KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1751 Re: Olin siellä minäkin

31.03.2011 10:38

#1745: Asian vierestä - Olin siellä minäkin

Emme niputa, sillä uskomme että näitä omilla aivoillaan ajattelevia mummoja (arvohenkilö) ja muita henkilöitä on yhdistyksessä paljon, jotka osaavat erottaa oikean ja väärän tosistaan kun saavat oikeaa ja muuntelematonta tietoa. Tosin keltaisen läpyskän ja kattimatin tekstit jo sinällään paljastivat mistä on kyse ilman mitään vertailukohtaakaan.

Mutta olisi erittäin hyvä, että kaikki nämä omilla aivoillaan ajattelevat jäsenet nyt vihdoin aukaisisivat suunsa ja toisivat oman mielipiteensä julki pj,lle ja hallitukselle.


Vieras

#1752 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

31.03.2011 11:30

#1742: sukankutoja - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Oli aika herjaava väite tuo äänten ostaminen! Ei ole kovinkaan todennäköistä - ei puolin eikä toisin - että kenenkään rahavarat riitäisi ostamiseen tai lahjomiseen, kyse on lähinnä siitä kuinka harhaanjohdettuja pj:n kannatusryhmä oli ja millä mandaatilla he siellä olivat. Itse omalla kohdallani en ole hyötynyt rahallisesti oppositiossa olostani mitään, päinvastoin juristin palkkaan on mennyt aika mukava summa. Mielestäni se on kuitenkin sen väärti, jos kissoille ja heidän puolustajilleen saadaan tässä oikeutta. Minua ei kiinnosta KKY:n varat saati niiden hyödyntäminen, itselläni on sen verran varoja että pärjään mainiosti. Ei tätä hommaa viitsi rahan takia tehdä!!  Minulle on vain ja ainoastaan tärkeää, että kissat saavat ansaitusti osansa näistä varoista. Jos varoja aletaan keräämään ihmisiä/säätiötä varten, niin silloin yhdistyksen nimi on muutettava sen toimintaa paremmin kuvaavaksi. Kokouksessa pj:n kannattajat tuntuivat kääntävän puheet aina rahaan, vaikka opposition jäsenet yrittävät keskustella esim. yhdistyksen toimintaperiaatteista. Tämä rahan ympärillä vellova keskustelu paljastaa kyllä pj:n kannattajien arvomaailman ja toimintaperiaatteet.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1753 Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 12:12

Missään nimessä emme oppositiossa vähättele vanhempia henkilöitä, sillä jokaisen panos on yhtä tärkeä. Me ihmisetkin olemme yksilöitä. Olihan kokouksessa myös nuoria ihmisiä, jotka olivat hallituksen puolella sekä oppositiota kannatti niin ikään vanhempia jäseniä. Ei tämä ole loppupeleissä mikään ikäkysymys, ei todellakaan! Kissat ovat edelleenkin ykkössijalla ja niistä olemme huolissamme, ovat ne sitten villejä, puolivillejä tai kesyjä. Työnsarkaa riittää myös eläinsuojeluun liittyvissä lakipykälissä!

KKY:llä on nyt massiiviset leikkauskampanjat tulossa, mikä on sinänsä hyvä asia. Kissojen talteenotto taitaa tulla tosin ontumaan pahasti ja luulen, että luvut ovat varsin erilaiset ensi vuonna, kun vuosikokousta vietetään.

Pistän toivoni myös hallitukseen valitun Ari Sandbergin harteille. Hän vaikutti ainakin kokouksessa järjen mieheltä ja tuskin pelkää sanoa mielipiteitään tai ajatella eri tavoin kuin puheenjohtaja. Hänen tietämystään todellisesta tilanteesta yhdistyksessä voin vain arvailla, mutta eiköhän se ala pikku hiljaa selvitä hänelle ajan kuluessa! Tsemppiä Ari!

oppositiolainen
Vieras

#1754 Re: Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 12:28

#1753: Jaana Vuorenpää - Iällä ei ole merkitystä

"Pistän toivoni myös hallitukseen valitun Ari Sandbergin harteille. Hän vaikutti ainakin kokouksessa järjen mieheltä ja tuskin pelkää sanoa mielipiteitään tai ajatella eri tavoin kuin puheenjohtaja. Hänen tietämystään todellisesta tilanteesta yhdistyksessä voin vain arvailla, mutta eiköhän se ala pikku hiljaa selvitä hänelle ajan kuluessa! Tsemppiä Ari!"

