KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1776 Re: Re: Re: Re: Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

31.03.2011 22:24

#1775: - Re: Re: Re: Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

Huom!! Käväiseppäs lukaisemassa oikein ajatuksen kanssa ja mieti mitä keltainen läpyskä ja viimeisin Katti-Matti mahtoi sisältää?!?


Vieras

#1777 Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 22:25

#1774: vnaha raija - Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Ennen kuin henkilöidään näitä ongelmia, on hyvä palauttaa mieleen MIKSI NE KISSAT OVAT SIELLÄ METSÄSSÄ? Se kaikki johtuu IHMISTEN välinpitämättömyydestä. Onneksi kaikki ihmiset eivät ole piittaamattomia, vaan yrittäävät tehdä pelastustyötä vaikeissakin olosuhteissa. Eikö meidän tulisi jo vihdoin luoda reilut ja suotuisat olosuhteet heille tehdä tätä työtä, eikä kiistellä työmenetelmistä! Itse lähettäisin laskun näistä pelastuskustannuksista niille, jotka ongelmat todella aiheuttaa, eli niille kissojen heitteillejättäjille! Vitsinvääntämiseen tuntuu olevan kyllä eräillä energiaa mutta ei tositoimiin. Ei taida loukku pysyä edes hyppysissä!

 

Realisti
Vieras

#1778 Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 22:57

#1777: - Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

suurin osa kissojen omistajista ovat vastuullisia ja hoitavat kissansa kotona. vastuuttomien omistajien kissat ehkä joutuvat mieron tielle tai kuolevat ennen aikojaan. Eihän vastuuttomien kissojen omistajia saada mitenkään vastuuseen heitteillejätöstään, siihen ei riitä että "mä oon melkein varma, että SEJASE heitti TONNÄKÖISEN kissan heitteille. En usko, että minkäänlainen partiointijärjestelmä voisi taata pelastuksen kaikille näille poloisille ulosheitetyille kissoille. Kissa sopeutuu sen minkä pystyy, saalistaa ja pyrkii selviytymään. Liikenne on melko varma tappaja, ennen nälkää ja pakkasta. Loukuttajien systemaattinen toiminta kissojen metsästämiseksi vaatisi liukuvan budjetin; mikä talous semmoista kestäisi? Sijoittaminen ja sairaanhoito toisen mokoman. Miettikää oppositio vakavissanne hypoteettisesti: jos rahat ensisijaisesti käytettäisiin kuluihinne ja kissojen kuluihin, niin jos rahat loppuisivat jossain vaiheessa ja olisivatko ne rahat tulleet `?käytetyiksi oikeaan asiaan?


Vieras

#1779 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 23:00

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Kuulostaa tämän illan vaalipuheelta.. Mielestäni tämän kaltaisen yhdistyksen päämääränä pitäisi olla tehdä itsensä tarpeettomaksi. Eihän yhdistystä ole järkeä pitää itsensä vuoksi pystyssä, kai sillä pitää olla jokin tavoite? Päämäärän saavuttamiseksi on työtä tehtävä tehokkaasti ja joka sektorilla!

 

Ilves
Vieras

#1780 Läpyskä

31.03.2011 23:04

#1776: - Re: Re: Re: Re: Re: Ovatko hallituksen jäsenet koskaan loukuttaneet kissoja?

Olen lukenut läpyskän ja saanut tilannetietoa tähänastisesta. Neutraali ja todenperäinen tiedotus tilanteeseen, jota opposition foorumia lukiessani olin jo kaivannut. Mikä siinä on herjaa? Loukkausta? Oppositio oli kokoontunut laatimaan sotasuunnitelmaansa. No hiukan noloahan se julkisuus on ja naurattikin vähän se hirveä vimma. Mitä valhetta tai loukkausta tai mustamaalausta siinä välittyi? Enemmän kiinnitti huomiota se, että siellä oppositio julkisesti ilmoittaa voivansa käyttää työnantajansa maksamaa mm. puhelinta, kopiokonetta ilmaiseksi. Mitä lojaaliutta työnantajaa kohtaan! Muistio on totta - miksi sitä väitetään valehteluksi ja mustamaalaukseksi? Oli hyvä, että jäsenet saivat sen luettavakseen.


