari Sandberg - Hallitus

Samaan toiveeseen yhdyn Jaanan kanssa; perehtyisit vähän paremmin kuin muutaman kommentin verran siihen mistä tässä jupakassa on ollut kyse, lukemalla myös niitä opposition sivuja joita Jaanan kommentissa oli. Saisit vähän selkeämpää kokonaiskuvaa.

Voisikohan negatiivisten kommenttien syynä olla ihan oikeat todelliset asiat ja syyt?!? Ulospäin näkyvä kuva on ehkä toisenlainen kuin miltä se näyttää ja tuntuu  sisältä katsottuna!!

Uskoisin, että lukuisa joukko, myös oppositiosta vaikket ehkä uskoisikaan, laittaa toivonsa sinuun kissojen puolesta! Emme ajattele yksisilmäisesti emmekä ole fanaatikkoja, mutta oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä asioiden hoitamiseen vaadimme.

Niin, ja käytän oikeuttani kirjoittaa nimettömänä, eikä minun tarvitse syitäni selvitellä.

Kirsi
Vieras

#1851 Ari Sandbergille

2011-04-06 22:20:16

#1846: Ari Sandberg - Hallitus

Kuullostat järkevältä kaverilta. Tämämpä takia veikkaan, että tulet pian näkemään Kanervon todellisen luonteen, varsinkin jos satut hänen kanssaan olemaan asioista eri mieltä.... Niin ne melkein kaikkien meidän oppositiolaistenkin ongelmat KKY:ssä ovat alkaneet ja jatkuneet. Toivottavasti jaksat siitä huolimatta ja saat jatkaa.

Myöskin suosittelen lukemaan adressin kirjoitukset alusta lähtien, niin saat paremman kuvan jakautuneesta tilanteesta. Ja toivottavasti muistat, että oppositio on kissojen asialla. Terttu Kanervo on pääasiallinen syy koko opposition syntyyn. Tämä on vain tosiasia, eikä mikään haukkuminen.

Jos todella olet puolueeton ja haluat kannattaa yhteistyötä kaikkien kanssa, niin pyrithän myös selvittämään asioista toisenkin puolen, etkä sokeasti usko Kanervon "totuutta".

Toisen puolen totuudesta voit kuulla opposition jäseniltä, kuten minulta. Mielellään myös moni muukin oppositiolainen varmasti kertoo avoimesti mielipiteensä.

Tosin on pakko vähän ihmetellä, että jos tosiaan olet ihan uusi henkilö, joka tuli kokoukseen pelkästä mielenkiinnosta, niin on pakko vähän ihmetellä, että miksi Terttu itse oli jo valinnut sinut tulevaan hallitukseen, jonka toki hänen kannattajansa ehdotti?

 

Haluaisin myös kysyä, että hyväksytkö itse Tertun tekemiset? Näillä tekemisillä tarkoitan:

-keltaisen herjaus/valehtelu-lehdykän lähettämistä jäsenille

-äänien ostoa soittelemalla jäsenille

-jäsenlehden päätoimittajan virkaan itsensä nimittämistä hieman kyseenalaisissa olosuhteissa

-aktiivitoimijoiden erottamista ilman perusteita

-kaupungin tuen hakemista perusteetta

-taloudenhoitajan paikan kilpailuttamiskieltoa (toinen alan ammattilainen tekisi ilmaiseksi Marko Karin työt)

-ensikotien erottaminen ilman perusteita, vuosikokouksen erottaman ensikodin palauttaminen takaisin ensikodiksi ominpäin, ensikotien väheksyminen

-jäsenkiellon päättäminen (jottei kokoukseen pääsisi häntä mahdollisesti vastaan äänestäviä henkilöiotä)

-facebook-sivun sulkemista tiedonkulun estämiseksi

-ihmisten haukkumista, kiusaamista ja ulossavustusta (poliisi joutui puuttumaan kiusaamiseen 2010)

 

Laitan sinulle tämän saman myös sähköpostina. Toivon sinun vastaavan kuitenkin myös täällä adressissa, koska asiat varmasti kiinnostavat muitakin täällä. Kiitos omasta rohkeudestasi kirjoittaa tänne omalla nimelläsi.

 

 

 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1937 Re: Hallitus

2011-04-13 14:47:26

#1846: Ari Sandberg - Hallitus 

 "Hallitus on tehnut päätöksiä, osa väliaikaisia, sekavan tilanteen johdosta."

Heh, toden totta, mutta hallituksen toimet ovat olleet juuri niitä toimintaa sekoittavia ja yhdistystä alas ajavia toimintoja ja joita oppositio on koittanut vain estää!

 

"Itselleni ei ole kukaan soittanut tai manipuloinut mitenkään. Olin kokouksessa pelkästä mielenkiinnosta. Valitettavasti astelma oli jo ennen kokousta selkeä, puolesta ja vastaan. En tunne henkilöitä ja tapahtumia aikaisemmilta vuosilta"

Ai, ettekö muka saaneet Terttujengin lähettämää keltaista läpyskää ja viimeisintä Katti-Mattia, jotka olivat täynnä oppositiota ja varsinkin sen kolmea jäsentä mustamaalaavaa tekstiä? Sekö ei ole manipulointia? Vaimosi oli yksi niistä harvoista ihmisistä, joille saimme lähetetyksi oman tiedotteemme siitä, mikä on totuus. Kun vertasitte näitä tiedotteita, kumpi niistä oli teidän mielestänne asianmukainen? Keltainen läpyskä oli täynnä mustamaalaavaa haukkumista ja Katti-Matti jatkoi samaa linjaa. Opposition tiedotteessa ei ollut henkilökohtaisuuksiin menevää panettelula eikä mitään valheellista. Kaikki kohdat, joita toimme esiin, ovat todistettavissa dokumentein tai henkilötodistajien avulla. Pystyykö hallitus todistamaan väitteensä omissa julkaisuissaan? VASTAAN, että EI, koska ne eivät ole totta!

 

"Minut valittiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä uutena ihmisenä hallitukseen. Kiitos siitä."

Ei olisi ehkä valittu, jos kaikki uudet jäsenet, jotka olivat maksaneet pääsymaksunsa, olisivat päässeet kokoukseen ja saaneet äänestää niin kuin tapana on aina ollut. Se siitä demokratiasta! Niin kuin olen aiemmin sanonut, olet kyllä järkevin nykyisestä hallitusporukasta ja ainoa toivomme, ettei KKY:n toiminta mene kokonaan pelleilyksi ja jäseniä huijata enää määräänsä enempää!

 

"Muistuttaisin, että monet ratkaisut ovat kompromisseja. Ei auta olla yhden asian, lauseen tai ihmisen takana liian intensiivisesti."

Toivottavasti muistat sen itsekin ja toimit reilusti ja tasapuolisesti luottamustehtäväsi arvoisella tavalla? Oppositio on vahva ja iso ryhmä tasavertaisia ihmisiä ja me valitsimme PP:n joukostamme yksimielisesti puheenjohtajaehdokkaaksi. Meillä vallitsee demokratia ja teemme yhdessä toisiamme kuunnellen asioita.