KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Sanna Kaski
Vieras

#1701 Re: Oppositio avasi silmät

29.03.2011 21:01

#1696: Kissaraukat - Oppositio avasi silmät

Ensikodeilta kysyttiin jossain vaiheessa (olisiko ollut loka-marraskuuta 2010) että ketkä haluavat ottaa puolivillejä. Osa halusi, osa ei. Itse kuuluin niihin jotka halusivat.

Anyway....Ei silläkään kyselyllä ollut mitään merkitystä. Niinkuin ei muillakaan ensikotien mielipiteillä. Nykyinen pj +3 muuta tekivät päätöksen ensikotien puolesta: "ei haluta tukkia ensikoteja näillä kissoilla", vaikka osa haluaisi auttaa juuri näitä kisuja.

Näin KKY:ssä

Sanna Kaski
Vieras

#1702 Viesti ensikodeille

29.03.2011 21:12

Ja todellakin, mulla on tallessa viesti ensikodeille:

"ei ole teitä näkynyt rahaa keräämässä koskaan, silti vaan koko ajan ollaan rahaa pyytämässä kissojen kuluihin"
Timo P.

#1703 Äänestystulos

29.03.2011 21:39

Äänestystulos KKY:n vuosikokouksessa hallituksen puheenjohtajan vaalissa oli 87-50.

Runsaan 40 uuden maksaneen jäsenen osallistuminen/valtakirja evättiin vuosikokouksen ovella KKY:n hallituksen nelikon palkkaaman asianajajan toimesta. Nuo evätyt uudet olivat opposition eli Pirjo Peltoniemen kannattajia.

Äänestys olisi mennyt toisin päin 87-90(ainakin), jos heidät olisi hyväksytty.

RAHAA Pirjo Peltoniemen kannattajat toivat KKY:lle siis ainakin 40x25€ = 1000€

KKY:n hallituksen nelikko oli palkannut kaksi järjestysmiestä koko illaksi paikalle. Se ei ollut ilmaista.

Veikkaan, että normaalikorvaus lakimies Tuorin osalta on 250€ tunnissa. Hän lienee ollut paikalla AINAKIN klo 14-20:40. Jokainen voi päätellä, mitkä asiat olivat KKY:n hallituksen nelikolle tärkeitä. Mihin asioihin heidän mielestään kannatti uhrata varoja.

Tässäpä faktat ilman mielipidettä. Kai tästäkin joku taas haukkuu jossain läpyskässä.










Todella outo hallitus
Vieras

#1704 Tietääkö kukaan

29.03.2011 22:07

Kenen kuuluisi maksaa lakimiehen palkkiot? Hallituksen jäsenten vai yhdistyksen?

Koska vain osa jäsenistöstä kannatti/kannattaa vanhaa/uutta hallitusta, niin eikö silloin ole väärin, että rahat otetaan yhdistykseltä, koska muutama ihminen vain riitelee, ei koko jäsenistö.

Kaikkien ei tarvitse tehdä yhdistyksessä kaikkea! Kissojen ruokinta/loukutus teettää enemmän työtä ja vaivaa, kuin rahankeruu. Loukutus on lisäksi psyykkisestikin raskasta, varsinkin , jos loukkuun menee täysvilli terve kissa, joka joudutaan nukuttamaan.



Vieras

#1705 Re: Re: neuvotteluasetelma

29.03.2011 23:06

#1700: - Re: neuvotteluasetelma

- keltainen läpyskä toi esiin faktoja, joita täyspäisten jäsenten on hyvä tietää

- jos on tehty selkeä päätös villikissojen kuulumisesta kunnallisen toimen vastuuseen, niin siitä ei enää tarvitse käydä keskustelua. Se on hyvä päätös, koska siinä lakisääteinen vastuu on sälytetty siitä vastaavalle taholle

- vuosikokous ei ole keskustelutilaisuus, vaan ensisijaisesti lakisääteinen tapa päättää yhdistyslain ja -ssäntöjen velvoittamista asioista. Jäsenaloitteen voi kukin jäsen tehdä, ja siitä keskustellaan.