Vieras

#1781 Re: Läpyskä

31.03.2011 23:10

#1780: Ilves - Läpyskä 

 Tässä on käynnissä vielä luokkataistelukin, ehkä opposition jäsenten työnantajatkin ottaa "löysät" pois työntekijöistään! Taidat olla yrittäjä? Tunnut tietävän mistä puhut. Olisi mukava kuulla mitkä ovat sinun vaikuttimesi olla mukana KKY:n toiminnassa?  Kissoista en ole kuullut vielä sanaakaan..

 

 


Vieras

#1782 1§§Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

31.03.2011 23:23

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Kerrohan sitten mihinkä sinä laittaisit ne rahat? Kiväärinpatruunat tulisivat vieläkin halvemmaksi.. jäisi rahaa johonkin mukavampaan esim säätiöön..

Sanna Kaski
Vieras

#1783 Re: Läpyskä

01.04.2011 08:49

#1780: Ilves - Läpyskä 

Neutraali ja todenperäinen tiedotus tilanteeseen :D Niin sun mielestä! Saakos kysyä oletko tutustunut opposition matariaaleihin?

Voidaan mennä kohta kohdalta taas läpyskä lävitse vaikka kertaalleen ne on täällä jo läpikäyty. Jos vaan viitsit kahlata tekstejä taaksepäin niin sieltä löytyy. On käyty läpi nämä työajankäyttöasiat, jäsenten ostamiset ym.

Ja erittele nyt hyvä ihminen mikä oli SINUN MIELESTÄSI  totta siinä läpyskän muussa viestinnässä (jos ei meidän palaveria oteta huomioon, se oli kyllä täyttä totta.) niin minä voin sitten osoittaa todisteiden kera että asiat eivät joko ole totta, ne on irroitettu asiayhteydestään tai eivät kerro kuin pienen, nykyisen hallituksen näkökulmaan sopivan pätkän tarinasta.

Sanna Kaski
Vieras

#1784 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 08:56

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Jos tämän sun tekstisi mukaan edettäisiin niin eipä niitä leikkauskampanjoitakaan kannattaisi sitten tehdä. Tai eläinsuojelua yleensä. Kyllä ne leikkauskampanjatkin tarvitsevat "liukuvan budjetin" Asioita ei saada ikinä muuttumaan täysin oikeudenmukaisiksi. Aina tulee uusia "väärintoimijoita" ja kaikkia vanhojakaan ei tavoiteta tai saada toimimaan eläinsuojelijoiden haluamalla tavalla.

Yhdistyksillä on kyllä tämä liukuva budjetti (jos ne ovat hyvin toimivia yhdistyksiä) -> tämän varmistaa jäsenmaksu, lahjoitukset, keräykset ja erilaiset tapahtumajärjestelyt ym.

Josko nämä asiat hieman valaisisivat realistin ajatusmaailmaa.......

Entinen jäsen
Vieras

#1785 Hiekkalaatikolla...

01.04.2011 09:41

Kyllä olen lukenut kummankin puolen kannanotot, eikä mielestäni oppositio ole ollut puheissaan yhtään siistimpi kuin hallituksen kannattajatkaan. Vaikka opposition kertomus olisikin totuus, voisi sen kertomisen kuitenkin mielestäni hoitaa asiallisemmallakin tavalla kuin tällä hetkellä tehdään. Olen edelleen sitä mieltä, että tällainen toisia ihmisiä loukkaava ja nimeltä osoitteleva julkinen kirjoittelu on erittäin lapsellista toimintaa. Minut on kasvatettu niin, että toisia ihmisiä kunnioitetaan ja erimielisyydet hoidetaan asianosaisten kesken, eikä niitä repostella lehtien palstoilla ja nettikeskusteluissa.
Sanna Kaski
Vieras

#1786 Re: Hiekkalaatikolla...

01.04.2011 09:56

#1785: Entinen jäsen - Hiekkalaatikolla... 

 Joo ei varmasti siistimpi ollut mutta totuudessa pysyttiin kaikissa lehtikirjoituksissa ym. Ja myönnän kyllä että kun meitä alettiin parjaamaan keltaisen läpyskän avulla niin keitti itse kullakin yli. Eikä siinä aina auttanut vaikka kuinka olisi yrittänyt kertoa asiallisesti asioista niin välillä roiskui....

