KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Tuuli
Vieras

#1723 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 17:45

#1722: Valtakirjalla - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

En ollut kokouksessa läsnä, joten olisi kiva tietää, miten puheenjohtajaehdokkaat asetettiin ja miten äänestys päättyi? Eikö vuosikokouksessa yleensä ehdoteta pj:n tehtävästä kiinnostuneita henkilöitä ehdolle tai kiinnostunut voi itsekin asettua ehdolle. Kattimatin perusteella ainakin Pirjo Peltoniemi oli käsittääkseni asettumassa pj-ehdokkaaksi.

Vastaukset


Vieras

#1724 Re: Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-30 18:54:37

#1723: Tuuli - Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Puheenjohtajaksi voi halutessaan (normaalisti) asettua kuka vaan, eikä sitä yleensä pidetä rikoksena. Siitä voi ilmoittaa joko aikaisemmin tai vasta vuosikokouksen puheenjohtajavaalin alkaessa. KKY:ssä se on huomattava vääryys entistä puheenjohtajaa kohtaan.??????

 Ikävä todeta että myöskään reiluus EI KUULU Kanervon hyveisiin. Sen vuoksi, että hän ja kolme muuta hallituksen jäsentä eivät hyväksyneet uusia jäseniä yhdistykselle, vain siksi entinen puheenjohtaja voitti vaalin.

Reilussa pelissä olisi myös uudet vasta maksaneet jäsenet hyväksytty ja silloin olisi äänestyksen tulos ollut toisenlainen. Nyt vanha epäterve linja saa jatkua, kun vanha hallitus jatkaa niillä jäsenillä, jotka eivät uudistuksia kannata eivätkä enää puolivillejä kissoja ota yhdistykselle hoitoon.

Vuosikokoukseen oli haalittu 70-80v väkeä pilvin pimein, jotka eivät ole kissojen hyväksi toimineet yhdistyksessä enää moniin vuosiin , jos koskaan.  Miten heillä olisi voinut olla oikeaa käsitystä toisesta osapuolestakaan. EI MITENKÄÄN. Ne muutamat, jotka uskalsivat suunsa avata näyttivät yksinkertaisuutensa ja tyhmyytensä selvästi.

Kanervon valheilla heidät oli aivopesty ja puhelimella varmistettu, että ovat taatusti kaikkea opposition ehdottamaa vastaan. Vaikutti siltä ettei näissä aivopestyissä ole yhtään järkevää ihmistä joka omilla aivoillaan osaisi ajatella., Lieneekö johtuvan jo korkeasta ikäjakaantumasta vai vain Kanervon kaveruudesta. Seura tekee kaltaisekseen.