KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Valtakirjalla
Vieras

/ #1722 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 15:40

#1709: Aikoihin on eletty - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 

"Entä mitä sanot näihin Opposition, Pesun, sekä Kokiksen jäsenten läsnäoloon KKY:n kokouksessa?

Näissähän on mukana Pesun, sekä Kokiksen hallituksen jäseniä valtakirjalla mukana olleita.

Juuri v.2006 kokouksessa nämä uudistusmieliset jäsenet erosivat KKY:stä. Silloin he osasivat tehdä kaiken paremmin näitä vanhoja KKY:n jäseniä.

Onko nyt ymmärrettävä heidän rahapulansa takia tultiin kaatamaan vuosia hyvin toiminutta KKY:Tä.Heillä ei todellakaan ole mitään tekemistä KKY:ssä. Itse he ovat aikoinaan eronneet siitä."

 

Itse olen em. yhdistysten jäsen ja olin paikalla valtakirjalla. Ei ollut todellakaan tarkoitus kaataa KKY:tä, vaan nimenomaan saada se toimimaan vihdoinkin kissojen eduksi. Valitettavasti siinä ei onnistuttu vieläkään. 

Minulla ei ole sen enempää rahapulaa, kuin käsittääkseni ei em. yhdistyksilläkään. Jos olisi, niin silloinhan nimenomaan olisimme äänestäneet säätiöittämisen puolesta ja anoisimme sieltä vaivalla kerättyjä KKY:n varoja.

Rahoista oikeastaan totean vain sen, että valtakirjalla kokouksen seuraaminen tuli edullisemmaksi, kuin teatterilippu johonkin komediaan.

KKY:n ongelma ei ole linjaus pelastettavista kissoista. Yhdistys on toiminut yli 30v ja edelleen on aivan lapsen kengissä mm. valistustoiminnassa, toiminnan yhtenäisyydessä ja omien toimijoitten arvostamisessa ja yhteistyössä virallisten eläinsuojeluyhdistysten ja löytöeläinkotien kanssa.

Edelleenkään en liity KKY:hyn ja äänestän jatkossakin valtakirjalla, jos pyydetään.