Tämä adressi on asia erikseen. Kyse on kannanotosta maatalokissapopulaatioiden heitteille jättämisestä KKY:n toimesta (tarkoitan heitteille jättämisellä sitä että ennen on otettu nämäkin kissat talteen mahdollisuuksien mukaan mutta nyt sitä ei yhtä-äkkiä tehdäkään). Täällä kuuluu kantaa ottaa, asiattomuudet toki saisi täältäkin jäädä pois, kuten haukkumasanat jne. Mutta nyt on tiettyjen henkilöiden tekemistä päätöksistä kyse ja kyllä heistä täytyy voida nimillä puhua.

Ja yhä vetoan siihen että tätä asianosaisten kesken asioiden hoitamista todellakin yritettiin. Jos toinen osapuoli ei siihen suostu niin mitä silloin voi tehdä? olla hiljaako? Onko sinut kasvatettu ottamaan kuraa niskaan syystä kuin syystä? Jos on niin mua taas ei. Mut on kasvatettu niin että oikeudentajuni on voimakas ja puolustan aina heikompiani.


Vieras

#1787 Re: Hiekkalaatikolla...

01.04.2011 09:59

#1785: Entinen jäsen - Hiekkalaatikolla... 

 Olet kieltämättä totuudessa kiinni! Lukuista yrityksistä huolimatta istuva pj+hallitus eivät suostu keskusteluun ns opposition kanssa. Mitä ehdotat lääkkeeksi tilanteeseen?

 

Uusi jäsen
Vieras

#1788 Re: Hiekkalaatikolla...

01.04.2011 10:02

#1785: Entinen jäsen - Hiekkalaatikolla... 

 Miten toimisit, kasvatuksesi puitteissa, jos toinen osapuoli ei kunnioita sinua eikä suostu keskustelemaan kanssasi. Lisäksi hän alkaa puhumaan sinusta selkäsi takana vääristeltyä totuutta?

realismia vai julmuutta??!!
Vieras

#1789 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 10:12

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

"Miettikää oppositio vakavissanne hypoteettisesti: jos rahat ensisijaisesti käytettäisiin kuluihinne ja kissojen kuluihin, niin jos rahat loppuisivat jossain vaiheessa ja olisivatko ne rahat tulleet `?käytetyiksi oikeaan asiaan?"

Kissoille kerätyt varat eivät menekään oikeaan asiaan kun niillä autetaan kissoja!?!?!?

Mitä ja ketä varten yhdistys on keräänyt varoja?

Kissoja?

Säätiötä varten?

MITÄ VARTEN?!?!?!?

Onko lahjoittajia huijattu kun he ovat antaneet rahaa kissojen katastrofiyhdistykselle uskoen, että sillä autetaan hädässä olevia kissoja ja niillä aiheutetaankin katastrofi kissoille, koska niitä ei käytetäkään kissojen auttamiseen?!?!?!?

MIHIN HELEVETTIIN NIITÄ VAROJA SIELLÄ YHDISTYKSESSÄ KERÄTÄÄN JA LAITETAAN SITTEN JOS EI KISSOIHIN!!

AI NIIIN ONHAN SIELLÄ SE KALLISPALKKAINEN TALOUDENHOITAJA, JONKA PALKKIOON LAITETAAN 16,000 VUODESSA !! TUOLLA RAHALLA HOITAISI KOMEESTI MUUTAMAN KISSAN JOKA NYT ON JÄÄNYT TUONNE LUONTOON!!

Tämän kirjoituksen #1778 sisältö ei liity enää eläinsuojeluun, ei sinne päinkään. Tämä kirjoitus rohkaisee kevyin perustein kissan ottajia hylkäämään lemmikkinsä, koska "Kissa sopeutuu sen minkä pystyy, saalistaa ja pyrkii selviytymään. Liikenne on melko varma tappaja, ennen nälkää ja pakkasta." niin että tällaisia realistisia neuvoja joltain "eläinsuojelijalta".

MUUTTKAA YHDISTYKSEN NIMI KIIREEN VILKKAA! OTTAKAA SE KISSOIHIN VIITTAVA SANA PIKAISESTI POIS!

RAHAA LAHJOITTAVIEN TÄYTYY TIETÄÄ MIHIN JA KENEN AUTTAMISEKSI HEIDÄN LAHJOITUSTAAN KÄYTETÄÄN!


Vieras

#1790 Re: Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 10:25

#1779: - Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

Näinhän se asia on mutta tässä yhdistyksessä ei ole.