- jos puheenjohtaja tai istuva hallitus haastetaan oikeuteen, sinne ei mennä yksityishenkilönä vaan luottamushenkilönä. Miksi kulut pitäisi maksaa itse? On haastettu luottamustoimen hoidossa tapahtuneista epäilyistä.

- jos puheenjohtaja valitaan uudelleen, se on osoitus luottamuksesta ei niinkään siitä, että on epätoivottu

Kysyn ihan mielenkiinnosta, että miten loukuttaja maastossa erottaa puolivillin ja villin kissan toisistaan?

Koira
Vieras

#1706 Re: Tietääkö kukaan

29.03.2011 23:19

#1704: Todella outo hallitus - Tietääkö kukaan

Tätä mä ihmettelen, että kysytään kysymyksiä tyyliin "Koska vain osa jäsenistöstä kannatti/kannattaa vanhaa/uutta hallitusta, niin eikö silloin ole väärin, että rahat otetaan yhdistykseltä, koska muutama ihminen vain riitelee, ei koko jäsenistö"

Kysymys on yhdistystoiminnasta, yhdistyksen säännöistä ja demokratiasta. Puheenjohtaja nauttii enemmistön kannatusta, minkä äänestys osoitti. Opposition pitäisi keksiä muita vaikutustapoja kuin em. käräjille haastaminen perätäkseen joidenkin yksittäisten henkilöiden kunniaa tms. Tapahtunut on tapahtunut yhdistystoiminnan puitteissa, ei henkilökohtaisessa elämässä. En minäkään maksaisi oikeuskuluja tapauksessa, jossa minut haastettaisiin jonkun yhdistyksen puheenjohtajana vastaamaan tämmöisestä. Yhdistys on se taustaorganisaatio, joka maksaa viulut. Jos jäsen puolestaan häviää, se maksaa minunkin eli yhdistyksen viulut. Eikö jo tämä tähän astinen käyty oikeudenkäynti osoita, että kärjäjäoikeus ei puutu yhdistystoimintaan. Jos taas kyseessä on henkilökohtainen haaste, niin miten PP voi väittää, että Kanervo on yksityishenkilönä tehnyt laittomuuksia yhdistyksessä.


Vieras

#1707 Re: Re: Re: Re: Re: JÄSENTEN MIELIPIDETTÄ ON NYT KUUNNELTAVA !

29.03.2011 23:23

#1698: - Re: Re: Re: Re: JÄSENTEN MIELIPIDETTÄ ON NYT KUUNNELTAVA ! 

 Se kalikka kalahtaa ikävä kyllä nyt kissojen nilkkaan, mutta eihän sillä tunnu olevan merkitystä.

selicitor
Vieras

#1708 2 kysymystä

29.03.2011 23:25

1) miksi te ensikodit olette toiminassa, jos teille on sanottu että viette kissoinenne enmmän rahaa kuin tuotte? (tähän on selvä jos puhutaan eläinsuojelutoiminaasta joka toimii ELÄIMEN puolesta, ELÄIMEN kulut ovat 90%sti isomat kuin tuotot -se raha tulee ihan muualta toiminnasta), ei pitäisi KKYllekään kymmenten vuosien saatossa yllätys.

2) KKY vetäytyy vastuusta kertoessaan, että villiintyneet kuuluvat kunnille/löytölöille, vaikka tiedossa on, että resurssien puutteessa sinne mahtuu juuri ja juuri irtolemmkit. Laki ei myöskään velvoita villiintyneitä löytölöihin, terveystarkastaja toki voi puuttuua (kissat lopetetaan) ja SIKI OLISIKIN TÄRKEÄÄ ETTÄ KKY TOIMiSI TÄSSÄ ASIASSA.
Nyt KKY haluaa vain helpot löytökissat (JOILLE ON JO PAIKKA LAIN MUKAAN = LÖYTÖLÄSSÄ). Miksi?
Helpompaa, vähemmän kuluja?
Aikoihin on eletty
Vieras

#1709 Re: Re: neuvotteluasetelma

29.03.2011 23:28

#1700: - Re: neuvotteluasetelma

Miten selität vanhan puheenjohtajan uudelleen valinnan, ellei hänellä ole kannattajia?