Just olin sanomassa samaa :)

Tsemppiä Arille myös minulta!!


Vieras

#1755 Re: Re: Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 13:05

#1754: oppositiolainen - Re: Iällä ei ole merkitystä 

 Puhut Jaana asiaa, nyt olisi korkea aika yhdistää ikäihmisten viisaus ja kokemus, sekä nuoruuden into ja osaaminen. Se olisi pistämätön yhdistelmä! Kaikki parjaaminen ja herjaaminen tulisi nyt lopettaa ja istuttaa kaikki osapuolet nokakkain keskustelemaan pelisäännöistä. Tämä molemminpuolinen epäluuloisuus johtuu pitkälti dialogin puutteesta; se on omiaan ruokkimaan vääriä mielikuvia ihmisten vaikuttimista. Jos KKY:n hallitus ja pj eivät halua tai kykene keskusteluun, niin toivon todella, että heidän kannattajajoukkonsa heidät siihen velvoittaa. Asioiden selvittäminen on kissojen ja kaikkien KKY:n jäsenten etu!


Vieras

#1756 Re: Re: Re: Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 13:12

#1755: - Re: Re: Iällä ei ole merkitystä

Ikävä kyllä vuosikokous osoitti että ainakin siellä olleet pj kannattajat ovat samalla linjalla pj,n kanssa.

Siis mahdollisuus neuvotteluun on häviävän pieni ellei olematon.

Sanna Kaski
Vieras

#1757 Re: Re: Re: Re: Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 13:17

#1756: - Re: Re: Re: Iällä ei ole merkitystä 

 Ja varmaan tarkoititkin tuolla samalla linjalla olemista niin että heidän kanssaan ei paljon neuvotella.. Ainakin itse koin keskustelun ihan mahdottomaksi niiden muutaman kanssa kenen kanssa sitä yritin.

Mutta kiitokset eräälle henkilölle, joka eilen minulle soitti ja sai minuun uutta uskoa että kyllä toisenkin porukan kannattajista löytyy keskustelutaitoisia ja -haluisia:)

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1758

31.03.2011 13:59

Asiallinen neuvottelu hallituksen kanssa on ollut tähän mennessä puhdas nolla! Edelleenkään tässä ei ole kysymys vain henkilökemioista, vaan ongelmat ovat paljon syvemmällä. Ei koko soppaa olisi syntynytkään alun perin, jos tahto keskusteluun ja vilpitön halu kissojen auttamiseen olisivat olleet hallituksella pääsijalla! He eivät halua nähdä muuta kantaa kuin omansa. Viis aktiivihenkilöiden ja muiden jäsenien mielipiteistä! Oma into tehdä työtä tässä yhdistyksessä alkaa olla aika nollilla, kuten suurimmalla osalla ensikoteja! Tästä saattaa olla seurauksena siten ensikotien massalähtö! Mistähän se johtuu, etteivät ensikodit ole yhdistyksessä yleensä kovin kauaa pysynyeet? Syytä voimme vain arvailla! ;)

Vieras

#1759 Re: Re: Re: Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 14:04

#1755: - Re: Re: Iällä ei ole merkitystä 

Puhut asiaa itsekin, mutta yksin on vaikea keskustella asioista. 

utelias123
Vieras

#1760 Sanna Kaskelle

31.03.2011 14:32

Jos voisit katsoa tuota kuluerää, niin olisin erittäin kiinnostunut tietämään kuinka paljon 400aan kissaan on laitettu KKYssä rahaa 2010.