Katti-Matissa olleen pj,n vaalipuheen otsikkokin oli jo hyvin valaiseva; "Näin on ollut.... ja näin tulee olemaan"

"kiveen hakattu" pysähtyneisyyden ja paikalleen juuttumisen tunnuslause.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1791 On tästä jotain hyvääkin seurannut

01.04.2011 10:33

Koko tämä tilanne yhdistyksessä on ollut aivan käsittämätön ja hallituksen taholta varsinaista teatteria! Voin vain kuvitella, miltä tämä on näyttänyt ulkopuolisten ihmisten silmissä! Uskon kuitenkin, että kaikella on aina jokin tarkoituksensa ja oikeus voittaa lopulta! Se jää vain nyt nähtäväksi!
Minut on kotona opetettu kunnioittamaan kaikkia kanssaihmisiä, mutta on todella vaikeaa kunnioittaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät pysty siihen itse ja polkevat heikompiaan. Ei pitäisi olla myöskään sellaista asiaa, etteikö sitä voisi selvittää lopulta puhumalla... Siihenhän olemme yrittäneet oppositiossakin pyrkiä antamalla hallitukselle useita mahdollisuuksia rakentavaan keskusteluun, mutta he eivät ole siihen vain pystyneet.

Hyvää tästä ristiriidasta on seurannut siten, että nyt ihmisiä on saatu tietoisemmaksi eläinsuojelutyöstä ja KKY:nkin olisi tulossa rutkasti uusia jäseniä, jos heidät vain hyväksytään. Tämä tilanne on ravistellut ja puhuttanut paljon ihmisiä. Toinen hyvä tekijä on se, että taistelu on hionut meidät oppositiossa hyvin yhteen! Meistä on tullut ystäviä toistemme kanssa! Mitä saammekaan aikaiseksi, kun alamme suunnata energiaamme kokonaisvaltaisesti eläinsuojelutyöhön. Toki näiden kuukausienkin aikana olemme hoitaneet kissoja, joita meille on vain tullut, mutta talteenottokiellon myötä se on ollut hyvin minimaalista.

Olisi toivottavaa, ettei täällä adressissa mentäisi ns. henkilökohtaisuuksiin kenenkään osapuolen osalta vaan pysyttäisiin täysin yhdistyksen toimintaan liittyvissä tosiasioissa!


Vieras

#1792 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 10:35

#1790: - Re: Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Ja syitä voimme vain arvailla.. :D

mieluummin oppositiolainen
Vieras

#1793 Re: Re: Läpyskä

01.04.2011 10:36

#1783: Sanna Kaski - Re: Läpyskä

Sanna...onko vähän tunne, että näitten  kanssa hakkaa päätään seinään..ei mene totuus eikä järkipuhe perille?!?! Minulla ainakin on tunne, että ihan turhaa vääntää totuutta rautalangasta, he uskovat mihin haluavat uskoa.

Sillä heidän kohdallaan on nyt kyse USKOSTA eikä TIETÄMISESTÄ !!.

Onneksi "toisella puolella" on myös niitä joilla on vielä arvot ja oikeudentaju oikeilla raiteilla. Se ollaan jo tultu huomaamaan :)


Vieras

#1794 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 10:38


Vieras

#1795 Re: Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 11:53

#1789: realismia vai julmuutta??!! - Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 KKY:n nykyiseksi nimeksi sopisi "Pelastakaa rahanahneet ry"


Vieras

#1796 Re: Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

01.04.2011 12:12

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een 

 Sinun kannanottoasi leimaa kyynisyys ja täydellinen välinpitämättömyys. Mielestäsi nämä kissat hoitaa liikenne, pedot, nälkä yms tekijät. Asummeko kehitysmaassa vai sivistysvaltiossa? Myönnän toki, että ennaltaehkäisy on järkevin ratkaisu kaikille osapuolille, mutta se ei tässä tilanteessa yksin riitä. Jo olemassa oleville kissapopulaatioille on tehtävä jotain ja jos luulet kuntien viranomaisten tekevän asialle jotain, olet todella tietämätön. Kannanotossasi huomaa ettet ole tehnyt kenttätyötä lainkaan. Voin sanoa omasta kokemuksestani, että valvontaviranomaiset ja virkaeläinlääkärit eivät ole saaneet mitään merkittävää aikaan näiden kissapopulaatioiden hoitamiseksi. Kaiken muun toiminnan lisäksi KKY:n tulisi toimia painostusryhmänä myös viranomaisiin päin. Jos KKY:n tarkoitus on panostaa tähän ennaltaehkäisevään työhön, niin miksi esim neuvontapuhelin lakkautettiin - ristiriitaisuuksia on todella liikaa. Yritysoppeja ei voi täysin soveltaa tämän kaltaiseen yhdistykseen. Liikevoitot  tehdään jossain muualla, täällä pelastetaan kissoja!