Entä mitä sanot näihin Opposition, Pesun, sekä Kokiksen jäsenten läsnäoloon KKY:n kokouksessa?

Näissähän on mukana Pesun, sekä Kokiksen hallituksen jäseniä valtakirjalla mukana olleita.

Juuri v.2006 kokouksessa nämä uudistusmieliset jäsenet erosivat KKY:stä. Silloin he osasivat tehdä kaiken paremmin näitä vanhoja KKY:n jäseniä.

Onko nyt ymmärrettävä heidän rahapulansa takia tultiin kaatamaan vuosia hyvin toiminutta KKY:Tä.Heillä ei todellakaan ole mitään tekemistä KKY:ssä. Itse he ovat aikoinaan eronneet siitä.

 

Sniff
Vieras

#1710 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

29.03.2011 23:59

#1709: Aikoihin on eletty - Re: Re: neuvotteluasetelma

Opposition agenda ei ole selvinnyt ainakaan minulle. Ymmärrän vain sen, että villikissat ja puolivillit pitäisi sen mukaan  loukuttaa ja ottaa samalla ne riskit, että villit eivät kesyynnykään ja ne mahdollisesti tuovat kissatauteja. On myös mahdollisuus, että puolivilli kissa voi olla tauditon ja että sille löytyy koti.

Kissat ja järjestöpolitiikka pitää erottaa toisistaan eikä sekottaa näitä kahta tärkeää asiaa populistisesti keskenään. Hallitukselle työrauha ja jäsenkeskustelu pitää olla muutakin kuin tätä parjaamista ja panettelua, jonka arvioimiseen suurimmalla osalla jäsenistöstä ei ole tarpeeksi tarvittavaa taustatietoa. Yleisönpalstakirjoitukset kuriin, koska kukin jäsenistä edustaa omaa KKY:ä eikä oman yhdistyksen julkinen parjaaminen sovi jäsenelle. Jos jäsen haluaa muutosta, se toimikoon sille kuuluvalla tavalla yhdistyksen sisäisesti.

PP ja muut henkilökohtaisesti loukatut henkilöt - loukkaus on kenties yhtä jäsentä kohtaan tehty, mutta ei jäsenistöön kohdistuva. Loukatun pitää silti tuntea lainsäädäntö ennen kuin julkisesti tämmöisillä foorumeilla alkaa parjata, uhkailla ja ennustaa tuomioita. Minä en ainakaan tämän saadun tiedotuksen perusteella näe, että yksittäisiä jäseniä olisi henkilökohtaisesti loukattu.

 

Noora S.
Vieras

#1711

30.03.2011 00:49

Oppositio koostuu KKY:ssä toimivista/ toimineista aktiiveista, jotka ovat olleet toiminnassa mukana kissojen takia. Yleensä yhdistyksen ja sen hallituksen toiminnan pitäisi toimia kissojen auttamisen tukena, eikä esimerkiksi kissoja hoitavien ensikotien tarvitsisi tuohon puoleen normaalissa tilanteessa välttämättä osallistua lainkaan.

Oppositiolaisista suuri osa on lähtenyt oppositioon huomattuaan, että tuen sijaan hallituksen puolelta jopa vaikeutetaan toimintaa. Ensikotien ehdotuksia ja palautetta ei oteta huomioon vaan paheksutaan, ja esimerkiksi eläinlääkärit antavat välillä palautetta siitä, että joitakin käytäntöjä tulisi uudistaa. Tällaisia asioita hallitus ei halua kuunnella, sillä kaikki pitää kuulemma tehdä niin kuin parikymmentä vuotta sitten tehtiin, koska se toimi silloinkin hyvin. Toimivaa karanteenitilaa ei ole myöskään hallituksen (=puheenjohtajan) puolella jostain syystä halua hankkia, vaikka siihen olisi varat ja suuri tarve.