Kiitos :)

Hieno nähdä että kaikesta huolimatta on tahoja ja henkilöitä, jotka ajattelevat kissojen etuja.
Rivijäsen , jolla silmät aukeni
Vieras

#1761 Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 14:45

Tietääkö kukaan, onko hallituksen porukasta kukaan loukuttanut tai toiminut sijaiskotina? Terttu on alkuvuosina, mutta onko esim. viimeisen 5v aikana? Ketkä ja missä laajuudessa?
VÄÄNNÄN VIELÄ RAUTALANGASTA !
Valistusta, leikkaustempauksia ja KAIKKIEN kodittomien kissojen loukutusta voi tehdä ja pitääkin tehdä rinta rinnan ! Meniskö asia vihdoinkin hallituksen päähän....Harakatkin jo Tampereella nauraa KKY:lle!Tosi lapsellista riitelyä!

KAIKKIEN EI TARVITSE TEHDÄ KAIKKEA ! Osa loukuttaa, osa hoitaa, osa valistaa, osa kerää rahaa jne

YHTEISTYÖLLÄ asiat hoituu, ei sooloilemalla ! Jäsenistö on tyytymätön! KUULEEKO HALLITUS? Toistan: Jäsenistö on tyytymätön! KUULEEKO HALLITUS?

KAIKKIA AVUN TARPEESSA OLEVIA KISSOJA TULEE AUTTAA ! Rasismi on kielletty Suomessa.
Entinen jäsen
Vieras

#1762 Hiekkalaatikolla...

31.03.2011 15:14

Mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa?? Miettikää edes vähän, mitä kirjoitatte. Kumpikin osapuoli syytää likaa toisten päälle ja herjaa julkisesti. Mihin ovat hyvät tavat ja toisten ihmisten kunnioitus unohtuneet? Ainut reaktio, jonka keltainen läpyskä, tuorein Katti-Matti ja nämä julkiset herjakirjoitukset ovat minussa saaneet aikaiseksi, on se, että erosin välittömästi yhdistyksestä enkä halua olla missään tekemisissä tällaisen toiminnan kanssa. Tämä aikuisten ihmisten hiekkalaatikkotappelu on mennyt niin uskomattomaksi, että en enää kehtaa tunnustaa olleenikaan koskaan jäsen.
Sanna Kaski
Vieras

#1763 Re: Hiekkalaatikolla...

31.03.2011 15:24

#1762: Entinen jäsen - Hiekkalaatikolla... 

 Kysynpä siis sultakin että mitä olisit neuvonut oppositiota tekemään tässä tilanteessa?


Vieras

#1764 Re: Hiekkalaatikolla...

31.03.2011 16:05

#1762: Entinen jäsen - Hiekkalaatikolla...

Kukin tekee miten parhaaksi katsoo. Sinun tavoin kovin moni ei enää halua olla tekemisissä tämän yhdistyksen kanssa, miksi? Syytä voi vain arvailla ?!

Täysin arvattavaa, että näin tuli käymään monen kohdalla MUTTA miksi kommentoida ja paheksua asiaa jos ei ole vaivautunut ottamaan asioista selvää?!? Niittaat kaikki samaan nippuun keltaisenläpyskän ja kattimatin kirjoittajien kanssa  haukutut ja mustamaalatut!!?

Luit keltaisen läpyskän ja kattimatin, luitko toisen puolen tiedotteet jotka eivät olleet herjausta eikä lian heittämistä vaan todistettavissa olevia tosiasioita?!?

Petyit siihen, että pj ja hallitus alentui keltaisen läpyskän ja kattimatin ala-arvoisiin kirjoituksiin?!?

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1765 Totuus voi olla raadollista...

31.03.2011 16:32

Kirjoitan nyt vielä kerran, että totuuden kertominen ei ole herjausta! Totuus hallituksen toimista ei ole vain kaunista luettavaa, mutta se on ikävä kyllä täysin totta! Mistään mustamaalaamisesta ei ole siten opposition osalta kysymys. Näiden ei voida sanoa kuitenkaan hallituksen lähettämän keltaisen tiedotteen ja viimeisimmän Katti-Matin osalta, jotka olivat todella törkeää ja valheellista propagandaa täynnä. Ymmärrän siten niiden jäsenten reaktiot, jotka uskoivat kirjoituksiin sokeasti, eivätkä halunneet ottaa asiasta enempää selvää.
Vuosikokouksessakin eräs rouvapari melkein sylki silmilleni, kun tarjosin Pirjo Peltoniemen kirjoittamaa selvitystä kaikesta tapahtuneesta heille. Eräs herra kävi puolestaan melkein päälle ja oli kuumana koko kokouksen ajan. Ehkä nyt kun pöly tapahtuneesta hieman laskeutuu, nämäkin henkilöt voivat kiukultaan nähdä asioita todellisemmassa valossa. "Kääntymisiä" on jo tapahtunut myös niiden yli 20 vuotta tai muutoin pitkään jäsenenä olleiden ihmisten parissa. Jäsenistön tulee saada tietää totuus tilanteesta! Hallitus on toiminut luottamushenkilöinä tehtävissään väärin ja ihmisiä harhaan johtaen!!