Tuntuu vahvasti siltä, että KKY:stä on tullut kaikenkarvaisten liikemiesten ja yrittäjien temmellyskenttä!

 

 

Pirjon kannattaja
Vieras

#1797 Auttaja erotettiin

01.04.2011 12:17

Ulkopuolisena rivijäsenenä en voi kyllä muuta kuin ihmetellä.
Minä näet olen luullut, että KKY NIMENOMAAN AUTTAA KATASTROFIKISSOJA eli niitä , joilla ei ole kotia ja ruokkijaa.Monilla maalaistalon puolivilleillä kissoilla on ruokkijat.
LOUKUTUS VIE AIKAA, VAIVAA JA RAHAA ! Voi siis todella joutua tekemään monta reissua, että yhden reppanan saa loukkuun. Aikaakin touhu vaatii, koska loukkuja ei voi jättää vahtimatta ilkivallan takia, vaan loukkuja täytyy vahtia riittävän etäältä, mutta läheltä kuitenkin.
Kunnon syötit, bensat maksaa jne. Jos kerran on olemassa KATASTROFIKISSAYHDISTYS, niin eikö juuri sen pitäisi maksaa kulut, palkkaahan kukaan ei ole edes vaatinut.

VOISIKO HALLITUS SIIS VASTATA, MIHIN VARAT ON TARKOITUS KÄYTTÄÄ? Luulin, että ne oli tarkoitettu kissoille, mutta näköjään erehdyin.
pirkanmaalainen
Vieras

#1798 Ehdotus oppositiolle

01.04.2011 14:42

Laittakaa pystyyn "kissojen turvatalo/hätäkoti" tms. yhdistys, jossa keräätte ja LUPAATTE käyttää varat ensihätäpaikan ylläpitämiseen. Eiköhän ne, joita asia kiinnostaa lahjoita teille ja muuta KKYstä teille kun näkee miten konkreettisesti loukutatte ja sijoitatte kissat ensin hoidettuanne karanteenitiloissa. Rokotukset, sirutukset ja KAIKKI KISSAT leikataan, ei vain Pirjon mainitsemat maalaiskissat jotka ulkoilevat vapaasti.
Myös taajamaan menevät kissat saattavat karata (näitä on kymmeniä joka kevätkuukaudelle), ja myös moni voi joutui nykyään niin muodikkaan tehtailun ja trokauksen kynsiin, eli KAIKKI nartut ainakin leikattaviksi. Tällä osoitatte eläinsuojelun tärkeyttä 99%, siihen vielä valistus niin olette 110%ssa. Älkääkä unohtako yhtistyötä, varsinkin löytölöiden kanssa.

Toivon että tälläinen taho tällä alueella toimisi, ja olen valmis siihen lahjoittamaan pysyvästi, uskon että meitä on monta muutakin. Varmasti löytyy myös sponsoreita nyt niin muodikkaaseen eläinsuojeluun.

Vieras

#1799 Re: Ehdotus oppositiolle

01.04.2011 14:50

#1798: pirkanmaalainen - Ehdotus oppositiolle 

 Tässä hyvä toimintamalli KKY:lle!

Entinen jäsen
Vieras

#1800 Re: Re: Hiekkalaatikolla...

01.04.2011 15:53

#1788: Uusi jäsen - Re: Hiekkalaatikolla... 

 Ei ole minuakaan kasvatettu ottamaan kuraa niskaan. Toisten kunnioittaminen ei ole sama asia kuin p**kan nieleminen.

Jos samaan yhdistykseen ei mahdu sovussa useita ajatusmaailmoja, niin eikö oppositio voisi perustaa omaa yhdistystä, joka hoitaisi ne asiat, joita KKY ei halua hoitaa ja ottaisi jäseneksi kaikki halukkaat? Loppuisi tämä turha vääntö.