Ensikoditkin ovat nyt lähteneet suurella joukolla aktiivisesti mukaan tähän "järjestöpolitiikkaan" siksi, että olemme huomanneet kissojen jäävän yhdistyksessä nykyisellään marginaaliin. Lisäksi olemme huomanneet, että hallitusta ei kiinnosta hyödyntää aktiivien innostusta ja suurta potentiaalia, jolla yhdistyksen toimintaa voitaisiin tehostaa. Hallituksen toiminta on ollut useaan otteeseen suoraan sanoen uskomatonta, niin uskomatonta että muiden kuin itse tällaista todistamassa olleen on ymmärrettävästikin vaikea uskoa tällaisia asioita todeksi. Useassa yhdistyksessä ennenkin olleena en olisi uskonut koskaan kohtaavani samanlaista ylimielistä asennetta, mitä KKY:n hallituksella on ollut konkreettista kissatyötä tekeviä kohtaan.

Lopuksi muistutan vielä, että kaikki täysin villiintyneet kissat on aina viety lopetettaviksi, ne eivät ole kesyyntymiskelpoisia. Tässä kiistassa on kokoajan ollut kyse puolivilleistä kissoista, joita KKY:ssä on pitkään ensisijaisesti hoidettu ja viety uusiin koteihin. Kyse on kissapopulaatioista, joita ruokitaan ja jotka lain mukaan nähdään omistuskissoiksi. Näitä on omistajan pyynnöstä ja luvalla loukutettu, hoidettu ensikodeissa ja sijoitettu menestyksellä uusiin koteihin. Villin ja puolivillin kissan erottaa toisistaan, kun kokemusta karttuu. Sairasta, mutta oireetonta kissaa sen sijaan ei erota terveestä, minkä vuoksi karanteenitila olisikin niin tarpeellinen. Myös kesykissat voivat kantaa mukanaan monia sairauksia, joten puolivillien jättäminen oman onnensa nojaan ei tarkoita sitä, että jatkossa vältyttäisiin taudeilta. Moni aktiivi ja jäsenkin on tullut tähän yhdistykseen nimenomaan siksi, että se on auttanut niitä kissoja, jotka tarvitsevat apua ja joita muut tahot eivät auta. Kesykissoja auttavia tahoja on Pirkanmaalla sen sijaan jo useita.

Vieras

#1712 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 08:16

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

- Mitä nämä faktat ovat? Onko faktoilla väliä jos läpyskä muuten on täynnä toinen toisiaan törkeimpiä valheita ja sisältää yksityisen tilaisuuden muistion? Sinulla varmaan on todisteet faktojen tueksi?

- Emme keskustele villikissoista, keskustelemme PUOLIvilleistä populaatioista. Kissoista, joita kuntakaan ei hoida.

- Vuosikokous on ainut paikka keskustella kun muuten hallitukseen/puheenjohtajaan ei ole saatu keskusteluyhteyttä.

- Tämä taitaa olla lähinnä moraalikysymys. Käytetäänkö rahat kissoihin vai omien mokien ja mahdollisten laittomuuksien paikkailuun.

- Kyllähän puheenjohtajaan moni Sinun kaltaisesi luottaa sokeasti kun ei vaivaudu tai halua ottaa selvää vastapuolen intresseistä ja todisteista. Oletko pyytäny todisteet väitteille molempien puolien edustajilta ja katsonut niitä puolueettomasti? Tekstistäsi päätellen et ole.


Vieras

#1713 Kokouksessa

30.03.2011 08:20

Kanervon kannattajien ajatuksenjuoksusta kertoo paljon tämä erään rouvan kommentti talousarvion käsittelyn aikana (ei suora lainaus):

"Olette rahanahneita, koska puhutte vaan rahasta, ettekä kissoja mainitse ollenkaan!"

Onhan se toki kummastuttavaa, että TALOUSARVION ainaka puhutaan RAHASTA! :D

Tämä kommentti sai kummasti kannatusta, alkaako vanhuudenhöperyys ja vainoharhaisuus iskeä itse kunhunkin vai loppuiko argumentit, joissa oikeasti on jotain järkeä?

Vieras

#1714 Re: Kokouksessa

30.03.2011 09:41

#1713: - Kokouksessa 

 Kyseisen kommentin esittäjä kuuluu vieläpä hallituksen yläpuolella olevaan valvovaan elimeen. Kertoo paljon osaamisen tasosta..