Vieras

#1766 Re: Viesti ensikodeille

31.03.2011 18:54

#1702: Sanna Kaski - Viesti ensikodeille

"Ja todellakin, mulla on tallessa viesti ensikodeille:

"ei ole teitä näkynyt rahaa keräämässä koskaan, silti vaan koko ajan ollaan rahaa pyytämässä kissojen kuluihin" "

Jos ensikoteja vaaditaan/velvoitetaan varojen keruuseen oman työn, omien kotitöiden ja lasten hoidon ja kky,n kissojen hoidon ohella, kun ovat "koko ajan rahaa pyytämässä kissojen kuluihin" NIIN TÄTÄ SAMAA AJATUSTA JATKETTAESSA LOPPUUN ASTI NIIN TASAPUOLISUUDEN NIMISSÄ VAROJEN KERÄÄJIEN = TERTTU JA KUMPP. OVAT SITTEN MYÖS VELVOLLISIA OTTAMAAN KISSOJA HOITOONSA.


Vieras

#1767 Re: Re: Re: Re: Iällä ei ole merkitystä

31.03.2011 19:31

#1756: - Re: Re: Re: Iällä ei ole merkitystä 

 Tuossa tuli painovirhe: tarkoitin siis , jos pj+ hallitus eivät kykene keskustelemaan opposition ja muun jäsenistön kanssa..  Osa jäsenistöstä ollut täysin hiljaa tai "vaiennettu", onhan heilläkin oikeus vaatia asioiden selvittelemistä. Näiden hiljaisten pitäisi tulla nyt esiin!

jostain kuullut
Vieras

#1768 Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 20:19

#1761: Rivijäsen , jolla silmät aukeni - Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja? 

 Hallituksessa jo muutaman vuoden istunut Anneli repo on hoitanut kissoja ja ollut kai mukana loukuttamassakin joskus.On ollut ensikotina jo 20 vuotta. Hän haluaisi kurittaa kissanomistajia, jotka eivät ole hoitaneet kissojensa leikkauksia ja jättäisi ne kissat vain vanhojen omistajiensa vastuulle, siis heitteille. Kiusaa Kissojen kustannuksella.

 Vadelma Salo ei ole koskaan toiminut kissojen hyväksi, on kyllä saanut Tampereen kaupungin avustuksen aikaan. taivaanrannanmaalari !

Eija Lehtimäki , joka ei ole enää uudessa hallituksessa, on kyllä kissojen loukutuksen ja pelastamisen kannalla, mutta muissa asioissa herjaa kuten muutkin. Vain yksi sairaalloinen kissa kotona.

Sirkka Heikkilä jäi pois vuosi sitten, mutta on taas ympäripuhuttu mukaan. Hän on joskus hoitanutkin kissoja mutta ei enää vuosiin. Hänellä on rahanvarastamisen pelko. Vääristelee asioita tolkuttomasti, tai muistaa väärin.

Varajäsen Eija Kattainen on aivan uusi ensikoti ja hyvin osaamaton kaikessa. Lopettaa jopa pennun jos se on liian arka. Pelkää arkoja kissoja ei uskalla eikä osaa loukuttaa. Kärkkäitä mielipiteitä kyllä omaa ja on valheilla ympäripuhuttu.

Varajäsen, Virpi Koivula oli pitkään KKY:n sihteerinä ja on melko tasapuolisen tuntuinen, Viime vuonna pyysi jäädä pois toiminnasta, omien kiireiden vuoksi. ainoa joka vaikuttaa rehdiltä, mutta ei ole mielellään enää mukana.


