KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#1705 Re: Re: neuvotteluasetelma

29.03.2011 23:06

#1700: - Re: neuvotteluasetelma

- keltainen läpyskä toi esiin faktoja, joita täyspäisten jäsenten on hyvä tietää

- jos on tehty selkeä päätös villikissojen kuulumisesta kunnallisen toimen vastuuseen, niin siitä ei enää tarvitse käydä keskustelua. Se on hyvä päätös, koska siinä lakisääteinen vastuu on sälytetty siitä vastaavalle taholle

- vuosikokous ei ole keskustelutilaisuus, vaan ensisijaisesti lakisääteinen tapa päättää yhdistyslain ja -ssäntöjen velvoittamista asioista. Jäsenaloitteen voi kukin jäsen tehdä, ja siitä keskustellaan.

- jos puheenjohtaja tai istuva hallitus haastetaan oikeuteen, sinne ei mennä yksityishenkilönä vaan luottamushenkilönä. Miksi kulut pitäisi maksaa itse? On haastettu luottamustoimen hoidossa tapahtuneista epäilyistä.

- jos puheenjohtaja valitaan uudelleen, se on osoitus luottamuksesta ei niinkään siitä, että on epätoivottu

Kysyn ihan mielenkiinnosta, että miten loukuttaja maastossa erottaa puolivillin ja villin kissan toisistaan?

Vastaukset


Vieras

#1712 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-30 08:16:48

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

- Mitä nämä faktat ovat? Onko faktoilla väliä jos läpyskä muuten on täynnä toinen toisiaan törkeimpiä valheita ja sisältää yksityisen tilaisuuden muistion? Sinulla varmaan on todisteet faktojen tueksi?

- Emme keskustele villikissoista, keskustelemme PUOLIvilleistä populaatioista. Kissoista, joita kuntakaan ei hoida.

- Vuosikokous on ainut paikka keskustella kun muuten hallitukseen/puheenjohtajaan ei ole saatu keskusteluyhteyttä.

- Tämä taitaa olla lähinnä moraalikysymys. Käytetäänkö rahat kissoihin vai omien mokien ja mahdollisten laittomuuksien paikkailuun.

- Kyllähän puheenjohtajaan moni Sinun kaltaisesi luottaa sokeasti kun ei vaivaudu tai halua ottaa selvää vastapuolen intresseistä ja todisteista. Oletko pyytäny todisteet väitteille molempien puolien edustajilta ja katsonut niitä puolueettomasti? Tekstistäsi päätellen et ole.

Sanna Kaski
Vieras

#1716 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-30 10:51:16

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Kuinkahan moni eläinsuojeluaktiivi kannattaa sitä ajatusta että nyt yksinkertaisesti vaan jätetään ne puolivillit maatilapopulaatiot hoitamatta koska se on kuntien tehtävä? Samanaikaisesti olisi voitu kerätä ne kisut talteen jotka jää kampanjoiden ulkopuolelle, tehdä leikkauskampanjoita ja valistaa...........

Vieläkään ei ymmärrys riitä siihen että miksi KKY ei voinut tehdä kumpaankin työtä samanaikaisesti (pitkän ja lyhyen tähtäimen? Se että kunnat saadaan asiassa toimimaan niinkuin pitäisi on ikuisuusprojekti. Kumpaankin työhön olisi ollut tekijänsä.

Mitä olen kokeneempien vastauksista täällä ymmärtänyt niin ei näitä kahta erotakkaan välttämättä heti. Tietynlaisia viitteitä antaa käyttäytyminen loukussa ym.

Jos itse oikein tulkitsin kokouksessa olevien jäsenten käyttäytymistä niin heistä suurinta osaa ei nämä yllämainitsemani asiat kiinnostaneet lainkaan (ainakaan he eivät halunneet keskustella niistä ja suhtautuivat täysin kritiikittömästi kaikkeen mitä heille esitettiin.) Heille oli tärkeintä että nykyinen puheenjohtaja pysyy asemassaan. Syytä en tiedä? Varmaan syy voi olla se että nykyisellä pj:llä on niin paljon meriittiä vuosien ajalta.

Todella outo hallitus
Vieras

#1720 Ei erotakaan

2011-03-30 12:11:22

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

Kissat tuleekin vapauttaa loukusta ja tarkkailla kissaa sisätiloissa riittävän kauan ! Kyllä niihin kiintyy tarkkailun aikana ja olipa kissa sitten villi tai kesy, niin kissasta luopuminen on aina vaikeaa.

KKY ei ole enää Katastrofikissayhdistys vaan tunteeton eläinsuojeluyhdistys eli nimi tulee siis muuttaa.! Katastrofikissayhdistys auttaa villikissoja ja tavallinen eläinsuojeluyhdistys ei.

Keltainen läpyskä toi esiin tosiasioita ja avasi jäsenistön silmiä.

 

Kyllä vuosikokouksissa voi ja pitääkin keskustella jäsenistöä kiinnostavista asioista ! Normaalisti vuosikokouksiin hyväksytään myös ei-jäsenet. Miksi KKY:en vuosikokoukset ovat salaseuroja?

Puheenjohtajan vaali ei ollut reilu , koska sinne ei hyväksytty oppositiota kannattavia jäseniä.

sukankutoja
Vieras

#1742 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-31 02:37:23

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Voi herranjestas sentään! Siis täh? Mitä ihmeen faktoja muka? Haloo, saisiko sinun päähäsi valoo? Keltaisen läpyskän kaksi ensimmäistä sivua oli täynnä vääristeltyä tietoa, valheellista mustamaalausta eikä mitään muuta. Lisänä oli opposition yksittäisen kokouksen muistio, jonka sisältöä on varmasti vaikea hahmottaa kokonaisuudessaan, jos ei ole ollut mukana kokouksessa. Siitäkin oli revitty muutamia sanoja irti ja tehty aivan omia johtopäätöksiä; kuten jäsenien ostaminen ja psykologinen sodankäynti! Niille on ihan järkevät selitykset, joissa ei sen kummempaa ihmeellisyyttä ole. Hallituksella on vain erittäin likainen mielikuvitus! Se taas kertoo heistä itsestään paljon...

Onko teillä todisteita näistä läpyskän ja jäsenlehden väittämistänne? Ei ole! Meilläpä on todisteet kaikkiin asioihin, joita olemme julkisuudessa tuoneet oppositiossa esille!

Ai puheenjohtajan valinta on luottamuksen osoitus? No niin varmaan, mutta ei tässä Kanervon tapauksessa. Nimittäin, jos estetään jäsenien pääsy kokoukseen ja annetaan tahallisesti valheellista tietoa, niin kyllähän siinä jo joidenkin jäsenien pää menee sekaisin! Valheella on aina lyhyet jäljet ja vielä tulee se päivä, kun ne purevat valehtelijoiden omiin nilkkoihin ja lujaa!

Ai miten loukuttaja erottaa maastossa puolivillin ja villin kissan toisistaan? No ei välttämättä millään tavalla, eikä edes arasta kotikissasta. Jokainen katti on yksilö, ja käyttäytyy persoonansa mukaisesti. Siinäpä se ydinkysymys onkin eli millä erotat kissan todellisen luonteen maastossa tai loukussakaan. Se selviää parhaiten vasta sitten, kun kissa on päässyt suljetussa olosuhteissa "vapaaksi" ja rauhoittunut. Sitä ennen VOIDAAN VAIN ARVAILLA, millainen kissa on! ;D