Vieras

#1715 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 10:46

#1710: Sniff - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 "Agendamme" on auttaa mahdollisimman montaa kissaa tavalla tai toisella, ajaa oikeuksiamme edustamassamme yhdistyksessä ja lopettaa puheenjohtajan levittämät valheet ja kiusaaminen sekä saada arvostusta ensikodeille.

Ei voi hoitaa sisäisesti kun ei hallitus, pj suostu keskustelemaan.

Eikö sinun mielestä saa puolustaa omia oikeuksia? Se, että sinulla ei ole rohkeutta puolustaa itseäsi ei tarkoita, että kaikkien pitää olla kynnysmattoja.

Loukkauksia on tehty hyvin montaa jäsentä tai muuten aktiivia kohtaan, ei vain yhtä tai kahta. Oppositiosta jokainen on hyvin perillä lainsäädännöstä. Jos sinusta ei keltaisessa julkaisussa ole ketään loukattu niin varmaan osaat esittäät todisteet kaikille väitteille?

Sanna Kaski
Vieras

#1716 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 10:51

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Kuinkahan moni eläinsuojeluaktiivi kannattaa sitä ajatusta että nyt yksinkertaisesti vaan jätetään ne puolivillit maatilapopulaatiot hoitamatta koska se on kuntien tehtävä? Samanaikaisesti olisi voitu kerätä ne kisut talteen jotka jää kampanjoiden ulkopuolelle, tehdä leikkauskampanjoita ja valistaa...........

Vieläkään ei ymmärrys riitä siihen että miksi KKY ei voinut tehdä kumpaankin työtä samanaikaisesti (pitkän ja lyhyen tähtäimen? Se että kunnat saadaan asiassa toimimaan niinkuin pitäisi on ikuisuusprojekti. Kumpaankin työhön olisi ollut tekijänsä.

Mitä olen kokeneempien vastauksista täällä ymmärtänyt niin ei näitä kahta erotakkaan välttämättä heti. Tietynlaisia viitteitä antaa käyttäytyminen loukussa ym.

Jos itse oikein tulkitsin kokouksessa olevien jäsenten käyttäytymistä niin heistä suurinta osaa ei nämä yllämainitsemani asiat kiinnostaneet lainkaan (ainakaan he eivät halunneet keskustella niistä ja suhtautuivat täysin kritiikittömästi kaikkeen mitä heille esitettiin.) Heille oli tärkeintä että nykyinen puheenjohtaja pysyy asemassaan. Syytä en tiedä? Varmaan syy voi olla se että nykyisellä pj:llä on niin paljon meriittiä vuosien ajalta.


Vieras

#1717 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 10:51

#1709: Aikoihin on eletty - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Kyllähän kannattajia saa niistä tossukoista jotka ei viitsi ottaa asioista selvää, kuuntelee vain yhtä osapuolta. Kuinkahan moni näistä oli ensikoteja tai muuten toiminnan ytimessä? Paria lipaskeräysreissua ei voi kovin aktiiviseksi toiminnaksi laskea. Ja toki kannattajia oli kun hallituksella oli kaikki keinot käytössä jäsenistön tavoittamiseksi ja oman näkemyksen kertomiseksi, oppositiolla ei.

Miten Pesu ja Kokis tähän liittyy?

Meillä ei ole rahapulaa, kissoilla on. Rahaa halutaan säätiöidä, muttei käyttää kissoihin nytkään. Kummallista logiikkaa. Emmehän me itsellemme niitä rahoja saa vai onko nykyisellä hallituksella käytäntö, että rahat saa omaan käyttöön? Kun kerta pelätään, että ne viedään.

Sanna Kaski
Vieras

#1718 Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 10:59

#1715: - Re: Re: Re: Re: neuvottelu

Sama pätee Katti-Mattiin. Kummassakin läpyskässä tapahtui todella paljon sitä että vain puolitotuutta kerrottiin eli nykyisen pj:n näkemys kuinka asiat olivat menneet.

Hyviä esimerkkejä tästä ovat seuraavat:

Oriveden kissatila: laitettiin täysin Pirjon syyksi se että asiaa ei hoidettu järkevästi loppuun.