Vieras

#1769

31.03.2011 21:08

Siinä oli varsinainen "viisikko". Asioiden tilan ymmärtääkin jo paremmin tätä taustaa vasten. Jääkin arvailujen varaan, että milläköhän perusteilla niitä kaupungin avustuksia oikein jaetaan ja mikä on näiden henkilöiden motiivi olla ko. yhdistyksessä mukana. Toiminnasta kuulostaa eläinrakkaus olevan kaukana..

Pirjon tukija
Vieras

#1770 Tosi outoa

31.03.2011 21:16

On kyllä kummallista, että yhdistyksestä potkitaan pois henkilöitä, jotka todella auttavat kissoja.
Mielestäni Pirjo Peltoniemi jne tulee ottaa yhdistykseen takaisin, jos hän vielä suostuu tulemaan kaiken nöyryytyksen jälkeen. Teki paljon töitä kissojen hyväksi.
Kirsti L
Vieras

#1771 Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 21:40

Vaikka asun toisella paikkakunnalla niin aikoinaan liityin Kissojen Katastrofiyhdistykseen juuri sen takia, että se teki KATASTROFIKISSATOIMINTAA, toimintaa , mitä minäkin tein omalla paikkakunnalla.
Kissojen loukutus ja hyvien kotien etsiminen on kaikkein vaativinta hommaa eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa, rahankeruu on leikkiä sen rinnalla.
Pahalta siis tuntuu, että KKY hylkäsi kissat. Leikkaustempaukset eivät auta luonnossa jo olevia villiintyneitä kissoja.
Lopuksi pyyntö hallitukselle: Olisitteko ystävällisiä ja peruisitte päätöksenne ja alkaisitte taas auttaa kaikkia kissoja? Myös Pirjo Peltoniemi tulee ottaa takaisin yhdistyksen ensikodiksi ja loukuttajaksi.Loukuttajistahan on aina pulaa.
Kylli
Vieras

#1772 Re: Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 21:44

#1768: jostain kuullut - Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

Huh, on taas täyttä propagandaa. Ihmisen nimiä julkaistaan täällä ja perään pannaan oma loukkaava määritelmä ko. henkilöstä. Herjaa - taivaanrannanmaalari - rahanvarastamisen pelko - vääristelee - valheilla ympäripuhuttu! Eikö kirjoittaja tajua, että hän kirjoittaa ihmisistä eikä vihollisistaan?!!


Vieras

#1773 Re: Re: Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 21:55

vnaha raija
Vieras

#1774 Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 22:03

#1771: Kirsti L - Miksi liityin aikoinaan KKY:een

Minusta tuntuu että Pirjo Peltonimei on ollut jonkinlainen avainhenkilö mistä tämä kiihoittunut opposito on saanut alkunsa? Pyytän anteensi jos olen väärässä en halua luokata ketään. Sotankäynti on vaikeata koska tuliaseita ei ole ja pitää vaan suuta peiksää ja sanoilla pyrkiä vaikuttamaan. Ei pitä inhota ja vihata eikä loukata ketään ei toisen ansioita vähätella. 30 vuotaa on pitkä aika saata toiminta kunnolla käyntiin eikä sitä terve ihminen voikkaan vähätelää jos ymmärtää tehtyn työn määrän. Kissakotin hoitaja tekee hyvää työtä ja saa siitä korvauksen. Miksi sitten pullikoi ja agiteeraa vastoin halllituksen päätöstä ja omalla päätöksellään rupeaa villikissoja ja puolivillejä loukuttamaan. Tunteella ei saa toimia pitää järkeäkin käyttää. Suomi on pieni maa mutta pirkanmaa avara jos perheenemännät ottaa työkseen laukata pitkin metsiä ja loukuttaaoloukuttaa loukuttaa vaan.    Vastuullinen hallitus kyllä pitääkin valvoa kustannusten nousua

olen vanha enkä voi mennä kissatyöhön mutta sain kiinni iteasta " vietän piknikpäivän ja toisenkin syysmettässä eräjärvellä loukutan kissoja ja lähetän laskun kky'lle että meni pensaan ja tarvikkeisiin vaikka sata auroa eikä yhtään kissaa kyllä löytetty


Vieras

#1775 Re: Re: Re: Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 22:06