Ruton tuleminen ensikoteihin: Pirjo teki koko ajan sitä työtä mitä hän oli jo kolmen vuoden ajan tehnyt. Pirjon oletettiin itse hankkivan kaikille kissoille paikka, joko omasta kodistaan tai ensikodeista. Vasta kun rutto tuli, niin ruvettiin räksyttämään.


Vieras

#1719

30.03.2011 11:37

Vuosikokouksessa ihmetytti se, että pj:n kannattajat eivät esittäneet oikeastaan minkäänlaisia kannanottoja kissojen puolesta. Mitään kehittämisehdotuksia ei tullut, opposition ideoille kyllä naureskeltiin avoimesti. Herää kysymys, että mikä oli pj:n kannattajajoukon motiivi olla paikalla? Eläinrakkaus se ei ainakaan ollut. Opposition "huonolle käytökselle" on tässä hyhhytelty jo monella suulla,mutta eräiden ikäihmistenkin käytös ja puheet olivat sitä luokkaa, että heidän paikkansa olisi ollut oven ulkopuolella! Rettelöinti ja ihmisten nälviminen näytti tuottavan erityistä tyydytystä muutamille "kissaystäville". Siinähän sitä oli jo palkkiota kerrakseen!

 

Todella outo hallitus
Vieras

#1720 Ei erotakaan

30.03.2011 12:11

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

Kissat tuleekin vapauttaa loukusta ja tarkkailla kissaa sisätiloissa riittävän kauan ! Kyllä niihin kiintyy tarkkailun aikana ja olipa kissa sitten villi tai kesy, niin kissasta luopuminen on aina vaikeaa.

KKY ei ole enää Katastrofikissayhdistys vaan tunteeton eläinsuojeluyhdistys eli nimi tulee siis muuttaa.! Katastrofikissayhdistys auttaa villikissoja ja tavallinen eläinsuojeluyhdistys ei.

Keltainen läpyskä toi esiin tosiasioita ja avasi jäsenistön silmiä.

 

Kyllä vuosikokouksissa voi ja pitääkin keskustella jäsenistöä kiinnostavista asioista ! Normaalisti vuosikokouksiin hyväksytään myös ei-jäsenet. Miksi KKY:en vuosikokoukset ovat salaseuroja?

Puheenjohtajan vaali ei ollut reilu , koska sinne ei hyväksytty oppositiota kannattavia jäseniä.

Miksi KKY hylkäsi kissat?
Vieras

#1721 Kissat unohtuneet riitelyssä !

30.03.2011 14:02

Toteaisin, ettei ole mitään ihmeellistä siinä, että eläinsuojeluyhdistys järjestää leikkaustempauksia. Esim. uusimmassa SEY:n uutiskirjeessa mainitaan useastakin yhdistyksestä, jotka niitä järjestää.
SE, MIKSI KKY:STÄ ARVOSTETTIIN (ei arvosteta enää) ON JUURI SE, ETTÄ KKY:SSÄ loukutettiin kaikkia kissoja, niin arkoja kuin kesyjä.
MONI ELÄINSUOJELUYHDISTYS MYÖS KADEHTI KKY:EN LAAJAA SIJAISKOTIVERKOSTOA ! Nyt sekin halutaan romuttaa. En todellakaan ymmärrä. Sijaiskodeissa tehdään todella arvokasta työtä!
Valtakirjalla
Vieras

#1722 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 15:40

#1709: Aikoihin on eletty - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 

"Entä mitä sanot näihin Opposition, Pesun, sekä Kokiksen jäsenten läsnäoloon KKY:n kokouksessa?

Näissähän on mukana Pesun, sekä Kokiksen hallituksen jäseniä valtakirjalla mukana olleita.

Juuri v.2006 kokouksessa nämä uudistusmieliset jäsenet erosivat KKY:stä. Silloin he osasivat tehdä kaiken paremmin näitä vanhoja KKY:n jäseniä.

Onko nyt ymmärrettävä heidän rahapulansa takia tultiin kaatamaan vuosia hyvin toiminutta KKY:Tä.Heillä ei todellakaan ole mitään tekemistä KKY:ssä. Itse he ovat aikoinaan eronneet siitä."

 

Itse olen em. yhdistysten jäsen ja olin paikalla valtakirjalla. Ei ollut todellakaan tarkoitus kaataa KKY:tä, vaan nimenomaan saada se toimimaan vihdoinkin kissojen eduksi. Valitettavasti siinä ei onnistuttu vieläkään. 

Minulla ei ole sen enempää rahapulaa, kuin käsittääkseni ei em. yhdistyksilläkään. Jos olisi, niin silloinhan nimenomaan olisimme äänestäneet säätiöittämisen puolesta ja anoisimme sieltä vaivalla kerättyjä KKY:n varoja.

Rahoista oikeastaan totean vain sen, että valtakirjalla kokouksen seuraaminen tuli edullisemmaksi, kuin teatterilippu johonkin komediaan.

KKY:n ongelma ei ole linjaus pelastettavista kissoista. Yhdistys on toiminut yli 30v ja edelleen on aivan lapsen kengissä mm. valistustoiminnassa, toiminnan yhtenäisyydessä ja omien toimijoitten arvostamisessa ja yhteistyössä virallisten eläinsuojeluyhdistysten ja löytöeläinkotien kanssa.

Edelleenkään en liity KKY:hyn ja äänestän jatkossakin valtakirjalla, jos pyydetään.

Tuuli
Vieras

#1723 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 17:45

#1722: Valtakirjalla - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

En ollut kokouksessa läsnä, joten olisi kiva tietää, miten puheenjohtajaehdokkaat asetettiin ja miten äänestys päättyi? Eikö vuosikokouksessa yleensä ehdoteta pj:n tehtävästä kiinnostuneita henkilöitä ehdolle tai kiinnostunut voi itsekin asettua ehdolle. Kattimatin perusteella ainakin Pirjo Peltoniemi oli käsittääkseni asettumassa pj-ehdokkaaksi.


Vieras

#1724 Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 18:54

#1723: Tuuli - Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Puheenjohtajaksi voi halutessaan (normaalisti) asettua kuka vaan, eikä sitä yleensä pidetä rikoksena. Siitä voi ilmoittaa joko aikaisemmin tai vasta vuosikokouksen puheenjohtajavaalin alkaessa. KKY:ssä se on huomattava vääryys entistä puheenjohtajaa kohtaan.??????

 Ikävä todeta että myöskään reiluus EI KUULU Kanervon hyveisiin. Sen vuoksi, että hän ja kolme muuta hallituksen jäsentä eivät hyväksyneet uusia jäseniä yhdistykselle, vain siksi entinen puheenjohtaja voitti vaalin.

Reilussa pelissä olisi myös uudet vasta maksaneet jäsenet hyväksytty ja silloin olisi äänestyksen tulos ollut toisenlainen. Nyt vanha epäterve linja saa jatkua, kun vanha hallitus jatkaa niillä jäsenillä, jotka eivät uudistuksia kannata eivätkä enää puolivillejä kissoja ota yhdistykselle hoitoon.

Vuosikokoukseen oli haalittu 70-80v väkeä pilvin pimein, jotka eivät ole kissojen hyväksi toimineet yhdistyksessä enää moniin vuosiin , jos koskaan.  Miten heillä olisi voinut olla oikeaa käsitystä toisesta osapuolestakaan. EI MITENKÄÄN. Ne muutamat, jotka uskalsivat suunsa avata näyttivät yksinkertaisuutensa ja tyhmyytensä selvästi.

Kanervon valheilla heidät oli aivopesty ja puhelimella varmistettu, että ovat taatusti kaikkea opposition ehdottamaa vastaan. Vaikutti siltä ettei näissä aivopestyissä ole yhtään järkevää ihmistä joka omilla aivoillaan osaisi ajatella., Lieneekö johtuvan jo korkeasta ikäjakaantumasta vai vain Kanervon kaveruudesta. Seura tekee kaltaisekseen.

mummu
Vieras

#1725 ai niin

30.03.2011 19:13

Se oli siis Senioripuolueen kokous? :=D